Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cristijAn
tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Meglepődnél, hogy a nézőim milyen korosztályból állnak..

-
cristijAn
tag
válasz
A guru
üzenetére
Fogalmazzunk úgy, hogy az összes olyan videót amelyben esetleg hírmorzsa van

De azt se felejtsük el, hogy hány illető talál meg ezen a fórumon keresztül, sőt az egyik kis cimborád ( nevet nem mondok ) írt nekem a multkor egy hosszú emailt, hogy mennyire sajnálja hogy ő előítéletes volt velem szembe, félreismert stb és ne haragudjak azért mert ő itt a hatalmas nagy prohardver fórumon szidalmazni mert.. -
Szigma70
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
Az üresjáratra gondoltam, az a játék része, a célja most lényegtelen
-
cristijAn
tag
Imádom ezt a fórumot olvasgatni
Mindenki szereti kihangsúlyozni mennyire nem szeret engem, de azért az összes videómat ide linkeli és elgondolkodik rajta, hogy "jaj ez a hülye gyerek már megint igazat mond"Köszi mindenkinek és jó játékot!

-
A guru
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mi az, hogy nem sok jót mutatott? Most beszéljük pont az egyik legfaszásabb újítást, és millió apró dolgot javítanak pl. a pakknyitás után átláthatóbb és jobban kezelhetők lesznek a kinyitott lapok. Mégtöbb ikon. Szebb grafika. Jobb offline rész. Sokkal nagyobb update, mint a 17 után a 18 volt.
-
Kristof_94
nagyúr
Amúgy csak én maradnék még inkább a 18-nál? Nem a csapatom miatt, úgy általáűnoságban. Ez a 19 eddig nem sok jót mutatott.
-
A guru
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
Ja, a megállítások fele minimum meg fog szűnni, ha most magamból indulok ki.
-
etaclan1984
őstag
válasz
A guru
üzenetére
Gondolom nem 10 alakzat közül választasz, 2 max 3ból. Ezeket meg most kilehet majd osztani ha úgy lesz ahogy mondod.
(#33489) Szigma70 Szerintem meg az hogy alakzatváltással megmarad a 10-es chemed úgy hogy közben Henry a CDM-ed Bakayoko meg az ST-d nem a játék része hanem egy sima exploit amit minden normális játékban már javítottak volna és lecsökken a chemed a valósra.
Nem azért változtattok alakzatot mert az ellenfél hogy áll fel hanem mert így bírjátok 10-es chemel beépíteni az embereket. -
Szigma70
addikt
Sztem ez a játék része
Más játékokban is jelen van
-
A guru
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
Mondjuk nem mondom, hogy felesleges, mert van, hogy az ellen teamje szerint állítom be a saját csapatom, azt meg előre nyilván nem tudom megcsinálni, mert nem láttam, hogy mivel állok szemben.
-
etaclan1984
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ott a válasz guru kommentjében. Egyszer hogy ülj le a gép elé és nézd a menüt 14 órán át úgy hogy nem csinálsz semmit. Utána nem kérdezed meg hogy mi bajom ezzel

14 órát elrabol az életedből kevesebb mint 1 év alatt és még csak játszani se játszol. -
Szigma70
addikt
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
etaclan1984
üzenetére
De neked mi a bajod ezzel?

-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
+1
15-ben is voltak custom taktikák, ez ugyan az lesz, csak alakzattal. Annyiból tényleg jó, hogy nem kell annyit szarakodni.
Csak meg kell találni, hogy mi op oszt hajrá.
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Meg ezt kivenni sehogy se lehet. Mindenképpen marad az időkérés a cserék, alakzatváltás miatt.
Meg ha el kell rohanni, mert elfogyott a sör, vagy a tüske, akkor mi van???

-
Kristof_94
nagyúr
Szerintem nincs semmi gond a meccs eleji állítgatással. Egyszerűsíthetnék az tény, de ne vegyék ki. Ha valakinek az tetszik, hogy az LW - RW párost áthúzza a csatárba, akkor tegye.
-
A guru
addikt
válasz
Szigma70
üzenetére
Amire te gondolsz az az all out attack/park the bus, az valóban megszűnik.
Eteclan: ahogy eddig is tudod állítani, hogy attackingban, defben, akármiben legyél, ez továbbra is menni fog a nyilakkal, az alakzatváltás ezekkel együtt fog történni, ha úgy állítod be, nem kell pauzolni. Sőt végre a quick subokat is elvileg be lehet majd előre állítani, ha jól tudom.
-
Digestive
veterán
válasz
etaclan1984
üzenetére
Nekem 13mp elég!

Szigma
Miért kell a jelzés? Hát "leokézod" és, ha végez az ellen, akkor megy is móka. Vagy mire gondolsz?
-
Szigma70
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
Elméletileg lesznek gyors gombok az alakzat és CT váltáshoz
És igen, nagyon megeröltető lenne, egy jelzés a másiknak, ha befejezted az állítgatást
-
etaclan1984
őstag
-
Digestive
veterán
válasz
etaclan1984
üzenetére
Idegállapotban vagy egy picit emiatt ugye?

-
A guru
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
Nem lesz rá szükség már elvileg, mert a különböző módokhoz (ultra def-def-balanced-attack-ultra attack) hozzárendelhetsz külön formációt instrukciót meg CT-t is ha jól tudom.
-
etaclan1984
őstag
Már kint van pár napja a 19 béta. Valaki olvasott már arról hogy lesz-e benne csapatállítgatás ?
-
Szigma70
addikt
Az új motor bevezetésével , ha nem lenne az EA bevallottan önmagáért, simán megjelenhetett volna a
FIFA nevü focis játék.
Majd minden évben szeptemberben megjelenne az aktuális DLC, mondjuk 10-12K-ért,amiben bőven elférnének az aktuális újdonságok, igazolások stb. -
Digestive
veterán
Tegye mindenki össze a két kis kezét és mondjon hálát az Istenének, h csak az utolsó pár hétre szabadítja ránk az EA Begović spec lapját!

-
Szigma70
addikt
válasz
A guru
üzenetére
Annyit tegyél hozzá, hogy focis játék nincs másik. Van játék, aminek nem kell évente megjelennie, és megvenni 20K-ért, mert évek óta ad nap mint nap élményt, nem csak szeptembertől szeptemberig.
Amúgy ez csak egy videó, nem az én véleményem, nem is kommentáltam, így ne nekem címezd a felháborodásod
-
Kristof_94
nagyúr
Az amúgy milyen kicseszés már, hogy nincs MLS TOTS. Nem mintha szükségem lenne rájuk, de ott mindig jó kis csapatokat lehetett összedobni.
-
A guru
addikt
válasz
Szigma70
üzenetére
Persze, így szar a játék, úgy szar a játék, aki szarnak akarja látni az annak is fogja, de csak annyit mondanék és erre nem várok semmi féle vita indító választ, hogy a játékpiacon nincs mégegy ilyen komplex, összetett game, ahol kereskedni lehet, a saját elkepzeléseidet megvalósítani és szeptembertől szeptemberig leköt mindenkit, aki kicsit is szereti a focit.
WL közben 20/18, becsúszott egy újabb vereség, de 17/16, ha a mai mérleget nézzük. A gameplay rendben van, peccs előtti szint szerintem. BD CR7 egy isten egyelőre, R9 nyugodtan elbújhat, bár mostanában ő is fel-fel tűnik a meccseken.
-
akooos
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
87-es csapat, fasz se csinálja meg.
-
Kristof_94
nagyúr
92-es Alessandrini... Kellett ez nekünk, mint egy falat kenyér.

-
Szigma70
addikt
Tudom, bár nekem ST-ben nem volt olyan jó, mint CAM.ban.
De érdemes kipróbálni az öreget
Mintha Mertenst, Messit, Neymárt és CR-t egybegyúrták volna. Lehet, nem a leg-OP-b, nem a legjobb lap, de jó vele játszani. Sztem most már csak ez számít
Más
Én sem szeretem a csávót, de ezek most nem az Ö véleményei, ezért érdemes megnézni
-
A guru
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Sehogy, maradj a seggeden a csapatoddal már!

-
sz_abika
addikt
Azert az tobb mint elgondolkodtato, h a mult heten eletem elso gold3ja utan a heten kijott patch ota nem nyertem online meccset. Ez 10 veresrgrt takar. Soha nem volt ilxen streakem, latszolag teljesen szet esett a CAM sor 4-2-3-1ben. A kozepso tamad csak mindenkincsak szelteben van, fejetlen csirkek. Tanacstalan vagyok, de mar merges nem.
-
-
MdewC
nagyúr
Kell 50K.
Hétfőn.
-
Digestive
veterán
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Én elvétve lövök, csak fineszt. Viszont most tényleg sokan használják, mert a patch óta határozottan többször beakad. Olyan lehetetlen helyekről kaptam így gólokat az elmúlt pár meccsen h eszem megáll. Del Piero osztott az előbb nekem hármat! A csóka addig forgolódott, amíg jó volt a pozi a fineszre, máshogy nem is lőt egyet se!
Aztán 0 erővel 25ről, mint az őszi falevél behullott. Ter Stegen meg nézte bambán! 
-
MdewC
nagyúr
Kérdés.
Reus basic ST?
Elégedett vagyok Firmivel, csak nézegetem a lapokat.
Vélemények?
-
-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Jó csapatok.

Még pár meccs és meg is lesz.
Nehéz ellenfelet most nem is kaptam, nálam később jön a folytatás.
-
Sanyyka
aktív tag
Sziasztok,
Handanovic TOTS ( kék 95-ös, bocsi, ha rosszul írom ) lapja milyen chemistry-vel a legjobb Szerintetek?
-
Szigma70
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Az király volt. 8 Bit, 2700K vót a kínai piacon. Az enyémhez volt pisztoly is, kacsákat kellett lődözni
Az első konzolom egy Atari 2600-as volt. Volt rajta motocross, napokig ültünk elötteJahhh, nem is, egy magyar, talán Videoton volt az első , faltenisz, na az komoly volt.

@Gyuszi
Ez melyik fajta? az amikor megnyomtál egy bizgenytyűt a bábu talpazaton, és lendítette a lábát?
Mert az felbaszott egy párszor

-
Francesco003
aktív tag
Rájöttem hogy én 25 éve is ultimate t eztem csak gombfocival

-
törölt tag
válasz
Szigma70
üzenetére
"Nem tudom tudjátok e mi az. Mikor még nem voltak konzolok, és PC, meg Android, akkor rendes , kézzel fogható játékokkal játszottunk."
Jó, azért még mi sem kontrollerrel a kezünkben jöttünk jöttünk a világra.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ilyet én is kaptam gyerekkoromban, a mai napig megvan. Nekem a slot car pálya és a H0-s modellvasút mellett pihen a szekrényben, néhanapján még elő szoktam venni nosztalgiázni egy kicsit. -
-
Szigma70
addikt
Este olyan volt a játékmenet, hogy egyik meccsen egész jó, a másikon meg olyan, mint régen gyerekkoromban a rugós foci. Nem tudom tudjátok e mi az. Mikor még nem voltak konzolok, és PC, meg Android, akkor rendes , kézzel fogható játékokkal játszottunk. Mutatom

Szóval ugyan úgy működtek a passzok, a lövés , mint ezen a játékon. Elpasszoltad, ellötted, azt majd lesz valami. Sőt, néha a védőim is pont ennyit mozogtak.

-
Digestive
veterán
Tegnap nyomtam egy draftot. Teljesen kiakadtam, h milyen light támadókat dobott. 4-2-3-1-ben if Brozovic, Isco és zombi Perisic volt, ST-be meg toty Messit hoztam be. Behúztam mind a 4 meccset. Mindegyik nagyon izgalmas, szoros játék volt és nagyon jó volt a játékmenet. DE A LÉNYEG! Egész évben egyik több milliós prime icon, tots, toty támadósorral se élveztem annyira a játékot, mint velük... Olyan összjáték, szabad terüreltre mozgás, brilliáns megmozdulások voltak, h leesett az állam. Messi egy brutális csalás, ráragad a labda és az Isten se tudja tőle elvenni!
Úgyh a következő részben én pont leszarom a számokat. Mindenkit kipróbálok, akiben látok fantáziát! 
-
A guru
addikt
Na újra fasza a netem, 10/9 eddig, az az egy lose ugye a rohadt nagy delay miatt volt sajnos...
BD CR7 érkezett a csapatba, imádom ahogy mozog és lő.

-
Clapaucius
tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Még indulás előtt behúztam 2 meccset...
15/15-el hagynom kell az eheti WL-et

14. helyen vagyok jelenleg, ezt most tényleg nagyon sajnálom. Iszonyatosan éreztem és nagyon mentem minden meccsen.

-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát a wl rosszabb mint ez a mix.

Szerencsére Ale és Lozi működtek, így 7/6 lett.
-
MdewC
nagyúr
Apa a dupla tortilla után szédküldte a rendszert, majd megivott fél liter kakaót és beletolt 4/4-et a wl-be. Ez a mai alkohol fogyasztása.
Apa f@szagyerek.

-
etaclan1984
őstag
válasz
Clapaucius
üzenetére
rank 28. is te vagy jelenleg
Tényleg kár érte. -
Clapaucius
tag
Hihetetlen... 13/13-al kezdtem az eheti WL-et... és már egyáltalán nem lesz időm letolni a maradékot....

1. vagyok a Regionalban
Nagy kár 
-
etaclan1984
őstag
válasz
Francesco003
üzenetére
Azért az röhej hogy úgy van lehet promesre szavazni hogy van egy tots LM lapja

(#33409) Kristof_94 Javítanálak, te MÉG nem iszol miatta !

-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Akkor vazze, te élsz itt a legveszélyesebben.
-
Digestive
veterán
válasz
etaclan1984
üzenetére
Én pont ma csömörödtem meg! 10 napja mióta szabin vok, nem is ittam vizet csak sört! Ma már csak a gyümilét vette be a gyomrom!

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
etaclan1984
üzenetére
Cáfolom, mert én egyáltalán nem iszom alkoholt!

Amúgy csalódás, hogy nicns több EAOE, pl. egy CR, így az utolsó 1,5 hónapra...
-
Francesco003
aktív tag
Direkt promest tettem be hátha....
-
Szigma70
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Amazfit Active okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)