Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Mobilhasználat külföldön
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digestive
veterán
válasz
etaclan1984
üzenetére
De itt totw meg base iconról van szó nem?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
etaclan1984
üzenetére
Csak ez a 2? Nem lesz nagy sikere, base ikon már senkinek nem kell, TOTW szintén.

-
Csokipuding8
tag
Az a Moses gyerekek...kettéválaszt bárkit nem csak a Vörös-tengert
Cuadradot meg hagyjuk is... megvan mire megy el a lóvémEz az eladhatatlan sbc 86os ratinggel... hát nem tudom. Még ha eladható lenne, meg egy speckó kártya kelljen bele pluszba. De így felejtős
-
Fifaisshit
őstag
270be hoztam is egy stonest

-
peetie1
aktív tag
Van kint egy garantált fof sbc is, 86os rating kell...
-
A guru
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Próbáld meg home made megcsinálni, ha meg nem megy, akkor tényleg egy újjal jársz a legjobban, csak magadnak spórolnál meg csomó időt meg szarakodást...
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Rég vehettél volna újat.
-
Kristof_94
nagyúr
Ma megjött a szervizből a kontroller, örültem neki, mint majom a farkának, amíg ki nem próbáltam.

Az RB gombot, ami eddig teljesen jó volt alig lehet lenyomni, mert valami ragasztóval babráltak ott, valami gyanta szagú cucc... Az LB jó ha lenyomom, kattan rendesen, de az RB-t nehéz lenyomni.

-
Csokipuding8
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Moses!!!! Yes!!

-
törölt tag
TOTMD2, hivatalos.
-
Csokipuding8
tag
Apránként lehet még keresni azért. Én mondjuk ikonokkal próbálkozok. 150-200 közöttiekkel. 10-15öket lehet fogni egy transzferrel. Érdemes odafigyelni a licitre, nem csak belőni egy maxot, mert legtöbbször nekem ilyen 500-1000rel licitálják túl...ami idegesítő. Így fogtam ma is egy baby DP-t 158ért. Kétszer ki kellett ugyan rakni de aztán csak elvitték 180ért. 13 plusz csak ebből... nem nagy valami de ezt simán meg lehet játszani többször egy nap
-
v-man
őstag
válasz
Csokipuding8
üzenetére
Csatárt is érdemes, pl Finnbogasson, most sokan próbálkoznak a heti küldetés miatt gólokat lőni. Igaz rajta csak 3-4 ezret lehet fogni, licittel véve, fixáron eladva.
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Megéri nyitni, a 125k-s pakkból jött egy William és egy Sané, ezek voltak a legjobban benne
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szép vót, többet nem jövök
-
Aguinaga
őstag
Húha, homok került a gépezetbe, kaptam egy 83-as játékost a flash sbc-ből..
Közben pc-n lehet keresni FOF meg TOTY játékosokkal, 20k profit két játékoson: FOF Kolarov és TOTY Allan.
Mindkettőt ma vettem délután, már el is adtam őket -
törölt tag
válasz
Csokipuding8
üzenetére
Nyilván nem mentek fel.
Amikor van egy 83-as rating követelménynek, meg 1-2 TOTS lap, akkor a 83-84-es lapok ára nem fog növekedni, mert a 90 körüli TOTS-ok mellé elég alacsonyabb értékelésű játékosokat is tenni...A másik meg az, ahogy előbb mondta etaclan1984 is, hogy nem voltak megismételhetőek.
-
Csokipuding8
tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
De hisz az utolsó tots sbck-nél sem ment már semerre az áruk.. Ha ott nem emelkedett, akkor mikor fog?
Squad fitnessre menjetek rá ha még van kedvetek piacolni
250ért lehet hozni, és 400ért viszik mint a cukrot a barmok 
-
etaclan1984
őstag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Mert nem voltak repeatable sbc-k. 10db 80-81-es lapot összetudott mindenki guberálni. Csodát nem várok, de tavaly is szeptemberig voltak sbc-k, kétlem hogy idén kihagynák az utolsó 3 hónapot.
-
Fifaisshit
őstag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Boxon meg mindig 7-800.000 hétvégente hétközben sincs 600alatt

Ti tudjatok én csak mondtam hogy felesleges várni a csodát hisz ha meg garantált tots ideje alatt sem ment fel minimálisan sem azóta is csak esik az áruk én nem bíznék benne ahogy nem is bíztam és eladtam minden eladhatot már , hova várjak júliusban már

-
Szigma70
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
Ps en eleinte 4-5 milla volt, de nem ritkan 6-ig kúszott a transzferlist.
Ez visszaesett dec. környékén 3 millióra, és most is ennyi van fent. -
törölt tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Így vagyok vele én is.
Szerintem tuti lesz még amúgy ilyen sbc. -
etaclan1984
őstag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Egész évben átlagban 300ezer volt a piacon lévő lapok száma. Most 220ezer. Gondolom konzolokon is bőven az átlag alatt vannak. Ha lesz sbc majdnem max áron fognak menni, mivel már mindenki kiszórta a 83+os játékosokat, nyitni meg már senki sem nyit packokat. Az a baj amennyiért eladnám úgyse tudnék venni semmit, akkor meg már inkább tartogatom

-
Digestive
veterán
válasz
etaclan1984
üzenetére
Na most elbizonytalanítottál!

-
Fifaisshit
őstag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Lehet hogy augusztusban erni fog 1300at is már a 800helyett

-
Szigma70
addikt
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Sztem jó így, vagy egyik helyett /Rio / Blanc
-
Digestive
veterán
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Enni nem kértek eddig se, csak a helyet foglalják!

-
Digestive
veterán
Lehet még bármilyen sbcre számítani, ahova kellhetnek 83-84 lapok, vagy nyugodtam kiszórhatom mindet?
-
Digestive
veterán
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Blanc és Rio együtt hibátlan!
Maldinit nem próbáltam, de nem is fogom. -
v-man
őstag
válasz
etaclan1984
üzenetére
A 91-esnek még sapkája sincs 😀
Digestive, már vettem, első meccs 5 kapott gól 😂 Már árulom is ☺ -
Digestive
veterán
Van arra vmi lehetőség h a kb 3000db contracts kártyámat egyszerre quick sellezzem?
Azt néztem h az ilyen hulladékokból lehetne vagy 200k-t csinálni a klubból, de biztos nem fogok 5812 darabot egyesével eladni! 
-
v-man
őstag
91-es Yashint vagy van der Saart próbálta valaki hosszabb távon?
futbinen a szöveges értékelések teljesen ellentmondóak, van aki szerint a legjobb kapusa valaha, más meg 1*-ot ad :s
mindkettő 200 pénz körül megy... -
Digestive
veterán
Megtörtént a csapat átvariálása miután div2-ben 0-0-4-el indítottam.

Sandro LW lapja érkezett és gondoltam, mivel hátul brutál jó volt Roussillon kicsit feljebb hozom, hátha... Hát emberek, akinek kell egy olyan CM, aki MINDENT!!! tud, annak kötelező darab. Tettem rá egy Finisher lapot és megszületett egy olyan tömegpusztító fegyver, h még mindig csak pislogok!

H/H, 96 stregth, 95 agression. A csávó magától megy torokra, mint egy pitbull. Passzok tökéletesek, lövés is fullos.
Járt már nálam Rijkaard, Vieira, Mätthaus, meg vagy 10 toty/tots kp, de a nyomába se érnek.És Lozano is visszajött 2 hét kihagyás után, mert rájöttem h pótolhatatlan. Első meccsén vágott is 4et.
Firmino pedig ugyanolyan jól teszi a dolgát cmbe, mint támadóként.Annyira jó lett a csapat, h 0-0-4 után megnyertem a maradék 6 meccset és életembe először div1ben vagyok!
A 6ból 4x kiléptek, mert nem bírták a gyűrődést! 
Ja és még egy videó is Roussillon munkásságáról!

-
A guru
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Maldini, de ha rám hallgatsz, akkor Rijkaard. Ő jobb mindkettőnél.
-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Tedd be Rudrigert, ő tegnap egyedül lehozta a Svédek ellen

-
Kristof_94
nagyúr
Közben kitettem a nagyobb értékű játékosokat, Fernandinho, Otamendi, Young, stb. Olyan 3,2 millió kellene legyen ha mindenki elmegy jó áron. Van meg jópár 86-89 is, de most semmi sbc nincs, hátha később. Tavaly ugye nyáron volt újra El Sha meg David Luiz is, de idén nem voltak ilyen jó lapok...
Messi olyan 1,8 milla, szóval az komoly lesz, de türelmes vagyok. Ki legyen inkább TOTS Ramos mellett? Középső Maldini vagy Azpi? -
Kristof_94
nagyúr
Nyitottam egy Nanit, de még jó, hogy csak companion appban, mert ingame tuti kiakadtam volna a portugál zászlónál...

-
Lori82
senior tag
Hú de szétb.....tt már megint az ideg a rohadék WL miatt
10 winnel zártam az előző 2 napot és hagytam 6 meccset mára,mert vasárnap ugye gyengébb ellenfelek jönnek.Bronz benchinggel levittem a 88-as csapatomat 83-ra.A cél 13 win volt,hogy legyen esélyem a havi gold 2-re. Hát bassza meg az összesett elbuktam
Nem tudom mi a picsa történt,de egyetlen egy gyengébb ratinges csapattal sem sorsolt össze ez a szar. Minden csapatban legendák és kékek,max 1-2 gold.A rohadék gold 3 sem lett meg

-
Fifaisshit
őstag
Gyerekek ez az új Stones lap prostituált jó lesz o lesz az új CBm

-
törölt tag
válasz
Zimmi91
üzenetére
Ha már megvan a fifa pont, akkor 50k alatti pakkot ne nyiss belőle, azok nem érnek egy forintot se.
VB módra meg felesleges pénzt költeni. Kinyitsz vagy 10 pakkot coin-ból, lejátszol 20-30 meccset és meg is van a fullos csapat. Ellenben csak 5 és 7,5k-s pakkot tudsz venni, amik normál FUT-ban nem adnak semmit.
Ha pedig még nem vetted meg a fifa pontot, akkor égesd el a pénzt, vagy add oda egy alkoholista hajléktalannak, mindkettőnek több értelme lenne.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Zimmi91
addikt
Srácok, szerintetek mit éri meg most nyitni 4600 Fifa pontból?! VBnél nyissam, mert akk kapok FUTnál is pakkot?! Vagy van most vmi megérős?!
Előre is köszi!
-
A guru
addikt
24 winnel álltam, 4 meccs volt hátra, mondom még a gold 1-et megcsinálom, nem sikerült.

Nagyon nagyon lent vagyok és lövésem nincs miért.
-
IzI
senior tag
Első konzolos játék amit venni fogok az a fifa 19 lesz és ezzel kapcsolatban szeretnék kérdezni tőletek.
Ultimate edition tervezem megvenni és írják hozzá 3 Days Early Access.Ez azt jelenti,hogy megjelenés előtt 3 nappal már játszhatom a meccseket ? Meg tartalmaz 40 Jumbo Premium Gold kártyát,ha viszont én megosztom mással a játékot,akkor ő is megkapja a kártyákat vagy csak egy vki ? -
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Willian

-
Kristof_94
nagyúr
Azt nem tudom, hogy Azpi legyen vagy középső Maldini.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Na Kristóf, hogy tetszett?

-
A guru
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem éred be valamelyik “gagyibb” lapjával?

-
A guru
addikt
Ki nem találnátok mennyire állok 30 meccs után... 30/20...
Ismerős? Nevetséges... -
A guru
addikt
Play IT döntős srác ellen... [kép] nagyon jó meccs volt, grat neki innen is!

-
Digestive
veterán
Én meg vennék oda az üres helyre egy baby Pelét!
Ő mehet cam vagy st is. -
A guru
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Valahogy nem tudod megvariálni a felállást, hogy Messi beférjen? Úgy lenne igazán fullos. Ebben a felállásban max Fekir aki max chemen kijönne és jó is.
-
Kristof_94
nagyúr
Ha eladom Fernandinho-t, akkor elvileg 1,2 millió körül beférne még ide egy csatár vagy cam.
Íme!
Szerintetek ki lenne a legjobb? Ingame 41212 szűk, elvileg Grizi cam, de ha van jobb nála oda, akkor ST. A chem legyen meg, annyi a lényeg. -
MdewC
nagyúr
válasz
Digestive
üzenetére
Még mondtam volna, hogy csináld meg Iscot. De sztem nem jobb.

Közben tots Müllerovics vágott nekem egy mesterhármast, de kapott a srác egy ötöst bosszubú.

Meg egy másik német srác full tots kerettel elküldött ma a halál kóchengeres répájába 3-0-nál, erre Ale lőtt neki egy távolit, ne legyen annyira jó kedve a német gyerekeknek a vb meccs után na.

-
Kristof_94
nagyúr
Próbáltatok már valakit a "klasszikus" játékosok közül?
-
Digestive
veterán
válasz
etaclan1984
üzenetére
Srácok van olyan LM/LW aki frankón használható CM poszton? Át akarom variálni a csapatot, de a kezdés után erről a posztról CM-be kéne raknom valakit és nem akarok tesztelgetni. Ha van vkivel jó tapasztalat ilyen téren, akkor ki vele!

-
MdewC
nagyúr
Kroos bakker nagyon beb@szta. Szép volt.
-
etaclan1984
őstag
Egyébként nem tudom mennyire vettétek észre de mióta kint vannak a TOTS lapok és ha valaki nem fut rád a védekező emberrel akkor a gép megteszi magától. Eddig legalább hátrált a gép ha nem az előttem lévővel védekezett...
iszonyat durva mennyire automatizálva van a védekezés most már. Becsúszásnak az egész 18ban nem volt értelme, standind takler-nek se, csak fuss rá a védő játékosoddal az emberre és máris nálad van a labda.
Az a baj a 19 demóban ennek megint nem lesz nyoma, jól beetetnek minket, aztán 1 hónap múlva ugyanúgy visszakapcsolják mint tették ezt idén.
Egy refoundot ilyenkor annyira megérdemelne az EA egyébként. -
MdewC
nagyúr
Nem sajnálom a mocsadék antifoci svédeket (ugyan ezt csinálták az olaszok ellen, ugyan úgy a németek se tudtak mit kezdeni ezzel, sőt elmaradt egy svéd tizenegyes), csak sajnos a nyomi németek megfognak táltosodni.
Új hozzászólás Aktív témák
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Cuadradot meg hagyjuk is... megvan mire megy el a lóvém

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Squad fitnessre menjetek rá ha még van kedvetek piacolni

Maldinit nem próbáltam, de nem is fogom.

A 6ból 4x kiléptek, mert nem bírták a gyűrődést!