Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digestive
veterán
Ilyen a világon nincs, ennél a patchnél szebbet jobbat hányok! Nem lehet szerelni, még a kurva anyja is visszapattan az ellenfélhez!

-
MdewC
nagyúr
válasz
Digestive
üzenetére
Jah, ez érdekes téma, bár nekem kerülni kell ezeket a strandokat...

Guru: ugyan ez volt tavaly karácsonykor, meg idén is, bár a tavalyi rész rosszabb volt.
Erre nincs alakzat, se ct, csinálhatunk bármit, túl random a game play, hiába tolod jól, maguktól hibáznak a játékosok/nyúl bele az egészbe olyan player, akit a gép irányít. A megoldás a pina, vagy más játék. Nem vicc.

-
Digestive
veterán
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Marha!

-
Digestive
veterán
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Bármelyikre...
Ezek a mai tinilányok már sokkal felvilágosultabbak, mint tizen éve! 
-
donlever
csendes újonc
Kezdenek fárasztóak lenni a hozzászólásaid. Csak olvasni szoktam a fórumot,de most gondoltam írok. Ha te pro vagy akkor akik minden héten 35 feletti wint hoznak azok mik? Űrlények? Képzeld el hogy én Fifaval nyertem már komoly összeget,de pofám nem lenne kíírni hogy Pro player. Ezen gondolkodj el köszi. Lehet bannolni is nyugodtan.
-
-
A guru
addikt
-
A guru
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Vágom, csak amikor érzem, hogy ott állok prim Maldinivel meg Blanccal és nem mozognak még véletlenül sem, akkor azért eléggé elszakad a cérna nálam. Nem találom a megfelelő formációt sem CT-t a peccs óta, mindegy mi van, a védelem átjáróház, elől meg kész csoda, ha kialakul egy helyzet...
-
Szigma70
addikt
válasz
üzenetére
@csokipuding
Nagy nagy gratula, jó egészséget mindenkinek
Neme?Azért nem csípem a balint, mert a Velencei tavon együtt él a csuka, süllő, harcsa, ehez véletlenül a vb alatt beletették a balint, ami úgy elszaporodott, hogy alig hagy életteret a többinek.
Horgászni jó, főleg pergetve, de a süllőt, csukát jobb enni
Amúgy tegnapig horgásztam hajnalonta, ma már a balcsin vagyok, itt nincs peca, itt vitorla van
csak kéne szél, tegnap még volt 
-
-
v-man
őstag
Na akartam írni a mai mm már nem adja a jó lapokat, erre 4 tábla nélküli után utolsóból kisétált az első ikonom, Prime R Carlos 😊
-
A guru
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Mert nem hobbi játékos vagyok és szeretnék azzal a játékkal játszani amivel eddig is, de nem lehet, mert akinél ott van valamelyik 99-es cr azt nem lehet megverni. Viszlát Gfinity top 30.
Vicc vicc vicc vicc...
-
A guru
addikt
Kész bmeg, nem lehet védekezni. Szép volt gyerekek csak így tovább a játékfejlesztéssel, jár a taps.
-
LendvaiFeri1
veterán
A héten lesz időm játszani néhány meccset. Valakinek van kedve tolni párat PC-n?

-
IzI
senior tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Hoppá,Stoichkov ! Kedvenc játékosom volt.Azért még egy Romario nem ártana
-
A guru
addikt
Kezdek visszatérni a formámhoz, de még mindig nem az igazi a védekezés, viszont már újra sikerül értelmes támadásokat vezetnem, de ennyiszer még a driven passt, mint a peccs óta én nem használtam. Csak ezzel lehet érvényesülni. Mbappé megérkezett, egyből R9 is elkezdett életjeleket mutatni magáról.
Szabika: Dehogy... 4-2-3-1, 4-2-2-2, 4-4-2-t váltogatom, ott meg foglalt a CDM/CM poszt. De bírom, hogy akárhányszor kiteszem a csapatom, valaki megkérdez egy ilyet, sejthetnétek már ennyi írásom meg idő után, hogy nem ezt a retek 4-3-3-at játszom.

-
sz_abika
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
Szerintem ebben a felállásban kevésbé hasznos: klasszikus center, 4-3-2-1 illetve 4-2-3-1ben viszont nálam kezdő megjelenés óta, igaz én nyitottam

FOF lapjában van tempó is, de azért nem egy Lükeku. Ha van hely előtted 20ról akkor qrd rá vele, ha nem akkor lökj el mindenkit és a felfutó embernek add át
Én nekem engine lappal jött be, ezeknek a nagy embereknek a +10 balance többet ér mint +5pace.(#33161) A guru
Ingame tényleg MErtens a CM? -
Digestive
veterán
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Eusébio jöhöt, a többi leves!
-
Digestive
veterán
etaclan1984 & A guru
Igazi b@szó team mindegyik!
Grat! 
-
törölt tag
válasz
Szigma70
üzenetére
"De szétbasz az ideg a sok balintól"
Az gáz, hogy én célzottan rájuk horgászom?

Nincs annál élvezetesebb, mint amikor leveri a poppert a felszínről, vagy amikor az ezerrel húzott Thrill-t kapja el úgy, hogy majd' kirántja a botot a kezedből.Nem is tudtam, hogy ennyi horgász van itt.

-
etaclan1984
őstag
Láttam egy tök jó videót szép fifa gólokról tegnap és csomószor benne volt Ibra. Kedvet kaptam hozzá, így teljesen kipucoltam a klubom és összekuporgattam rá mert TOTY Kane-t nem volt szívem eladni érte
Kíváncsian várom mit alkot a FOF lapja. Valaki próbálta már ? Én nagyon szeretem az ilyen erőcsatárokat mert sokszor tartom vele a labdát pár másodpercig amíg felérnek mellé. Most már tényleg végső a csapat 

-
MdewC
nagyúr
válasz
Csokipuding8
üzenetére
Gratulálunk! Jó egészséget.

-
ali75
aktív tag
válasz
Csokipuding8
üzenetére
Gratulálok!
Jó egészséget kívánok nektek!!! -
MdewC
nagyúr
Görbüljön b@sszátok meg.

-
Digestive
veterán
válasz
Szigma70
üzenetére
Egy rendes akváriumban 35ha.
Engem a melegtől basz szét az ideg. Tegnap este jöttem és estig maradnék, de lehet lassan pakolok és megyek haza játszani! Az ideg belém áll a fifától is, de legalább nem döglök meg a melegtől! 
Csokipuding
Gratulálok!
Jó egészséget kívánok a picinek, Neked meg kitartást! 
-
Csokipuding8
tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Gyertek le a Sajóra gyerekek, nem lesz gond a csapatépítéssel meg a balinokkal sem. Az egyikre nem lesz idő a másikból viszonylag kevés van. A jelzőt viszont folyamatosan figyleni kell h örvény viszi e, beakadt e, kishal buzerálja vagy mi van. Izgi

Na közben én végleg letettem a lantot, délelőtt kétszeres apuka lettem. Gyököt vonhatok az eddigi szabadidőmből
majd 19re jövök...talán. Pacsi skacok! -
Digestive
veterán
válasz
dejvid8
üzenetére
Szerintem egyik se jó igazán!
3 védős alakzatnál, ha nem prime Gullit és Vieira a 2 cm, akkor egy jobb játékos annyiszor megy el a kapudig ahányszor akar és akkor is csak egy 7 chemes de Gea várja! Pecázok éppen, úgyh piszkosul ráérek ezért összeraktam egy C opciót. Agüero Fernandinho csere természetesen. -
Szigma70
addikt
válasz
dejvid8
üzenetére
Ezt a Nanit próbáltam, ha skilles vagy qva jó, egyébként nagyon gyenge fizikálisan, bárki fellöki, és hamar fárad.
Radja biztos jobb azon a poszton mint Iniesta, Varane meg nem sokkal jobb mint Manolas, de sokkal komplexebb játékos. Lehet összképben jobban jár vele az ember.Blanc meg biztos jobb mint víztorony
-
Szigma70
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Az utóbbi időben tényleg eléggé hektikussan működött a dolog.
Se az ember hívás, se a futtatás nem reagál sokszor. Ez nekem is feltűnt. Van amikor nyomod a gombot, elindul az ember, aztán 2 lépés után megáll, és van amikor nem is reagál a parancsra, van mikor meg rendesen működik. Elég idegesítő.Fof Yaya-t aki használja, mennyira rossz IG az a Balance- Agility stat? Védekezésben milyen?
Közte és Mooy közt vacilálok all-in embernek. -
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Akkor Musa is kuka :'(
BTW tegnap vettem meg a 89est és nem tudom hogy miért de jobb a 81es Xmas belőle. Valahogy utóbbi mindig jó helyen van vagy jó helyre fut és ez hiányzik a 89esből. De 16kt a hülyének is megért

-
Yodamest
veterán
-
hatalomxy
újonc
Sziasztok!
Én csak egy általános kérdést szeretnék feltenni. Nagyon laikus vagyok a Fifa területén, azért remélem valaki megsajnál és válaszol

Szóval az lenne a kérdésem, hogy a Fifa 18-ban hogyan lehetséges "kijelölni" egy játékost? (magyarul amikor nálam van a labda és szeretném, ha egy játékos üres területre futna)
Úgy tudom a Fifa 17-ben az "L1" gombot kellett ehhez megnyomni Playstation-ön.
Ez a 18-ban ugyanígy lehetséges, vagy esetleg másképp?Előre is köszönöm a segítséget.
-
Szigma70
addikt
válasz
arpo04
üzenetére
És az a baj, hogy ps-en is megoldható a makrózható kontroller.
Vagy mindenki aki számít ilyet fog használni, vagy hátrányban lehet.
Meglátjuk milyen lesz így az irányítás, lehet nem lesz para, de az tény, hogy EA nál tuti nem szűrik majd, hogy ki mivel irányítja a játékot.
Aki makrózik, lehet előnyben lesz, és az nem fair. -
K.J
senior tag
Most ilyen a csapat. Ha tudtok esetleg kombinálni, variálni rajta azt természetesen megköszönöm, igyekszem összeharcolni majd rá valami rendes keretet is, mert mint említettem, most nem állok fényesen.
Íme:
https://www.futhead.com/18/squads/3500090/Tots De Gea csak kölcsön!!! Ne tévesszen meg senkit! Begovic nem a WL miatt került be
, nálam már a játék eleje óta ő véd.Ezen TOTS-ok közül, csak Mahrez és Azpi tradelhető, Azpit nem szívesen adnám el.
-
K.J
senior tag
Szükségem lenne egy jó LB-re BPL csapatba. Kit tudnátok ajánlani? Most egy rare gold Rose van ott, cseréljem tots Robertsonra? Ránézésre elég gyengécskék a statjai.
Használta esetleg valaki? -
LendvaiFeri1
veterán
-
arpo04
őstag
válasz
üzenetére
Kezezes dolgot meg tudnak oldani, most is kapsz szabadot mikor nem is te iranyitod az embert. Valoban random dolog lenne, de a valo eletben is ritka a szandekos kezezes. (kiveve Ramos ☺) Ha mar ennyire para sokaknak a 16-on bellul ne iteljen buntetot. Kapus is jo lenne ha leserulhetne. Nem csak mezony jatekos lenne a padon. A tobbiben igazad van nem megoldhato. Realisztikusabb viszont lehetne.
Szigma: az a ket gombos megoldas addig mukodik meg nem oldjak meg a macrozhato kontrollereknel. Maris hatranyba kerulsz. -
akooos
veterán
Nem tudom, hogy rajtam kívül érdekel-e bárkit a journey mód, de úgy tűnik, hogy a 19-ben az egyik csapata a Real Madrid lesz Hunternek. Valószínűleg nagyban vegyitik majd a BL szerepléssel is.
Én már nagyon várom
Ja amúgy nyitottam egy TOTS Sterlinget. Eladjam vagy maradjon?
-
törölt tag
válasz
arpo04
üzenetére
Persze, hogy árkád.
Egy egész csapatot irányítasz és 16 percbe kell besűríteni besűríteni azt, ami egy igazi meccsen 90 perc alatt történik.Nem szimulátor (még ha szeretik is annak hívni páran), mert már maga az alapkoncepció nem teszi lehetővé, hogy szimulátor legyen. Pörgősnek kell lennie ahhoz, hogy élvezhető legyen és ki tudj alakítani annyi lehetőséget ennyi idő alatt, mint egy valós meccsen, ennek meg az is a feltétele, hogy a játék fizikája és a játékosok mozgása nem lehet realisztikus...
A kezezéssel pedig konkrétan az a baj, hogy a valóságban azt is mérlegelni szokták, hogy szándékos volt-e, próbálta-e a játékos elhúzni a labda útjából, stb. A játékban ezek nyilván szóba sem kerülhetnek, így viszont teljesen random lenne, hogy mikor kapsz emiatt tizit, nem tudnád semennyire befolyásolni és elkerülhetetlen lenne, hogy ezen menjenek el meccsek.
Szerintem annál jobb, minél több múlik a játékos tudásán, ezekkel a dolgokkal viszont csak jobban előtérbe kerülne a szerencse-faktor.Jó ez így, hidd el, nem kell ennek egy fokkal sem realisztikusabbnak lennie, nem ezek a valódi problémák ezzel a játékkal.
-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Persze, mert már nincs annyi gomb a kontrolleren

A drivenhez már így is 2 gomb kell majd, + a zöldmezőre figyelni.
Mindentől függetlenül, el ne higgyjétek, hogy nem lesznek mákostészta gólok, háttal finesszel betekert gólok, és hasonló okosságok.
Jenőkék, Ödönkék mindíg lesznek, és nekik is kell, és fognak is nyerni.
Csak bírja az AI teljesíteni, a rá háruló egyre több feladatot, elvárást a taktikai elemek miatt, és a bővülő lehetőségek miatt.
Hiába skillesedik majd a játék, ha a csapattársaid, akiket az AI nek kéne mozgatni, védekeztetni, befuttatni, embertfogni, mind balgafasz módjára bóklásznak a pályán majd.
Én ettől félek.
Végesek a számolási, adatátviteli keresztmetszetek, és ennek nagyon nagy részét elviszi a megjelenés.
Remélem megugorják, és jó lesz. -
kiserik
senior tag
válasz
arpo04
üzenetére
Kezezés: és hogy irányítod a kezét a játékosnak? Vagy majd megoldja a gép és eldönti, hogy kap ajándék tizit és ki nem? Sok értelme nem lenne.
Guru: még is mit vártál? Max lesz 1 hónapig ilyen megy a fejed felett az iránytű és találd el a közepét, utána úgy is minden féllábú majd csinálja automatikusan.
-
A guru
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szép kis kapufa, mert az első trailerben volt. Ennyit a nagy “more ways to play”-ről... Maradnak ezek a retek driven shotok amit, ha tökéletesen eltalálsz, akkor 10/10-szer gól.
-
Kristof_94
nagyúr
Nincs többé low driven finesse shot...
[link] -
törölt tag
válasz
arpo04
üzenetére
Szerintem ezekkel sokkal rosszabb lenne az online része, főleg a WL. Még az kéne, ahogy a bírói tévedések is belekerüljenek és azok döntsenek el meccseket.

Nem feltétlenül gondolom, hogy realisztikus = élvezhető.
Ez a része szerintem tökéletes így ahogy van, csak legyen végig konzisztens a gameplay, meg ne nyúljon bele a gép a meccsekbe, én mást nem kérek tőlük. -
arpo04
őstag
Lehet ujitanai barmit. Addig meg kezezes, fentartas, lokes, mezrangatas, tetlen les... hogy csak par kimaradt lenyeges szabalyt emlitsek nincs benne ez soha nem lesz elvezheto jatek. (mezrangatas, fentartas benne van mar amennyire) Kar szepiteni, kapunk egy csilli-villi csomagolast ami ha kibontod rohad. Elobb ezeket kellene megcsinalni. Utana lehet szepen fejleszteni.
Orulok az uj dolgoknak, ezeket akkor se kellene elhanyagolni -
Bobbysolo
tag
Jó kis Lokelani bestof-ok:
FIFA 18 | BEST OF Compilation
FIFA 18 | MY TOP 10 FREE KICKS -
arpo04
őstag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Koszi, akkor jon vissza. Vedelmet at kell varialjam a max chem miatt. De Gea jon es ter Stegen megy... pedig szerettem.
-
gabesz82
őstag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
a pack vagy pénz, az a weekly reward-oknál lesz.
-
gabesz82
őstag
nagyjából az a lényege, hogy pl. egy ilyen 82+ guaranteed sbc-ből felajánl 5 db hasonló rating-es lapot, amiből te kiválaszthatod, hogy melyik kell. Így nem lesz tele a klub használhatatlan játékosokkal, mert nagy valószínűséggel az 5 játékos közt lesz olyan amit be tudsz építeni.
-
arpo04
őstag
Marcelo fof lapja mennyire hasznalhato lb? Vagy inkabb Alba, Telles?
-
gabigyerek
senior tag
válasz
sz_abika
üzenetére
Igen...Musa...már 16 ban is használtam és mai napig a legdurvább glitch sztem.
Aguero egyelőre felemás, a betömörülő védlmeknél kevés, de ha akad egy kis területe akkor életveszély.
Erősen tesztfázisban vagyok vele, 10 meccs alatt nem akarok formálni róla véleményt, de eddig 8 meccs 7 gól.
-
sz_abika
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
Ez az Aguero hogy operál nálad? Én adtam némi esélyt neki, de világtalan egy lap. Musa csereként mesterhármasokat rugdosott miután behoztam a helyére a meccseken

-
Yodamest
veterán
Fú meg ez az időzítéses helyzetbekerülés is elég jó újítás. Trainer kötelezően ON lesz az első 1 hétben az tuti amíg ráérzek.
Most ez elég nagy random faktort ki fog venni a játékból így a videók alapján, mert ha sikerül eltalálni a jó pillanatot akkor bombagól, bombakapáslövés vagy bombafejes, ha meg nem akkor ótvarul félremegy a labda. Nem tudom mennyire lesz középút, hogy mondjuk nem találom el jókor, de azért mégis bemegy a labda meg hasonlók. Az azért nem baj ha skillesedik a lövés, legalább nem lesznek háttal a kapunak 30 méterről gólok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hobby elektronika
- RAM topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Jól mondják a többiek.

Ezek a mai tinilányok már sokkal felvilágosultabbak, mint tizen éve!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

csak kéne szél, tegnap még volt