Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szigma70
addikt
Csak rőhőgők már, nem idegeskedek, csak jó kiirni magamból, mert éjjel nem ordibálhatok itthon.
De lehet megoldom inkább, mert hatásosabb
4 győzelem 2 X, 2 pont kell a feljutáshoz ugye, erre van 4 meccs. És 10 szezonból 8x nem jön össze.
Ennyiszer ekkora véletlenekkel már az oviban megtaláltam volna a hideg fúzió titkát, majd másnap a nullponti energiát is megzaboláztam volna. Lehetelen, hogy mindíg akkor van a szívatás, mikor kell a pont . És nem, nem fejbem megy el. Persze volt már, hogy nagyobb különbségnél elbohóckodja az ember, de már megtanultam, nem szánok meg senkit, nem éri meg.
Ezeken a meccseken annyi történik, hogy egyszerüen nem hagy a gép játszani.
Abszolúte ziccerig kijátszott helyzetnél mit csináljak másképp , hogy ne fölé vagy mellé rúgja az emberem?
Nem tudom már másképp nyomni a gombot. Max bevezethetném a kapuba. És ez megy ilyenkor. Meg a szétfutnak a védők a támadó elöl, direkt folyosót nyitva, és nem tudsz jó helyre váltani, mert minimum másodjára vált csak a megfelelő emberre, addigra meg ütem késésben vagy. Ezek sztem direkt vannak,
A netemet számtalanszor ellenőriztem, a kontrollert is, egyedül elmeorvosnál nem jártam még, mert ez lassan oda tartozik
-
Lori82
senior tag
Premium gold pakkból jött egy sima Neuer,ezzel pár hétre ellőttem a szerencsémet,így tegnap csak egy PTG Marquinhos és Coman volt az UT csomagban ,a többi okádék 81 alatti.
-
Mrguba
őstag
Sziasztok hulye kerdes lesz lehet...
Ultimateban ha van egy 82es jatekosom pl...azt tudom fejleszteni hogy 88as legyen?
Ha igen hogy?
Koszonom -
Schweini
tag
Hogy lehet elérni, hogy karrier módban valami nagy csapat el akarjon igazolni?
Athletico Madridban kezdtem, első idény elején mind spanyol másodosztály, vagy attól gyengébb csapatok akartak elvinni.
Lenyomtam egy szezont Madridban. Megnyertük a bajnokságot, kupa 2. hely, gólkirály lettem, 73-as. Erre most is ugyanazok a csapatok akarnak elvinni csak több pénzért. -
Jamesford
csendes tag
Tegnapi UT-Packból esett egy 88-as Robi Carlos és egy SIF Ashley Young.. 
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Neked tényleg csak megszületni volt nehéz

Én örültem mint majom a farkának, a Halloween Benderért, de hogy Borja Valero és Corluka volt a dobogón még ratingben az azért nem egy Mustafi
-
arpo04
őstag
Van aki megcsinalta mar Iniesta sbc-t? Kivancsi lennek milyen de nem akarom bealdozni tots Allant mert eleg jo nalam. Jot gyengebbre cserelni nem szeretnek.
-
Mrdevil
addikt
Nekem ajándék ulti pakkból FOF Grizi, Halloween Cuadrado, TOTGS Dani Alves, Grizinek örülök durva lap.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
prime77
aktív tag
Szervusztok!
Srácok!
Én csak most néztem meg ezt a Fifa Ultimate Teamet.
Miről szól ez?
Ha megveszi az ember a FIFA 18 progit, akkor még külön mint kiegészítőt meg kell venni az Ultimate Teamet is?
Vagy ez a Fifa játékon belül választható?
És ami a legfontosabb!
Ezt lehet játszani úgy, hogy 3 barátommal együtt - akik otthon vannak, mindegyik a gépnél, internettel persze.
Szóval, hogy egy csapatban legyünk - tehát mint régen a Fifa 09-ben is.
Ott mondjuk átjött mindenki hozzám - egyik srác a billentyűzettel, én meg a másik fiú 1-1 controllerrel.
És ugye egy csapatban voltunk - húúúú kurva jó volt.
Amikor az egyikünkhöz került a labda, annak a feje felett piros háromszög volt, a másik feje felett zöld, a harmadik feje felett pedig kék.
És mindenki megjegyezte a színét.
Tehát együtt voltunk, és csapatmunka volt.
Jó ez az ultimate team, de egyedül tolni végig, idegenek ellen - jó lenne így együtt idegenek ellen.
Van erre lehetőség, lehet ezt így?
Vagy csak ketten, de semmiképpen ne egyedül.
Köszönöm szépen előre is a válaszokat!

-
Szigma70
addikt
Én nem tudom nálatok mi megy, milyen játékkal játszotok, kinek miben dőlnek el a meccsek, fejben, tejben, vajban, pohárban, rulettasztalon vagy pókerben, de aki azt mondja, hogy a gyenge játékost, és gyenge csapatot nem tolja a gép, az más dimenzióban mozog.
3 meccs.
3-0 ra megyek, már azt hittem kilép, köze nem volt hozzá. Második félidőben mintha csapatot cseréltünk volna. 3-3 a vége.
Kövi meccs, megyek 2 -0 ra, semmi extra csapat, nem forgott veszélyben a kapum. Második félidő, sárdagonya, embereim a labdát nem találják, Bakajoci 25 ről fineszel TOTS Degenyának, majd Manolas lő neki, 2-3 ra kikapok.
A harmadikról csak annyit, hogy 3-1 ről 3-4 re kaptam ki a második félidőben.
Az már a leszarom kategoria, ha egyik nap ilyen, másik nap olyan a gameplay, de hogy most már meccsen bellül is ez megy, ez már azért kicsit nonszensz.Ha azt akarod írni, hogy ilyen nincs, igen is kijön a csapatok közti különbség, meg fejben dől el, akkor bele se kezdj.

-
Szigma70
addikt
Sajnálom, akkor pihi
Más
Természetesen nekem a pakkban semmi nem volt. Egy zombi Bender, meg egy 83as Nif Balotelli . A többi 82, 81es szemét.
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem az ultimate pakkból Sturridge, Crouch, otw Kessie, motm Ramsey és 87-es Mustafi. Sbc-be jók lesznek!
Ti megcsináljátok az Iniesta sbc-t? PC-n kicsit sokallom az árát. -
törölt tag
válasz
üzenetére
Ezt az előbb azért írtam be, mert hogy most nem csak a visszavonuló játékosok kapnak, hanem a más klubba igazolók is, de figyelmesebben elolvasva van benne egy érdekes részlet:
"this year's End of an Era players are simply being honored for their legacies at the clubs that made their careers."
Tehát nem feltétlenül a legutolsó klubjukhoz fognak tartozni, mint tavaly, hanem amelyikben nagyok lettek?

MU-s CR7 és Rooney incoming?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Szigma70
addikt
-
-
Szigma70
addikt
210 az alja Alessandrininek. Kicsit sokallom.
Pedig kell
-
törölt tag
Várjunk már, most lehet nyitni bármilyen lapot?

Az ajándék pakkból jött egy OTW Kessié.

-
akooos
veterán
Mindenki ugyan azt a 3 játékost kapta? Baka, Matuidi, Dembele?
igen
Ultimate packben hero Granqvist és NIF Handa
Fuhh, csábít ez az Iniesta... De hova tegyem

-
A guru
addikt
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Aha.
Én nyomtam egy szavazatot Dembelére, mai napig állítom, hogy jobb mint Joci.

-
törölt tag
"End of an Era SBCs are returning, but they aren't just for recognizing great players that are retiring. Instead, this year's End of an Era players are simply being honored for their legacies at the clubs that made their careers. Some players are retiring, but others are simply moving on — it's literally the end of an era for these club legends. "
-
Fifaisshit
őstag
Jó az az ajandek 85os lap

Most minden szavazásnál megkapjuk azokat a playereket akkor ha jól olvastam ?

-
törölt tag
End of an era Iniesta!
-
A guru
addikt
Szoros szavazás lesz...

-
Kristof_94
nagyúr
Amúgy hihetetlen, de megvehetném prime Pelét... Soha nem gondoltam volna ezt a játék elején.

-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Egy az egyben tots Lozi, csak könnyebben beépíthető!

-
peetie1
aktív tag
PCn van kint egy mr. ST Son 1.9m-ert, úgy látszik felemeltek a price ranget. Mondjuk ennyit meg nem adok érte.
-
grimmjow67
tag
na 19 előrendelve, addig 1 meccset se játszom

-
törölt tag
TOTW 38

Szerk: és végre nem egy ezüst CB lesz nálam mostantól RB poszton.

-
Digestive
veterán
Én már nem emlékszem pontosan. A tots előtt van vmilyen esemény amikor ránk zúdítanak spec lapokat, vagy addig csak a totw? Azt tervezem, h évközben nem fogok már zöld pontot venni csak az elején. Hátha beakad valami, amivel a kezdeti tőkét felpumpálom!

-
Szigma70
addikt
válasz
A guru
üzenetére
De ez csak max 2 hónap a jobbaknak, mert a rewardok hamar gazdaggá tesznek.
Utána csak az olló nyílik egyre jobban, mivel a kereskedéshez tőke kell, ezért akinek van, annak több lesz, egyre több, egyre hamarabb.Én ezt nem szeretem. No meg az egyenlőtlen pakk szerencsét. Aki az elején belenyúl, annak habzsi-dőzsi, a többi meg csak kapja a fost.
-
-
Szigma70
addikt
A 16 ban csak otthagytam a csapatot
A 17 végén sajnáltam otthagyni a csapatomat
Most a 18 végén nagyon fogom sajnálni őket
Remélem a 19 végén ,qvára nagyon fogom sajnálni
-
Digestive
veterán
válasz
Fifaisshit
üzenetére
OK!

De most már ideje lenne kozmetikáznom az eddigi eredményeken!

-
A guru
addikt
-
A guru
addikt
Még pár hete/hónapja mondtátok páran, hogy csak a kereskedés része érdekel igazából a játéknak és én meg pont abban vagyok béna, szóval aki még benne lenne, hogy csak kereskedik az írjon rám privátban!

-
Csabee86
senior tag
Sziasztok.
Elnézést, hogy ide írok, de hátha itt kapok választ. Szeretném megvenni a Fifa 18-at. A career módban ugye van lehetőségem kiválasztani egy csapatot és azzal játszani a seasonokat? Olyanra is van lehetőségem, hogy igazoljak játékosokat? Tehát például összerakni a saját álomcsapatomat és azzal játszani valamelyik bajnokságban?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
MdewC
nagyúr
válasz
mefistofeles
üzenetére
Esetleg itt?
-
Szevasztok! Bocsi, hogy ide írok de talán tudtok segíteni... A fiam névnapjára nagyon szeretné megkapni a fifa 2014-et. Fogalmam sincs miért azt de ragaszkodik hozzá. Nem tudjátok honnan tudnám beszerezni? Ahol kerestem ott mind csak rendelhető...
-
Digestive
veterán
Hajrá!

DKT 3 meccs. 11-3 gólkülönbség. Isco és Firmi kp fantasztikus
Mindegyik kapott egy shadow lapot.
Gustavo egy romboló. Igazából ő Vieira hajbeültetés után!
Hernández meg végre egy olyan LB aki nem képzeli magát csatárnak és bárkit ledarál. Nagyon f@sza a team, pont erre számítottam! 
-
Digestive
veterán
válasz
A guru
üzenetére
Azért, mert KDB azt is beveri jobbal, ballal kapásból amire Firmino, már rá se mozdul!
Isconál meg csak elég lesz CM-ben a 86os Interceptions, 90es Standing Tackle. Biz Isten nem trollkodásból raktam össze, sztem működőképes kis csapat!
Hernándezre különösen kíváncsi vok. Végre egy olyan szélső védő, akinél jó a WR. -
Digestive
veterán
válasz
Digestive
üzenetére
Annyira védtem Vieirat, h pótolhatatlan... hogy eladtam az éjjel!
A nagy ötletelések hatására kedvet kaptam, h a saját csapatomat is átvariáljam! 
Érkezett Firmino, Isco, Hernández és Luiz Gustavo.
Meglátom h mennyire működik a kp ilyen támadó felfogásban. Ha bukó, akkor Firmi és Gustavo helyett jön vissza Vieira és Allan. Az éjszakás műszak után reggel nyomok is egy tesztet!

-
Kristof_94
nagyúr
Ezt elvileg már össze is tudnám rakni...

Ez nem tűnik rossznak, Walkert sajnálom, de szerintem Roberto is hozza a szintet, ja és a 3 ikon miatt 4222-ből indulva max chemmel sikerült becsempésznem TOTS Savicot is.
Csereként meg ott lehet akár Walker, Saul, Sterling, Son. Bár közülük maximum 2, mert én is hiszek a bronze benching általi előnyökben(?). -
MdewC
nagyúr
-
dejvid8
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Illetve ha holnap jön egy új IF Alessandrini, akkor ő jönne a csapatba. Ha ST lesz, akkor ST-be és Mbappe szélre

-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Túl drága??? Dehát csak 3 helyet kell kitöltened és van rá 4 millád!

-
Kristof_94
nagyúr
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát beszarok!
Miért akarod nyomorult Varanet bele eröltetni a keretbe? Szted tudna ő annyit nyújtani, mint egy Prime Blanc, Maldini? 
-
Kristof_94
nagyúr
Ebbe a csapatba RB-be TOTS Sétáló helyett ki lenne jó alternatíva? Őt is lehetne, de elvileg csak 8 chemet kapna. Így is b*ssza a 8 chemes De Gea a szemem.
-
Kristof_94
nagyúr
Köszi srácok, mindjárt megnézegetem ezeket!

Annyira nem sürgős...
-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Csak a 89-eset, még február-március környékén. A legélvezetesebb lap, amit egész évben próbáltam, ez a 91-es meg még gyors is, plusz jobb a stamina-ja.
Nem olcsó, de hibátlan CAM-nek tűnik.
-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hogy mit összeszenvedsz a csapatépítéssel még mindig, pedig már megvan neked mindenki és van mellé egy csomó pénzed.

Nem kell ezt túlcifrázni, 2 prime ikon CB, Telles LB, meg egy 91-es Ronaldinho CAM, a többi posztra megvannak már a hibátlan lapok.
-
akooos
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mennyire rá vagytok pörögve erre a 10-es chemre
Nem tom amúgy, hogy mi a különbség, de Xboxon 89-es chemmel indul így a buli. Nekem pont elég, majd hétvégén meglátjuk mire megyek emberek ellen ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Digestive
veterán
válasz
Csokipuding8
üzenetére
Én meg 2 napja vettem 15db Renato Sanchezt darabját 1k-ért. Meg vagy 20db Whitecaps játékost pár 100-ért darabját!
140k tiszta profit! Meg az egyik pakk dobott egy Perisict.Viszont volt vagy 10k bukta is mert kóreai szarokat is vettem egy rakással, de az a meccs nem került be az MM-ba!
-
Csokipuding8
tag
Nem mintha nagy was ist das lenne már ez az mm, de azért ki szoktam rakni. Bayern és psg jétékosom egyáltalán nem volt. Megcsináltam két másikat, és láss csodát bedobott két gagyi bayernest meg egy psg játékost....hát mondom ilyen nincs

Csak érdekességképp gondoltam beírom ezt ide a kis memoárunkba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Reklámblokkolók topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Eladó tápegység 500 watt kapacitással - Cooler Master RS-500-ACAB-B1
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5700 / RTX 5060 Ti / B550M / 32GB RAM 3600MHz / 1TB SSD / 650W Silver
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProLiant DL360p Gen8 1U szerver (2x Xeon E5-2667 v2, 32GB RAM) + RACK SÍN!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tegnapi UT-Packból esett egy 88-as Robi Carlos és egy SIF Ashley Young.. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Várom az élménybeszámolót!