Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digestive
veterán
Srácok nem tudom ti h vagytok vele, de ahogy közeledik a következő játék indulása, úgy egyre erősebb az érzés is, h qrvára nincs kedvem megint 0-ról elkezdeni!
Pedig nekem ez lesz csak az első váltásom... Biz' Isten semmi kedvem kupeckodni. Ha egy 2-3 millával indíthatnék, akkor mégy csak-csak, de 0-ról! Pfejj!
Legalább 2-3 játékost, vagy csak az ikonjaimat ha átvihetném! 
-
Csokipuding8
tag
Na kontrollerfejek
Kipróbáltam végre Marchisiot... olaszba tényleg kötelező.
Mosest is megvettem. Rb-ben sajnos nem éreztem az előnyét ezeknek a durva statoknak, de kp-án... uhh... Ott kb verhetetlen ilyen árkategóriában. Kb csak fejelésben nem jeleskedik, de minden másban atom -
Baros05
csendes tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Xbox One kontroller csak WIN10-en megy, WIN7-en nem.
Fent van a microsoft honlapján is. -
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Jesszus.

Kristóf elhiszem, hogy idegesítő, de kérlek ne offold tovább a topikot, 2 éve megy ez a kontroller téma.
Van másik fórum erre, vagy egy IT-s spanod megcsinálja.
Köszi.
-
gabesz82
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
ja hogy one kontroller... attól függetlenül egy próbát megér szerintem az amit írtam, hátha...
-
gabesz82
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Eszközkezelőben jobb gombot nyomsz az ismeretlen eszközön, majd illesztőprogram frissítése. Illesztőprogram keresése tallózással vagy a számítógépen (nem tudom pontosan win7nél hogy néz ki így hirtelen), aztán választás a számítógépen találhatóak közül, majd ott megkeresed az xbox 360 vezérlőt.
-
Digestive
veterán
-
A guru
addikt
Maradonat korházba kellett vinni a meccs után úgy szétcsapta magát...

-
arpo04
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
https://youtu.be/zekch0_z_IM
Pcn is ugyan igy kell -
Lori82
senior tag
Már kurvára unom az SB-t,de jól jön az a 13k és 2 vagy 3 csomag hetente.Valamit elállítottam vagy másnak is mindig nappal vannak a meccsek??
Más : Valaki próbálta már ezt a vébés Stones gyereket? Gondoltam lecserélem Tots Otamendit,megéri PC-n 300 k-t? -
arpo04
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Vevo oldalan levo kis gombot megnyomod es utana bekapcsolod a controllert, akkor ossze tudod hangolni. Ne lepodj meg ha ki kell huznod a vezerlot es vissza tenni. 😊 de youtube-on video is van fent.
Digestive: nekem a legjobb 83 hamburgi kapus.... -
Digestive
veterán
Ez a szenya játék direkt fel akar b.szni!
MM egyik csomagjában, volt egy Kolarov, Mooy, Evra hármas... Miért nem jöhetett ez egy hete, h verjem bele! 
-
Kristof_94
nagyúr
Srácok, akinek PC-n vezeték nélküli a kontrollere: hogyan kell csatlakoztatni? Bedugtam a vevőt, nyomom a gombokat a kontrolleren de semmi. Elvileg WIN7-en is mennie kell.
-
arpo04
őstag
válasz
Szigma70
üzenetére
Akkor nem emlekszel mit muvelt a Barcaba vagy epp a Napoliba. Owen volt az egyetlen jatekos aki ugyan ugy sajat telfelrol indulva vegig cselezett es golt rugott. Elotte csak Maradona volt erre kepes. Szoval nem csak a kezezese ami miatt emlekeznek ra. Bar szerintem az csak az angoloknak faj...
Barcaba sokkal gusztustalanabb dolgot csinalt, Zizuval jol kijonnenek 😂😂 -
Szigma70
addikt
Csodálkozom magamon, de a végén már drukkoltam az argentinoknak

Az első nem volt 11es, a másodikat én megadtam volna. Másik meccsen kissebbért volt bünti.
Van még 1 meccsük a gallokkal, oszt jónapot.Maradona kész. És kövezzetek meg, de még nem is volt olyan jó, mint ahogy ma emlékeznek rá. Ha nem kezezi be a vb-n azt a fejest,1 lett volna a sok közül. Sztem semmi extra nem volt benne. Jó volt, de voltak sokkal jobbak.
Én azért kitettem 3 gold tunéziait 10k ért, biztos ami tuti alapon. Mind elvitték

-
Kristof_94
nagyúr
Kár Nigériáért...

Meg a kezezésért is. -
Digestive
veterán
válasz
Fifaisshit
üzenetére
De először az kellett... Pfejjj de megszopatták megint a jónépet!
És aki képes volt 50k-ért játékost venni, most eret vág magán! 
-
arpo04
őstag
Maradona hozza a formajat 😂😂
-
Szigma70
addikt
Már megint Pavon. Ott ül Aguero és Dybala, erre jön Pavon.
Ki érti ezt? -
arpo04
őstag
De gyors a gyerek 😂😂 csak labdaba ne kelljen ernie.
Nem jok az argok de a biro a legyengebb. Vicc amit muvel. -
Ragnar17
tag
Az Argentinok bajban..és újra jön a szupersztár Pavoon

-
MdewC
nagyúr
válasz
Csokipuding8
üzenetére
Azonnal elviszik mindenhol.
-
arpo04
őstag
válasz
Csokipuding8
üzenetére
Xone, pc egy darab sincs a futbin szerint. Ps 199
-
Csokipuding8
tag
Cuadradonak 200 a max ára? Szeretném kipróbálni, és várom h lentebb menjen, pláne ha az a max ára, mert szinte csak annyiért van kint egész nap...amikor van egyáltalán. Aztán ha lezuhanna az tuti bukó. Csak telon tudom nézni, valaki csekkolná nekem?

-
sz_abika
addikt
Tiszta szégyen ahogy az argentinoknak fújnak.Mintha utolsó meccsem lenne a bent maradásért es semmi sem dalt a 16oson belül Fifaban...
-
Digestive
veterán
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Nincs 1 darab se a piacon. Ezen ma valaki qrvára meggazdagodott!

-
Fifaisshit
őstag
Egy jó podolski

-
-
Fifaisshit
őstag
Mondom nincs arany veszek 15ert egy If tunéziait

Jee mondom nincs az se már 30ert el is vittek
azóta sincs nagyon 40alatt 
-
dejvid8
őstag
Hahah, én is így jártam, csak a meccseléssel. Felújított csapat, stb, na mondom újra elkezdem tolni.
DIV1, egy meccs kész, nyertem, másodiknál már annyira untam hogy mobiloztam közben, és félidőben ki is léptem
Kifulladt a FIFA nálam.
-
Szigma70
addikt
Ránéztem az SBC-kre, elkezdtem a flasht, aztán rájöttem, hogy semmi kedvem már ezekbez, hagyom a csába, inkább eszek egy krémest
-
Zimmi91
addikt
Srácok, szeretnék összetenni egy angol ligás csapatot 4-3-3 felállásba ,eddig ez a 3 játékosom van meg és még 260k coin. Segítsetek kiket kéne vennem, inkább a gyors játékosokat preferálom és a szél játékot!
Előre is köszi a segítséget!
-
arpo04
őstag
4-3-2-1 hasznalja valaki? Egyszeruen ehhez a felallashoz nem talalom meg az idealis ct es player instrukciokat. Wl alatt nincs kedvem kiserletezni.
Kvalifikacio alatt meg kapom a 83-as csapatokat... 3 icon a tobbi tots jatekos. Meg igy is beall a 16-os vonalara es kontrakra megy. Olyan jatekos allomannyal szegyen amit muvelnek.
MdewC igazad volt abban mikor a vb kiscsapatainal latni. (svedek, danok, izland stb.) Ez a foci megcsufolasa, tiki-taka is szebb es latvanyosabb mint ez. Erre fifaba is ezzel talalkozom. -
sz_abika
addikt
Csak ráfanyalodtam erre az SBC-re. A francia zászlónál megörültem hogy valami értelmes lesz, de csak Giroud...lassan odaáig tolják a sebességét míg hunterrel lefut egy bronz CBt. Biztos jó az a 94es str, de én nem tudok labdát fedezni, így mindegy is.
-
modflow
veterán
11-esek esetén a kapussal melyik gombbal lehet oldalra vetődni XO esetében?
-
Fifaisshit
őstag
MINDENKINEK ajánlom Stonest akinek PL csapata van vagy be tudja építeni egyszerűen hiába a H/M workrate mindenhol ott van

-
MdewC
nagyúr
Nagyon lent van a topik, hogy ezzel a kontroller témával van sz@rrá offolva.
Már bocsánat.

Itt tart a fifa.
-
Edgar2621
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Sohasem szabad a saját dobozában elküldeni, erre a Microsoft mindig felhívja a figyelmet, úgy emlékszem ezt az Xbox topicban is írták Neked. Nem is tudok olyat mondani akinek az eredeti dobozban érkezett volna vissza. Amúgy meg vedd már meg Messit mert ellopom az accountod!!!

-
dejvid8
őstag
Megvettem ezt a 89-es Musát 170K-ért, muszáj kipróbálnom.

Szerintem jó lesz. -
akooos
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem 2 kontrollerem van az Xboxhoz, az egyiken az RB 1 hét után beragadt, azóta is úgy van. Nekem már nem garanciális, úgyhogy majd szét fogom szedni, hátha ki lehet tisztítani
Egyébként a Microsoft nem szokott ilyen hibákat véteni, úgyhogy küldd el mégegyszer ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
etaclan1984
üzenetére
Persze, csak nem tudok játszani vele...

De ekkora f*szok nem tudom hogy lehetnek. A bal karral volt gond, erre visszadobják így...
Internet is fos. -
etaclan1984
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ezzel is ?!?! Hagyjál már, aranymessivel a fenekedbe jöttél világra !

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
etaclan1984
üzenetére
De miért kell még ezzel is szívnom...

-
etaclan1984
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem hiszem. A legtöbb ilyen cégnél ahol vásároltad. Persze lehet ők kivételek. De általában ha neten vásároltad csak neten állhatsz el tőle, ilyenkor a visszaküldés árát bukod. Mondom ez a legtöbb cégnél így van, de nem mindenhol.
-
Digestive
veterán
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Naingolannal szemeztem, de vagy 100k-t emelkedett neki is az ára, akár csak Agüeronak.
-
Fifaisshit
őstag
-
akooos
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Vegyél egy újat, a mostanit megint küldd vissza garanciába és ha visszakapod add el azonnal. Így lesz egy új kontrollered ingyen.
De amit az xbox topicban írtak is jó, dehát ugye arra van kifogásod
De ha online rendeled, akkor 2 heted van elállni indok nélkül és csak egyszer kell elmenni a nagyvárosba. -
Digestive
veterán
válasz
Fifaisshit
üzenetére
De azért legalább máig várhattál vna vele.
50k-t esett már az ára! -
Fifaisshit
őstag
Vissza is vonom amit korábban mondtam hogy kula az összes magas ratinges lap

-
Aguinaga
őstag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Bejött Stones?
-
Fifaisshit
őstag
Vissza is vonom amit korábban mondtam hogy kula az összes magas ratinges lap

-
A guru
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Youtube-on nézz egy videót róla, PS kontrollert nem egy nagy cucc szétszedni.
-
Kristof_94
nagyúr
-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én beáldoztam rá egy használhatatlan TOTS, meg 1-2 nagyobb rating-es lapot, a maradék 86-87-es játékosokat meg eladtam.
Az orosz RB jött, az egyik legrosszabb, de legalább tudom kit fogok beáldozni a pénteki sbc-be, ha kelleni fog hozzá FOF lap...
De azért vettem is párat 16-20k között, túl sokat nem vesztek vele. -
Lori82
senior tag
Persze,hogy az egyik legfosabb lapot kapom . 3. különleges Casillas jött. Van SBC , volt még egy IF talán és itt a harmadik a 95-ös amivel nem tudok mit csinálni

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
etaclan1984
üzenetére
Hát ha ilyen 86-os követelmény lesz mint most...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pedig nekem ez lesz csak az első váltásom... Biz' Isten semmi kedvem kupeckodni. Ha egy 2-3 millával indíthatnék, akkor mégy csak-csak, de 0-ról! Pfejj!
Legalább 2-3 játékost, vagy csak az ikonjaimat ha átvihetném! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)