Hirdetés
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo V70 – a stílus érték?
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ikusz
csendes tag
Ebből az új TOTW-ből Pogbát és Agüerot szívesen kipróbálnám.
De hát money,money,money...
-
balisz
senior tag
válasz
thebigK
üzenetére
Tényleg adnak csomagot? Akkor nekem adniuk kéne egy rakatot, több tucatszor történt meg velem, mert szinte csak a "színvonalas" DIV1-ben játszok, ami tele van cheater-ekkel. Komolyan jobb is lenne ha kiesnék, de akkor meg ha nem kapok ki direkt akkor úgyis visszajutnék szóval szopás az egész...
-
Takika14
aktív tag
válasz
thebigK
üzenetére
Azt tudtam, hogy az EA beleszarik a cheater-ekbe de hogy ennyire.. Ez valami program amúgy?
A másik, hogy most fél perce 4-0ra megyek Draft-ban erre a csávó megállítja majd (gondolom kilép) "You have lost your connection to the EA servers..." és ki lép a főmenübe.
Ezt 10-ből 4x kidobja ha a srác kilép. Mi a rohadásért van ez? Ilyenkor DNF-et kapok és elvesztem a meccset.
Ja és persze most az egész Draftot is buktam, beenged a My Draft-ba de onnan nem tudok ellenfelet keresni. -
Takika14
aktív tag
Srácok az miért van, hogy Draft-ban rúgnak egy öngólt és kilépnek?
-
válasz
Borusito
üzenetére
Az én véleményem az, hogy TOTS előtt nem befektetni érdemes, hanem mindenkit eladni a fenébe és az összes zsetont tartogatni a TOTS végéig, amikor minden sokkal olcsóbb lesz.
De hogy addig is lehessen játszani, egy nagyon-nagyon olcsó OP csapatot érdemes lehet összehozni, akik nem veszítenek az értékükből ez idő alatt: tehát a nagyon olcsó simakártyák, illetve a 10k discard árhoz nagyon közeli IF lapok.
Én ezt tenném. Illetve tettem tavaly is. És gyakorlatilag megtriplázódott a csapatértékem. (vagyis nem triplázódott meg, hanem annyi maradt, csak harmadára csökkent volna, ha nem zsetont tartok meg, hanem játékosokat) -
Borusito
tag
Nem tudom így TOTS előtt van-e értelme egy IF Diego Alvesbe befektetni.. Szerintetek?
-
toome1985
tag

Koszi a meccset, jo volt. Rajtad ment el a feljutasom 3-ad osztályba.
-
thebigK
addikt
Na gyerekek. Bár azt mondtam, hogy Tevez játszatása CAM poszton jobban kifizetődő a H/H miatt, mint csatárként, de az előbb kettő online friendly meccsen vágott 7, azaz HÉT(!!!) gólja csatár poszton elgondolkodtató
pedig alap chemistry style és CF pozíciólap van rajt. Fincsi 
-
#TOTTI
őstag
-
F1rstK1nq
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Köszi, elég fasza.
(haaha pont a napokban álltam át 4312re én is)
-
Ha tudtam volna, hogy ilyen sok partner gyűlik össze, akivel lehetne tolni PS4-en a FUTot barátságos meccsen, akkor nem szórakoztam volna el az egész vagyonom pakknyitogatásra, amikor elment a kedvem.

Na nem mintha MdewC kollégával ne lett volna jó játszani, de kell a változatosság is, csak amiatt nem biztos, hogy megéri a csapatot fenntartani, ha egyébként a szezonoktól teljesen elment a kedvem a lejtés miatt. -
F1rstK1nq
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Hogy néz ki most a squadod körülöttük? Küldesz egy futhead linket?

(#15177) tigomigocika: Felvettelek.

-
ikusz
csendes tag
Itt az új TOTW!

-
F1rstK1nq
aktív tag
Szerintetek ki a jobb CB, Pepe mellé bal oldalra? Godin vagy Varane?
Jelenleg Varane van, érdemes lehet váltanom?
(alternatíva: Pepe kuka és Godin-Varane duó maradjon?)
-
thebigK
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
Pls pls ha majd lesz idod vegyel fel (krizsaa07) aztan jatszhatnank baratsagost

-
gabigyerek
senior tag
válasz
tigomigocika
üzenetére
Hát akkor tényleg egy cipőben voltunk. 5 győzelem- 2 döntetlen után jött 3 vereség a végére, nehogy megnyerjem a divíziót.
Mindegy
be kell nyelni az ilyet 
sok sikert a továbbiakra.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Csak semmi túlzott elvárás, you know...

-
Rypejakten
addikt
srácok, mai nappal I'm back, jöttem én is felülni a hullámvasútra ismét.
irány a szokásos div1 win, aztán kiderül, mit sikerül összehozni. 
-
tigomigocika
senior tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Ismerős az érzés
Tegnap ugyan z volt
3 meccs 1 pont kellett volna a div3
Első meccs 4 kapufa de cumiztam
Második 1-1 de megszakad a net vereség nekem
3 meccs 93.percben ki kapok
A meccsek közt volt amikor 1-2 óra pihi is volt....
Egyszerűen ez van
92% passz pontosság
90% lövés pontosságEz van be kell nyelni
Aztán este 2 meccs csumi ugyan ezekkel a statokkal majdnem....
Volt egy 5 meccses jo szeriam,es most hatvanyozottan büntet valamiert
-
gabigyerek
senior tag
Hát komolyan mondom, hogy 3 meccs kellett volna a div 3 győzelemre, volt még 3 meccsem és természetesen egyiket sem tudtam hozni, érdekes hogy hirtelen nem tudtam passzolni plusz olyan gólt kapok utolsó percben, hogy kapufáról visszapattanó labdát a kapus hátrafelé vetődve nem kifelé üti hanem be a kapuba. És persze 3 meccsből 3 laggolt.
De nem idegeskedtem túl, elfogadtam nem enged a rendszer. Na mindegy

-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Nagyon egyenlőtlen küzdelem volt.

-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
A legnagyobb odab@szás 3:39-nél történik kéremszépen.
Az nagy húzás volt. Sztem.Egyébként a hozzá állásért kapsz egy fél fekete pontot, azért ez nem mindenki ellen férne bele.
Szerencsére.

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Jaa, igen, mintha már mondtad volna.

-
vegitossj7
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Még mindig ugyanaz, ami 2 éve.
COOP 
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Tedd már közzé ezt a kameranézetet.

-
vegitossj7
addikt
Na, az egyik legigénytelenebb videót megosztok itt, amibe van 1-2 felesleges cucc, de kivágni nincs erőm, mert lépnem kell...
Ezért unom ezt a szar játékot. Kommentelés közben, chipsevés közben kilépnek...
-
Stylerr
addikt
Ahh, olyan szívesen tolnám én is, de megadta magát az R9 270 Vapor-X kártyám...

Valszeg egy GTX 950 lesz helyette, elegem lett az AMD-ből. -
thebigK
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
Tyűűűű az szépen lecsúszott
grat, szép gól 
Buszkecc meg....
-
zsolti72837
addikt
-
Z'Z"
őstag
-
Z'Z"
őstag
Sziasztok!
Ebbe a csapatba tudnátok valakiket ajánlani?
Persze elérhető áron.
Főleg a CB és CDM-re lennék kíváncsi, hogy nektek azokra a posztokra ki vált be?
Silva és Luiz kilőve.
A Braithwaite, Laca, Fékir, Cavani négyes nekem jelenleg nagyon adja, ezért most nem cserélném le őket.Előre is köszi mindenkinek!

(#15152) gabigyerek:
Zsákbamacska az egész, de még ott is több esélyed van.(#15151) gabigyerek:
Azért csak óvatosan, mert magasról nagyot lehet esni.
☕⏰☕⏰☕⏰
-
gabigyerek
senior tag
Bocsi a dupla HSZ-ért, de...
Volt egy kis coinom (150K) és mondom nem érdekel elkezdek nyitogatni pakkokat.
50k-s pakk: Felejtsd el. Volt benne egy Depay, de sztem ez még jónak mondható
15K-s pakk: Hagyjad is...Nem viccelek, de maximum 4 játékos volt benne, a legjobb valami timbuktui 76-os.
7,5K-s pakk. Na ez a kemény, 2 non rare gold kértya plusz 2 ezüst játékos! (mondjuk ezt nem értem gold pakkba miért kerül bele ezüst kártya), a többi mind szerződés meg mez...egy fos az egész.Konklúzió.
A 150K elpakkozásból ha nagyon kerekítek is max 25 ezer jön vissza. De az hagyján, 1db!! beépíthető játékost nem kaptam.
Ne pakkozzatok!
-
gabigyerek
senior tag
Elég simán fel tudtam jutni a 3-ik osztályba. Lehet van kis hátszelem?

Na mindegy, a legjobb dolog az, ha a 88ik percben Tevezkével 35 méterről felső kapufáról bepattanó bombával nyerek egy meccset

Ma meg sem állok div 1 ig

-
MdewC
nagyúr
válasz
Rexcsek
üzenetére
A tipical fifa day...

www.szanalom.eaF1: futás közben nyomsz egy lövőcselt, de minden mást elengedsz. Így lövőcselre hirtelen megáll. Folytathatod sprinttel, megindulhatsz egy másik lövőcsellel, vagy vmilyen egyéb csellel.
(nekem a beadás + passz kombó jobban kézre áll) -
Rexcsek
tag
Sziasztok!
Elnézést kérek a kifakadásért, de tegnap egy kicsit elegem lett abból amit az EA megenged magának.
Volt egy kis időm délután gondoltam FUT-ozok egy kicsit.
1. meccs-laggmentes játék, jó meccs, győzelem
2. meccs- van egy kis házi PC bajnokságunk, gondoltam letoljuk a meccset Gattival, hát nem sikerült, mivel tök mindegy volt, hogy én hívtam őt, vagy ő engem semmi sem történt. Frissítettük a kereteket, az égieket is segítségül hívtuk: semmi. Ezután hazajött a család és egy kicsit pihi.
3. meccs- Este 8 után, kupa nyolcaddöntő egy 1. osztályt megnyert ellenfél ellen, 1-0-ra vezetek, kilép a 15.percben, nem baj :a győzelemet elszámolta
4. meccs-szintén 1.osztályú ellen, atom laggolás, de olyan szinten, hogy a passz kb. 3 másodperc alatt ér oda az emberhez, ehhez nem tudtam a nevemet adni kiléptem a francba.
5. meccs- laggolás újra, 3-0-ra vezetek, erre kilép az ellenfél vagy nem tudom mit csinál és vereségként könyveli el a meccset

6. meccs- atom felgyorsulva a játékmenet, olyan mintha a játék sebessége fastra lenne állítva, alig tudom szemmel követni mi történik, 0-1-nél 6 kihagyott ziccer után kiléptem.
7. meccs- fast és ultra lassú laggolás váltakozva egész meccsen kb. 10 másodpercenként, lehoztam 3-0ra
Összesítve 7 meccsből 6-ot tudtam elkezdeni ebből kettőt fejeztem be. Már elnézést, de ezért adjak ki pénzt kedves EA? Ez az első évem, hogy FUT-ozom, de óriási csalódás az egész. Jelenleg a 2. osztályban vagyok de olyan szinten gáz az egész, h komolyan mondom mostantól számolni fogom, hogy hány meccsen jó a kapcsolat. Egészen hihetetlen

Én csak azokat a fórumtársakat és játékostársakat sajnálom akik pénzt költenek a zsetonokra és ezt a "játékélményt" kapják, mert bizony ez a játékmód pont annyit is ér, amennyit a játéklemezen kívül ráköltöttem: 0 forintot

-
Az elmúlt 1-2 hétben szüneteltettem a FIFA-t, átálltam a sötét oldalra, azaz a PES idei részére is egy kicsit, elmélyültem benne, és azt kell, hogy mondjam, hogy a mezőnyjáték terén sokkal előrébb van a FIFA 16-nál. A passzjáték, védekezés, taktika terén sokkal jobb, élethűbb. Egészen addig, amíg el nem jut az ember a kapuig, mert ott nagyon nagy baromságok történnek, irreális eredmények, borzasztó kapushibák... néha minden lövésem bemegy, attól függetlenül, hogy 25-ről lövöm, vagy közelről... a második legnehezebb fokozaton alázom az ellenfelet úgy, hogy nem sokat PESeztem életemben. És a karrier módban a többi meccsek eredményét is borzasztóan szimulálja. A tartalom is sokkal sekélyesebb, és kevésbé élethűbb a hangulat, kivéve a BL-meccseken.
Szóval lényegében a mezőnyjáték az egyetlen dolog, amiben sokkal jobb (mondjuk pont ez a legfontosabb tényező), viszont a FIFA kb. minden másban jobb.
Ha sikerülne valahogy a játékot úgy belőni (mert lehet állítgatni a meccs hosszán, játék sebességén, rásegítéseken), hogy reális eredmények szülessenek (eddig csak gép ellen toltam), akkor viszont méltó és egyenrangú ellenfele lenne a FIFA-nak. A tartalmat modokkal le lehet cserélni.
Csak gondoltam írok egy véleményt a konkurensről, hátha érdekel valakit.
-
thebigK
addikt
Neha a legegyszerubb csel a leghatekonyabb [link]
-
TBMC
addikt
válasz
_adaml21_
üzenetére
köszönöm!

Ntepel mindenképp teszek egy próbát már gondolkoztam rajta, de így csak megerősítettél

A csapattal eddig 7 meccset toltam ebből benzema lőtt 5 meccsen gólt legalább 1et, de valamiért nem érzem magaménak , mint pl a másik csapatomban shane longot, 90++ meccsen játszattam és majdnem minden lőttem vele legalább egy gólt. de lehet benzema is csak idő kérdése és tetszeni fog
a MÁSIK csapatom
- ezt illetően nagyjából 2 hete ajánlottátok, hogy próbáljam ki williant, régen próbáltam nem jött be, most viszont nem tudom miért, de egyszerűen brutális![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
_adaml21_
őstag
Nah ez a csapat már nekem is nagyon tetszik
Benzemát erőltesd csak még, valószínűleg az M/L workrate miatt érzed furcsának, főleg, ha eddig high attacking workrate csapathoz voltál szokva.
Igen, Sissoko nagyon OP, ha nem tudnám, IG simán 82-83-as overallra tippelnék
IF Martial tudom egyedivé teszi a csapatodat, de adj egy esélyt Ntep-nek is, brutál a csávó
-
thebigK
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
Akkor ha minden borul O lesz a wide CAM, Ben Yedder meg bejon kozepre. Estefele majd letesztelgetem a dolgokat, koszontem

TBMC - szep, foleg az a SIF Martial a szelen, de a felallashoz ragaszkodok

-
TBMC
addikt
válasz
thebigK
üzenetére
Nekem most EZ az egyik csapatom, 2napja pakoltam össze, eddig nagyon pozitív véleménnyel vagyok. egyedül benzemával nem vagyok annyira kibékülve...
a középpálya iszonyúan könnyen szerez labdát, s csak jól kell passzolgatni, indítani földön esetleg magasban és griezmann, martial, benze trió elég jól intézi a dolgát.

-
gabigyerek
senior tag
nem tudom van e annál jobb érzés, mint mikor végig szenvedsz egy tornát. A döntőben kapsz 2 sz@r gólt, de sikerül tisztességes játékkal kiharcolni az egyenlítést és a hosszabbítást, majd a 118ik percben a kapuskidobást teljes erőre nyomod és leejti 5 méterre az ellenfél csatárának aki átemeli kapásból, majd reménykedsz hogy a védőd odaér, de ahelyett hogy futna és ugrana (hiába nyomkodod a felszabadítást) csak elkezdi bámulni a feje felett 20 centire átbattyogó labdát majd mikor már a gólvonalra ér a labda akkor ugrik egyet.
persze van még hátra 2 perc, ezért elkezdem középkezdésből rávezetni a kapura mint egy terminátor, és mikor a 11es pontnál állsz, és mondod magadban "most okosan csak helyezni", nyomod a helyezést...
és...és...
agyonlövi a felső karéjban ülő szurkolókat a csatárod...
Az élmény megfizethetetlen

-
Rypejakten
addikt
-
Kristof_94
nagyúr
Az előbb olyan meccsem volt, hogy megint az gondoltam abbahagyom ezt a sz*rt... Alapból laggolt a meccs, amit gyűlölök, de úgy voltam vele, hogy csak kibírom valahogy. Megszereztem a vezetést a félidő végén, erre a második meccsre felhozza Aubameyangot... Sprint, szlalom, sprint, szlalom, gól. Utána fejelt egy gólt Thiago Silva is. Utána megint Aubameyang szlalom és tizi. Kifogtam, de utána jött még egy azt belőtte, na mondom itt vége. De nem lett, mert megfordítottam és a 90. perc után megszereztem a győztes gólt.

Szerintetek miért jönnek korábban a TOTS csapatok? Európa Bajnokság lehet az oka?
-
F1rstK1nq
aktív tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Köszi a tippeket.
Még Jackson Martinezt fogom akkor cserélni Griezmannra, adok neki egy esélyt, hogy beleillik-e a játékomba.
Tremoulinast szerintetek érdemes lehet Marcelora cserélni vagy nem éri meg a plusz 4K-t?
-
_adaml21_
őstag
A CAM problémámra Ezt a megoldást gondoltam ki, és ezzel békén is hagynám a 2. számú csapatomat.
Vélemények?
-
thebigK
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
Rype, MdewC: koszi a valaszokat!
A francia fronthoz tartanam magam, nekem eddig speciel nem volt bajom Matuidi-val, igy meglatjuk mit alkot. Igazabol ezek a jatekosok tobbnyire megvannak, csak Gameiro szines lapja kell, masra sajnos nincs mar zseton.Ben Arfa-t meg soha nem hasznaltam, de mivel Lacazette bevalt csatarkent, meglatjuk hogy Ben mit alkot CAM poszton. Ha nagyon gyenge, akkor talan jon Griezmann oda.
-
gabigyerek
senior tag
válasz
F1rstK1nq
üzenetére
Alapból is jó kártya
A számok nem mindig fedik azt amilyen in-game.
De egy PAC+Dribbling vagy shoot chem lapot lehet neki adni nyugodtan.
Nem feltétlenül a leggyorsabb játékos, de az acceleration 87-es és ez elég ahhoz hogy gyorsan meginduljon, sokszor az a pár lépés már elég is neki.
-
MdewC
nagyúr
válasz
thebigK
üzenetére
Teljesen okés, egyedül Matuidiban csalódtam nagyot. Nem labdaügyes, sokszor körülményes. Ha mindenképp teszteled, akkor +3 PHY és PASS kell neki, akkor talán... Ha nem ragaszkodsz Silva-hoz és Aurierhez, akkor Marcival sokkal jobban megoldható, vagy a Vidal - Alaba - Boateng hármas kell a túloldalra, ebben az esetben Sandro helyett Lictivel kell beérni. A csapatban Matuidi a kompromisszum, illetve Gameiro sebessége nincs meg a betörésekhez, de ez kompenzálható mással is.

-
thebigK
addikt
Ez vajon mennyire lenne életképes?
-
atish15
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Hamsik? De a védekezésben sem túl erős.
-
F1rstK1nq
aktív tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Okes, Velat kipróbálom akkor, Williams egyáltalán nem vállt be sajnos.
Milyen chem-mel hoztad ki belőle a "kis Messit"?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
atish15
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Pogbát szeretném de egyelőre elérhetetlen. A 15-ben kerettag volt de akkor még olcsóbb volt. Hamsik volt nekem CAM ban de valahogy nem jött be ugyanúgy mint Gabbiadini, pedig számai alapján akár működhetne is, de teljesen súlytalan volt nálam.
-
válasz
dudu5130
üzenetére
Fejpárbajnál mindenképpen, csak kérdés, hogy amikor a földön van a labda és birkóznak, akkor is számít-e, vagy akkor már az erősség.
Mindenesetre Layún etéren jobbnak tűnik, mint Florenzi. Ha még FUToznék, mindenképpen betenném a cserepadra, és akármilyen csapatom is van (nincs olyan 1M alatti megfizethető csapat, ahova ő ne férne be a tudása alapján, de kezdőként a rossz linkek miatt nem lehet beilleszteni), félidőben behoznám valamelyik középpályásom helyett, vagy szélső hátvédem helyett, mert nem megy az összhang kárára, és még olcsó is, a tulajdonságai meg brutálok.
-
atish15
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Felipe Melo még megmaradt a napolis Allannel karöltve CDM egy előző formációból. De ebben igazad van hogy két szélre egy jó támadni is képes CM kell. Erre van Marchisio, aki igazából nem annyira váltotta be a számai alapján a vártakat, de akkor pereyrat is berakom oda és meglátjuk.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
atish15
üzenetére
mert középre szűrni Nájngólem tökéletes, a 2 szélső CM-be pedig én olyan játékosokat alkalmazok, akik jól fejeznek be/lőnek/szerveznek és ütközni is tudnak és H/H workrate-tel rendelkeznek...Medel L/H, tehát védekezni tud mást nem, így őt egyedül középső CM-be használnám ,de mivel sztem a középső CM-nek azért nem árt elfejelgetni a kirúgásokat, így oda nálam szintén alkalmatlan...előbb tennék be oda egy Felipe Melot, ha tankot akarok oda...

-
F1rstK1nq
aktív tag
Sziasztok!
Tanács kellene.
Jelenleg így néz ki az elsődleges csapatom.
Nem tudom, most kire kezdjek el gyűjteni, merrefelé lenne érdemes fejleszteni.
Kettő fajta irányon gondolkodom jelenleg: Ez csak egy Jackson Martinez, Benzema csere lenne. Érdemes szerintetek?A másik kicsit drasztikusabb, a 433-4-et lecserélném egy 433-2-re. Hámesz átmenne CAM-ból CM-be (ezen a poszton próbálta már valaki?), Enzo Perezt betenném CDM-be. Végül Inaki Williams helyére jönne Cuadrado RW-ben.
Melyiket javasolnátok? Simán jöhetnek teljesen más tippek, amivel másik irányba indulok el.
Köszi
(div5, ps4) -
atish15
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Miért? 3 CM játékos van egyszerre a pályán ezért mindenképpen szükségem van 4 re legalább hogy azért lehessen rotálni cseréni. Medel helyett kit tennél be?
-
gabigyerek
senior tag
Talán eljött az a pont a FIFA életemben amikor megtaláltam a csapatot és felállást.
GK-ALves- Néha kicsit kevésnek érzem lábbal és egyéb területeken de még egy potyám nem volt vele 30 meccs alatt, hasonlóan jó mint IF Casillas, ajánlani tudom
CB- Pepe - David Luiz feeling, mindenhol ott van, erős, jól szerel, jól fejel, jó stamina
CB- Ramos - Kötelező, masszív és egybefogja a védelmet
CB- Pique - Nem szeretem a Barca játékosokat, de játékban Pique nagyon jó, elég gyors, pókláb, stabil
LWB - Alba- gyors, jól szerel, előre is odaér, jó dribbling, fáradhatatlan, egyetlen opció még marcelo, aki szintén beválik itt
RWB - Alves - nem a legjobb de nincs más opcióm erre a posztra, mindenesetre stabil
CM - Kroos - hú de gyűlöltem ezt az embert a PAC-ja miatt, de ebben a felállásban nem futtatom halálra a CM-eket és így tökéletesen beválik, jól adogat, cseréje Iniesta, ha kicsit támadóbbra akarom venni a középpályát
CM - Krychowiak - Felejtzsétek el Busquetset!- ez a pali a legjobb
CM - Modric - nagy szervező, lőni is jól tud, 10/10, cseréje rodriguez ha támadóbbra akarom venni a figurátna és akkor a két ász
ST- Aguero - nem kell bemutatnom, mindkét lábbal jó, gyors, jól szlalomozik
ST- Tevez - tudtam már hogy jól lő az öreg, de egy masszív középpályával maga mögött félelmetes, 25 meccs 28 gól és ebből kettőt rúgtam vele 16oson belűlről.Akiket ajánlok még BBVA csapatba az Vela!- egy kis Messi a csávó
Konoplyanka, ebbe a felállásba nem passzol annyira de a végén betenni ST-be élvezet néha a gyorsasága miatt.Na csak ennyit akartam, aki kedvet kap hozzá próbálja ki.
A team!
-
atish15
aktív tag
Sziasztok. Kis ötletet szeretnék kérni egy Seria a csapathoz.4-3-1-2 felálláshoz szükségem lenne egy cm re vagy egy cam játékosra. CM ben van marchisio, nainggolan, medel, ide szeretnék még egy játékost. Pereyrara gondoltam mivel neki a gyorsasága is tűrhető és a védekezése is. Ha ő kerülne ide akkor Cam posztra kellene valaki helyette, insigne/ mertens mellé. Amúgy mertenssel ti hogy vagytok megelégedve?
-
Z'Z"
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Aki véletlenül megvette tőled, szerintem hamarabb fog téged „bannolni”, mint az EA.

-
Stylerr
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Örülnék neki, mert TOTS után akarok bevásárolni, mikor leesnek az árak, és összerakni egy ütős csapatot. 330k-ból már szépet ki lehet hozni.

-
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok!
Létezik az, hogy idén egy hónappal előbb jönnek a TOTS csapatok? Mert mindenhol azt olvastam, hogy a BPL pl. már április vége felé meg fog jelenni...
-
thebigK
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
Megvolt a proba, ket meccs erejeig mert mar hulla vagyok, mindketton meggyozo volt KDB CAM poszton, a masodik meccsen golt is lottem vele, hala a fizikumanak meggyulik vele a vedok baja. A ball roll-ban nem vettem eszre szamottevo kulonbseget, de most kerdes, hogy pace vs strenght, vagyis De Bruyne vagy Di Maria lesz a kezdo CAM. Ha az argentin birja a CM posztot akkor marad ez a variacio

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Túra és kirándulás topic
- Spórolós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Far Cry TV-sorozat showrunnere nem konkrét játékot adaptálna
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X Eladó!
- DJI FPV Racer drón szett Motion Controllerrel
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Eladó Samsung Galaxy A6+ 3/32GB fekete / 12 hó jótállás
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

pedig alap chemistry style és CF pozíciólap van rajt. Fincsi 

)