Új hozzászólás Aktív témák

• gabigyerek
    senior tag

Talán eljött az a pont a FIFA életemben amikor megtaláltam a csapatot és felállást.

GK-ALves- Néha kicsit kevésnek érzem lábbal és egyéb területeken de még egy potyám nem volt vele 30 meccs alatt, hasonlóan jó mint IF Casillas, ajánlani tudom

CB- Pepe - David Luiz feeling, mindenhol ott van, erős, jól szerel, jól fejel, jó stamina
    CB- Ramos - Kötelező, masszív és egybefogja a védelmet
    CB- Pique - Nem szeretem a Barca játékosokat, de játékban Pique nagyon jó, elég gyors, pókláb, stabil
    LWB - Alba- gyors, jól szerel, előre is odaér, jó dribbling, fáradhatatlan, egyetlen opció még marcelo, aki szintén beválik itt
    RWB - Alves - nem a legjobb de nincs más opcióm erre a posztra, mindenesetre stabil
    CM - Kroos - hú de gyűlöltem ezt az embert a PAC-ja miatt, de ebben a felállásban nem futtatom halálra a CM-eket és így tökéletesen beválik, jól adogat, cseréje Iniesta, ha kicsit támadóbbra akarom venni a középpályát
    CM - Krychowiak - Felejtzsétek el Busquetset!- ez a pali a legjobb
    CM - Modric - nagy szervező, lőni is jól tud, 10/10, cseréje rodriguez ha támadóbbra akarom venni a figurát

na és akkor a két ász

ST- Aguero - nem kell bemutatnom, mindkét lábbal jó, gyors, jól szlalomozik
    ST- Tevez - tudtam már hogy jól lő az öreg, de egy masszív középpályával maga mögött félelmetes, 25 meccs 28 gól és ebből kettőt rúgtam vele 16oson belűlről.

Akiket ajánlok még BBVA csapatba az Vela!- egy kis Messi a csávó
    Konoplyanka, ebbe a felállásba nem passzol annyira de a végén betenni ST-be élvezet néha a gyorsasága miatt.

Na csak ennyit akartam, aki kedvet kap hozzá próbálja ki.

A team!

[link]

PS4

Új hozzászólás Aktív témák