Hirdetés
- Android Auto és Carplay utólag? A Carpodgo Mini kicsi és olcsóbb, mint a nagyok
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Már megint variál a Samsung az Ultrával!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
-
14400 - 14301
19438 - 18001 18000 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:52 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Minden további nélkül persze. Csak tudod nem sok időm van játékra, aztán olyankor az asszony is nyaggat hogy olyannal játsszam ami őt is érdekli, engem is érdekel más a Fifán kívül, meg aztán a Fifába is legalább 3-4 ember akar folyamatosan lealázni szóval nem egyszerű

De természetesen összehozzuk majd. Mondjuk a héten délutános vagyok szóval akár délelőttönként bele is férhet 1-2 játszó

-
heihachi
addikt
Mármint, a te kapufáid, a te stadionod volt
De amúgy jó volt, majd pár meccset még összehozhatnánk. -
Rexcsek
tag
Szia!
Én azt vettem észre, hogy ha az ellenfél nyomja ezt a full agresszív taktikát már a meccs elejétől, a félidőben a játékosaimra rárakom az agressive interceptions és gyakran teljesen átfordul a meccs a részemre. Persze láttam én már olyat is, hogy sima season kupában a gyerek le sem vette a kezét a sprint gombról és a hosszabbítás 115.percében még mindig úgy sprintelt a játékosaival mintha mi sem történt volna, az én csapatom pedig már a fenekén vette a levegőt
Szeretünk EA! -
szeby241
csendes tag
Jelentem ez is megvolt,első meccs sima win utána egy x,majd 4 vereseg zsinorban,ugyhogy fellabbal megint div4- ben vagyok! Itt megjegyzem egy újabb furasagot,kar h nem tudok videóval szolgálni,ps3-on nem tudom hogy lehetne elmenteni,na az utolsó meccsen en vezeték 3-1- re félidőben,erre a második félidőben h mi történt arra nincs magyarázat: egész végig alig tudtam kimenni a félpályán annyira agresszív lett minden,2-3 játékos támadt le mindig,alig ertem labdába,végeredmény :3-4 !
-
Sirandrish
legenda
írtam...minden meccsen 5 gólt lövök. Nem az a bajom hogy nehezedik..hanem hogy mennyit. Ahogy írtam mittomén 3 draftban az utolsó meccs is picsafüst volt. Épp ezért nem értem hogy hogy van az hogy egyszer csak gondol egyet a játék és azt mondja hogy nah akkor ez itt és most 15ször nehezebb lesz, de nem csak az ellenfél lesz erősebb hanem a te csapatod is szarabb..
A nyereményes részt nem értem...

marcess

-
Citroware
addikt
A karrier módban Legendary nehézségen a Wolfsburggal az első szezonomban bajnok lettem a Bundesligában 6 ponttal megelőzve a Bayernt, és a BL döntőig jutottam el, ahol a Chelseatől kaptam ki csak, de pl a Realt és a MU-t kiejtettem.
Nem értem, miért lett ennyire könnyű a játék. Vagy mi történik. Még akkor is, ha nagyon jól tudtam, hogy kiket kell megvásárolnom, akik olcsók és durván jók az én stílusomban. -
thebigK
addikt
köszi mindkettőtöknek, a brazil lesz, Hulk úgyis érdekel csatárként

-
Jokko
tag
-
Sanyicucu
aktív tag
Miért?Kérnék indokot is ha lehet!

-
marcess
senior tag
Én mondjuk Pc-n játszok, de ha amatőrön elindítok egy draftot, rúgok 5 gólt 25 játékperc alatt, és utána csak félidőben nézek rá, hogy továbbnyomjam, mert ott nem folytatja 40 sec után. a döntőben rúg 2-3 gólt a gép de csak nagy ritkán, addig kávézok, filmet nézek, volt már hogy el is mosogattam 2-3 meccs alatt stb.
(#14388) Borusito: Offline drafton ultimate vagy amatőr mind1 ugyanazt a 2 packot kapod, ma linkelte be valaki. Csak annyi a különbség, hogy 1 meccs végén nem 300 coint kapsz, hanem 800-at, mint például a hét csapata kihíváson.
-
Borusito
tag
Szerintem meg tök logikus, kisebb nyereményért gyengébb ellenfél, nagyobbért erősebb. Azt miért nem írod, hogy semipro-n az első meccs olyan, mintha bokaficamos csecsemők ellen játszanál, a második meg mintha down szindrómás ovisok ellen? Az meg, hogy nem kapsz rare playert, benne volt a dologban, hiszen a fokozat amin indultál, nem túl jó pakkokat kínál.
-
Sanyicucu
aktív tag
Még annyit szeretnék kérdezni,hogy Hazard vagy Sánchez?
-
tigomigocika
senior tag
-
Rypejakten
addikt
-
thebigK
addikt
Sajna a francia keret nem vált be, ment is eladásra mindenki, lett 145K, 18K-ért jött SIF Arnautovic, kipróbálom mit tud LF poszton 4-3-2-1ben. Ha nem jön be, milyen csapatot ajánlotok 130-140K-ból? Jelenleg egy 50ezres BPL és 50ezres Bundesliga van, ezek mellé jöhetne valami finomság
-
Sirandrish
legenda
Semi pro fokozaton 10ből 16szor 5 góllal verem az ellent. Mit ad isten fut draft utolsó meccsén meg nem bírok egyet passzolni? Érdekes. Mindenesetre puszta kíváncsiságból mentem egy amatőr draftot is. Itt 7-9 gólt is rúgtam, de az utolsó meccs egy nyögvenyelős 2:1 lett. Szóval vicc ezen része a játéknak.
A packokból sem reméltem semmi..illetve a fogyóeszközök mindig jól jönnek de hogy 4 draftnyi packból 1 ritka arany playert sem kapok, az azért aranyos
-
S1M0N
senior tag
Én szoktam játszani random Pro Club 11v11 online meccseket, olyan 8-10 játékos össze szokott jönni, a többit a gép irányítja.
Igen, létre kell hoznod egy játékost, kedvedre testre szabhatod (bármikor lehet módosítani mindent), aztán indulhat is a menet. A játékosod fejlődik, lehet venni pontokért extra dolgokat neki (skill, testreszabhatósághoz cuccok)
Sajnos az a baj ezzel a játékmóddal, hogy a csapattársak (meg az ellenfeleknél is) 90%-a kb. soha nem passzol, cselezgetnek, amíg tudnak, és el nem veszik tőlük a labdát.
A másik nagy negatívum az az, ha ember irányította kapus áll a gólvonalon, mert ott is szoktak trollkodni rendesen... Van, aki minden labdát elad, ellenfélhez passzol, vagy éppen a mezőnyben vitézkedik.
Ha az ellenfél kapusa csinálja, akkor persze egy fokkal jobb a helyzet, mert lehet több gólt is szerezni, de összességében igen sokat ront a játékélményen.
De hogy ne csak negatívumokat mondjak:azért vannak igen jó mérkőzések is, szereztem már jó pár gólt én is.
Egyszer volt egy olyan mérkőzés, ahol 2v2-ben voltunk, és a csapattársammal szépen összejátszottunk. Én szereztem két gólt az ő passzaiból, valamint egyet ő is rúgott.Persze azért több játékossal is lehet jó mérkőzéseket játszani, én általában CAM, vagy valamilyen csatár poszton vagyok, bár előbbit preferálom.
Normális csapattal persze sokkal élvezetesebb lenne, de engem maga a FIFA16 elég hamar fel tud húzni, de talán még a Pro Club az, amivel a legtovább bírom.
-
szeby241
csendes tag
Na ma megint kaptam egy pofont a fifatol:1 pontra voltam div2- tol úgy,hogy az utolsó meccsen az ellen vezet 2-1 - re egy utolsó letámadást követően egyenlőre a 90.percben,gondolom na ez végre megvan,erre kozepkezdesbol vegigszlalomozzik mindenkin,Pepe vállal elloki a támadóját,erre nem befujja a 11- est az a tetű zambo jimmy fejű bíró,lambrakis vagy mi,azt már mondanom sem kell hogy bevágta és nyert,jogtalanul,de mivel a focit gólra játsszák most így jartam
-
Sanyicucu
aktív tag
OK kipróbálom őket.Sokrtatist játszatom élég jó.Van Toprakom is de még őt nem próbáltam.
Szerinted Cáceres milyen lehet LB poszton?

-
Rypejakten
addikt
-
evibly
senior tag
Soha nem volt még dolgom a Pro Club játékmóddal, az se nagyon tiszta, h pontosan hogy mennek ott a dolgok. Ha bekerül a topik összefoglalóba a leírása, szívesen elolvasnám.
Létrehozok egy saját játékost, aki fejlődik, és együtt toljuk a meccseket? Ezzel így nyomon vagyok?

-
Sanyicucu
aktív tag
-
MdewC
nagyúr
Teljesen érthető.

-
Rypejakten
addikt
-
marcess
senior tag
-
Sanyicucu
aktív tag
-
tigomigocika
senior tag
Nos hétvégén nincs FIFA
Ilyenkor itthoni elfoglaltság van,ha bejelentkezve van a Ps akkor filmet nézünk rajta.
Ha nem válaszolok az nem azért van ,mert nincs kedvem csak szimplán mire vége a filmnek vagy a filmeknek akkorra elfelejtem hogy írtak a kollégák.
Megértéseteket előre is köszönöm
-
MdewC
nagyúr
Semmi gond, de itt már másról beszélsz.

Senki nem mondta, hogy kezdje valaki nehezebb szinten a drafot, ha még az se megy neki, amin van... De amatőr draft meccsekre időt sztem fölösleges pazarolni, más kérdés, ha az ember farmolni akar és biztosra megy. De ettől még idő elszúrás sztem.

-
marcess
senior tag
Tényleg nem vitatkozásból, de aki még profin sem veri 10ből 10* a gépet, az miért indítaná el world classon, vagy ultimaten a draftot? Manapság 15kból normális csapatot fel lehet építeni, nem az hogy több mint ezer forintot eltángálna, hogy az első körben kiessen. A draft mellett sztem csak annyi szól, hogy offline kapsz 25k értékű packot, 15 k helyett. Online teljesen más persze.
(#14369) Sanyicucu:
Sztem Schurrle és Costa, Reus jobb de közel sem annyira mint amennyivel drágább. Nálam Schurrle>Ribery>Reus, Costa>Bellarabi>Mkhitaryan -
Sanyicucu
aktív tag
Segítségetekre lenne szükségem!RM posztra Douglas Costa vagy Mkhitaryan és LM posztra Franck Ribéry,Reus vagy Schürrle a jobb?Tudom úgy is Reus mondjátok de nem mindig a drágább játákos válik be.
-
MdewC
nagyúr
Aki az idejét akarja elszórakozni amatőr meccsekre, ami alatt semmit nem fejlődik, hogy random pakkokat kapjon, amiben nagyrészt semmi nincs, akkor mindenképpen.

Igen, offline szezonban lehet érdemesebb feltolni, ott legalább lehet "fejlődni", kérdés, hogy ki mit szeretne. A legjobb ha felváltva játszik vki sztem, 1 online, 1 offline, aztán csak online.

-
marcess
senior tag
-
MdewC
nagyúr
-
Z'Z"
őstag
Ez nem volt les, mivel az elrúgás pillanatában az ellenfél egyik védőjátékosa beragadt.
Ha a gép ellen játszol, ilyenekre fel kell készülni.

Egyébként én azt javaslom, hogy nyugodtan emelj a fokozaton, mivel csak így tudsz fejlődni.
Ne foglalkozz vele, ha az elején többször kikapsz, majd idővel ráérzel, és legfőképp a védekezésed fog javulni.
-
MdewC
nagyúr
-
zsolti72837
addikt
Ha valakinek lenne kedve Pro Club-ozni egy jó csapatba akkor kérem írjon privátot.
evibly és LedyGyuszi nem lenne kedvetek a pro Club csapatba csatlakozniM
-
_adaml21_
őstag
Hát, írtam róla ennyit: Valamint Pro Clubs, amiről semmit nem tudok, valaki írjon róla valamit

Ez továbbra is fenn áll, sosem próbáltam még ezt a játékmódot és nem is áll szándékomban a közeljövőben. Ha esetleg tudnál róla 3-4 szép kerek mondatot írni, én szívesen beraknám az összefoglalóba

De nekem tényleg fogalmam sincs mi az a Pro Clubs
-
zsolti72837
addikt
-
_adaml21_
őstag
-
Sirandrish
legenda
-
Borusito
tag
A kérdéses szituban nincs lesen senki. Szerintem 1:16-nál, a 8-as játékos vetődését érzékelte szabálytalannak, mert a B-vel (körrel) próbáltál fejelni, de lökés lett belőle.
-
LendvaiFeri1
veterán
-
dracox
addikt
-
Sirandrish
legenda
Itt most jönne tőlem egy kis "élmény"beszámoló ha elfér!
Muszáj kiírnom magamból mert amit a játék most az imént elém tett azt nehezen tudom felfogni vagy megérteni. Mióta megvan a Fifa16 gyakorlatilag csak single megyek, semi-pro fokozaton. Nincs is vele gond..sőt. Mivel mostanában rendszerint minden meccsemen rúgok 3-5 vagy akár 6-7 gólt is, pont azon gondolkodtam hogy ideje emelni a tétet.Gondoltam megnézek pár draftot és ha nagyon megy a semi akkor utána feljebb lépek. Tegnap 2 draftot toltam, mindkettőt 4 winnel zártam és mind a 8 meccsen kivétel nélkül legalább 4 gólt rúgtam. Gondoltam akkor erre még ma is ránézek. Meg is csináltam a csapatot, indítom a meccset...szokásos 5:0. Második meccse 7:1. Harmadik 4:1....és ekkor jött a 4. meccs...Belgium.
Az egy dolog hogy gyakorlatilag nem engedtek a labdához érni, mert olyan pontosan és gyorsan passzolgattak hogy azt szemmel alig tudtam követni, de valami oknál fogva az én játékosaim meg elfelejtettek passzolni. Nem hazudok ha azt mondom hogy 20ból 17 passz pontatlan volt. A kapusom kidobásnál full középre dobja a labdát a támadóhoz miközben úgy húzom "lefele" az analógot hogy majd kiszakad. De ez még nem minden. IF Benzema és TOTY Messi azt se tudja mi az a foci. Helyezkedés/indulás/labda átvétel immáron nem szerepel a tarsolyukban. Messi 4-6 olyan ziccert lő mellé/felé hogy nem akarok hinni a szememnek. 80. perc körül lecseréltem Martinezre. Nem a posztja, de már annyira irritált Messi jelenléte is hogy le kellett cserélném, meg gondoltam a frissítés sosem árt.
Nem is ártott ugyanis gyötrelmes 110perc után sikerült egy nagyon pöpec kis helyzetet kicsikarnom, és nagy nehezen nem kis szerencsével gólt is lőttem, de les miatt nem adta meg!
Nah most itt megállnék. Régóta nem nézek focit, ezt aláírom. Biztos voltak szabály módosítások is mióta nem vagyok jelen a foci világában, de ez tényleg les? Ha igen, akkor mikor és hol/hogy? Akárhogy nézem a védőket, azok mindig hátrébb vannak. Esetleg van valami új feltétel aminek meg kell felelni? Nézzétek már meg!
Itt már minden reményem oda volt, de aztán a 114. percben az ellenfél megszerzi a vezetést, egy ilyen góllal...
Itt le is tettem a controllert és megvártam míg letelik az idő. Mindig is azok táborába tartoztam akik nem hisznek a csalásban és társaiban, de gyerekek ez mi?
Mondanom sem kell inkább MdewC kolléga verjen egy 5öst, de ez úgy felb*szott hogy legszívesebben kivágtam volna az ablakon...csak mivel digitálisan vettem akkor a PS4et is ki kellett volna vágnom azt meg azért nem akartam
-
MdewC
nagyúr
Még fiatal, lehetne alakítani.

A legnagyobb igazolás persze egy új erőnléti stáb lenne és mindenki maradjon a helyén...
-
Sirandrish
legenda
Valaki vigye már el a fitnesseimet, mert még kéne 3K egy drafthoz

Szerk: oh most látom hogy van 2 cam>cm pozició módosítóm ami 5K+ a kettő szóval draftra fel

-
Rypejakten
addikt
-
_adaml21_
őstag
Én James és Isco közül az egyiket eladnám (leginkább Jamest, úgy hallottam, akadnak problémái a hozzáállásával, meg Isco mégis csak spanyol, valamint védekezésben is jobb), a pénzből vennék még egy "zongoracipelőt", és egy Chicharito szintű cserét Benzemának.
De gránátvörös-kék szívűként nagyon remélem, hogy leigazolja Perez inkább Jamie Vardyt, 70 millió euróért

-
Citroware
addikt
Nem csodálom.
Én is toltam vele RW-ben, és brutál jó volt. Kár, hogy nem nagyon sikerült beépítenem egy jó csapatba, túl nagy kompromisszumok árán lehetett volna csak, a többi játékosra nézve. De így, hogy lett belőle ST... 
Erre meg sosem lett volna elég zsetonom.

Mondjuk egy ST Hulk és egy LW Joaozinho között erős link van, mindketten nagyon OP-k a posztjukon, olcsók és brutáljók, és a kettejük közti erős link miatt köréjük könnyebben lehet építeni.
-
MdewC
nagyúr
-
dracox
addikt
-
_adaml21_
őstag
Ezt bizony Zidane jól kifundálta, hányszor mondtam én, hogy attól még, hogy Perez megálmodja a 400 millió eurós kezdőcsapatot, abból nem lesz jó csapat. Kellenek ilyen zongoracipelők, mint Casemiro, és most például az ő konzisztens teljesítménye átbillentette a mérleg nyelvét.
Le a kalappal!
-
Borusito
tag
Nagyon bejön a ST Hulk.
Tavaly is kipróbáltam a fekete ST lapját, akkor nem vált be. Most viszont beleillik a játékomba, bárhonnan képest gólt rúgni (videóm
), bár megszoktam régebben a 7 chemes Hulknál, hogy a bal lábára kell esnie a lövésnek, de mostmár erre se kell törekedni, mert a 3* WF-ja is jobb a legtöbb játékos erősebb lábánál 
-
marcess
senior tag
-
CR2025
csendes tag
Casemiro MOTM lap?
-
Sirandrish
legenda
ma 2 draftot is lenyomtam, mindkettőbe 4winig mentem. Mondom nyissa a packokat az asszony...hátha. Többet controllert a kezébe nem adok az is tuti

-
MdewC
nagyúr
Hát ha nem muszáj, ne erőltessük.

Tigo: Te mikor leszel elérhető?
-
zsolti72837
addikt
Csak nem.

Amúgy a fifa nyerhette volna a licenset.
-
tigomigocika
senior tag
Jövő heten nap közben ismét össze csaphatnank...
Mit szólsz hozza? -
szupersanyi
aktív tag
Fújj. Remélem itt a warez mellett a PES is tiltott téma.

-
zsolti72837
addikt
Valaki megveszi innen a PES EB kiadását?
-
Sirandrish
legenda
heihachi kollégának köszönöm a meccseket. Jó derbik voltak. Elsőn 2:1re nyert, a második döntetlen lett. Annyi a baj vele hogy vagy 70 centis szélesek a kapufái, de majd megfaragom őket

MdewC: Majd veled is mehet, csak mindkettőtök írását későn láttam meg

-
Sirandrish
legenda
-
MdewC
nagyúr
Semmiképp nem releváns infó! Kérlek ezt többet fel se hozd, mert törölni fogom/fogjuk.
Semmilyen illegális coin vásárlás írást nem kultiválunk.

Nagyon köszönöm a megértést!

-
thebigK
addikt
-
Sirandrish
legenda
Szoktam figyelgetni a coin árakat. Nem vettem még csak érdekel hogy a sok pack opening májer mennyit költ és durva. Főleg az a durva hogy mióta elkezdtem nézni azóta pl a PS4 coin ára legalább 25%al emelkedett.
Jelenleg ahol nézem ott 22 dollár 100K coin!!! Ez rengeteg!! Emellett persze a coinvadászok által telepumpált PS3 és PC meg 4-6 dolláros árra mozog. Ami azért nem semmi különbség.Még hozzáteszem hogy olyan 3 hete kezdtem el nézegetni és akkor még PS4en is "csak" 16 dollár volt.
Nem tudom hogy érdekel-e ez egyáltalán valakit, de szerintem mindenképp érdekes infó. -
thebigK
addikt
Igenis, meg nem is, úgy a 30. napnál járhattam, de ebből a millaötvenből vonjunk le 500K-t, 420ért adtam el az akkor nyitott TIF Griezmann-t, plusz meccszseton, így 500K-ra jön ki kb, ezen kívül volt még 200K bukásom a piacon (mellényúltam a motm biznisznek), szóval ja, bőven 1, de inkább 2 milla lett volna

-
tigomigocika
senior tag
Nekem spec olykor eldurran és nyitogatok,de hányszor megfogadtam , hogy nem...
De mondom hátha nyitok egy milliós játékost és akkor abból lehet gazdálkodni...
Amióta nyomom már simán lenne csomó coinom.... -
_adaml21_
őstag
-
thebigK
addikt
-
Dorcika50
tag
-
thebigK
addikt
Sessegnont kiprobalom majd az tuti

-
Attila432
tag
Semmi értelmét nem látom most a FUT-nak. Kiestem 3. osztályba, de ugyanaz a helyzet, mint fentebb, 3 meccsből kettő írtó furcsán viselkedik. A kép laggol, az embereim alig reagálnak, labda pattan fel a lábukról, input lag érezhető. Hogy a fenébe fordulhat ez elő 2016-ban?! Az időmet sajnálom leginkább, hogy beleölöm... Konzolon jobb a helyzet? Mostmár lehet váltok, mert a pc-s játék így elviselhetetlen.
-
MdewC
nagyúr
-
TBMC
addikt
-
tigomigocika
senior tag
Ma ráfeküdtem a játékra normálisan
Passz ratingom 87/89%
Henderson egyik meccsen 98% passz pontosság
Es úgy hogy semmit nem állítok mar át
Alap FIFA taktika
Div 4 jelenleg es megyek feljebb -
_adaml21_
őstag
Én is pont erről beszélek, hogy mindenkinek lehet saját véleménye, az enyém ez. Azért írtam, hogy szerintem marhaság.
Egyáltalán nem lealázósnak szántam a hozzászólást, inkább viccesre akartam vennia figurát, sajnálom, ha nem jött át.
Az értelmi szintre, meg egyebekre inkább nem is reagálok, betudom a felfokozott idegállapotnak... Bár én azért mindig elszámolok magamban 10-ig, mielőtt egy sértőnek vélt posztra reagálok, hogy az ilyeneket elkerüljem. -
LilJohnny
csendes tag
-
Z'Z"
őstag
-
thebigK
addikt
koszonom Neked es mindenki masnak

Nagyon sok okossagot nemtudok irni, a jatekstilusom semmi extra, talan picivel tobbet cselezek es gyorsabban epitkezek, mint az atlag. Az egyeni utasitasoknal annyi, hogy a tamadoharmas kap egy get behind-ot, a ket szelso egy get into box for cross-t, a nemet csapatnal a cdm egy stay backet. Ami viszont egyertelmu, hogy annal sikeresebb lehet valaki, minel tobb varatlant tud hozni egy meccsen. Legyen ez egy sprint utan egy speed dribblinges megtevesztes, egy lovocsel olyan iranyba, amire nem gondol az ellenfel, stb, stb. A kiszamithato jatekosok konnyen verhetoek, mostanaban sok ilyen jatekost fogok ki, akit ket perc alatt kilehet ismerni, egesz meccsre kivetitve. Erre kell figyelni, hogyha megakarunk csinalni egy cselt, egy labdavezetest, ne a leglogikusabb iranyba tegyuk. Ez fogja jelenteni azt a pluszt, ami kelleni fog egy meccsen (ha a gep is ugy akarja!!) a gyozelemhez

-
MdewC
nagyúr
-
MdewC
nagyúr
-
LilJohnny
csendes tag
Ezek szerint itt senki nincs aki psen játszik,de még csak az ea szerverre se kapcsolodik egy tag se

-
Z'Z"
őstag
-
Citroware
addikt
-
MdewC
nagyúr
Minden nagyképűséget és indulatot mellőzve, amikor biztos vagyok benne, hogy nem volt tiszta a meccsem egy DIV1 győztes ellen, az király dolog.

Köszönöm ea, hogy elcsaltad a meccsem. Amikor 2x többet lövök úgy kapura, hogy ebből 3-szor szemben a kapuval 10 méterről, helyezett lövéssel, sprint gombot nem nyomva lövik mellé a ziccert a játékosaim... Egyébként senki nem akart kaput találni. Védekezés parádés, egyedül a játékosaimtól folyamatosan vissza pattaó labdából veszélyeztetett csak, mert még a 2 méteres gyenge passz is elpattan, az már tényleg gyanús, de tizi párbajt elbukni úgy, hogy a kapusom pont akkor nem vetődik, amikor eltalálom az irányt, az már sok. Remek teljesítmény, de nem szolgáltató részéről...
Még szerencse, hogy az egóm képes feldolgozni, hogy annak ellenére kaptam ki, hogy jobb voltam. Persze csak a nyolcad döntőt buktam a div1 bajnokunktól...

-
Z'Z"
őstag
-
Citroware
addikt
-
Z'Z"
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
14400 - 14301
19438 - 18001 18000 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Akciófigyelő: Ismét ingyenes az Epic Store-ban a Hogwarts Legacy
- Android Auto és Carplay utólag? A Carpodgo Mini kicsi és olcsóbb, mint a nagyok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- One mobilszolgáltatások
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Formula-1
- Eredeti játékok OFF topik
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Eladó Redmi Note 12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Acer Nitro V 16 AI Gaming Laptop! Ryzen 260 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- iPhone 16 Pro 512GB 96% (1év Garancia) ! Utángyártott, jó minőségű kijelző !
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De amúgy jó volt, majd pár meccset még összehozhatnánk.

Nem értem, miért lett ennyire könnyű a játék. Vagy mi történik. Még akkor is, ha nagyon jól tudtam, hogy kiket kell megvásárolnom, akik olcsók és durván jók az én stílusomban.

Én is toltam vele RW-ben, és brutál jó volt. Kár, hogy nem nagyon sikerült beépítenem egy jó csapatba, túl nagy kompromisszumok árán lehetett volna csak, a többi játékosra nézve. De így, hogy lett belőle ST...