- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
-
15500 - 15401
19438 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:52 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudu5130
őstag
Gondoltam kipróbálom a 3 védős rendszerek egyikét. Szívfájdalmamra a 3-5-2 védekező középpályással és 2 cm-mel nincs benne így hosszú tanakodás után a 3-4-2-1re szavaztam. Nagyon jól tettem. A stílusomhoz nagyon jól helyezkednek el a játékosok és sokkal jobban megy a passz játék és a védekezés is ebben a felállásban. 2 meccset játszottam eddig de nagyon bejön. Az első meccsen simán ledózeroltam az ellenfelet a másodikon meg Lewával vert egyet 30ról, TIF Icardimmal meg 7-ből 7szer kapusba rúgtam, az előző meccsen meg 3-ból hármat bevertem vele.
Ez a jelenlegi 3 védős csapatom.
-
MdewC
nagyúr
3 év óta először szenvedek a sprinterek levédekezésével, elég, ha 10-ből egyszer nem sikerül, vagy vissza pattan.
Bármilyen hasznos tanácsot megfogadok.

-
LedyGyuszi
addikt
3 hét kihagyás után fura egyenlőre a játék, de mindegyik kupameccsemen partyban voltam.
Mondjuk nem is görcsölök rá a játékra annyira, mint előtte...De tény, hogy sajnos továbbra is a legtöbben az eszetlen játékot erőltetik: egy emberrel végig akarom cselezni az egész pályát, az oldalvonaltól befelé cikkcakkozok, félpályáról már indítom a csatárokat teljesen mindegy hova vagy befutja vagy nem és a mindenhonnan lövöldözök... -
MdewC
nagyúr
Tudtam, hogy rád is lehet számítani.
Persze ez igaz mindenkire. 
Az egyébként meseszerű lenne, mert egyébként ilyen nem szokott lenni, ha a karbantartással együtt a játékmenet is változna.

-
LedyGyuszi
addikt
-
zsolti72837
addikt
Ja értem.
Progen neked is köszönöm.

-
atti29
tag
Értem,köszi a válaszod !

-
thebigK
addikt
-
MdewC
nagyúr
Köszönöm a biztatást!

-
LedyGyuszi
addikt
most én is tesztelgetek ,mert lekopaszítottam a csapataimat...

-
F1rstK1nq
aktív tag
Tudom, hogy ez most mindfuck kicsit, de igen abba a felállásba teszem CM-ként, hogy stabilizálja a középpályát. Na rápróbálok a napokba, aztán írom ha nem tetszik.

thebigK: ebből free pack lesz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
thebigK
addikt
-
Rypejakten
addikt
de én a két szélső CM-el szervezek
megszokás kérdése.F1rstK1nq: CM-ről beszéltünk, mivel a 4-3-2-1-es felállást linkelted, nem CDM-ről.

Nzonzi IF lapját nem próbáltam, a NIF nekem kicsit olyan Bambi on ice feeling volt, de lehet az IF máshogy viselkedik. próbálj rá.atish15: 13:30-ra ígérték a karbantartás végét, kiderül mennyit csúsznak vele.
na, már 14:30.LedyGyuszi: minden játékos máshogy viselkedik ingame, mostanában azzal szórakozom, hogy a lehető legalacsonyabb rating-ű játékost keresem az adott pozícióba, mert a statok szinte elértéktelenedtek bizonyos pozíciómban.
pl. a kapusom az argentin csapatbanez a srác. tiszta De Gea.
yolo. -
LedyGyuszi
addikt
KP Boateng a SeriaA-s fitnessbe betenni, el is felejtettem...

Egyébként régebben én is csodálkoztam, hogy vki miért teszi tele a középpályás során Cazorla, Götze és barátai típusú emberekkel? jó néhányszor borogatták Pogbáékat...

-
atish15
aktív tag
Másnak sem megy még az internetes vagy app szerver?
-
F1rstK1nq
aktív tag
Szóval a leírtak alapján, IF N'Zonzi vs SIF Bruno vs Parejo CDMbe.
Staminat 87-tel és magasságot a maga 190cm-ével N'Zonzi nyerte.
Reactiont és interceptiont (tudom ezt védőre írtad) de itt 2. Zonzi, 1. Bruno, de csak kicsivel.
Strength 85 Zonzi nyerte, marking 74 szintén Zonzi.Szóval megvan a befutó. Köszi mindenkinek.

(mondjuk passing és shooting statba picit lemaradt a 2 társától most látom...
) -
Stylerr
addikt
Azt én is aláírom természetesen, hogy CDM-ben a legfontosabb statok az str, marking, a magasság és a stamina, mivel ugye sokat kell futni, főleg ha H/H a WR, viszont lehet a játékstílusomból fakadóan, de én a két szélső CM-el szervezek, a középső CDM nálam inkább összefogja a középpályát, és rombol. Én emiatt választanám a Bruno féle CDM-eket nem pedig a Parejokat. Stílusfüggő.
-
Rypejakten
addikt
persze hogy nem, mert a játék legjobb offenzív játékosai között van, és elől van szükség a kvalitásaira, CDM-ben kihasználatlanul maradna a dribbling a 4* skillel és a tech. dribbler trait-tel együtt, a shooting meg a 87 vision, cserébe az első félidő végén meghalna, mert többet kellene melóznia. ezért. ez egy rossz példa volt.

de pl. Pogbát, Yaya Tourét, Guarínt, Eremenkot, K-P Boatenget, Dembelét vagy Marchisiot is simán játszatnám CDM-ként, mert egyszerűen az engine sajátosságainak (tragédiájának..) köszönhetően minden lényeges, oda kellő statjuk megvan.
-
Stylerr
addikt
Mégse használja senki Jamest CDM-ként, ami nyilván nem véletlen.

-
ali75
aktív tag
Én is teljesen egyetértek!
"ilyen standing meg slide tackle szarságok abszolút lényegtelenek." Középpályások esetében ez nagyon nagyon igaz!!!
-
Rypejakten
addikt
középpályásokról beszéltem, rajtuk fölöslegesek a def statok, védőkön is csak a magasság, reactions, interceptions meg marking számít, az ilyen standing meg slide tackle szarságok abszolút lényegtelenek.
hülyeség? attól, hogy neked nehéz feldolgozni, még van valóságalapja.

MdewC: kihagytam 1 hónapot, és csak szenvedek, valszeg megint újrapatch-elhették közben a játékot, mert eltér a gameplay nagyon sok pontban, pl. az általad említett védekezés is meg lett variálva. eddig meccsenként 3 kapuralövés alatt tartottam a legtöbb ellenfelet, most meg csak úgy siklanak át a védőim között, lehet nem elég magas a def statja a játékosaimnak.

ne emészd magad, ez most ilyen, talán a 17 előtt még kapunk valami épkézláb javítást. -
MdewC
nagyúr
Ismét egyet értek. Teljesen így van.

Egyébként rá kellett jönnöm/el kellett engednem a dolgot, idén totál balf@sz vagyok az aktuális részhez. A játék is űber dolgokat hoz össze szerencsétlenség terén, de, hogy kutya ütő vagyok hozzá, az is biztos. Ami eddig ment, már az sem.

A meccseim nagy részét még így is megnyerem, de egyelőre a kitűzött szinttől nagyon messze vagyok.
Kiégtem.

(#15478) Stylerr: Nincstelen képességű játékosok szerelnek néha simán, szóval nem a játékossal van a baj, hidd el.
-
Stylerr
addikt
Már miért ne számítana a védekezés stat, ne viccelj már. Ennyi erővel mindenki tolhatná bronz védőkkel. Nyilván az a legfontosabb, ahogy helyezkedsz, de azért ekkora hülyeséget ne mondj már.

-
Rypejakten
addikt
de miért akarsz fifában statok alapján védekezi?
rég rossz. a védekezés 95%-a emberváltással és helyezkedéssel hozható le, amikhez a def statoknak nincs sok közük. a stamina számít, 80 alatt ne legyen, a magasság is fontos stat, de a többi az irányító játékoson múlik.a legtöbb CDM nem tud passzolni, labdát vezetni vagy befejezni, cserébe magas és sokat tud futn/jók a workrate-jei, ami nekem nem ér meg kompromisszumot.
-
F1rstK1nq
aktív tag
Hát ja, meg ennyi erővel ül a padon egy Enzo Perez, akkor már inkább betenném őt.
Szóval ha CDM akkor még IF N'Zonzi? Statok alapján nagyon ütősnek tűnik. Valakinek tapasztalata vele?
Ha nem ő akkor marad SIF Bruno, meggyőztetek, nem kevés az a PAC oda.
-
Stylerr
addikt
Szerintem Parejo kevés lesz oda védekező KP-nak.
-
Rypejakten
addikt
-
F1rstK1nq
aktív tag
-
Stylerr
addikt
-
F1rstK1nq
aktív tag
-
Stylerr
addikt
-
thebigK
addikt
-
dracox
addikt
-
Stylerr
addikt
Akkor Iniesta helyére mehet James, és CDM posztra Busquest, vagy kicsit drágábban SIF Bruno.
-
F1rstK1nq
aktív tag
-
dracox
addikt
Ha van zseton akkor rakd be Pogba-t cdm-be. Nekem is pár chemmel üzemel a BBVA-s csapatban, de észre sem
Lehet venni rajta hogy nincs max chemje. 1x-2x olyan bombákat lő a kapuba csak az állam keresem az asztal alatt. A cdm posztot pedig tökéletesen lefedi nekem. Iniesta helyére James. Aztán így nézne ki a kozeppalyad. James-Pogba-Modric -
F1rstK1nq
aktív tag
Az a helyzet, hogy hatalmas Real drukker vagyok és utálom, hogy nem fér/fért be idén se Beniteznél, se Zizounál James, mert tavaly tényleg egy mastermind volt.
Szóval nálam érinthetetlen a spanyol csapatomban Hámesz. (Legalább nálam.
)Kit mozdítsak el akkor, hova, és kit hozzak helyette?

"TOTS után én ezt a csapatot akarom összedobni." Wow, nagyon állat.
-
Stylerr
addikt
Ja, erről viszont én nem tudtam.
Akkor pontosan mettől meddig van a maintence? -
Rypejakten
addikt
-
Stylerr
addikt
11 óra, de még mindig nincsenek szerverek.
F1rstK1nq: James helyett én egy védekező középpályást játszatnék. Én is ebben a felállásban tolom, és nálam középen mindig egy védekező középpályás játszik.
TOTS után én ezt a csapatot akarom összedobni. -
F1rstK1nq
aktív tag
Köszi mindenkinek a válaszokat, megfogadtam tanácsokat BPL teamemmel kapcsolatban, sikeresen lebeszéltetek a fekete lapos Vardyról.
Marad Martial fekete lapja. Payet meg inkább padozik most, (nem adom el), Coutinho viszont tegnap eléggé bejött CAM-ban.Másik kérdésem. Mivel mostanában eléggé megy a hype a 4321 körül, adnék neki egy esélyt a BBVA csapatommal. (BPL-t meghagyom 4312 felállásban azért, mert ez így, úgy tűnik bevált.)
Ez így meddő gondolat, ugye? A középpályát féltem igazából, hogy nincs zongoracipelőm. Gáz így?
(Amúgy a 4321-es felállásban a támadóbb CM-eket hova szokták tenni, erre nem jöttem rá, középre vagy szélre, esetemben ugye Hámeszt).
Köszi
*szerk: nincs elég zongoracipelőm
-
gabigyerek
senior tag
-
ProgenXL
őstag
Nincs más lehetőség csak várni amig újra elérhető lesz.

-
gabigyerek
senior tag
Mostanában draftolni sem kell.
tegnap sikerült belefutnom egy olyan 6-1-es vereségbe, hogy a végén azt kellett mondjam...jogosan.
Kivételesen nem éreztem a hendyt, a passzaim pontosak voltak, de a meccs végi statisztikában megmutatkozott a csávó erénye. 10 kapuralövésből 6 gólt vert. Na ez igen! Jó-jó IF Alves kapusom, nem mindig volt a helyzet magaslatán de durva helyzetkihasználása volt a srácnak.
Más:
ezek a promo pakkok sztem csak azért vannak, hogy leszívják a coint a TOTS előtt, hogy aztán arra fizessen majd be mindenki.
A nagy kérdés! Inkább vegyek most a leesett árú játékosokból vagy kezdjek el pakkozni amikor meglesz a TOTS?
-
vegitossj7
addikt
Ha az UT-t lelőtték, akkor a web appot is.

-
zsolti72837
addikt
Az APPról nem lehet meccset játszani. Nem?
-
vegitossj7
addikt
Én sem tudok meccset indítani, gondolom ilyenkor lekapcsolják az UT-t egy órára.

-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
A FUT WEB APP ezt írja ki. Access Denied
You don't have permission to access "http://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app" on this server.
Reference #18.26841402.1461646928.187fec9aMi a teendő?

-
szeby241
csendes tag
-
MdewC
nagyúr
(#15447) thebigK: akkor átment az érvelésem... Az a lényeg.

Közben hétfő este szerver túlterhelés miatt kidobott az UT-ből és nem enged vissza. De Blashe kollégát engedi játszani, csak engem nem. Remek.

NEM VICCELEK, KB 50-szer mentem rá, a FUT csempére és kidobott szerver túlterhelésre hivatkozva. 1-szer nyomtam rá, a promo pakk csempére és EGYBŐL beengedett a FUT-be... Kiégtem.
-
Stylerr
addikt
Hihetetlen micsoda szerencsém van. Folyamatosan figyelem Bale és Neymar árát, és épp gondoltam ráfrissítek már Balere webappon, erre találtam egyet full minimál áron, 22500 coinért. A másodperc töredéke alatt vettem meg.

-
thebigK
addikt
-
Stylerr
addikt
-
MdewC
nagyúr
-
thebigK
addikt
-
Stylerr
addikt
Picit én is Griezmann felé hajlok, mert agilisabb, fürgébb, viszont Benzema erősebb és jobban fejel. Nem tudok dönteni.

-
LendvaiFeri1
veterán
-
dvtkfan
senior tag
Az angol profi labdarúgók szövetségének tagjainak szavazata alapján az idei bpl szezon legjobbja Riyad Mahrez, a legjobb fiatal játékosa pedig Dele Alli...ezért kapták a különleges lapokat...

-
Stylerr
addikt
Uraim, nem tudok dönteni. 4321 felállást játszok, TIF Griezmann és TIF Benzema között gondolkozok. Neymar és Bale játszana a két szélen. Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
-
sz_abika
addikt
Na ez a meccs úgy felbosszantott hogy még rábuktam zsinorban, úgyhogy azthiszem 1-0-4el irány vissza div3. Én már kevés vagyok , nem bírok feljutni div1be, szerintem ez már mindegy hogy milyen emberekkel játszok. Kínszenvedés ez az egész, legjobb hangulat a bronze challenge meccseken van, de ott meg sajna PS3on már nem nagyon találni játszótársakat.
És kezdem azt érezni hogy, amiből 10ből 10x megvernek, ez a sprint és lassulás nélküli irányváltás, ez már a kontrollerből jön, mert nekem mindig eltöri a labdát, akárhogy is nyúlok a karhoz. Lehet a PS4 kontroller a PS3on csak szenved valami hátrányt?... -
Kristof_94
nagyúr
Ezeket a lapokat valami PFA díj miatt kapták.
-
szupersanyi
aktív tag
Ez a Mahrez már nagyon durva.
Az FA kupa meccsekről a legjobbak miért nem kaptak MOTM lapot? Vagy majd a TOTW-ben lesznek? -
MdewC
nagyúr
-
Kristof_94
nagyúr

Hihetetlen ez az Alli...
-
Kristof_94
nagyúr
Én sem tudok kereskedni sajnos, de van 251 ezrem most, meg vettem néha pontot és így összejött most egy "kisebb" összeg. Igazából türelmem sincs hozzá, meg nem is vágom annyira a dolgot...

-
Rypejakten
addikt
-
sz_abika
addikt
Mi a hektikus egy egykapuzásban?

-
balisz
senior tag
Csapatot nem választanék helyetted, azt csak te tudod megmondani melyikkel megy jobban a játék, viszont a Bundesliga csapatba Junuzovic-ot ajánlom, 94-es stamina, high/high workrate, isteni szabadrúgások. Viszont akkor én Müllert tenném középre.
Egyébként Bernat-nak van valamilyen különleges szerepe? Mert ha nincs akkor őt is lecserélném, Wendell például gyorsabb és erősebb is.
-
Rypejakten
addikt
-
Sanyicucu
aktív tag
-
thebigK
addikt
Nagyon elkezdtek lefele menni az arak. Nemtudom, hogy meg megerne-e eladni a dragabb jatekosaimat ...
-
sz_abika
addikt
Eddig azt hittem jó a csapat, de most kaptam ki egy olyan Barcelona-Bayern hibridtől 1-0ra, hogy Neuernek 14védése volt, 20 kapura lövésből, neki meg egy kósza 30méteres Neymar gólja volt 3 kaput talált lövésből.
Kellegyneuer.
-
dracox
addikt
Pedig kereskedés nélkül nagyon nehéz színes lapokra szert tenned. Pláne TOTY, TOTS lapokra. Én még mindig azon a véleményen vagyok, hogy a legtöbb színes csili-vili lap semmivel sem jobb a sima lapjától. Parasztvakítás az egész mizéria, hogy az EA minél több zöldpontot adjon el a hiszékeny játékosoknak, hogy majd 2000 vásárolt pontból kiesik neki vmelyik színes lap a pakkból. Persze ha teljesen véletlenül ki is esik később rájön, hogy semmivel sincs előrébb azzal a színes lappal, mint a non-rare lapjával.
-
Rypejakten
addikt
Payet visszavonva CCM-be, Ramires RCM, Coutinho CAM.
Vardy-ra meg semmiképp se költs, tényleg szar. borzasztó dribbling, a pace-t ezáltal ki se lehet használni, alacsony és gyenge, a lövését meg a legtöbb NIF csatár is hozza. Sadio Mané kb. 650 coinért tudja ugyanezt.
atti29: közben, amikor kijöttek a nagyobb ligák lapjai (BPL, La Liga)
-
szupersanyi
aktív tag
Olvasgatom a kommenteket és folyamatosan azon csodálkozok, hogy hogyan lehet sokatoknak 1millió pénze. Gondolom kereskedtek is, amihez nekem nincs türelmem, de hány órátok van amúgy a játékban? Nekem van 2-300 és ha sose nyitottam volna packeket és a transfer bukásokat sem számolnám bele, akkor lenne most kb. 400k-m.
Következő FIFA-ra már tervezgetem, hogy mit csináljak az elejétől, hogy legyen pénzem TOTY, TOTS és jó IF lapokra. A kereskedésen kívül milyen tanácsaitok vannak? Azt tudom még, hogy TOTS és TOTY előtt el kell adni a csapatot, hogy ne bukjak rajta. Most a TOTY alatt buktam kb. 100k-t. -
Citroware
addikt
-
atti29
tag
Értem ,köszönöm a válaszod ! Ilyenkor a TOTS alatt lemennek az árak és most érdemes vásárolni vagy TOTS után ?!

-
MdewC
nagyúr
Hivatalosan is bajnok a Juve, aki az elmúlt 25 bajnokijából 24-et megnyert és csak 1 döntetlent ért el. A Roma megcsípte a nápolyiakat. Sok sikert minden csapatnak jövőre is.

-
LendvaiFeri1
veterán
Ezigenezigen...

-
LendvaiFeri1
veterán
-
thebigK
addikt
-
MdewC
nagyúr
Írd be zsütübébe...

-
Kristof_94
nagyúr
Na, közben eladtam egy rakat játékost és lett plusz 50 ezer zsetonom, így már majdnem 250 ezernél járok. Abból már össze is rakhatnék egy BBVA csapatot, 88-as Neymar, Bale...

-
_adaml21_
őstag
És ő mutatja a fakkot?

Bocsi....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
-
thebigK
addikt
-
F1rstK1nq
aktív tag
Rendben, köszi, meglesem így akkor.

Más. Diego Costa annyira nem fekszik sajnos a játékomnak, viszont Sturridge meglepően jól bevált mellette.
Szóval lecserélném Costát.
Két játékoson gondolkodom: A 80-as fekete lapos striker Martial vagy a 78-as fekete lapos striker Vardy?Visszaolvastam és sokan szidjátok az ingame statok alapján Vardyt. Ár/érték arányban. De ebben a kritikában például tök pozitívan ír róla a srác, aki tényleg próbálta.
Van valaki aki tényleg próbálta a két kiszemeltet és tudna róluk mondani vmit?
-
MdewC
nagyúr
-
gabigyerek
senior tag
Bárkit meg lehet szokni

Én biztos várnék még a megvételével, esnek az árak. De feljebb írtam mennyire vagyok "jó" a kereskedésben ezért inkább más véleményére adj

-
Kristof_94
nagyúr
És szerintetek várjak még a megvételével? Most éppen adogatom el az összes játékost, aki nem BPL csapatban játszik...
Vagy őket is adjam el és vegyem meg később olcsón? Csak az a baj, hogy akkor nem tudnék senkivel játszani, őket pedig már nagyon megszoktam. -
Attila432
tag
-
Citroware
addikt
Számomra ő az egyetlen játékos, aki miatt elgondolkodtam, hogy megérheti BPL csapatra váltani.
De sajnos a többi poszton túl sok gyengepont van, és indokolatlanul drágák. -
szeby241
csendes tag
A sok rinyalas után végre jovok pozitívummal is, igaz hogy még csak div5- ben vagyok,de végre megkaptam Ronaldo- mellé azt a csatárt,akire szükség volt: Robert Lewandowski,eddig 4 meccsen volt vele 11 gólnál tart,eddig legjobb csatár aki volt nekem a játékban!
-
LedyGyuszi
addikt
-
gabigyerek
senior tag
SIF Shaqiri

Új hozzászólás Aktív témák
-
15500 - 15401
19438 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana 15 B14WEK-234 GAMER notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Legion Pro 5 GAMER notebook - R9 8945HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- 2021 MacBook Pro 16 M1 Max
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 64GB Black Használt, megkímélt állapot 88% akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Persze ez igaz mindenkire. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

yolo.

(Busquets sajna pedig nem fér be