Hirdetés
- Visszavonul Evan Blass
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Már megint variál a Samsung az Ultrával!
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
-
14500 - 14401
19438 - 18001 18000 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:52 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
LedyGyuszi
addikt
-
MdewC
nagyúr
-
MdewC
nagyúr
Nekem is. Ha össze adom a döntetleneket, meg a vereségeket, az összeg kevesebb, mint a győzelmek.

-
Sirandrish
legenda
-
LedyGyuszi
addikt
-
losilee1337
aktív tag
-
Citroware
addikt
Nem feltétlenül fognám rá néhány játékosodra. Bár ha erős a keret összességében, akkor persze hogy hendi van a gyengébb csapat javára.
De én azt látom, hogy tökmindegy, milyen csapattal mész, a szerver ígyis-úgyis úgy fog dobni neked mindent, hogy kb 40% körüli győzelmi arányod legyen. Ha annyira jól játszol, hogy túlszaladsz rajta, akkor utána nem fog hagyni nyerni. Ha meg sokkal több a vereséged, akkor meg téged fog tolni egy idő után. Ez így szokott lenni.

És ettől teljesen független az, hogy 78-as játékosokból szedtél össze csapatot 10k-ért, vagy 88-asokból 1 millióért. Ígyis-úgyis ugyanaz lesz a győzelmi arány kb. -
MdewC
nagyúr
Srácok, most már 1000%-ra biztos vagyok benne, hogy a kék Pogbara és az IF lapjaimra kapok szopat@st... Mert az nem létezik, hogy én ennyi üres kaput kihagyok egy meccsen (3 db), ziccer kapus védések, de az ellenfelem 1x lő kapura, az is beakad, vagy ha védi a kapusom, akkor a csatára fejére pattan... ILYEN nincs, hihetetlen mennyien mákolnak ellenem idén, most volt 2 ilyen meccsem... Egyiket se vesztettem el, de biztos vagyok benne, hogy ennyire nem lehet szerencsétlen valaki, úgy, hogy ha tiszta a meccs... 1értelmű a válasz, nem tiszta némely meccsem. Brutál mennyien mákolnak néha, óriási a szerencse és random faktor.
Nem kötelező ezzel egyet érteni, de ez nevetséges.

-
thebigK
addikt
Csekkolom majd, koszike

Kozben elkezdtem egy angol valogatottat is csinalni ilyen vegyesen, eleg fincsi lesz
-
ProgenXL
őstag
-
Sirandrish
legenda
-
Z'Z"
őstag
-
losilee1337
aktív tag
-
thebigK
addikt
-
MdewC
nagyúr
-
MdewC
nagyúr
3-1-ről fordítani egy olyan forma ellen, akit tol a rendszer, 4-3-ra, az kib@szott arany...
Videó mentve. 1. osztály nyertes lagmester szétverve a 2. osztályban, videó mentve, majd jelkezem. 

-
Jokko
tag
-
Sirandrish
legenda
-
IronMike
tag
Sziasztok,
Team of the season kártyák mikor érkeznek? Tele van a youtube, h adj el mindenkit mert ha a markatbe le fognak zuhanni az árak (ahogy ez lenni szokot).
Itt azt olvasom, hogy május 4-én. Ti is így tudjátok?
FIFA 16 CalendarDe akkor miért van már most tele az youtube?
köszi a válaszokat előre is.
-
thebigK
addikt
Jo otlet, eszembe sem jutott volna, tuti kiprobalom, de nalam Luiz Gustavo alap, nagyonnagyon jol vedekezik. A lovesei mondjuk nalam is botranyosak, de nem sokszor kerul olyan helyzetbe

Kozben osszeraktam delutan egy mexikoi valogatottat arany-ezust jatekosokbol, az elso skalpom veluk mindjart egy Reus-Lewa-Robben fele Bundesliga csapat volt, csorikam azt sem tudta mi tortenik
-
ProgenXL
őstag
Depay - Remy - Willian hármas úgy néz ki összeállt a BPL csapatomban. Előző meccsen Depay és Willian is 2-2 gólpasszt jegyzett. Míg Remy 2 gólt. Mögötte Coutinho nem tud kis gólt rúgni
Ramires - Fernandinho kettős egész jól védekezik középen.
A védelmemben Kompany helyére keresek még valakit. Nagyon jó védő de ha futni kell a támadóval akkor vannak gondok. IF Smalling vagy Otamendi kerülhet a helyére.Voltak drága játékosaim de sajnos nem illettek bele igazán a játékomba. Gondolok itt De Bruyne, Aguero, Toure. Jobb szeretem a mozgékony játékosokat mint Depay, Ramires, Willian, Remy
Van most 238.000 coin de abból inkább tradelek egyenlőre.
-
ProgenXL
őstag
úgy szoktam orvosolni a helyzetet hogy a támadó középpályást lekapom és helyette védekezőt teszek be ha olyan helyről esett ki játékos. A csatárt pedig egyel hátrébb teszem a CAM helyére. Így végül is a védekezésem stabil marad csak az előre játékom romlik. 4-3-3 (4) Persze nem mindig ilyen egyszerű a helyzet mint most volt hogy az ellenfél nem vitte túlzásba a támadás építést.
-
Rypejakten
addikt
ez amúgy nagggyon naggyon frusztráló, hogy valóban így van.
a valóságban - nem tudok statisztikákat - az emberhátrányban lévő csapat mindig kikap, de fifában ez abszolút nem látszik meg. volt, hogy rámjött az agyfasz, és össze-vissza csúszkáltam hátulról, a 60. percre két pirosat összeszedtem már, de meg sem éreztem, ugyanolyan egyszerű volt a védekezés és a támadásépítés is, egy CB és egy RB nélkül is.
ez eléggé nonszensz, ezen javíthatna kicsit az EA.
-
Citroware
addikt
Gyerekek, Florenzi nélkül is lehet játszani, csak nem érdemes.

Inkább nem játszok, mint hogy nélküle álljon fel a csapatom.

-
CR2025
csendes tag
Egy gyors kérdés :
Melyik lenne a jobb csatárnak?
Jovetic
Palacio
Icardi
vagy Éder? -
MdewC
nagyúr
Hamarosan online vok, ha van kedv.

-
Borusito
tag
Szép!

Luiz Gustavoval mi a helyzet? Nekem tönkretette az előre játékom. Hiába védekezett jobban mint pl. David Luiz, az én támadásaimat hatékonyabban akadályozta, mint az ellenfelét.
Az a 70 pace IG kb. 55-nek érződik, amivel sokra nem megyek se előre, se hátra. Na meg őt nem érdekli ha a 90+4. percben szöglet után a kipattanó elé kerül... üres kapura is gond nélkül felélövi. 
Próbáld ki Casemirot azon a poszton.
Gyorsabbnak érzed majd, mint Gustavot, nem hagy cserben támadás közben sem és akár a szabit is rábízhatod. -
Sirandrish
legenda
-
ProgenXL
őstag
-
MdewC
nagyúr

Legk Florenzivel állok ki, de akkor lesz ám "nemulass"...!!

(Megjegyzem tőle még a Vipera is fél.) -
Z'Z"
őstag
-
Sirandrish
legenda
-
TBMC
addikt
-
Citroware
addikt
-
TBMC
addikt
-
thebigK
addikt
Várom a TOTS lapját, alább nem adom

MdewC - tenk jú

-
Citroware
addikt
Nekem is ez volt az egyik ha nem a legjobb felállásom eddig a 16-ban. Ahol rés van a védelemben és könnyű kiugratni a szélsőket, oda nekem a 4-3-3(4) volt a legjobb, de jól felállt védelmek ellen ez a 4-5-1 nagyon nyerő, amikor nem lehet könnyen a védelem mögé kerülni és befutni, de előtte való kipasszolgatásra hatékony, a 4 hátvéd nem tudja lekövetni a két CAM és a két szélső felfutását úgy, hogy még csatár is van.
-
TBMC
addikt
milyen felallast javasolnal?
eddig nekem talan ezjott be a legjobban(451). de ha van javaslatod szivesen hallgatom.
-
Rypejakten
addikt
-
TBMC
addikt
-
LedyGyuszi
addikt
-
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok!
Ehhez a Four Of Eight kupához tudnátok ajánlani egy nem túl drága keretet?
Akik megvannak a klubban: Eliseu, Jonas - Godin, Martinez, - Pique, Rakitic, Bravo, loan Messi, Vermaelen, Aleix Vidal, Roberto, Bagnack - Arturo Vidal
-
_adaml21_
őstag
-
Z'Z"
őstag
-
szpal17
őstag
Ugyanaz a felállás. Megpróbálkozom a két csatárral. Lewa viszont nagyon drága sajnos...
-
Citroware
addikt
Lehet nyerni azzal is, de ezzel jobban:
-
LedyGyuszi
addikt
-
szpal17
őstag
Na majdnem kész a Bundes csapat...
Kit ajánlotok CAM-ba? Van egy ingyen Çalhanoğlu-m oda, de még nem próbáltam. Kik lehetnek az alternatívák?
Az Olasz csapatomat visszavonultattam...az angol maradt a 85-ös Harry Kane miatt.
-
Rypejakten
addikt
-
MdewC
nagyúr
-
thebigK
addikt
Ééés igen. Újra sikerült, jól kezdtem, de nagyon mérges voltam magamra, mert két meccset is elbuziskodtam 2-0ás vezetésről, az egyiken ki is kaptam, a másik X lett és bár nem sikerült megint a tökéletes 8-0-0, így is elégedett vagyok

A taktika a régi, 4-3-3(2), a két csapatom a következő: Diego Alves - Danilo, Miranda, Thiago Silva, Marcelo - Luiz Gustavo, Ramires, Teixeira - Douglas Costa, Hulk, Felipe Anderson. Cserék: David Luiz, Fernandinho, Taison, Giuliano, Lucas, Pato.Rulli - Buffarini, Rojo, Otamendi, Ansaldi - Enzo Perez, Pastore, Pereyra - Di Maria, Tevez/Dybala, Gaitan. Cserék: Higuain, Tevez/Dybala/, Musacchio, Salvio, Piatti, Biglia

-
Citroware
addikt
Hát én nekem rendre ott vannak az ellenfél tizenhatosának szélén a szélső hátvédeim, pedig nem állítom be, hogy mindig fussanak fel, és nagyon sokat segítenek a támadásban, sok gólpasszt adnak pl. (florenzi igen jól passzol)
Egyébként talán arra a legjobb, mint Hulk, meg TIF Layún, ez a 3 játékos ugyanis kivételesen jó statokkal rendelkezik, de vagy nincs jó bajnokságban, amivel jó linkjei lehetnek másokkal, vagy nem azon a poszton tolják, ahol a leghasznosabbak lennének, szóval cserepadra kéne letenni őket, és gyakorlatilag bárhova beállíthatók kb. Florenzi pl RM-nek lenne szerintem a legjobb egy 3-5-2 vagy egy 4-5-1 esetén. Kezdőként nem lehetne úgy betenni, de csereként már nem ront bele a kémiába. Ez nagy ötlet. De pl Florenzi jó még CM-nek is, CAM-nek is, meg bal oldalt is, stb... egyedül középcsatárnak meg középhátvédnek nem tenném be. Na jó, kapusnak sem.

Ja és a 64-es strength pedig az új IF lappal több lesz, a TOTS lappal meg pláne. Akárhogy nézem, brutál lap ez, szinte mindent jól tud.
-
törölt tag
Csatárnak még jó is lenne a workrate-je és az in-game rating-jei miatt.
Csak ahhoz túlárazott lesz.In-Game Rating "Florenzi 80"
- LW: 81
- LF: 82
- ST: 81
- CF: 82
- RF: 82
.
.
.
- LWB: 82
- LB: 82
- CB: 78
- RB: 82
- RWB: 82Mellesleg a védekezô stat-jai a leggyengébbek RB létére.
Winger back-nek biztos jó, csak én nem szeretm azt, amikor az ellenfél kontratámadásánál elöl kolbászolnak a védôim.Meg egy védônél engem nem érdekel, hogy milyen jól lô kapura, amikor ilyen stat-jai vannak, hogy 64 strength, 76 heading, 78 defending, stb. Pont abban gyenge (relatíve), amik fontosak lennének. Körülbelül ennyit ér, hogy mennyi az össz stat-ja...
-
szpal17
őstag
Tegnap leültem játszani...3-1-1 volt az állás DIV 1-ben. Olyan látványosat ejtett ki a gép DIV 2-be, hogy öröm volt nézni.
4 meccsből 3-on Aubameyang érkezett és úgy csalta el az egész játékot, hogy hihetetlen. Tényleg ennyire OP a játékban??
Tudok védekezni, de amikor 4. alkalommal is vissza pattan elé a védőmről az már kicsit sok. A másik, hogy bármilyen pozícióból képes gólt lőni...Az utolsó meccsemen elég lett volna egy X is, de a gép sajnos ismét nem engedte...80-20 a labdabirtoklás, és 1 kapuralövéssel megnyerte, úgy, hogy nekem semmi, még a legnagyobb ziccerek se mentek be.
Erősen gondolkodom, hogy én is felépítek a német bajnokságból valamit.
-
Citroware
addikt
Ha Florenzi megint kap egy IF-t (ami most valószínű), akkor az össz statja már több mint 9000 lesz.

A TOTS lapjáról már nem is beszélve.

És tuti nem is lesz olyan drága. Ha még tolnám a FUT-ot, tuti venném.

-
Rexcsek
tag
Sziasztok!
Tegnap volt egy érdekes meccsem a FUT kupában. Én alap spanyol ligás csapattal álltam fel, az ellenfél pedig egy elég bivaly csapattal, volt benne 1 millás Iniesta, Suárez, James Rodriguez, fekete Casillas, szóval ért kb. annyit a csapata amennyi zsetont és csak a mesében láttam eddig. A játék az 1. félidőben kb. annyi volt, hogy próbáltam előre jönni, de kb. mintha egy falnak vezettem volna a labdát. Mindent blokkolt, egyből szerelt még úgy is, hogy le sem vette a kezét a sprint gombról közben. Mondjuk máskor is volt ilyen meccsem, de az, hogy Iniesta folyamatosan borogatta fel az embereimet azért az egy kicsit sok volt. Dőltek a játékosaim mint a tekebábuk "strike" után.A második félidőben már egy kicsit kiegyenlítettebb lett a játék, a vége végül 3-2 lett nekem a hossz. 120. percében lőtt góllal. Kicsit idegesnek tűnt a kiscsákó

-
gabigyerek
senior tag
Tegnap eladtam a Bayern csapatomat, mert már untam. Plusz a vereség szériám is kicsit megrendítette a bizalmam.
És összeraktam egy ilyet:
http://www.futhead.com/16/squads/11769982/
Szeretném kérni építő javaslataitokat.Ami fix:
David luiz nagyon nagy isten, nem szívesen mellőzném. A brazil védősor az egyik legkomolyabb sztem ebben a szériában)
Ibra (alaptag)
Mertens CAM-ben kegyetlen.A többire várok neveket

Köszönöm előre is

-
tigomigocika
senior tag
Srácok aki BPL csapatot évít és egy nagyon jó szűrő kp-ra van szüksége és a kapu előtt is feltalálja magát annak tudom ajánlani ezt a játékost, aki véletlenül került be mert eltilttt volt a helyén szereplő játékos Matic...de azóta ki nem venném a csapatból
-
zsolti72837
addikt
Akkor az elég jó csapat.

ONE-ra nem ismersz valakiket?

-
MdewC
nagyúr
-
thebigK
addikt
Durva, hogy 4-3-3(4)ben a brazil csapatot egész tűrhetőnek ítéltem, 4-3-3(2)ben viszont istenkirályok. Akármennyire is akartam más preferált formációt ezen kívül magamnak, minden csapatommal ebben tudok a legjobban játszani, a többi ehhez képest kutyafüle teljesítmény. Viszont nagyonnagyon bánom, hogy pár hete elpakkoztam a zsetonomat, már most tudnék egy Messit, vagy egy 95ös Ibrát venni és köré csapatot csinálni

-
BlessedElroy
senior tag
A Rocket League cross. PC vs konzol is, random. De barátot még csak saját platformon adhatunk hozzá a barátlistához(egyenlőre).
-
szupersanyi
aktív tag
Az xbox-al már megcsinálta ezt a Microsoft, de csak Windows 10-el működik. Az új Fable lett volna talán az első cross-platform játék a kettő között, de olyasmit is hallottam, hogy a Rocket League már az.
Amit írtam, azt a 3 nagy platformra együtt gondoltam együtt. PS, PC, Xbox. A Microsoft már kezdeményezte is ezt szerintem a Sony-nál, majd E3-on kiderül, hogy lesz-e valami ebből.Badalandabad: Szerintem be lehet majd állítani, hogy cross-platform keressen játékosokat vagy ne. Legalábbis így lenne logikus, mert ezzel a megoldással senki sem ellenezné.
-
Badalandabad
csendes tag
Nagyon remelem h nem fog osszejonni mert nincs kedvem csalok ellen jatszani utben
fifa trainer meg ilyenek
nekem ott meg is halna a jatek ha engedelyeznek a platformok kozotti jatekot -
Dorcika50
tag
Cross-platformhoz az xbox közelebb van, mint a ps mert ugye az is microsoft. Ha jól tudom már van is pár játék ami támogatja a cross-platformot xbox one és windows 10 között. Úgy hogy már csak az ea-n múlik.
-
Badalandabad
csendes tag
-
szupersanyi
aktív tag
Én is nagyon szeretem a Pro Clubs-ot. Csak haverokkal szoktam játszani PC-n, általában 4-5-en szoktunk lenni. Az az egyetlen komolyabb baj, hogy a bot-ok rettenetesen buták és szerencsétlenek, ezért 4-5-en elég nehéz játszani. Amúgy nem vagyunk túl jók, 5. osztálynál nem nagyon jutottunk még tovább.

Remélem a Microsoft hamarosan megegyezik erről a cross-platform multiplayer-ről a Sony-val is, mert akkor ha az EA belemenne, 1-2 éven belül már PC-n játszhatunk PS-esekkel együtt.
És a FIFA pont az a játék, amiben ez megvalósítható lenne, mert PC-n is kontrollerrel játszunk. Sokkal jobb lenne UT-ban is, több ellenfél, nagyon piac, stb. -
Citroware
addikt
Eszem ágába sincs profik közé keveredni, ahhoz még sok tapasztalat kéne részemről, viszont az baj, hogy hiába próbálkoztam az előző részekben embereket toborozni, sajnos sikertelen volt. Eddig 4-5 ember volt a max, de tényleg vagy 20 ember lenne reálisan jó, hogy abból mindig legyen kb 11 aki ráér.
Nagyapám sok-sok évtizedig edző volt, úgyhogy nekem is benne van az ereimben, tudok egy s mást a taktikázásról, csapatépítésről.

-
Badalandabad
csendes tag
1. Osztalyban vagyunk most de kozosen meg nem sikerult megnyernunk

A csapatunk egyik fele New Hungary csapatban jatszik klub szinten es ok mar megnyertek 6-7 szer kb
-
Badalandabad
csendes tag
-
Badalandabad
csendes tag
-
Citroware
addikt
És abból meg szokott lenni a 11 ember, vagy hogy szoktatok játszani? Mert az alapvető probléma, hogy az embereknek ugyanakkor kell ráérniük.
-
Badalandabad
csendes tag
19 en vagyunk jelenleg , tehat boven van lehetosegem varialni
es ez ps4 -
zsolti72837
addikt
Ja.

Amúgy hányadik osztályba vagytok Pro-ba?
-
Citroware
addikt
Össze kéne hozni egy normális csapatot innen. (PS4-en)
Ki lenne benne?

-
tigomigocika
senior tag
-
Citroware
addikt
Alapvetően ez egy nagyon jó játékmód, csak a többi játékos vette el tőle a kedvem. Ugyanis igaz, hogy nem voltam még állandó csapatban (szeretnék egyszer), de nem is lehet normálisan játszani úgy, hogy mindenki csatár akar lenni, nem helyezkednek normálisan, felfut az összes mert gólt akar lőni, van 1-2 aki normálisan áll neki, de ettől még nem lesz normális csapatjáték.

-
tigomigocika
senior tag
ps4 szekció
-
zsolti72837
addikt
Megvan a full 11 ember? Vagy annyian vagytok, hogy még cserék is vannak?
Amúgy PC?
-
MdewC
nagyúr
Ria Ria!

Remélem kis szerencsével sokáig meneteltek!!!

-
Badalandabad
csendes tag
Nos a Pro Club az arrol szol, hogy keszitesz egy sajat karaktert es azt fejleszted meccsrol meccsre.
Lehet ezt egyedul is tolni drop-in matchbe ott is fejlodsz csak azert ott teljesen fejnelkuli szaladgalas van idegen playerekkel
Ezert is jobb keriteni magadnak egy jo csapatot es torhettek fel elso osztalyig stb.A lenyeg az osszhang , anelkul az egesz akkora kaoszhoz vezet, hogy egy eletre elmegy a kedved a Pro Clubtol
Megszerkesztheted magad barmelyik posztra es azon fejlodhetsz a teljesitmenyed alapjan

Mar 650 lejatszott meccsemmel eleg jo karaktereket tudok rakni kulonbozo posztokra .87 es vedo 90es kozeppalyas es 88 as csatar.Jelenleg Egerrel az iFVPA Hungary csapatban jatszunk ez konkretan a magyar valogatottat jelenti a Pro Club vilagaban

A valogatott ket csapatbol allt ossze es mar mondhatjuk, hogy vagyunk annyira jok, hogy helyt alljunk a kozelgo vb-n.A vbrol lesz majd folyamatos stream befogom linkelni a topicba es megnezheted kozelebbrol is milyen az amikor probalunk full kerettel jatszani

-
evibly
senior tag
Én ezt rendszerint csinálom, csak nem veszem fel, hanem a helyzeteket nézem újra és pont azt figyelem, hogy mikor, mit lehetett volna jobban.
Ebből nekem mindig az jön le, hogy továbbra is annyira lila ködben van az agyam, amikor helyzetbe kerülök, hogy egyszerűen kialakul a csőlátás és nem mindig veszem észre az adódó lehetőségeket. Nyilván az a profi szint (lenne), amikor az ember a necces szitukban is higgadt marad. A másik oldala mindennek, hogy igen, sok esetben le lehetne gurítani, meg lehetne tolni egy passzal, és még érzékelem is a lehetőséget, de szimplán szép gólt akarok rúgni, vagy pont azzal a játékossal szeretnék gólt rúgni, ami valóban nem annyira profi, de ha összejön, akkor bódottság van

Szóval én sokszor beáldozom a hatékonyságot a foci szépségéért (és sztem többen vannak ezzel itt így), úgyhogy igazából soha nem is kéne rinyálnom

-
Citroware
addikt
Én meg úgy láttam (és ezért is hagytam ott), hogy teljesen mindegy, hova fejlődsz te, és hova fejleszted a csapatod, a szerverek akkor is úgy fogják eléd dobni az ellenfeleket, és azokat úgy segíteni, hogy mindig kb 38-40% körüli győzelmi arányod legyen. Ha összeállítod a lehető legjobb csapatod, és ha meggebedsz, akkor is kb a meccsek ennyi százalékát fogod megnyerni, és akkor is, ha lazára veszed az egészet, vagy valami csicska játékosokból álló csapatot hozol össze, mert akkor meg 1-2 vereség után biztos hogy téged fog tolni a gép. Ez van.
-
gabigyerek
senior tag
Tudok ajánlani egy dolgot. és ez mindenkinek szól.
PS4-en tolom, de más platformon is van lehetőség biztosan lementeni játékrészleteket.
Egy-egy kihagyott ziccer után, vagy védekezési hiba után nyomjatok egy mentést, majd pár óra múlva nézzétek újra.
Rohadt sokszor amikor visszanézem meglátom hogy egy elbalgázott ziccernél mennyi más lehetőségem lett volna. Sokszor nem veszem észre az érkezőt én meg rövidre be akarom vágni 5 méterről stbstb.
Védekezésben detto.
Szóval önmagatok fejlesztésében nagy lehetőség van ezen szituációk visszanézésében. A való életben is így dolgoznak a nagy klubbok, együtt visszanéznek helyzeteket és elemzik.

Szal csak ajánlani tudom.
-
tigomigocika
senior tag
azért az már tényleg faxkalapság hogy ezüst csapatokkal találkozok és 5-1 elvernek,de ha még normális gólokkal akkor azt mondom oké
megpattan,vagy áll a hátvéd
hiába pihentetem én napokat a játékot ugyan ott folytatom ahol abba hagytam
elhiszem hogy néha bénázok de ez már tényleg túl lő a célon
ma ha 5x kaptam ki jobb ellenféltől akkor sokat mondoka legszebb egy akcióból 6x!!!! védett a kapus de mindent
és utánna ajtó ablak helyzet kapás lövés ötösről kapufa...
sok sok kapufa ami nekem vagy kifele pattan vagy a védőkhöz
még máshol befele és a csatárai elé....ez dühítő......
-
thebigK
addikt
-
BlessedElroy
senior tag
-
Borusito
tag
Én EZT ajánlanám.
Kb. hetven darab arany brazil van akit még nem próbáltam a közel háromszázból (két silvert a cserék között kötelező kipróbálnod
), szóval a jelentős részét igen és én a linkelt társaságot -kivéve ugye Anderson, mert Neymar a 150k-s keretbe nem fér bele- érzem a legerősebbnek. Nyilván stílus függő is, ha sok 5*-os skillt nyomatsz, akkor inkább Costa a jobb szélre, ha a magasabb és erősebb szélső védőket preferálod akkor Sandro és Danilo, de ha nem vagy megelégedve Hulkkal, akkor Jonas legutóbbi fekete lapja is isteni.
Ha bárkiről véleményt szeretnél, szívesen írok pár sort.
-
evibly
senior tag
Köszi az infókat!
Mivel FUT-ban a DIV2 tűnik a maximumnak, online meg első osztályban vagyok, lehet, hogy ez lehetne egy további játéklehetőség...
És ha már DIV2: ismét nekifutottam, hátha felküzdöm magam az első osztályba, de nagyjából hasonló események történtek, mint múltkor. Akkor 3-3-3 volt a mérleg, most 4-1-5

Bár akár büszke is lehetnék rá, és vagyok is, mert a korábbi években a 3. osztályt legfeljebb csak súroltam alulról. A feljutáshoz még csak közel sem voltam, de az látszik, hogy Pogba és társai fekszenek nekem a legjobban, szóval őket tartom meg. A másik a BBVA csapat, de ott még nem érzek mindenkit tökéletesnek. Ami tuti, hogy Sanabria egy vadállat, az egyik meccsen 5 gólt szereztem vele
Persze vannak olyan meccsek is, ahol meg nem jut szóhoz...A mostani menet tapasztalata legfőképp az volt, hogy a kapus teljesítménnyel lehet kiválóan manipulálni a játékot. Mivel lényegében az AI-re van utalva, h mit tesznek, így ez az elem tökéletesen alkalmas, h eldöntsön mérkőzéseket. A vesztes meccseimen a helyzetekkel nem volt gond, mindig eljutottam a kapuig, de az esetek 80 százalékéban mindent megfogtak a kapusok. Ahol nem ezt a brutálra húzott teljesítményt mutatták, ott nyertem is. Ezzel nem tudok mit kezdeni, de eléggé bosszant. Ja, és nem lecsorgó, vagy messzi lövésekről van szó, hanem ziccerbe kijátszott helyzetekről, ahol az ellenfél kapusai gyorsabbak, mint az ülőhelyre támadó nyugger nénik a 7-es buszon

-
Rexcsek
tag
Szia!
Nekem mostanában az a kedvencem, amikor olyan meccseket játszok egymás után mintha tök ugyanaz lenne az ellenfél
. Persze ezek mindig vesztes meccsek... Egy kicsit másképpen is csalhatna a program, mert ez így már nagyon uncsi. 
-
thebigK
addikt
Tolem is +1 Depayra

-
tigomigocika
senior tag
-
ProgenXL
őstag
Hazard és Sanchez helyett szerintem Depay.
Olcsó, Gyors, Nagyon labdabiztos, hihetetlen mozgékony, jó labdakezelés, fellökni se lehet szinte és ami fontos hogy a 90. percben is röhögve sprintel a fitnes miatt. Nem utolsó sorban kapura is veszélyes. Szélről befelé menni vele tudok a legjobban.Ezek az én tapasztalataim.
Persze van hogy nem megy neki de akkor kb egy játékosom sincs formában. Bár volt hogy 0-2ről forditott mérkőzést mert csak ő hozta azt a szintet ami kell.Sanchez és Hazard szintén jók de ugyanazt a szintet Depay is hozza fillérekért.
Lehet van akinek más a tapasztalata. Elfogadva. Mindhárom játékost próbálta, Depay lett végül a befutó.
-
tigomigocika
senior tag
Most felmergelt rendesen ez a szar halmaz
Es akárki akármit mond van hendi
Vezetek 2-0
Irányítók a játékot
Majd hirtelen megváltozik minden
Nem tudom sehogy szerelni be passz gól 2-1
Utánna 2 szöglet Yaya befejezi úgy hogy a kapusok kezei közül
De kottara ugyan az
Vicc egy hatalmas vicc
Mindez az ötösön belül
-
gabigyerek
senior tag
Hétvégi mérlegem div 4-ben 6 meccs 6 vereség

Ezzel a csapattal:
http://www.futhead.com/16/squads/11726218/Nem voltam ideges, letettem, majd hét közepe fele előveszem

Új hozzászólás Aktív témák
-
14500 - 14401
19438 - 18001 18000 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Iphone 17 256GB Black/3 év garancia
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512gb - Makulátlan, Samsung gari, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- iPhone 13 128GB Red -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Dell Precision 5570 - i7-12800H - 32 GB RAM - 1 TB SSD - 4GB GPU - 27% ÁFA
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- Eladó Sony Xperia L1 2/16GB fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sztem lehet köze hozzá (a spéci lapoknak, kivéve Florenzi
), persze semmi se biztos, csak erősen gyanús. Nyilván nem veszek ki senkit a csapatból, mert akkor minek gyűjtötem...?
Néha a játék értelmét heréli ki az ea...