-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupersanyi
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem óránként 3-4-et visznek el 650-ért és 300-ért veszem őket. Lehet, hogy lejjebb viszem majd 600-ra, de úgy tűnt eddig, hogy esténként 650-ért is viszik, de délelőtt 600-ért sem.
-
ProgenXL
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ha rádobod a 250es liciteket viszonylag sokat meg tudsz szerezni. Ne azonnaliba vedd 300ért.
-
Kristof_94
nagyúr
Én általában 350-ért veszem, de igyekszem 300-ért. Viszont, jó ha óránként egyet eladok azonnali áron, 600 zsetonért. Szóval lehet lejjebb kellene vinnem 500-ra az azonnali árat... Az sem olyan rossz profit, ha mondjuk veszek 50 db-ot 17,500-ért és eladom őket 500-ért akkor az 7500 haszon, ami egész jó...
-
thebigK
addikt
Na kis összefoglaló az argentinjaim kék lapjairól:
TOTS Buffarini - a sima lapja sztem az egyik legjobb RB a játékban, annak ellenére, hogy csak egy 76os rare lap, de Neymarokat meg Ronaldokat eszek vele reggelire, ez a TOTS lap rátesz egy jó nagy lapáttal, bár nem volt olcsó (20K) de annyit szerintem nem fog csökkenni, hogy látványsat bukjak rajt. Tetszett, de az ára miatt nem ajánlott, 10/8.
TOTS Pizarro - Rypejakten kollega kérésére(is), egész jó lap, CM poszton játszatom, mivel 4-3-1-2nél nincs CDM, teszi a dolgát becsülettel, elmenni nemigazán tudnak mellette, talán kicsit lassú (65pace), de nem igazán zavaró tényező, a fizikális tulajdonságai és a labdakezelése kiemelkedő és discard price alatt (10.000->10.126) vettem, tehát bukás már nincs rajt, de nem hiszem, hogy megválok tőle. 10/7
TOTS Sosa - 6 meccsem van vele, 2 meccsen volt CM, itt annyira nem adta, majd előrekerült CAM posztra, itt már gólokat, gólpasszokat jegyzett, szóval én mindenképpen CAM poszton ajánlom, a passzai istenkirályok, a labdakezelés, a STAMINA (86!),a pontrúgásai szintén. 24K-ért vettem, talán sokat az ő ára sem fog esni. 10/8
TOTS Funes Mori - a jobbféle csatárok közé sorolandó, 6 meccsen 4 gólja van, ha a kapu elé kerül, akkor beveri, 88as agility, 99es heading, 93as jumping, a nem kiemelkedő magassága ellenére is veszélyes lehet, ha fejelni kell. A fizikális statjai pedig egy bivallyá teszik. 13.000 zsetonba fájt, megérte. 10/8 -
evibly
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Ebben az esetben annyi különbség van, hogy ha megnyered a kupát, akkor nem csak az első, hanem az azt követő (végső) győzelmek után is 5000 coin jár.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
szupersanyi
üzenetére
mindig így írják ki, nekem még soha nem sikerült félreértelmeznem...

-
MdewC
nagyúr
Szagtalan lepkefing a tornádóban: 6-0-1-el megvan a feljutás div 1-be, a többi csak plusz meccs.
-
szupersanyi
aktív tag
válasz
ProgenXL
üzenetére
Kipróbáltam és csak a kupagyőzelem. De azért félreérthetően fogalmaztak, csak a szokásos EA...
Más: Elkezdtem komolyabban a kereskedést. Rare Gold Fitnesseket veszek 300-350-ért és 600-ért adom őket el. Mostmár egész jól megy, ma sok időt ezzel töltöttem (kb. 2 óra) és össze is jött 20k profit. Ennyi időt nem fogok még egyszer ezzel tölteni, de ha napi fél órával össze tudok majd szedni mindig 10-15k-t, akkor már bőven megéri.
-
Vampire Bat
aktív tag
Dybalabinnyó
Ui: Nem tudom,hogy hogyan csináltam

-
ProgenXL
őstag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Szerintem a kupára gondol. Ha azt online megnyered 5k a jutalom. Offline 2k
-
thebigK
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
Tolodik keso estere, de jelentkezem majd

-
szupersanyi
aktív tag
Silver Community Cup Online and Single Player Tournaments start now! All online wins 5k coins.
Ezt írta az EA twitterre. Komolyan minden online győzelemért 5k-t kapunk a szokásos kb. 500 coins helyett, vagy valamit félreértettem? -
atti29
tag
válasz
thebigK
üzenetére
Sziasztok!
Sok sikert !

Összeraktam egy ilyen hybrid szerűséget de csak elméleti síkon még ..
A chem miatt nem Suarez van elől meg Griezman !
Matuidiről van valakinek tapasztalata ,Pique is csak a chem miatt van bent ..
http://prohardver.hu/dl/upc/2016-05/01/599848_uxpqt0knsofkb3rp_aaaaaaaa.jpg -
thebigK
addikt
Elkeszult a nagyzenekar, este meglatjuk mit tudnak

-
zsolti72837
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
Azt már megcsináltam csak erre ha marad akkor talán megcsinálom.

-
Rypejakten
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
és kapnál egy full játszhatatlan csapatot.

szerintem az egész Wolfsburg mag használhatatlan, egy sima Bundes csapattal jobban járnál.
-
ProgenXL
őstag
válasz
losilee1337
üzenetére
[link] Talán itt.
Én az új NFS játékot vettem meg itt olcsóbban. -
losilee1337
aktív tag
üdv pc-re hol olcsobb a fifa az origin és steames árnál?
-
zsolti72837
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Köszönöm.

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
zsolti72837
üzenetére
-
zsolti72837
addikt
-
ProgenXL
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Változó. De én inkább chemekkel foglalkozok meg kicsit mellette a szerződéssel. Ez a szerződés meg olyan hogy elsőre elvittek 6ot 500ért aztán 450ért egyet se. Most kiraktam megint és 22db-ot vittek el belőle 1 óra alatt. Tehát működik de ehhez az kell hogy megvegyél belőle vagy 50-60db-ot hanem többet és addig relistelni óránként amíg el nem viszik.
-
ProgenXL
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igen PC-n. Itt 400 a legalja jelenleg
Bár elfordul olcsóbban -
bab1987
tag
7500 packból jött egy TOTS Kjaer

Tudom nem nagy érték, de mégis csak 7,5-esből jött

-
dracox
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én papíron vezettem hogy naponta mennyi volt a kiadás és a bevétel. Úgy valahogy jobban éreztem magam
Mikor Neymart megszereztem akkor kitűztem Suarezt célnak, mert az valósabbnak tűnt mint CR. Aztán olyan tempóban gyűlt a coin, hogy inkább nem vettem meg a harapóst hanem mentem tovább CR-ért és pár hét múlva megvettem 1millió 50k-ért a legolcsóbban a TOTY kezdetén.
Utána Suarezre már "gyerekjáték" volt összeszedni a zsetont. 
-
dracox
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én sose vadásztam a legolcsóbb cuccokra mert úgyis leütik előttem. A második legkisebbet kell
Megvasarolni aztan arra kell a dupláját rárakni mindig amennyiért vetted. -
Sirandrish
legenda
válasz
dracox
üzenetére
Megvenni se tudok 100 cuccot nemhogy eladni

Tegnap próbálkoztam, de majdnem mindent elvisznek előlem. Néhány szerződést azért sikerült megcsípnem, de 200ért veszem, majd 300ért adom. Elviszik...ez igaz. De 80zsenononként mire összejön egy 2 milliós keretre a pénz, már kijön a Fifa17.Nah de mindegy...örülök én a jelenlegi csapatomnak is.
De jövőre (vagy mikor veszem a kövit) PC-re veszem ahol ingyen kapom a meccseket, ahol 20forintért lehet zsetont venni, és ahogy hallom már van olyan progi ami elég jó winrate-el draftozik is helyettem
-
dracox
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha folyamatosan piacolsz és tele a 100-as listád mindig akkor hidd el nem lehetetlen.

-
dracox
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Anno a finisher lapokat 300ert vettem 900ert vittek. Hawk lapot 900ert vettem 1600ert vittek. Anchor 1000-->2100 deadeye 500--->1200. Stb. De ahogy kdavid is mondja van amikor egy órába nem visznek semmit a következőben pedig elvisznek 6-8-at. Ingadozó, de összességében megéri piacolni. Mindenkinek más piacolás jön be. Nálam ez bevált meg a játékosok felturbózása.
-
zsolti72837
addikt
-
dracox
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az én csapatomba bele van annyi fektetve

-
dracox
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én Toty előtt álltam rá a piacra nagyon.A csapatom kész van így már nem igazán foglalkozom vele. BBVA keret. Neymar(280k)-Suarez(500k)-CR(1millió)-Modric-James-Pogba-alaba-Ramos-90es Godin- IF De Marcos- keylor Navas. Számold ki

-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem olyan sokat 12-15k egy nap általában. Bár most az utóbb két óra termése ez volt (és hogy ne gondolja senki, hogy kamu a napi 80 eladott lap.
): 1, 2. Ez ~10k profit 2 óra alatt, nem rossz.
Persze nem ez a jellemzô általában, de most nagyon vitték valamiért.Tényleg megéri chem lapokkal is kereskedni, én csak azért nem szeretem azt annyira, mert sokféle van és nem tudom olyan könnyen követni az árakat.
(#15738) ProgenXL: elhiszem, hogy sokkal jobb, csak sajnálom rá a pénzt.
Más játékom nincs és nem is tervezek venni, egyedül a fifa miatt meg nekem nem éri meg... -
-
Z'Z"
őstag
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szóval ilyen jól nyomod a div1-et, vagy ráálltál a coin csalók farmolására?
-
dracox
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Vegyél chem lapokat és próbálj meg azzal kereskedni. Finisher. Deadeye. Anchor. Hawk. Ezekkel is lehet szakítani.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
üzenetére
A coincsalók ellen maximum 100-130 zsetont szokott adni, függetlenül attól, hogy lőtt-e öngólt vagy sem. Szóval az jelentéktelen, viszont ha valahogy sikerül összehozni 8 győzelmet, akkor van 15 ezer zsetonod. Persze ez nem 1 órás meló, viszont ha szerencséd van akár egész gyorsan is összejöhet, mondjuk nekem volt olyan, hogy 40 perc alatt 1 öngólos volt... Napi 1 DIV győzelem szerintem teljesíthető és napi 15 ezer zseton szerintem nem olyan rossz.
Természetesen ezt nem régóta csinálom, mert annak semmi értelme nem lenne, csak most TOTS idején kell a zseton. Néha nyomok pár kupameccset is, hogy normál ellenfelek ellen is játsszak!
Illetve draftolni is szoktam a csomagok miatt, de amikor 4 "győzelemért" csak valami gagyi csomagot ad, akkor nem igen van kedvem egy újabb körre. Alapból nem értem, hogy miért nem ad minden győzelem után külön csomagokat... Vagy 4 győzelemért legalább egy 50k csomagot.
Ha esetleg szeretnétek, részletesebben leírom a dolgot, hogy milyen ellenfeleket kell keresni, stb.Te amúgy mennyi keresel naponta a kereskedéssel?
-
ProgenXL
őstag
válasz
üzenetére
Amióta megvettem az xbox controllert, én el sem tudnám képzelni hogy mással játsszak ezen. Olyan apró mégis fontos mozdulatokat lehet vele tenni ami eldönt egy meccset simán. Amióta az itteni játékosok rászoktattak a jobb oldali stick használatára még jobb lett a játékom. Persze nem profin játszom de sokat javultam már.

-
törölt tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Az a helyzet, hogy szerintem ez még külföldi mércével is iszonyat durva ár, tekintve, hogy mit kapsz érte. Itthon meg 10 Ft lenne reális 2200 pontért, kb annyit ér...
Csak sikerült egyébként mások zsebében turkálnom az előbb, elnézést érte, csak ilyenkor soha nem birom megállni, hogy ne írjam ki magamból. Nálam ez a játékgépbe való pénzdobálással van egy szinten, ugyanolyan lenyúlás az egész, és ugyanolyan veszélyes, könnyű elcsábulni és gondolkodás nélkül csengetni a pénzt.
(#15734) Kristof_94: Ennek örülök. Úgy tűnik éjszaka indul be igazán, én egy órája töltöttem fel a listát és már 30-at elvittek. Ami viszont durva, hogy kiraktam vagy 20 squad fitness lapot 550-ért, de valamiért azokból egyet sem vittek el, ellentétben azokkal, amiket pár perccel korábban 650-700-ért tettem ki.

Azt egyébként én sem értem, hogy tudsz annyit keresni div1-ből.
Olyan sokat ad a coincsalók ellen? Mennyi meccset kell ahhoz idítani?Na nem mint ha nagyon érintene, mert jelenleg div6-ban bohóckodok.
Valahogy még mindig nem megy igazán jól a játék, pedig már elég régóta fifázok, igaz az UT-t csak idén kezdtem. Lehet kéne nekem is kontrollerre váltani már, de csak egy játék miatt nem fogok venni...(#15736) Sirandrish: Pedig napi fél óránál többet nem foglalkozok vele, hidd el.

PC-n tolod egyébként te is? Mert különböző platformokon más lehet a piac, de én most rare contract lapokat viszonylag kényelmesen tudtam venni zsákszámra 250-ért, squad fitness-t meg 350-ért... -
Sirandrish
legenda
válasz
üzenetére
A kereskedési stratégiádat nem tudom hányan csinálják napi 24ben, de hogy 100ból 99 szerződést mindig az ember orra elől viszik el az nevetséges. Ha kihagyok két oldalt, valaki akkor is pont egy tized másodperccel előz meg.
Ha valaki ezzel napi 10K-t keres annak csak gratulálni tudok, de az ziher hogy nem egy órát szán rá.
Véleményem szerint sokkal stresszesebb és sokkal kevesebb hasznot termel, mint amennyi időt én "energiát" erre rá kell fordítani.. -
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
15-30 naponta div1bol? Hogycsinalod?

-
törölt tag
válasz
thebigK
üzenetére
Semmi közöm hozzá, hogy ki mit vesz a saját pénzéből, de soha az életbe nem fogom megérteni, hogy miért költi el valaki a játék árát mégegyszer a nagy semmire.

Szeretnék én is arra a szintre jutni, hogy lelkiismeret furdalás nélkül adhassak ki 8000 Ft-okat 10k coin-t érő játékosokért. Én leírtam a kereskedési stratégiám, az lenne fair, ha ti meg adnátok cserébe pár pénzügyi tippet.

-
#TOTTI
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Igen, 16.
-
thebigK
addikt
8000 ft, amibol kijon 2db 100K pack meg valami maradek?
Te atyauristen
-
mitisz
tag
-
#TOTTI
őstag
Tescoban legalább is itt Pécsen -30% volt ma a Fifa pontra, gondoltam veszek kettő 2200-ast, 4100Ft volt/db, de csak ez egyiket használtam fel, ha valakinek kell a másik oda adom szívesen. Dobozos akár postázom is a 4e Ft-ban.

-
vegitossj7
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
TOTS Drinkwater.

-
Kristof_94
nagyúr
TOTS Kanté és TOTS Dembele mennyire lenne jó választás, CM Touré és CM Ramires helyére?
-
MdewC
nagyúr
válasz
mitisz
üzenetére
Marciban teljesen adom amit mondasz, ha szeretnél vele játszani, akkor meg kell venni, ez nem kérdés ilyenkor. Ebben az esetben én se várnék rá 1 hónapot. Még 100K-ért se. Vedd meg, sztem lesz még olcsóbb a héten.

Viszont Pogba 100%, hogy kapni fog. A szezonja jó volt, bajnok lett, alap ember volt a közép pályán. + a hype.

Magyar szinten is vannak PRO játékosok. Aki 15-ször nyer DIV1-et online FUT-ban, az tud valamit. PS4-en, ajándék meccsek nélkül, azzal együtt se könnyű, de azok nélkül még durvább teljesítmény. Ügyes a kolléga, az tuti.

-
ProgenXL
őstag
-
Sanyicucu
aktív tag
alaki használja őt?Vélemény?
-
mitisz
tag
Oké, Marchisio lehet hogy kijön a Serie A TOTS-ban is, de akkor még 1 hónapig nem játszhatok vele, az meg nem biztos hogy megér még -50k-t. Nem tudom, szerintem ha csütörtök/péntekig bemegy 300k alá akkor lecsapok rá, azért van a játék hogy játsszak vele.

Van rá esély, de szerintem Pogba nem 100% a TOTS-ba.
Nem volt rossz szezonja, de extra se, igaz volt pár IF lapja (amikkel az EA packokat akart nyittatni
). Meglátjuk, szerintem 50-50% hogy lesz vagy nem. 
-
MdewC
nagyúr
válasz
mitisz
üzenetére
Tervezem én is megvenni. Tuti, hogy még pár nap és olcsóbb lesz, de.
Marci sztem az olasz tots-ban is benne lesz, tavaly is így volt. Ergo ha megint kijön, akkor ott még olcsóbb lesz. Szóval én tuti megvárom.
A verz: megveszed most, ha kijön, buksz rajta
B: vársz és kijön, nyersz rajta
C: vársz és nem jön ki, akkorát nem buksz, mert nagyon nem fog emelkedni az ára.Te tudod, ezek az opciók.

Ja, h Pogba nem lesz a Tots-ba??? Te be vagy tépve???

-
thebigK
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Teljesen mindegy. Nalam speciel a 79es Rulli a legjobb jelenleg, a 85os Lloris meg egy kalap sz@r

-
Sirandrish
legenda
Ter Stegent megéri Bravora cserélni?
Szinte ingyen vannak ezek a kapusok szóval majdnem mindegy. Statilag Bravo picit erősebb, de lehet azt érezni játék közben vagy tökmindegy? -
mitisz
tag
válasz
drachoHUN
üzenetére
Én azért akarom megszerezni, mert a statjai alapján a legjobb CM a játékban, 85+ minden poszton (még cb-n is
). Már a sima lapja is a legjobb CM volt az én játékstílusomhoz (4-4-2-ben és 4-3-1-2-ben). Továbbá nekem sem lesz pl. Pogba special lapjaira pénzem, bár nem vagyok benne biztos, hogy Pogba benne lesz a Serie A TOTS-ba. Ha Marchisio benne lesz majd a Serie TOTS-ba is, akkor biztosan nagyot fog esni az ára, de arra 1 hónapot kéne várni... én meg már játszanék.
Remélem összejön én is mindkettőnknek.
Ha lesz jövőhét csütörtökig 300k-m, és csak addig megy le az ára, akkor szerintem annyiért is meg fogom venni. -
drachoHUN
senior tag
válasz
mitisz
üzenetére
Én is őt figyelgetem és nekem is kb. ennyim van.
Remélem összejön mindkettőnknek.
Jó lenne ha esne még az ára. Még az is lehet, hogy majd a Serie A TOTS alatt ismét lehet nyitni.
Sajnos majd TOTS Dybala illetve TOTS Pogba már biztos az én lehetőségeimen kívül fog esni, ezért akarom Marcit megszerezni... -
ProgenXL
őstag
válasz
thebigK
üzenetére
Csak akkor Coutinho esne ki aki a Season-ben Jonas Mellett a 2. legtöbb gólért felelős. De jó ötlet
lehet ez lesz köszi.
-
ProgenXL
őstag
Tervezgetem a brazil csapatot. Bár annyi pénzem nem lesz hogy itt mindenkit elsőre megvegyek de célnak tökéletes. Diego Alves, Willian, Miranda, Fernandinho megvannak ingyen packból.
Ramires helyett Gustavot gondoltam mivel erősebb és agresszívebb, esetleg Fernandinho eshetne ki. A csatársorba Jonas szerintem kirobbanthatatlan lesz. Kapusnak Cesar a cél. Thiago helyett pedig ideiglenesen David Luiz az esélyes ára miatt. Aztán ahogy jön a pénz igyekszem a fekete lapjaikat beszerezgetni. Hulk egyenlőre kérdőjel számomra. Tudom hogy nagyon jó játékos de passz hogy hova fér majd be. A Brazil team mellé lehet még egy Serie A csapatot akarok a fitnes miatt. Bár nem tudom Miranda és Sandro melyik csapatban lesz inkább.Ha minden fogyó esz kösz elkel 220-230k körül leszek anyagilag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Felégeti készpénztartalékait a Tesla
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Trollok komolyan
- Napelem
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Viccrovat
- További aktív témák...
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Haladunk felfelé szépen. 67. Percben feladta az ellenfél 3-0nál. Neymar, Hulk, Jonas góljai után.

Annyira nem jött ellenfél, hogy a Köln-el az Atletico Madridok jöttek már...