- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
14700 - 14601
19438 - 18001 18000 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:52 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
-
LendvaiFeri1
veterán
-
sipike97
tag
Nehéz döntés előtt állok..BBVA csapatomba kellene csatár, Sif Griezmann,Sif Benzema,vagy sima Suarezre gondoltam,Ki melyiket javasolná,és miért?Esetleg valaki használta már őket? Előre is köszönöm

-
Sirandrish
legenda
-
MdewC
nagyúr
Ne csapj be, már simán jobban játszol, csak megy az altatás...
(kevés gólért is hajtani kell, nem még 4-5-ért) -
Sirandrish
legenda
-
MdewC
nagyúr
-
#TOTTI
őstag
Egyedi eset lehet, pedig elvileg nem tudom megerőltetni, mert be van határolva a botkormány mozgása, de mégis sikerül.
-
zsolti72837
addikt
-
#TOTTI
őstag
Persze, leadom, hozom a másikat, saját cégen (munkahelyen) keresztül rendeltem, a bal oldali botkormány reccsen egyet és utána nem érzékeli, ha pl. fentről balra le húzom, ugyanúgy fut felfelé, ugyanez igaz jobbra is. Valahogy én nem jövök ki vele, valaki évek óta napi szinten használja. Nekem meg az eddigi 60-70 meccsemen elment már a második.
-
zsolti72837
addikt
-
#TOTTI
őstag
Kipróbálok egy Thrustmastert és ha az nem megy akkor az X360, mert az X1-el valamiért nem jövök ki, köszi meglátom.
-
Sirandrish
legenda
-
#TOTTI
őstag
Játszik valaki gamepaddel? Nekem már a második XBOX One irányító reccsen el, valahogy nem jövök ki vele, pedig 10 meccsem sem volt a másodikkal. Valaki tud ajánlani hasonlót amit tartósan tud használni?
Köszi.
-
Sirandrish
legenda
-
MdewC
nagyúr
Vasárnap mehet!!

-
Z'Z"
őstag
-
Sirandrish
legenda
-
MdewC
nagyúr
Mondom ha lesz point. Ha a support jóváírja. Kápísi?

-
Z'Z"
őstag
Rypejakten mester linkelt egy csapatot a 4-5-1(1) formációhoz. (Persze ezen formációt lehet módosítani)
Kezdőknek én ezt tudom ajánlani, mert kb.6-7 ezer coinból kijön, és a szerződéssel se kell foglalkoznod, mert veszteség nélkül le tudod őket cserélni egy újra.
A legfontosabb, hogy kell építeni két keretet és azokat váltogatni. + ha van sérült, akkor tudod pihentetni.
Bocsi, de most melózok, így csak ennyit tudtam neked gyorsan leírni.
A többiek biztosan segítenek.
-
Sirandrish
legenda
-
balage25
senior tag
Elolvastam, sőt kerestem is, a kérdésem is ezzel kapcsolatban az összefoglalóból vett hozzászóláshoz írtam.. De az összefoglaló és a válaszok is feltételeznek egy alapműveltséget fifából. Na ez nekem nincsen. Sajnos a divizió sem sokat segített. Próbálunk vele játszani single player módban, talán itt olvasok olyat, hogy div., de most nincs meg a 11 játékos sérülés és piros lap miatt, így mit kell tennem a tovább haladás érdekében?
-
Z'Z"
őstag
-
Sirandrish
legenda
-
MdewC
nagyúr
-
Z'Z"
őstag
-
balage25
senior tag
-
Sirandrish
legenda
-
dracox
addikt
-
LedyGyuszi
addikt
-
Sanyicucu
aktív tag
Alexis Sánchez ST vagy RW RM poszton próbáltátok már?Hogyan teljesít azokon a posztokon?
-
drachoHUN
senior tag
-
ProgenXL
őstag
"Nainggolan nagyon kozel a Chelsea-hez! A mindig jol informalodott Gianluca Di Marzio szerint a Chelsea gyorsan nyelbe utne az uzletet, meg az Europa Bajnoksag elott. 35 millio euro elleneben valthat a belga kozeppalyas. Egyre valoszinubb, hogy o lesz Conte elso szerzemenye."
Lehet hogy erős pletyka de azért érdekes lenne fifa szempontjából is.
-
Citroware
addikt
-
_adaml21_
őstag
-
Citroware
addikt
Lehet, hogy nem a konkurenciánál kéne keresnem, de ezen az oldalon nincsen PES topik? Sehol nem találom.

-
ProgenXL
őstag
-
MdewC
nagyúr
Az a kedvencem ultin, hogy te ránézel, szabad, de ő szétrúg és semmi.
Vagy 5 passz után ráveri kapásból és páff, na azt utánozza vki. Vicc. 
-
Sirandrish
legenda
Ezt bármelyik fokozaton megcsinálja. Ha épp úgy van kedve akkor 10 másodperc alatt 7 passzból olyan gólt ver hogy csak pislogsz

Hiába játszol semi pron ahol egyébkén 20:ra vered a gépet. Ha gólt akar rúgni akkor gólt rúg
-
tigomigocika
senior tag
-
balage25
senior tag
-
MdewC
nagyúr
0615059550 számon hívd majd. Semmiképp ne használjátok el, hétfőn azt hiszem 11:00 v 12:00-től van support, keményen mond meg a magadét!

Tigo: évek óta mondom, hogy offline is kell gyakorolni. Egyedül idén nem érzem, hogy hiába verem a gépet ultin, meg húztam be offline a div1-et, anyival másabb online a feltolt csapatok miatt, hogy sok előnyt nem szereztem. Tavaly ez más volt. Annyiból viszont jó, hogy farmolsz és gyakorlod az irányítást.

-
tigomigocika
senior tag
Mar nem fért bele a szerkesztésben
Újabb nonrare lapot találtam
A neve Marvenaux!
A Newcastle utd francia CAM-je.
Ajánlom minden bpl csapatba!
Cserélnek szoktam berakni vagy ha fáradtak a támadó kpk.
Megbizható,gol érzékeny
Szükség eseten RW-ben is hatalmasat teljesít
Update
Barkley nonrare lapja is iszonyat jo
Nem venni észre hogy alacsony lap -
tigomigocika
senior tag
Sok olyan játékossal találkoztam es hal istennek sikerült jo eredményt elérni ellenük gyozelmekkel akik div1 győztes mezben toltak ellenem...
Most akkor felteszem a kérdést....
Vagyok azon a szinten hogy div1-es játékosokkal partiban vagyok?
4-3 osztályban találkoztam velük....Es úgy érzem hogy nem kell fullos csapatnak lennie ahhoz az embernek hogy nyerjen.
Múltkor full ezüst csapat szarra vert
Es valóban igazatok lett....
Nyerek meccset,vége a meccsnek tartok egy kis szünetet majd utánna újból meccs
Sokkal hatékonyabb lettem.
Régebben egymás után játszottam meccseim,meg is lett az eredménye.....
Kicsit szellőztetés van meccs után,kv,netezés kaja,es folytat.
Ha az embert elkapja az indulat akkor annak bukás a vége .... -
Z'Z"
őstag
-
Z'Z"
őstag
-
thebigK
addikt
Nem rossz otlet, amit leirtal, de az a baj, hogy ezzel megtobb zsetoncsalo lenne, ha pl bevezetnek, hogy bizonyos jatekosokat csak bizonyos gyozelem utan lehessen megszerezni.
A minimum elvarhato valtoztatas szerintem az, hogyha a zsetoncsalo kilep, ne vonja le a szerzodest. Qrva frusztralo, mikor ottvolt a kolcson cr7 a csapatban negy meccsre, aztan ebbol kifolyolag megcsak kiprobalni sem tudtam
-
Z'Z"
őstag
Amit leírtál, abban van igazság, viszont van itt egy mondat, amit kiemelnék.
Írod, hogy nagyságrendekkel jobb játékos vagy, mint 3-4 évvel ezelőtt.
Nyílván ez így van, ezt szerintem senki nem vonja kétségbe, viszont azt ne felejtsd el, hogy a játék is rengeteget változott, mindemellett persze azért még mindig rengeteg bugot lehet felfedezni benne.
Ahogy adamlukacs kolléga is leírta, korábban senki nem gondolta volna, hogy ez ennyire élethű legyen. Persze van hova még fejlődniük, meg a szerverparkot is bővíthetnék már, de látszik, hogy foglalkoznak vele.
Vegyük csak azt, amikor a 15-ben bevezették a Price range-t, na, az mindenkinek szarul esett, viszont az idei szériában így sokkal könnyebbé vált felépíteni egy „ütőképesebb” csapatot, mert olcsóbbak lettek a játékosok. Ezt meg is érzi az ember, mert anno már a 10. osztályban is összedobott minket egy fullos csapattal.
Én egyébként lekorlátoznám azt, hogy „mindenkinek megvásárolható” legyen pl. CR7, vagy Messi.
Az ilyen játékosokat én egy bizonyos szint után tenném elérhetővé, mint pl. egy DIV1 győztes.
Szerintem sokkal több értelme lenne, mint egy nyamvadt EA meznek, és így biztos az használná, aki egyrészt megérdemli, és kamatoztatni is tudja a képességeit.
De sajnos ez több szempontból is kivitelezhetetlen, mert így a pack nyitások is értelmüket vesztenék.
Egyébként maga a 16 is jól indult szerintem, viszont a sok patcheléssel az átlag (tizenéves) felhasználóknak kedveztek. Ami még nem is lenne probléma, de ahogy te is említetted, így a fejlődést szinte teljesen kiirtották ebből a játékrészből.
Ezeket leszámítva viszont úgy gondolom, hogy a lehetőség mindenki előtt adott, még ha sokan panaszkodnak itt, hogy mennyire szop@tja őket a gép, de azért csak behúzzák a DIV1-et.

-
tigomigocika
senior tag
Na elkezdtem tegnap offline az ultimate team részt
Est tetszik
Viszont legendás szinten egy hoffenheim 3-át vágott 30perc alatt...
Na ott kapcsoltam le,de majd folytatom!
Utánna kicsivel később toltak online es sikerült benn maradnom div3
Arra gondoltam, hogy többet kellene offline játszani ott ugye ösztönözve vagy hogy vagy semmi pro ,pro,WC,legendás meccseket lejatszad,mert ha jól szerepelsz akkor egyertelmuen fejlodtem ....A másik meg lehet olyan videó vagy sorozat lesz a következő ami egy adott játékos góljait mutatja be....
Remelem tetszett nektek az első videóm ami kezdetleges mèg de ha idom engedi csinálom a többit is. -
Sirandrish
legenda
Tudtommal a kettő külön van. Legalábbis PSen biztos, és mivel egy cég (EA) így szinte biztos hogy Boxon is úgy van. Tehát lényegében rossz Fifa pontot vettél...vagyis rossz játékhoz.
De mivel egy áron van a kettő, szerintem az ügyfélszolgálat simán átrakja neked...ha még nem költötted el a 15ben. -
balage25
senior tag
-
balage25
senior tag
-
MdewC
nagyúr
-
MdewC
nagyúr
Ez így van, ezzel mindenki tisztában van, mármint, hogy ez a gyártó érdeke. Nekem/nekünk (márakinek) csak unalmas, hogy mindig nulláról kell kezdeni.
Ennyi.
Eddig szerencsés voltam, mert jó csapataim voltak, minden évben sikerült a div1 is (idén persze még nem), volt, hogy sokkal több spéci lappal... Szóval ezt kategórikusan nem jelenteném ki, hogy jobb kerettel nehezebb. Miért lenne? Sőt. Azért hosszú távon fordítva van, minden lappal figyelmesen kell tolni. Ha van 1 spéci lapom, akkor azzal se eszetlenül próbálok irreális dolgokat, sőt. Az a tuti, ha velük is biztosra próbálok... Egyedül mióta megvan T Pogba, vele próbálkozok messzebbre is, de mással nem nagyon. (Az más kérdés, hogy idén kevesebbszer élvezem a meccseim, mert nem is megy úgy, sokszor furán is alakulnak a dolgok. Idén a full agresszív stílus a menő.)TheBigK: köszönöm, bár mindig is azt mondtam, hogy "gyengébb" csapattal nagyobb dicsőség div1et nyerni. Te is, VJ7, Rype, FPatrik kolléga is így toljátok, az a tuti. Régebben szerettem én is ezüstöket is beépíteni, idén ez kimaradt.

Idén sztem irreálisan nehéz fejes gólt szerezni, nekem nagyon hiányzik... Plusz a szöglet is. Nem kéne sok, de ami most van, az csőd. Nagyon lehúzták.
Most nem vok otthon, de úgy hagytam ott, hogy 4 pont kell 3 meccsen a div1-be jutáshoz, jó lenne végre bekerülni... Eddig nem szenvedtem érte ennyit...

-
thebigK
addikt
+1! Ez szorol szora igaz! Az mas kerdes, hogy sokszor pont egy jobb jatekosnyi plusz hianyzik a meccsekbol, a csak es kizarolag tiszta meccsekbol, amikor nincs hendi, amikor mindket jatekosnak a sajat kezeben van a sorsa (ma ketszer is talalkoztam olyan csapattal, aminel 11jatekosbol minimum 6 toty lap volt), de csapattol fuggetlenul ugyis mind felkerulunk a szoporollerre. Valamelyik nap irt MdewC kollega egy olyan kommentet, ahol ellene volt a rendszer, pedig O nem az a picsogos fajta, szoval neki lehet hinni, hogy vannak olyan meccsek, ahol nem szaz szazalekban a jatekoson mulik a meccs

-
Citroware
addikt
Az EA-nek az az érdeke, hogy minél jobban úgy érezzük, hogy szükségünk volna zsetonokra, hogy FIFA pontok vásárlásához folyamodjunk, mert az nekik pénzbevétel. Ha ők FIFA kezdéskor meghagynák a vagyonotokat, vagy egy részét, akkor nem vennétek FIFA pontokat, így viszont lehet, hogy fogtok.
Egyébként szerintem is nagy pénzkidobás, mert ugyanúgy szopat a gép, akármilyen jó csapatot akármennyiért is sikerül összerakni. Pont azért szopat időnként, hogy sose érezzük azt, hogy most már elég jó csapatunk van, hanem mégtöbb zseton kelljen, mégjobb játékosok kelljenek, hogy - megintcsak- vásároljunk tőlük valódi pénzért.
Az ember meggazdagodott a FUT-ban, tízezres, százezres nagyságrendű csapat helyett már milliós nagyságrendű van, és azon kapja magát, hogy hiába mindez a költekezés, ugyanolyan szopások vannak a meccseken.
Én, amikor valakinek megörököltem a vagyonát, mert már eladta a FIFA 15-öt és ideadta mindenét, hirtelen brutál csapatom lett, több TOTS játékossal. Elkezdtem játszani velük, igen jó csapatot hoztam össze, és mégis úgy éreztem, az ég világon semmivel nem vagyok előrébb. A gép szopat, és kész.Nagyságrendekkel jobb FIFA játékos vagyok, mint 3-4 évvel ezelőtt, mégis a FIFA 13-ban (vagy a 12-ben?) sikerült megcsinálnom kétszer vagy háromszor is azt, hogy minden meccsem megnyertem az első osztályban. És mindezt kb 40k értékű kerettel, mert akkor még szar voltam kereskedésben (is).
Azóta sem sikerült reprodukálnom, hogy megnyerjem az első osztályt. Pedig sokkal jobb játékos vagyok azóta, és nagyságrendekkel jobb csapataim voltak már.
Egy a lényeg: ebben a módban sajnos a fejlődés, az igazából nem fejlődés. Kiad azért az ember valódi pénzt is, hogy aztán lényegében semmivel nem lesz előrébb. (én nem adtam még ki valódi pénzt sosem ilyenért) -
dracox
addikt
Mert az EA-nek nem tök mind1, hogy milyen csapattal veri szénné egy tapasztalt fifás a legújabb vásárlót?
Mind a ketten ugyanannyi pénzt fizettek a játékért normál esetben.. Annyi előnyt adhatnának a korábbi webapp megnyitásán kívül, hogy valamennyi %-ot adnak az előző csapat összértékéből...Az sem kizárt, hogy emiatt rohannának még többen fifa pontokat vásárolni, mert nekik is kell rögtön ilyen-olyan team az EA-t meg úgyis csak a pénz érdekli, mert a felhasználókat a legtöbb esetben lex*rják magasról. -
Rypejakten
addikt
srácok, új gép építése folyamatban, ha megleszj, igyekszem pár vidit összehozni.

jó, tudom, tudom, csak ez nekem is öröm.

-
Sanyicucu
aktív tag
Új fifa port megnyitásában tudnátok segíteni?
-
MdewC
nagyúr
-
_adaml21_
őstag
-
MdewC
nagyúr
Az tuti, hogy nem éri meg, bár még a delux verzsön hagyján, a többi pont vásárlás az igazi kuka. De mondom, jogos is, ezért is írtam, hogy vmiben teljesen egyet értek.
Kezdőként én is gagyi csapattal indultam, baromi élvezetes volt, de mostanra csak a fullos csapatok motiválnak, meg az első két osztály, de csak mert már sok mindenen túl vok/vagyunk.
Dracox: ne is mond... Nekem már 100K is nagy segítség lenne, vagy csak az 5%-át vihetném tovább... ea supportos erre: "Jogtalan előnyszerzés azokkal szemben, akik újként kezdik..."
Bezzeg a kib@sz... izé (nem létező) hendi az totál fair nem? Vagy a coincsalók se rondítanak a levesbe mi? Az semmi...Mit szólnak ehhez a kardoskútiak mi?

-
dracox
addikt
"Btw nekem baromi idegesítő, hogy több millió legális kereskedés után is újra szarakodnom kell vele minden új résznél."
Ezzel teljes mértékben egyetértek. Legalább lenne vmi EA szűrő, hogy a következő részt vmi tőkével indíthatná az ember annak függvényében, hogy mennyit kereskedett és itt nem arra gondolok, hogy vki nyit egy nagy halat aztán eladja több 100k-ért esetleg millióért, hanem lapok darabszámára. Az biztos hogy 4 számjegyű lapok adásvételén vagyok túl már én is csak ebben a részben.
Csak minden évben a full nulláról kezdeni kicsit rossz érzés ezek után. -
törölt tag
Az tényleg idegesítő, de inkább kezdem minden évben újra, minthogy a játék árának többszörösét elköltsem az előző évben összerakott csapatokra. Más megoldás meg sajnos nincs.
Mindenki úgy kezdi, ahogy akarja. Nem tartom etikusnak, de ha az EA ad rá lehetőséget és van pénze rá valakinek, akkor vegye meg az álomcsapatát az elején, nekem személy szerint nem árt vele.
Csak szerintem nagyon nem éri meg, ezért próbálom lebeszélni róla az embereket. Mert közel sem kapnak érte annyi pluszt, mint gondolják.
Csak busszúságot fog okozni. Így is rendesen fel tud cseszni a játék, hát még ha full kezdőként vettem volna valódi pénzből valami durva csapatot és folyton elvernének egy silver csapattal is azok, akik tudnak valamennyire játszani.

-
MdewC
nagyúr
-
törölt tag
Nem akarom elvenni a kedved, de jó nagy pénzkidobás volt a Deluxe edition meg a 2200 fifa pont is.
Gyakorlatilag duplaannyit költöttél, mintha csak a standard játékot vetted volna meg és nagyjából ugyanott tartasz. Pack-okból nem fog esni értelmes játékos, de ha mégis, akkor sem fog sokkal jobban menni velük a játék. Ha nem tudsz játszani, akkor teljesen mindegy milyen csapatod van, ha ügyes vagy, akkor meg 10k-s csapatból is el lehetne játszadozni az elején (aminek az árát mondjuk fogyóeszköz kereskedéssel max pár nap alatt megkeresed), amíg összejön elég coin jobb játékosokra.
Abba már ne is mennyünk bele, hogy szerintem a játék célja nem az lenne, hogy egyből a legjobb csapatot megvedd, hanem hogy a nulláról kezdve fokozatosan juss el egy szintre, saját erőből.
A fifa pontokkal szerintem mi nem tudunk segíteni, az EA ügyfélszolgálatával kéne felvenni a kapcsolatot.
-
Sirandrish
legenda
-
balage25
senior tag
5 meccsre kaptam csak.
-
Sirandrish
legenda
-
balage25
senior tag
Még új vagyok ebben a játékban, lehet egyszerű a megoldás, de nekem nagy segítség lenne. Vettem xbox live alatt 2200 fifa pontot. Elindítom a játékot de most is csak 0 fifa pontot ír ki. Mit kell még tennem, hogy lássam és el is tudjam költeni?
Nem tudom számít e, xbox one alatt futtatom a játékot, delux lemezzel, amihez elvileg szintén jár 3000 point, és valamilyen gold csapatok,de csak Messit kaptam meg a kód beírása után. -
Sirandrish
legenda
Semmiképp nem játszom 3 csapattal mert nincs értelme. Néhány baráti meccs, esetleg 1-2 totw-re bőven elég a Serie-A meg a hobbi Holland csapat. A drafthoz meg mindegy hány csapatom van

-
MdewC
nagyúr
Kötözködtem csak.

Egyébként adom a 2 csapatot, én is annyival tolom. Egyedül a tavalyi év volt kivétel, tele voltam coinnal (3,5-4M), azt se tudtam, h mire költsem, de sztem kevesebb kompromisszummal lehetett csapatot is építeni.
-
Citroware
addikt
Én csináltam 3 csapattal, és annyira nem jött be. Jobb az, ha az ember csak kettőre van ráállva. Úgyis egyszerre csak egy csapatot lehet "pihentetni", akik a kispadon vannak. A harmadik csapat, aki nem játszik és nem is a cserepadon van, azoknak nem jön vissza a fitness.
-
Sirandrish
legenda
-
MdewC
nagyúr
Ha ebben a formában gondolkodtál, akkor mégse gondoltad jól.

-
Sirandrish
legenda
-
törölt tag
Játszol A-val, B van a kispadon. Utána Játszol B-vel, ott C van a kispadon, majd játszol C-vel, ahol pedig A padozik.
-
Sirandrish
legenda
-
sz_abika
addikt
-
Sirandrish
legenda
És hogy? Egy kispadon csak 1 csapat fér el nem?

-
Rypejakten
addikt
miért ne lehetne?
-
Sirandrish
legenda
Három csapatot nem lehet "forgatni" gondolom hogy mind fitt legyen meg ilyenek. Ugyi?

-
_adaml21_
őstag
-
thebigK
addikt
Na őt még nem is láttam, beszerzem, köszi a tippet

MdewC - köszönöm
legyen TOTY lapja, érted, de amikor minden középkezdésnél (volt néhány, höhö) megindul, meg alig passzol valamit, az felqrja az agyvizem 
-
MdewC
nagyúr
-
Rypejakten
addikt
-
thebigK
addikt
Akinek TOTY lapja van, az akkora előnyben van, hogy fölösleges játéktudás, elég ha futsz és lősz, bárhonnan, be fog menni.Ugyanez igaz ronaldora, messire is. Megállíthatatlanok. Nyomtam egy champions shield meccset, ez a csapat jött szembe. Én ezzel voltam. Íme a statisztika. Hiába voltam ennyivel jobb, olyan lövésük van ezeknek a lapoknak és a drága kapusom olyan szarul védett, hogy akárhonnan képes volt beszopni. De isten nem bottal ver, legalább a büntetőpárbajt (a nem rövid büntetőpárbajt) nyertem.
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Egy nem túl drága holland csapatot tud mutatni nekem valaki?
Robben egyelőre kimaradna az tuti
-
MdewC
nagyúr
IF Matuidi back to the team.
(Ha már belenyúl a cucc, akkor tegye kövéren, nincs is ebben hiba...)
Így most minden csapatban 1 IF, 1 SIF és 1 TOTY van.Más:
Tegnapi kupameccs, ellenfél kb nemrég kezdte a játékot, Skillerz néven futott.
Mondani se kell, a csel hatékonysága nem volt túl acélos és mivel roppant segítőkésznek éreztem magam, próbáltam megmutatni neki, hogyan kellene ezt csinálnia, ha már egyszer... 
Végül is, 2-0 után mit ad a game, jött a lag, fullba!
No para, emberünk kapura nem veszélyes alapon, toltam tovább, de jött egy akadás, összefutás és páff, 25-ről 2-1.
(kb 75. perc, már ott tudtam, hogy itt még nincs vége) A korrektség jegyében, no meg annyira suta volt az ellen, nem tartottam a bogyót, erre a 90. percben egy szögletemnél labdát szerzett, de nem megjátszotta, hanem előre b@szta (mint Mr. Basta), simán beértem volna a CB-vel, de jött GIGI. Senki nem hívta, ráváltani persze nem lehet, de Ő úgy döntött, hogy azt a labdát kb 20 m-re a kaputól visszafejeli! Hát megtette! Emberünk felé repül az ajándék bogyó, félpályánál kapásból beleköszörülés, amerre áll (kapu) és szutty, a f@szomtérről behullik, óriáskifliben az üres kapuba...
WELL DONE.
Biztos tudatos volt. Ja, nem. 2-2.Persze a hosszabbításban bedaráltam, tuti szarul eshetett neki, de ez akkor is nonszensz. Na ennyit a korrektségről.

-
ProgenXL
őstag
Egyszer ezen ment el a feljutásom hogy 2-1es állásnál az utolsó percekben is játszani akartam. Végül 2-2 lett. Azóta nem teszek szívességet az ellenfélnek. Volt rá 85perce hogy gólt rúgjon. Mostmár ne akarjon. Persze gondolatban biztos anyázik ahhogy én is szoktam vesztes állásnál.

De a fenti képemen ott a bizonyíték hogy nem szabad feladni. 90+percben 0-1ről fordítottam mert az ellenfél kirúgás helyett leakarta passzolni a védőnek. Megelőztem a védőt gól. 1-1. Középkezdésnél egyből kapunak indult, gyorsan elvettem majd a 16on belül kapkodott felrúg tizi 2-1

Csak mert a hosszabbításban is játszani akart megbűnhődte.
-
Rexcsek
tag
Sziasztok!
Én ilyenkor 2 dolgot szoktam csinálni, vagy az ellenfél szögletzászlója közelében tartogatom a labdát, ha pedig nála van próbálom lehetőleg még az ő térfelén leütközni/felrúgni. Rúgjon szabadot 50-60 métrről, abból kb. 1-2 gólt kaptam eddig. Persze volt olyan meccsem is, ahol iszonyatos volt a hendi, ezért amikor szögletet rúgtam egyből hazafutottam a kapumig és le is telt az a pár perc. Undorító dolog ez, de sajnos a játék sem korrekt(az ellenfelekről nem is beszélve, tisztelet a kivételnek).
-
Sirandrish
legenda
-
ProgenXL
őstag
Akkor szemét módon de húzni kell az időt. Tartogasd a labdát vagy rúgd előre a fenébe. A lényeg hogy menjen az idő.
Tökmindegy mit gondol az ellenfél úgysem látod többet, neked pedig kell az eredmény. 
-
tigomigocika
senior tag
-
LedyGyuszi
addikt
Sztem Dante még időben kilépett...
Új hozzászólás Aktív témák
-
14700 - 14601
19438 - 18001 18000 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(kevés gólért is hajtani kell, nem még 4-5-ért)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)