Hirdetés
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Yettel topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Az előbb olyan meccsem volt, hogy megint az gondoltam abbahagyom ezt a sz*rt... Alapból laggolt a meccs, amit gyűlölök, de úgy voltam vele, hogy csak kibírom valahogy. Megszereztem a vezetést a félidő végén, erre a második meccsre felhozza Aubameyangot... Sprint, szlalom, sprint, szlalom, gól. Utána fejelt egy gólt Thiago Silva is. Utána megint Aubameyang szlalom és tizi. Kifogtam, de utána jött még egy azt belőtte, na mondom itt vége. De nem lett, mert megfordítottam és a 90. perc után megszereztem a győztes gólt.

Szerintetek miért jönnek korábban a TOTS csapatok? Európa Bajnokság lehet az oka?
Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- G.SKILL Trident Z Neo 2x16GB 3600MHz CL16 Eladó!
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple MXQT2D/A Magic Keyboard Német / 12 hónap jótállás
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest