Hirdetés
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Már megint variál a Samsung az Ultrával!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
-
17600 - 17501
19438 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:52 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebigK
addikt
-
vegitossj7
addikt
-
Citroware
addikt
Ez minden, csak nem random.
Onnan tudom, hogy én is ezt szoktam csinálni. Ez bizony nagyon be van gyakorolva. 
-
LedyGyuszi
addikt
-
vegitossj7
addikt
-
Citroware
addikt
1. Az idei részben a Doumbia-félék már nem annyira OP-k.
2. Doumbia statjai sem olyan jók már, mint pl tavaly, és ugyanez igaz a többire is, azok, akik a FIFA 13-14 környékén nagyon OP-k voltak, mostanra lefele fejlődtek.
-
Citroware
addikt
Nekem ez volt a tavalyi csapatom. (csak Mandanda helyett Sirigu, Nkoulou helyett Boateng) 170k volt tavaly májusban.
Szerintem messze a legjobb, amit akkor ennyiért ki lehetett hozni. 
És jól is működött. Aztán megörököltem valaki vagyonát a FUT-ból, aki megunta, így adott 400k-t, meg én is gyűjtöttem addig meg eladtam ezt a csapatot, és kb 800K-ból bevásároltam két elvileg sokkal jobbat, tele TOTS játékosokkal, tisztán sokkal jobb csapat volt, és mégis nem hogy nem voltam velük eredményesebb, hanem egyenesen rosszabb győzelmi arányom lett.
Ott vesztettem el először igazán a hitem ebben a játékmódban. -
HansJörgen
csendes tag
Sziasztok.. Pc-s Origines Fifa 16 2napja nem indul el ... Fifa 16 mukodése kozben hiba lépett fel uzenettel ...tapasztalt valaki hasonlot? ma ujra telepitettem de az sem segitett valakinek valami otlet? elnezest az ekezetekert de nemet orszagbol irok
-
gabigyerek
senior tag
Doumbia-t most megvettem a BPL csapatomba és hát ugyanaz a véleményem róla mint eddig.
2 gyakorlati tapasztalat vele kapcsolatban:
- Szinte egy játékossal sem tudok ilyen könnyen helyzetbe kerülni, elfutni és a kapu elé kerülni, zseniálisan sokszor ugrik ki és érkezik a kapu elé üresen
- Szinte egy játékossal sem hagytam ki annyi helyzetet mint vele, zseniálisan csinálja hogy szinte a kaput sem találja elFörtelem. És az a legidegesítőbb, hogy 15 méterről 1-1-ben is kétséges, hogy be tudom e rúgni vele
80-as finishing van neki, de félelmetesen rosszul céloz. Csak shoot trainingel elviselhető. 
-
mitisz
tag
-
Rypejakten
addikt
imádtam a fifa 15-ös löbbölgetős sprinterek ellen játszani, mert csak szimplán kellett egy mély védelmi vonal, 75+ pace CB-k, aztán az egysíkú, kreativitást nélkülöző játékkal operáló Beast FC tulajok a lehető legkönnyebb és legkiszámíthatóbb ellenfelek voltak. őket volt a legegyszerűbb szétpasszolni.
Doumbia tavaly a CSZKA-ban kezdte, orosz liga, azért volt olcsó, nem is láttam sok helyen, max Musával és Boussoufával 4-1-2-1-2-es "hibrid"-ekben.
amikor a Rómás kártyája kijött, akkor az már a játék kb. mostani szakaszában volt, és a többi játékos sem ért sokkal többet. Tévez pl. 3k-rt megy most, Auba 4-ért.vannak OP játékosok, csak senki sem hajlandó használni őket.
Vietto, Fredy Montero, mindkettőt ehhez a dribblinget preferáló játékmotorhoz találták ki, kb. tízszer ajánlottam őket, és továbbra sem látom őket sehol.
vagy Manuel Fernandes, ha a Serie A-ban lenne, mindenki őt használná Marci és Radja mellett harmadik CM-ként.
vagy NIF Baumgartlinger Bundes csapatba szűrőnek... Fifa 14 óta a legjobb CDM a játékban.egyszerűen az igénye nincs meg senkinek az ismeretlen játékosok kipróbálására.
-
Kristof_94
nagyúr
-
Citroware
addikt
Mindig őt ajánlom Serie A baloldalra, de mondjuk őt pont nem LF posztra tenném, hanem LW.
A hiányosságai pont bent jönnek ki inkább, mintsem az oldalvonal mellett.
Bár ez Di Maríára is igaz.Szerintem LF-re olyan játékos kell, aki jobban lő, mint passzol. És ez se Di Maríára nem igaz, se Insignére.

-
mitisz
tag
-
MdewC
nagyúr
-
#TOTTI
őstag
Én Nainggolannal és Marchisioval szűrök bejárom a pályát szépen a kettővel, Mertens pedig megy fel Icardi nyakára. Nekem ezen a poszton ahol Radja van szinte mindig beér középre és felfejeli a kirúgásokat, szinte mindenhol ott van.
Szerintem Giovinco OP csatárnak számít!
De olasz köret kell hozzá mert sajnos nem Serie A-s. -
Citroware
addikt
Miért sírod vissza? Szerintem meg pont, hogy nem nagyon lehetett levédekezni, mert aki elfut, azt már nem lehet utolérni, de akivel találkozni tud az ember, azt még lehet szerelni.
Amúgy csak ilyen olcsó megoldásokra gondoltam, amikor kezdem a játékot, akkor ezek már rögtön elérhető áron voltak, és ahhoz képest brutáljók. Aztán majd lehet még fejleszteni. Ha az ember év elején elkezdi a FUT-ot és vesz egy Doumbiát, már rögtön volt egy jó csapata, az elején.
De most, az elmúlt 1-2 évben, már nem nagyon van OP játékos, főleg idén. Aki ennyire kiugró lenne az alacsony ratingjéhez képest. Jó csapathoz költeni kell.
Még egy Aubameyang meg egy Tevez is 30-40k áron voltak eleinte. Az sok. Ezek, akikről beszélek, meg 1-2k, max 5.
-
Rypejakten
addikt
én a liga nevére értettem, nem Seria, hanem Serie.
* * *
őszintén nem értem, minek annyira fent tartani a fitnesst srácok.
ráadásul 70 és 90 között semmi különbség nincsen, a játékos staminája, workrate-je és trait-jei befolyásolják, hogy milyen hamar purcan ki.
Insignével 73-as fitnessel kezdtem meccset, és a 90. percben attól még úgy kígyózik át a védelmeken, mint kés a vajon, és fut meg Dani Alveseket jobbra és balra.* * *
amúgy valóban visszasírom én is Ibarbot meg Doumbiát, őket legalább le lehetett védekezni.
de Aubameyang és Tévez befejezése valami gusztustalanul túl van húzva a játékban, a leglehetetlenebb szögekből rúgják be, ötből ötször. pfejj..
-
Citroware
addikt
Muriel, az mekkora játékos a FIFA-ban már régóta...

Kár, hogy az utóbbi egy-két FIFA-részben a FUT-ban nem nagyon vannak már ennyire OP játékosok. (bár igazából jó, mert így élethűbb)
De pár résszel ezelőtt Muriel, Doumbia, Emenike, Ibarbo, csak néhány dög, akik szuperjók voltak szuperolcsón, mivel alacsony szám volt a nevük mellett... nagy húzást csinált, aki őket vette meg. Mire rájöttem, hogy mennyire hatékonyak, megváltozott a FUT és már nem hatékonyak annyira.

Lehet mondani, hogy pacewhore, de még mindig ezerszer jobb, mint pl azok, akik 1:0-s vezetésnél a 60. perctől úgy döntenek, hogy nem játszanak tovább, hanem a hátvédekkel elpasszolgatják a meccs hátralévő részét, és nem adják ide a labdát.
-
Kristof_94
nagyúr
-
Citroware
addikt
-
marcess
senior tag
Volt már valaki úgy, hogy beragadt neki a coin számláló? Játszottam 2 meccset ami ugye ~900 coin de nam adta hozzá, valamint elment 2 játékosom is, és azok értékét sem adta hozzá.
-
sz_abika
addikt
-
sz_abika
addikt
-
MdewC
nagyúr
-
LedyGyuszi
addikt
aaa....

többet nem variálok
, max beteszem a sima gold kártyáikat... 
-
Chereiose
addikt
70-75?
Èn 89-nèl adom a fitnesst nekik vagy mennek a padra 
-
gabigyerek
senior tag
Én már 80-nál padra teszem a játékost, vagy fitness kártyázok.
Érdemes olyanokat alkalmazni a cserepadon, akiket teljes értékűen lehet használni míg a másik pihen.
Plusz én személy szerint úgy játszom, hogy ha a feljutást a következő divno-ba már elértem, a div címért már a cserékkel megyek, így az egyel feljebbi dov no-t már megint a legerősebb(nek mondott) kerettel tudom kezdeni 99-es fitnessel. -
marcess
senior tag
És milyen felállást használsz?
-
Rypejakten
addikt
-
marcess
senior tag
Azoktól kérdeznék, akik csak 1 csapattal játszanak, hogy meddig engeditek le a fitneszt, illetve milyen csapattal toljátok. Nagyon gondolkozok azon, hogy csak egy csapattal kellene játszani kettő helyett.
-
LedyGyuszi
addikt
Már csak 2 célom van az idei fifában, div2-ből "4 hónap div kihagyás" után feljutni a div1-be és talán megnyerni...

Jelenlegi csapataim:
A korábban linkelt Bundes
France
SeriaA
SeriaB+még a bundást erre szeretném finomhangolni...BundesTerv
-
LendvaiFeri1
veterán
The Mountain from Game of Thrones has a message for Cristiano Ronaldo
Jobban jár, ha nem lép pályára.

-
sz_abika
addikt
Tegnap nagyon megjött az ihlet és 100%os mérleggel lehoztam div3at.

Történt ugyanis hogy bevásároltam az évadra, a kiesés shoppinggal enyhítettem.
A nyitómeccsen 1-4re ment már az ellenfél és éreztem, hogy hiába tartom nyomás alatt, ha all-out-attack mellett sincs elég emberem a 16os környékén a 4-4-1-1es felállással, pedig 85ös ratinggel rendelkezik a csapat, de IF Higuain- IF Hamsik ketten kevesek támadáshoz. Átálltam 4-3-3ra...5-4re nyertem a meccset és utána még zsinorban 6ot és általában 3 lőtt gól alatt meg sem álltam. -
LedyGyuszi
addikt
Az a fejes egy életre bevésődött...

Más:
Tegnap utolsó próbára (most 4 nap pihi következik) összejött a TOTS kupa:
Mondhatni elég könnyen: 2:1, 6:1, 4:0, 4:2
Úgy néz ki egyenlőre bejött a visszatérés egy korábbi formációmra...

A csapat: Bundes
TOTS Müller az eddigi legjobb CAM-om...
TOTS Baumgartlinger pedig az egyik legjobb Bundes szűrő, ráadásul a gólszerzésből is kiveszi a részét
ST Schürrle pedig egy atom, nekem már LF-ben is anno jobban adta, mint pl. Reus -
Kristof_94
nagyúr
Ha minden igaz lesznek az EB alatt "International Man of the Match" lapok. Sajnos a magyar választék nem túl nagy az ultimate teamben, de egy iMOTM Dzsudzsákot azért szívesen megnéznék, komoly lap lenne.
-
Lori82
senior tag
Elátkoztak!!Megnyertem a német(3X),az angol,olasz,francia,spanyol TOTS kupákat,de a jelenlegi Tots kupát nem tudom megnyerni
3. döntőmet buktam ma el 
-
toome1985
tag
Kicsit kezdem unni bbva csapatom. Hiába op elvileg, a gep rendesen tud szopatni a sok potyával. Div 2 ig jutottam velük, azt hiszem ennyi van bennem idén. Szóva elkezdtem probálgatni random csapatok embereit. Egyelőre az olasz keretemet mixelem össze a Bayernesekkel. Ide jutottam eddig. Lehet lesz egy full Bayern de bármi lehet. Ötletek is jöhetnek miben van potenciál. Most itt vagyok.
mix -
Citroware
addikt
-
MdewC
nagyúr
-
#TOTTI
őstag
Serie A - kimaxolva, sajnos 10k coinom maradt, Van tipp változtatásra? Lichsteinert próbáltam, nekem nem ad semmi pluszt, illetve, Mertens helyett volt 85-ös Hamsik, az sem sokat, csatárból Icardi a legeredményesebb és 25k volt. Jah és még annyi, hogy kiestem 8. osztályig és a 7.-ben stagnálok, amióta ez a csapatom rosszabbul megy mint a sima arany lapokkal! Játékban sem értek sok különbséget, talán Insigne és Salah javult. Bár helyette inkább Cuadrado játszott. időm sincs, jól kell elköltenem a Coint, talán egy Pogba megoldás?
-
MdewC
nagyúr
Na ma sorba álltam pofonért!

4/4 vereség, ultra gányul toltam ma, ellentétben Yodamest kollégával, ezúton grat neki!

2/2 vereség a kupában, ezzel kezdtem, semmi nem sikerült, majd jött Yoda, aki beadta a kegyelem döfést, idén először dobtam a földre a joy-t, koppant, de a papucs tompított!

Első meccsünk 2-0 oda, sajna csak 3 kapufáig jutottam, majd a vissza vágón 1-1-nél képes voltam sávot hagyni Higunak, aki szépen kihasználta a helyzetet a 90.-ben...
Pár napra jegelem a cuccot, mert olyan fosul toltam ma, hogy komolyan olyan, mintha vissza fejlődnék.

Mindenki jól játszott ma ellenem, nem bírtam felvenni a ritmust, valamikor meg úgy darálok, hogy csak pislogok. Még szerencse, hogy néha enged nyerni a game.

-
thebigK
addikt
-
_adaml21_
őstag
-
thebigK
addikt
Mivan Lacazetteeeee
Eszméletlen a pali, már már TOTS Vardy magasságokban, bőven több gólja van, mint ahány meccsen játszott. -
Sirandrish
legenda
-
MdewC
nagyúr
Az az ominózus fejes gól még LedyGy kollégát is felb@cta, nem még engem!
Azonnali piros járt volna azért is! -
Sirandrish
legenda
-
_adaml21_
őstag
Hát ez ha nem velem történik meg, el sem hiszem...
Most egy Neymar-Bale-TOTS Aduriz, TOTS Godin fémjelezte csapatot fogtam meg 4-1-re, pedig az elején szokásos sprint góllal gyorsan meghozta az alaphangulatot...
Egyszerűen ezzel a csapattal ezt a stílust is sokkal hatékonyabban tudom levédekezni, na meg amikor Lacazettel egy advanced rainbow után lövöm a klasszikus mesterhármast jelentő gólt, majd utána eldurran az agya, és kiállíttatja két emberét is, az az érzés hihetetlen jó
Annyit változtattam a csapaton, hogy bekerült Zouma a max chem végett. Ennyi, ez a csapat készen van, irány a div1
-
MdewC
nagyúr
Ne haragudj!

Amúgy se tenném, amikor Fransesco003 kolléga kisfiával toltam (alias KisFerkó), akkor is megértem utat nyitni, hogy gólt lőjjön, de volt, amikor csak a kapufák jöttek össze!
Teló ki volt hangosítva, feleségem otthon, hallgatja a történéseket, lőttem egy gólt, eltört a mécses, akkora leb@szást kaptam asszonytól, hogy merek gólt lőni a Ferkónak, hogy nem álltam meg a lábamon!!!
"Hogy lehetsz ilyen szemét!!!" 
Nagy sztori volt.

-
Sirandrish
legenda
-
MdewC
nagyúr
Elvegyem a kedvét?
(bocsi de üres kapus ziccer volt.)

-
Sirandrish
legenda
-
MdewC
nagyúr
-
Yodamest
veterán
-
Citroware
addikt
-
MdewC
nagyúr
-
Citroware
addikt
Most a Milannal tolom a karrier módot (legendás), gondoltam cél, hogy fellendítsem egy kicsit a Serie A-t, és a Juve mellett más is legyen ott a BL élmezőnyben.
Egész jól alakultak a dolgok, aztán megvettem Lukakut. Eddig mindig a mozgékony, jól cselező, technikás, jól passzoló csatárokat preferáltam, és nagyon eredményes voltam velük, de gondoltam most első év januárjában kipróbálok egy igazi erőcsatárt, aki jól is fejel, és azért Lukaku nem mondható annyira nagyon lomhának sem. Hát egyelőre rosszabb lett a csapatom vele.
Tényleg közveszélyes elöl, de mivel nem annyira mozgékony és nem passzol olyan jól, ezért a csapatom mezőnyjátéka sokat romlott. A kupából talán pont ezért estem ki, még van egy fél év, BL úgysincs most, a második-harmadik helyen vagyok, ezt a helyet tán megtartom így is, ez a félszezon meg jó lesz arra, hogy legalább rendesen kikísérletezem az erőcsatárra való játékot, aztán ha nem működik, nyáron eladom. Amire már rájöttem, hogy olyan szélsők kellenek egy Lukakuhoz, akiknek a passzolás/beadás az erősségük inkább, mintsem a kapuratörés és befejezés.Viszont nem a Juve vezeti a szezon felénél a bajnokságot, hanem az Inter.
Nem is kevéssel. A Juve csak a negyedik. Igaz, ahogy néztem, pár kulcsjátékost kivásároltak onnan a nagyok, pl Pogbát. -
MdewC
nagyúr
Igen, ezt korábban írtam, hogy a legutóbbi patch óta 100%, hogy húztak a távoli lövéseken. Például, amikor balra támadok, futok a kapuval szembe és jobb lábbal a hosszú felé (kapu bal felső része) lövök erőből, az sokkal könnyebben akad be. Látványos volt a javulása ezeknek a lövéseknek, sztem.

-
LedyGyuszi
addikt
persze, mindenkinek más jöhet be...
mondjuk én jobban szeretem egy kicsit agresszívebb védekezést, mert így a mindenhonnan puffogtatok gyerekekkel nem tudok mit kezdeni és a patch óta sok be is akad nekik, néha hihetetlen erővel bombáznak szinte álló helyzetből 30-35méterről a kapuba... 
-
MdewC
nagyúr
-
Sz7Cs
aktív tag
-
MdewC
nagyúr
Hát, ebben próbálom leszaggatni az ellent, igen.

Ebben a beállításban érzem leginkább azt, hogy a CB-k nem törnek ki a falból, ha nem hívom őket, de így is érnek meglepetések néha. Leginkább így érzem, hogy tényleg én irányítom a védelmet. Nem biztos, hogy ez a követendő példa, mert mindenki másképp csinálja.

-
Rypejakten
addikt
-
F1rstK1nq
aktív tag
Ezt tudta valaki, hogy létezik?
Elvileg a speciális kártyáknál nem számít a fitness level, mindig maxon indul a stamina a meccsen (csak online, sp nem működik). Kb egy glitch lehet amit javítani is fognak szerintem hamarosan. De azért érdekességként valaki megerősíthetné, hogy létezik e tényleg a dolog.

-
MdewC
nagyúr
Megteszed, hogy belinkeled a 17-es topikba is?

-
Sz7Cs
aktív tag
-
LedyGyuszi
addikt
-
MdewC
nagyúr
ÁÁÁ... Kérdezd inkább Blashe kollégát, megint rédzskviteltetett...

Elég, ha nem játszol pár napig, csinálsz egy új csapatot és máris Dybala úgy borítja fel Pogbat, hogy öröm nézni.
Olyan gyorsan tolta, nem bírtam semmit csinálni, szóval őt kell kérdezni. 
Persze tényleg jól tolta, de ezekkel én nem bírok már mit kezdeni...
(ember váltás: air balls, de jobb analóggal váltok hátra, az egyénit a lenti szerint variáltam újra.)
Egyébként pár jó tanács, a kolléga által talált profitól, ha még valaki nem ismeri.
InceptionXx Minden statisztikája magárt beszél, Ovvy és Krasi a kanyarban sincs.
Minden infó a videók alatt, de van folyamatos live közvetítése is, vagy más több órás videója.
youtube csatornáról a saját custom taktikája
Stílusának lényege, ha valaki beleássa magát a játékába:
- sok rövid passz, ha kell kapásból, egymás után
- sok egyszerű alap csel folyamatosan, akkor is, ha nem indokolt, saját térfélen és építkezésnél
- széljáték és sok hátra passz
- szélről test csel és be passz kapás lövésre
- 16-os környékén kiugratások és váratlan 4*-os cselek
- védekezésnél: megelőzés, bal alsó használata- 2 dolgot kell észben tartani, de a labda soha sem pihen.
Vagy egyből passzol, akár többször is egymás után, ha nem akkor az alábbi cseleket alkalmazza felváltva és folyamatosan:
- ball roll, akár 2-3-szor egymás után.
- test cselek, sima body faint, vagy a vissza fordulós, ez kifejezetten beadás előtt is (lapos driven pass a tisztán érkező emberre)
- lövő csel: labda átvételkor, vagy labda megállításhoz
- 16-osnál: pörgős cselekA lényeg, hogy a labda soha nem pihen, a passz és cselek közül valamelyiket folyamatosan alkalmazni kell. Kifogások nincsenek, Ő meg tudja csinálni.

Én az alábbiakat finomítottam a sajátomhoz képest, mert én nem tudom levédekezni a széleket, ha túl szűk a csapat, de nyugodtan teszteljétek, ahogy ő javasolta, én most így használom, páran tudják, hogy hogyan tolom, de én messze vagyok az általam elvárttól. (már egy ideje)
70
45
szervezett
40
40
55
szabad
20
35
55
nem les---
Ássátok bele magatokat, megéri, bár mindjárt itt a 17, legalább nyárra lesz még mit kipróbálni, ha valakinek még van lelkesedése. Írjatok vissza jelzést, kinek mennyire segített.
Köszönet Blashe kollégának, aki találta, tesztelte és motiválta a kipróbálását.

-
LendvaiFeri1
veterán
-
Borusito
tag
-
LedyGyuszi
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
Viccelsz?
Naná. 
-
Sirandrish
legenda
-
Citroware
addikt
Vaze, zseni vagy, én rengeteget próbálkoztam csapatokat építgetni, ezek köré is, de eszembe nem jutott a gyenge középpályára ez a megoldás, hogy Hulk ST-ből lehet CM-et (vagy CAM-et csinálni).
Ez igen.
És természetesen így a csapat is ütős.Bár ő hiányzik nagyon, nekem tavaly a csapatom legjobb játékosa volt.
-
evibly
senior tag
#FIFA17 reveal trailer - TODAY at 6.45pm UK / 10.45am PT, exclusively in-game on EA SPORTS News.
-
MdewC
nagyúr
Egy többszörös div1 nyertes román barát elleni meccs, több-kevesebb hibával, akit érdekel, ajánlom figyelmetekbe.
Sajna a legszebb gólom előzménye lemaradt, de a végén vissza játszásra kerül a gól, van benne 1-2 védelmi baki, hogy mit nem szabad, meg talán pár támadás, amiből sajna nem lett gól. 1-2 kapufa is akad.
Köszi, aki megnézi. Meccs.

-
F1rstK1nq
aktív tag
-
Chereiose
addikt
If Arnautovic ér valamit LW-ben? Vagy inkább abból a pénzből egy Sanchez+Yaya CM-nek?
-
turul79
tag
-
gabigyerek
senior tag
Oké előbb én oltottam a TOTS lapokat, de Alli <->Yaya csere? Próbálta már valaki?
-
thebigK
addikt
-
Chereiose
addikt
Hát nem tudom kit vegyek meg, rooney, yaya és ramires is drága. Talán rooney-val kéne kezdenem CM-ben, előlre meg if Lukakut.
-
_adaml21_
őstag
A mai nap eladtam az összes játékosomat, meg mindenemet UT-ben, 2 okból:
1. sajnos (hálistennek?) nem lesz túl sok időm FIFÁzni a nyáron
2. meguntam, hogy a patch óta egyszerűen nyerni képtelen vagyok, hiába van meg az elejétől áhított csapat (Suarez, Neymar, Ini, Pogba, Chiello; illetve Reus, Lewa, Vidal, Boateng, Alaba)Úgyhogy mindenkinek takarodót intettem, de azért az ingyen pakkból érkező játékosaimmal csináltam két csapatot, hogy ha időm engedi majd, tudjak funolni:
1. (jelenleg amúgy Valbuena van CAM poszton, de ahogy teljesít, lehet, hogy nem szorítja ki onnan Payet)
Nah most velük 5 meccs, 4 győzelem, 1 vereség (az is hosszabbításban kapott gól, 2-1), div3-ban. Ugye nem kell kommentárt fűznöm...
A másik csapatomat is linkelem, ezt még nem próbáltam:
2. -
balisz
senior tag
-
Yodamest
veterán
Bonyolultabb dolog ez ennél, az sem jó ha az egész csapat 80 alatti, mert egyből érződik az ellenfél erőfölénye. Az a jó ha minél vegyesebb a rating csapaton belül. Ja most nézem, hogy te vagy gabigyerek szóval számíthatsz arra, hogy felveszlek este aztán kéne tolni 1-2 meccset is

-
MdewC
nagyúr
Hát pedig el vagyok "keseredve" rendesen, nagyon nem úgy megy, mint gondolnám.

Tegnap is "rédszkviteltem" Blashe kolléga ellen, annyira nem volt türelem követni a játékot. Valamikor minden hibát elengedek, valamikor totál kikészít és felidegesítem magam. Most pont abban a fázisban vagyok, ha nagyon ráfekszel, simán verhető vagyok...
Annyi mindent teszteltünk idén, ez a rövid passzos játék is egy új stílus, ami egész jó egyébként, csak nem vagyok elég hatékony a kivitelezésében. (Nem vagyok elég jó ahhoz, hogy div1-et nyerjek idén. Tehát nem tudok annyi meccset stabilan lehozni zsinórban, mint korábban. Ez rajtam is múlik, meg a sok szerencsétlen gólon is, amit bekapok. Hogy erről ki tehet, a gép, vagy én, gondolom mind a ketten.)
Szóval ez a "stílus" is teszt alatt van, ígértem, ha sikerül elérni vele valamit, akkor megírom, de lehet előbb megírom, hátha más ügyesebb lesz vele. Blashe kolléga fedezte fel az embert, aki tolja, nyilván onnan szedtük, semmi spanyol viaszt nem találtunk ki, csak próbáljuk lekoppintani mit is csinál az ember...
Ha lesz elég időm, részletesen megosztom.

-
F1rstK1nq
aktív tag
Rooney és Ramires közeppálya gyilkos amúgy. Igazi box-to-box cm-ek.

Egyébként nem csak én haluzom be, hogy Rooney baszott jó CDM, múltkor belenéztem HugeGorilla egyik youtube videojába és ő is említette, hogy Vieira előtt Rooney volt a kedvenc CDM-je. Nem hiszem, hogy számít ez valakinek most
, de egy próbát garantáltan megér. -
gabigyerek
senior tag
-
LendvaiFeri1
veterán
-
Chereiose
addikt
Egy próbát megér

Rooney CM-be, illetve Yaya Toure jók cm-be?
-
gabigyerek
senior tag
Erre kíváncsi lennék, majd írd le mit tapasztalsz.
A Ratinget én is régóta mondogatom, hogy biztos számít. Tehát az alacsonyabb ratingű csapatot lehet hogy a rendszer kicsit tolja. (Mondjuk ez ellentétes lenne az EA filozófiával, hiszen nekik az a jó ha minnél több pakkot nyitsz IF stb játékosok után kutatva meg költve)
Amúgy most kb az a csapatom amivel kezdtem szeptemberben
Csak akkor még 200K körülbe kerültek, most meg 50K ból kijön (kivéve SIF Kosicel..(még mindig nem tudom hog ykell írni) és Zouma). Vicces, főleg hogy kb 1 millát elvertem coinban minden hülyeségre(pakkok, transzfer hibák) -
Yodamest
veterán
Látom az a "tűrhetően" kicsit erős volt, azt hittem átjön a dícsérően irónikus mivolta a dolognak. Sorry, hogy így sikerült. Valójában azt akarta jelenteni, hogy jobban játszol nálam, ezt nem is vitatom és nem akarom a játékra sem kenni. Az említett fórumtársakat fel is fogom venni biza, meglássuk ellenük mi sikeredik. Azért franc egy stílusod van, olyasmi mint a gépnek magasabb fokozaton, tehát ez a kipasszolgatós- minimál kockázat játék, ez nagyon a halálom. Na de remélem így most tiszta sor.

Új hozzászólás Aktív témák
-
17600 - 17501
19438 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- !AKCIÓ+GARI! GAMER PC Intel Core i5-14400F/ASUS TUF Gaming B760M/RTX 4070 12GB/32 GB DDR5 5200 MHz
- Asus ROG ALLY X + tartozékok
- G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 CL30 32GB (2 16GB) Fekete
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Pro 10mag 32GB RAM/1TB SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
- Eufy Security 2C Kit
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha igen, akkor én elbújtam... Mert ez az első gól, amit kapásból kapok.

Szerintem messze a legjobb, amit akkor ennyiért ki lehetett hozni.
Ott vesztettem el először igazán a hitem ebben a játékmódban.
80-as finishing van neki, de félelmetesen rosszul céloz. Csak shoot trainingel elviselhető.
Majd nyomhatunk egy meccset egymás ellen, megnézheted milyen a TOTS Griez - TOTS Tevez csatárpáros.

, max beteszem a sima gold kártyáikat...

3. döntőmet buktam ma el