- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Rypejakten
üzenetére
Nekem ugyan ez volt a PL kupában. 26x próbáltam meg, ebből döntő 3 volt kb, de a végére meglett.

-
Rypejakten
addikt
4 BBVA TOTS döntő, 4 vereség.
mindig eljutok a döntőig, és mindig kikapok. már kezdek belenyugodni, hogy nem lesz Castrom.

-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ja, hogy rohadjon meg

-
ProgenXL
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
detto

LendvaiFeri1 TOTS Slimani biztos jó csak BPL-be nekem akarok más ligás játékost.

-
ProgenXL
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Először őt vettem de nem nagyon ment vele a játék. 10meccsen asszem 2gól. Szóval eladtam amig le nem ment mégjobban az ára. Vardy jobban beleillik a játékomba.
Taktika függő nyilván. -
Kristof_94
nagyúr
Én TOTS Kane-t használom, ő is nagyon jó. 10-11 méterről óriási gólokat fejel

-
ProgenXL
őstag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Nemsoká érkezik mellé TOTS Mahrez is.
Futhead szerint 198.000 is volt már PC-n.
Szóval beesik 200k alá végre.
-
ProgenXL
őstag
BPL-be TOTS Vardy kötelező és onnastól nincs csatárkérdés. Nem vagyok nagy gólzsák de 21 meccsen 16 gólt azért berámolt. Mögötte CAM Rooney 17 meccsen 9 gól 10 assists.

-
thebigK
addikt
-
F1rstK1nq
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nyilván átszerkesztetted...

Na mind1. Nyitásokkal kapcsolatban: tegnap valaki redditre linkelte.
Wow az a 2. pack. Mekkora szerencse kell ehhez.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
dracox
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ötletet nem ér lenyúlni.. De ha nekem sikerülne én megvenném az egész EA-t kilóra aztán a fifa részlegen tevékenykedőket egyesével rugdosnám ki.. Aztán az itteni ph felhasználóknak kiváltságos csomagot adakoznék heti szinten

-
dracox
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Engem nagy tételben érdekelne egy kis varázsbab. Kb a gyógyszeripart kihugyoznám vele és mehetnék a leggazdagabb emberek közé

-
gabigyerek
senior tag
Felejtsétek el amit eddig arról gondoltatok, hogy minnél nagyobb számú játékos kell a csapatba

Tegnap összeraktam egy keretet, nem volt addig csapatom szal így gyors vásárlásba fogtam, hogy legyen valami amíg megveszem azokat akiket akarok.
Erre EZZEL A BRIGÁDDAL 6 meccses veretlenségi szériát hoztam. Tevez+Aguero oké elől nem az átlagos, de nem is arra térnék ki hogy van hogy Tevez 1 meccsen 4 gólt lőtt, hanem a VÉDELEM.
Sok csapatot próbáltam már, sok védelmet teszteltem és eddig a Bundes és brazil védelem volt kőkemény...
de ezek...komolyan a legjobb védelem amivel eddig játszottam. Kis jobb hátvédem Mariappa olyan szinten mozog mint DFani Alves TOTY lapja csak max távolról nem rúgdosok vele
a CB-k meg megkerülhetetlenek 
Iszonyat OP gárda.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Kristof_94
üzenetére
Imádom ezt a cigis és piás példát. Mindig mindenki ezzel jön ha valami baromságra költ.

Ha Pityu cigire költ naponta 1K-t, Józsi meg sörre ezeröccázat akkor neked is kutya kötelességed valami haszontalanra elkölteni ennyit?
Én 14évig cigiztem..elég sok pénzemet elvitte. Kicsit több mint 2 éve szoktam le, de még egyszer nem jutott eszembe hogy hogy a megmaradó pénzemből varázsbabot vagy épp FIfa pontot vegyek mert hogy ez lényegében "talált pénz".
Tőlem havonta fél milkót is elverhetsz erre, csak akkor ne más ember hülye döntéseivel takarózz

-
Kristof_94
nagyúr

Ibránál érik a 98-as TOTS lap...

-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Á, akkor átraktad a coin oldalról?

-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Akkor megnyugodtam, mert ez forintban százezres nagyságrendű összeg lenne, már kezdtem arra gyanakodni, hogy elvittétek a lottóötöst.

Én továbbra sem költenék ilyenre, de abban mondjuk igazad van, hogy az sokkal rosszabb, amikor piára meg cigire locsolják el a pénzt.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nagy átszerkesztés volt feketével lekenni.

Ezt nem hagyhattam ki.

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
üzenetére
Csak vicceltem azzal a sok számjeggyel, természetesen átszerkesztettem, kíváncsi voltam feltűnik-e valakinek!

Egyébként 4 számjegyű jelenleg, de sosem volt annál több. De ha belegondoltok, hogy van aki napi 1000 Ft-ot elfüstöl, vagy hétvégén elbulizik, elpiál több ezer forintot... Én viszont egyiket sem teszem és soha nem is tettem, így mindig volt félretett pénzem, amit magamra és most már több, mint 4 éve a barátnőmre is tudok fordítani.
-
vegitossj7
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én még mindig elképedve állok ez előtt... Ennyi erővel kaszinózhatna is az ember, ott legalább nyer is valamit.
Most megmondom, hogy azzal jobban jártál volna.
-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Bakker, meg sem merem kérdezni mennyi Fifa pontod van, így is majdnem infarktust kaptam, amikor megláttam hány számjegyű.

Így könnyű nyitogatni, de azért grat.

-
zsolti72837
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Angol pack már nem lesz?
Grat.

-
Kristof_94
nagyúr
-
-
menyhartlevi
aktív tag
Sziasztok!
Február óta nekem is megvan a játék, sokat olvasgattam a topikot, nagyon sok hasznosat tanultam belőle.
Viszont most meguntam minden csapatomat, mit tudnátok nekem ajánlani kb 150k-ból PC-re? A 4-3-2-1 formációt preferálom, de nem zárkózok el másiktól sem.
-
dracox
addikt
válasz
szupersanyi
üzenetére
Én hivatalosan olvastam, hogy már ennyi. Sérülékeny nagyon nem tudom hogy fogja bírni a BPL-t.
-
thebigK
addikt
válasz
szupersanyi
üzenetére
Meg logikus lepes is lenne a shitty reszerol a leigazolasa, hisz jo jatekos, plusz melysegi iranyitojuk Yaya tavozasaval (?) nem lesz. Csak ugye a serulekenysege...
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
TS/skype feltétlenül kell, különben felesleges.
-
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok!
PC-s csapathoz szólok most! Kinek lenne kedve csatlakozni egy fórumos Pro Clubhoz? Ha lenne rá legalább 4-5 jelentkező, akkor megcsinálnám a klubbot megegyezés szerint és amikor mindenki ráér apríthatnánk a népet

-
dracox
addikt
A City leigazolta Gündogant 26millio euroert.
-
Z'Z"
őstag
Ugye írtam itt, hogy 20.-án kivágott Draftolás közben a főmenübe, majd szerver túlterheltség miatt nem engedett vissza, csak később. Természetesen vereségként könyvelte, így buktam az egészet.
Készítettem képeket, de dátum nélkül, amit tegnap reggel elküldtem nekik.
Ma az úriember, akivel beszéltem telefonon azt mondta nekem, hogy ezzel ő nem tud mit kezdeni. (ez még ok!)
Ezt, ha beleegyezek, továbbítja a központ felé, de azzal a szöveggel, hogy ha jogtalan, akkor törlik a fiókomat.
Mondtam neki, hogy ennyit a cégről meg a játékról, de továbbíthatja nyugodtan.(#16951) sz_abika:
Nálam pont fordítva van, mert én online nem tudok érvényesülni.

-
szeby241
csendes tag
-
sz_abika
addikt
Offline mi a jól bevált trükk a gép ellen? Online div 1-2ben mozgok, de egy professional Villarealtól kikapok a BBVA trófeában. Tulajdonképpen nincs nálam a labda (40-42%) és akárhány támadást próbálok indítani, olyan helyzetből szerelnek le, ami online esélytelen, hogy a labdához érjen az ellen, itt meg úgy veszi el, hogy a labda is nálad marad. 1vs1 sem bírom megverni őket a 80 körüli játékosokkal.

-
ProgenXL
őstag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Nekem Vardy nagyon jól bevált.
Gyors, mozgékony, jól helyezkedik és a befejezése is tökéletes. Aguero szerintem ugyanaz csak más a felépítése. Fejjel veszélyesebb szerintem. Bár a statok nem minden esetben fedik a valóságot. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
gabigyerek
üzenetére
Én őt: [link]
Nekem nagyon bevált... -
Z'Z"
őstag
Sziasztok,
Csak 11:00-től van support, vagy bármikor hívhatom őket ezen a számon: 06-1/505-95-50?
-
gabigyerek
senior tag
Ti melyiket választanátok?
(rövid indoklással) -
mitisz
tag
Van egy TOTY Thiago Silva-m, de el szeretném adni, mert szeretnék venni egy TOTS Griezmannt. Szerintetek mikor lenne a legjobb eladni? Ligue 1 TOTS előtt vagy után? Esetleg közben? Mit gondoltok mi fog történni a TOTY Thiago Silva árával, ha a TOTS változat is kint lesz? Gondolom a TOTS 93 overall lesz, a TOTY 94-ével szemben?
-
Kristof_94
nagyúr
Beleszaladtam most egy igen csúnya vereségbe, de így legalább tudom, hogy kivel ne játsszak következőnek...

De a lényeg nem is ez, hanem ez itt: [link]
Ilyet eddig még nem pipáltam... -
mitisz
tag
Ezt a TOTS Tevez-t semmi sem indokolta az EA mohóságán kívül, de nem panaszkodom, a kedvenc lapom kapott egy +5ös upgradet.
Szerintem PC-n 200k alatt lesz, már gyűjtök is rá. Igazi az IF-ét durván áron alul kellett eladnom (50k), de előzetesen számomra egyértelmű volt, hogy idén nem kap TOTS-ot szóval nem akartam eladni. Üsse kő, alig várom hogy meglegyen a TOTS lapja. 
-
szupersanyi
aktív tag
Ebből az orosz TOTS-ből elég OP csapatokat lehet összerakni. Itt van pl ez: orosz-holland
Lehet, hogy kipróbálom őket, az egyetlen baj az, hogy Van Dijk 6-7 chem-es. Szerintetek jó lenne ez? -
ProgenXL
őstag
Rooney és TOTS Vardy hihetetlen milyen jól kiegészítik egymást.
Most pl Rooney 1 gól, 2 gólpassz, Vardy 3 gól 1 gólpassz.csapatom
Willian helyére jön majd TOTS Mahrez.sipike97 grat

-
-
sipike97
tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Köszi.Ezzel el is dőlt,hogy többet idén nem nyitok

-
Sanyicucu
aktív tag
Véleményeteket kérném erről a csapatról!A változtatás jogát rátok bízom!CR és a drága társai nem kell.
-
sipike97
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Filipe Luis nekem is esett de nem ér sokat sajnos :S
-
sipike97
tag
A szerkesztési idő lejárt..de nyitottam közben egy 30k-s pakkot és eléggé megérte

http://www.kephost.com/image/cNQ4 -
sipike97
tag
500k-ból ki milyen csapatot ajánlana?
-
válasz
gabigyerek
üzenetére
PC-n belefér 700k-ba. Vagy PS4-en 700K? Egyszerű. Alacsonyabb rangú IF játékosokat veszel, pl Di María, Dybala, Ben Arfa stb, kb mindegyiknek van egy számmal lejjebb lévő lapja, akkor azt vedd meg és ki fog telni úgy, hogy ugyanaz a csapat marad.
Egyébként ha PS4-es vagy, vegyél fel, ugyanez a nevem, mint itt. Mostanában nem játszom, de majd fogok még később, sokat.
-
balisz
senior tag
válasz
ProgenXL
üzenetére
Nem az a baj hogy milyen stílusban játszanak, hanem hogy kilépnek ha vereségre állnak. Kifejezetten szeretek egyébként sprint/skill Jóskák ellen játszani, türelmes védekezés ellen nem nagyon tudnak mit tenni, Akkor leszek iszonyat ideges ha kilépnek és ezzel együtt kidob az EA szerver. Akkor ugye nekem vereség, kevesebb coin, kevesebb pénz az idény végén...
Teljesen tönkreteszik az élményt az ilyen esetek, nem hiszem el hogy ne tudna tenni valamit ez ellen az EA. De persze valószínűleg nincs sok idejük hibajavításra, valakinek meg kell számolnia azt az irdatlan pénzmennyiséget is ami a mikrótranzakciókból jön... -
gabigyerek
senior tag
-
thebigK
addikt
Kezdtem unni a single matcheket, plusz jól jött a zseton, így nekivágtam a div1nek ismét. Az eredmény pedig magáért beszél. Volt egy zsetoncsaló által odaadott győzelem is, de nem számít, ezzel kijátszottnak tekintem az ultimate team divízió részét és maradnak a sima valamint a barátságos meccsek. Voila
És íme a csapat. Ennél jobb csapatom még nem volt, mindenki a helyén van, mindenki úgy játszik, ahogy kell, Vardy pedig zseniális, eddig Mahrez vitte a prímet, de még őt is felülmúlja. 21 meccsen van 23 gólja úgy, hogy legalább 7-8 meccsen nullázott a zsetoncsalók egyből kilépése miatt. És ezért az árért verhetetlen csatár, a H/H és a 3* WF/Skill páros pedig érdekes módon egyáltalán nem zavaró, ha odakerül, akkor beveri.
-
F1rstK1nq
aktív tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Nekem tetszik, bár Rooney akármilyen hülyén hangzik, szerintem az egyik legjobb box to box CM a játékban, de nekem CAM vagy ST pozícióban nem adta.
Viszont ebbe a teamben lehet Teixeiraval jobban járnál. Így talán.
(Amúgy Suarezt én még nem próbáltam, csak Draftban a 97es lapját, ott állat volt
, de redditen sokan odavannak az alap lapjától CAMként)(#16917) MdewC: Nem tetszik?

-
F1rstK1nq
aktív tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Ezt néztem napokban, nem brazil védősor, de nagyon keménynek néz ki 600-700Kért. 4312

-
F1rstK1nq
aktív tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Formáció számít?
-
ProgenXL
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szerintem biztosabb ha letörlöd és újra felteszed a megfelelő helyre. Lehet működik a sima áthelyezés is de nem vagyok biztos benne.
-
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok!
Bocsi, hogy ide írom, de félig-meddig a fifával kapcsolatos.

Szóval nekem van ez az "AMD Gaming Evolved" program (Plays TV), amivel videókat tudok rögzíteni miközben játszom. Alapból a Windows (C) meghajtóra rakta, szóval át szeretném helyezni a mindenes meghajtómra(G). Ezt nyugodtan megtehetem egy egyszerű mappa átmásolással vagy abból gond lehet? -
Z'Z"
őstag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Igaz, hogy nem brazil a védősor, viszont belefér az általad megadott összegbe.

-
gabigyerek
senior tag
Ma újra nekifutok a kis BBVA csapatommal a div 1 győzelemnek, ha nem sikerül váltanék.
Tudnátok adni tippet, hogy kb 700k-ból milyen csapatot lenne érdemes összerakni?
Valami olyan irányt képzeltem el, ahol brazil védősor van

Köszi a tippeket ha lesz időtök.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
Nem lehet eladni...
Vagyis de, ingyen kirúghatom... 
-
gabigyerek
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Mennyiért lehet elpattintani ezt a lapot?
-
LedyGyuszi
addikt
1, Bronze, Silver and Gold Community most consistent but never in-form TOTS (this is split into three different squads but they are all released at the same time) – April 29th, 2016.
2, Barclays Premier League BPL TOTS – May 6th 2016.
3, Football League TOTS & Benelux TOTS – May 9th, 2016.
4, Bundesliga TOTS – May 13th, 2016.
5, Saudi ALJ League TOTS & Primeira Liga NOS TOTS – May 16th, 2016.
6, La Liga BBVA TOTS – May 20th, 2016.
7, Latin America TOTS – May 23rd, 2016.
8, Serie A TOTS – May 27th, 2016.
9, Ligue 1 TOTS – May 27th, 2016.
10, Rest of World TOTS – May 30th, 2016.
11, EA SPORTS TOTS – June 3rd, 2016.
12, MLS All-Stars TOTS – August 2nd, 2016.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Viccrovat
- LG LCD és LED TV-k
- Renault, Dacia topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Gyúrósok ide!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- További aktív témák...
- Eladó PC játékok - sok ritkaság!!!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ilyen a szerencsém)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)