- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProgenXL
őstag
Összeraktam ismét egy BPL csapatot. Bár ez még közel sem a végleges verzió.
Kanté, és Dele Alli már fix. Úgy volt hogy Dembelé lesz a 3. akit beszerzek de meggondoltam magam és szerintem TOTS Vardy lesz a következő. Vagy esetleg még TOTS Kane.
Visszatértem az általam jól megszokott formációhoz. A terv az hogy a Serie A és a BPL csapatot fejlesszem most már csak. Heti 100k coin nagyjából összejön. Trade + amit a meccsek után kapok. -
drachoHUN
senior tag
Én is használom Reust, viszonylag friss bundes csapatomban. Kb. 40 meccsem lehet vele. a csapat legjobbja, legeredményesebbje. Nem csodálom, hogy utána félsz a Fáraótól vagy Insignétől, de ők a legjobb opciók szerintem is.
Vagy egy másik lehetőség: Vidal helyett Gundogan és marad Reus. Csak hát ugye, az pedig a kp-én egy jó kis gyengülés.
-
válasz
zsolti72837
üzenetére
Csak vicceltem.

-
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Köszönöm a tippeket URAK!

Pogbat próbáltam középen, nem az igazi a H/M miatt, Marci a H/H-val és +3 PHY DEF lappal jobban ellátja a feladatát a védekezésben, középen.

CitroG: Köszi a team-et, már múltkor agyaltam Layún-on, amikor írtad, kár, hogy Jardel lassú lenne nekem.

dracho: igazából mind a két laptól tartok, Reus után, de majd meglátjuk.

Valóban a két olasszal lenne a legkisebb a kompromisszum.
Az is kérdés, hogy TIF Dybusz mellett maradna-e coin ilyen spéci lapokra... :-/
-
MdewC
nagyúr
válasz
Citroware
üzenetére
Abban reménykedek, hogy majd a TOTS alatt jól lemegy a TIF ára...

Viszont bajban vagyok.
Adott ez a team: [link]
IF Cuadra több mint valószínű, hogy el lesz adva, ha esetleg meg szeretném venni TIF Dybalat és jön vissza NIF Cuad.
Na mármost. TIF Dybala bejön, sajna így Reus (akivel nagyon nagyon meg vagyok elégedve) ki kell, hogy kerüljön és az a kérdés, hogyan lehetne úgy átalakítani a csapatot, hogy a jobb oldal ne változzon.
Di Maria kilőve, nem kell Matuidi CM-be.
Akiknek maradnia kell: TIF Dybala, Cuad, középen Marci, jobb CM Pogba, a CB-k lehetőleg maradjanak, talán Chiello kerülhet bele Boateng helyett (kötelező a x/H workrate), Buffon marad.

Tippek?

Ja, Insignet nem akarom használni, mert PHY értéke = a nullával. Ez kimaradt.
(illetve a chem maradjon 10 a játékosokon)Félek, hogy a Fáraón kívül nincs más megoldás, vagy az egész bal oldalt át kell alakítani...

(#16682) Citroghost: Evidens.
Persze. Meg a játékosok többsége is. 
-
szupersanyi
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Mondj egy kapust, akinek tobb bravurja van, tobb goltol menti meg a csapatat, mint De Gea. Szerintem nincs nala jobban vedo kapus. Termeszetesen egy Buffon jelenlete mar annyit er a csapatanak, hogy osszessegeben lehet, hogy jobb jatekos, de vedes alapjan tenyleg DDG a legjobb.
-
bajzal
őstag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Én még nem jöttem rá, mi a válasz?

-
thebigK
addikt
Írtam a napokban, hogy Mahrez-en nem fogok túladni. Hát csak nem bírtam ki, eladtam, persze jó nagy buktával. Eddig toronymagasan a legjobb lapom volt, 33 meccsen 31 gólt és 9 asszisztot jegyzett, nagyon kár érte, de az árából plusz a már meglévő zsetonból összetákoltam ezt és [ezt]. Pár meccs alapján egész f@szák, a holland brigáddal már megfogtam egy Messi-CR-Suarez fémjelezte csapatot.
-
gabigyerek
senior tag
Valaki tudja esetleg, hogy a "Goal of the week" bejátszások közé hogyan lehet bekerülni elméletben?Tehát, hogy mi a menete, hova kell feltölteni a videot, milyen megosztó oldalra kell feltölteni stb?Bocsánat, előbb körbe kellett volna néznem, megvan a válasz

-
Kristof_94
nagyúr
Srácok! Xbox360 PC kontrollerhez lehet valahol külön kapni kábelt?

-
MdewC
nagyúr
válasz
Yodamest
üzenetére
Semmi para. Nem volt sajna net. Meglátjuk, hogy a napokban, hogyan érek rá, előbb utóbb összejön.

Annyi a para, hogy ma jött nekünk is a patch, kérdés, hogy ez mennyire befolyásolja majd a játékmenetet, majd meglátjuk. Ha kérhetem, akkor ne "twiccseljünk"
nem akarok semmi akadást, ha meg akarod osztani a meccset, akkor utólag mentsd el nyugodtan. Én is elmentettem az előző meccsünket. De fölösleges egyébként mentegetni, mert úgy is annyi lesz még, hogy elfogy a tárhely, egyedül CR gólja miatt mentettem le egy időre... 
Ha online leszel, akkor írj nyugodtan és mehet.

-
Kristof_94
nagyúr
A Juventus jelenleg az egyetlen épkézláb csapat az olasz bajnokságban. Én szívesen megnézném Pogba-t a Barcelonában, de úgy sem fog elmenni. Bár ki tudja, van az a pénz...
-
vegitossj7
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Tápiószele nagy hely, ott van a pizzéria. Vagy 5 helyre szállítanak. Nem semmi.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Nem, Kolompár Dezsőről, Tápiószele harmadik számú kapusáról, aki másodállásban vizesfiú.
-
MdewC
nagyúr
Meg tudná valaki erősíteni, hogy tölthető az új patch PS4-re és Xbox-ra?

-
vegitossj7
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Most Király Gabiról van szó? Mert ha igen, akkor gyorsan vond vissza a kijelentésed.
-
Ha az EB-n is kimagaslóan teljesít, akkor egyre valószínűtlenebb, valamelyik nagypénzes leteszi a csillagászati összeget. Ez is azt mutatná, hogy minél jobb valamelyik, annál valószínűbb, hogy eljön onnan.
Ezért kéne, hogy fellendüljön a bajnokság, és a Juve egyedül hiába jó, egymaga kevés ehhez, ha a többi csapat gyengélkedik. -
MdewC
nagyúr
válasz
Citroware
üzenetére
Szvsz Pogba maradni fog idén nyáron.
Szerk.: Nekem ezt nem kell bizonygatni, MERT NINCS releváns infónk, de én úgy gondolom, hogy maradni fog. Nem kell engem erről győzködni.

Bármi történik, a csapat nem jár rosszul, csak nehéz lenne pótolni. Pont ezért remélem, hogy nem engedik még el.
(#16655) gabigyerek: Elméletileg igen. Ha minden igaz, akkor megjelenik a saját videóid között, én legalább is így tudom.

Ha meg meg akarod osztani, akkor küldöd a linket. Nekem is van videóm, amit meg lehet nézni, de nem osztottam meg külön. Egyébként pedig, hogy a youtube-on belül még milyen lehetőségek vannak, azt már nem tudom/ismerem.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
szupersanyi
üzenetére
A világ legjobb kapusa? Na ne nevettess.
-
De a Juvénak is nagyon jó lenne, ha erős Milan, erős Inter, stb lenne. Persze csak úgy, ha ez nem kerülne a bajnoki címükbe, de legalább szorosabb lenne.

Mert így sajnos kevés a pénz a Serie A-ban, kevesebb lehetőséget és elismerést ad, ezért van az, hogy általában a legjobbakat elviszik, és a máshonnan kiselejtezettek kerülnek oda. Én meglepődnék, ha pl Pogba maradna, ha idén nyáron nem megy, jövő nyáron már 100%, de szerintem már idén megveszi a Barca. Ahogy tavaly Vidalt a Bayern. Mert jelenleg a Serie A-nál van feljebb, de a FUT-ban a legjobb bajnokság.
-
gabigyerek
senior tag
MdewC Kolléga.
Ha PS en megosztok egy videot, youtube feltöltéssel, az látható lesz a profilomon? Magyarul meg tudsz te pl nézni egy videot amit feltöltök anélkül hogy linkelném, úgy hogy csak rámész a profilomra és ott kidobja?
Vagy ha nem akkor hogyan tudom más felvett barátnak is megmutatnia videoim?

-
MdewC
nagyúr
válasz
Citroware
üzenetére
Engem nem kell meggyőzni erről, szóval ne is menjünk bele...

Akinek meg unalmas, az nézzen mást. Ezek a csapatok megdolgoznak a sikerért, mindenki számára adott a lehetőség... Ettől még ha most csak a Serie A-ról beszélünk, természetesen kellenek az erős csapatok. Jó lenne, ha még páran a Bl-ben is meghatározóak lennének. De minden csapatot azért nem kell ide venni. (Az a baj, hogy nem értetted, hogy mire céloztam.)
Egyébként sajnos az olasz csapatok hajlamosak elengedni az európai kupa szereplést a bajnokság miatt... -
LedyGyuszi
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
lehet nekem van reggel
, de nem az volt a probléma, hogy a bal lábas többet használja a gyengébbik lábát, ezek pedig nem használják a gyengébbiket? -
Rypejakten
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
hmm? igen, ők főleg a problémás kategória, mivelhogy nem használja a gyengébbik lábát.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
esetleg az ilyen "Avoids Using Weaker Foot" speckós játékosok esetleg?
-
_adaml21_
őstag
-
Stylerr
addikt
válasz
szupersanyi
üzenetére
Kellene már egy erős United mindenkinek szerintem, pont úgy, ahogy egy erős AC Milan is hiányzik. Remélem az elkövetkező szezonokban magukra találnak.
-
ProgenXL
őstag
Egy FA Kupát még begyűjthet. Anglia egyik legnevesebb kupasorozata.

Az kárpótolná valamennyire. -
szupersanyi
aktív tag
válasz
Stylerr
üzenetére
A United nem érdemel semmit, de De Gea megérdemel minden dicséretet. Sajnálom, hogy nem kapta meg ezt a díjat, de díjak nélkül is tudja mindenki, aki néz United meccseket, hogy ő a világ legjobb kapusa. Az biztos, hogy már ő véd a legjobban, de még fejlődnie kell a védelem hátulról való irányításában és többet kellene beszélnie.
-
-
ProgenXL
őstag
Én semmi különöset nem vettem észre a játékmenetben.
-
Borusito
tag
Jó lett, aki eddig idegeskedett, az bele se kezdjen... Úgy mozogtak a játékosaim, mintha mindegyikük Lampard lett volna (aki -mint írták FH-n- lassabb, mint Stephen Hawking lyukas kerekekkel
). Közben az R2+L2 hatékonyabb, mint valaha, akár a kapussal is nekiindulhatsz, simán végigviszed a pályán, úgy se gyorsabb ugye nálad senki...
Katasztrófa. -
_adaml21_
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szerintem Isco nem az igazi... adj egy esélyt Parejonak.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Köszi szépen!

Ha James ideje lejár, akkor mehet helyére egy Isco? -
Rypejakten
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
MdewC: na majd legközelebb.

-
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Bezony.
Mondjuk nem hasít, D ügyfélszolgálat szerint elvághattak egy optikát... Lehet kamu.
Mondjuk ilyenkor kell összefutni egy sörre. 
Legalább az asszony tudott tanulni a vizsgákra, én meg meg tudtam nézni nyugiban a Bosszúállók 2-t...

A játék ma elmaradt, Yodamest, majd pótoljuk!
Mondjuk már várom a javítást, ilyenkor csak akörül forog az agyam, múltkor is így volt, hogy nem is volt kedvem tolni, ameddig ki se jött a PC után. Valaki tudna még VJ7 kollégán kívül véleményt írni? Más is tapasztalta, hogy változott a game?

-
Kristof_94
nagyúr
Tudnátok nekem egy kicsit segíteni?
Az egyik haverommal szeretnék majd fifázni, de nem igazán van jó kerete, mivel eddig nem nagyon játszott vele. [link]
James kölcsön, Silva és Ruffier pedig ingyen csomagból jöttek, szóval nem eladhatóak. Valami hibridet szeretne BPL + Bundes vagy BBVA. A kedvenc felállásai pedig 4231 és 352. Ja és van 7000 zsetonja is
Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni

-
Kristof_94
nagyúr

Twitteren találtam. Így kell profitot csinálni!
Bár nem tudom ki az az ütődött, aki ennyiért kitette... -
törölt tag
válasz
_adaml21_
üzenetére
Azért annak nem kéne ennyit számítania, hogy az egyik játékos nincs full chem-en.
Ha számít egyáltalán valamit. Draft-ban biztos nem mert a legjobb eredményemet online olyan csapattal értem el, amiben egy darab narancs link volt, a többi mind piros.Nem tudom, lehet hogy placebo, de én is úgy érzem, hogy a papíron gyengébb csapattal jobban megy a játék.
Nemrég építettem egy Bundesliga csapatot 200k felett áron, de már eladtam egyrészt azért, mert felmentek az árak és tudtam rajta egész jól keresni, másrészt mert rém gyenge voltam vele, nem jött össze semmi.
Vissza az MLS csapathoz, ahol az átlag életkor kb 35 év, az átlag pace meg vagy 50.
De mégis velük megy a legjobban, vagy legalábbis semmivel nem rosszabban, mint bármelyik másik csapattal.Nem először történt már meg ez egyébként, csak tudnám, hogy akkor minek gyűjtöm azt a sok coint...
Lehet majd lecserélem az MLS játékosokat a TOTS lapjaikra ha kijönnek, csak attól tartok, hogy nem fog velük úgy menni a játék, mint most. -
_adaml21_
őstag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Hát, lehet, hogy van valami mégiscsak abban a chemistry dologban...

-
drachoHUN
senior tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
SIF Dybala 200+ gól a csapatban...
-
MdewC
nagyúr
Egyszer érek haza korábban, de elszállt a digi a kerületben... (10) Ijáijájóóó faxa
-
Yodamest
veterán
válasz
Rypejakten
üzenetére
De ez annyira a helyzettől függ, nyilván ha a bal lábán a labda akkor nem fogok a kapu hosszú sarka felé tekerni bal oldalról befelé indulva, így nem is tudom elrontani. Eleve ha nem olyan a helyzet, hogy lábra álljon a dolog, akkor nem fogod úgy lőni mintha a másik lábán lenne. Pl. bal oldalon bal lábbal a rövidre faszán belehet lőni, ilyenkor nem akar az ember lábat cserélni csak azért is. Azt érzed, hogy adott lábon épp mik a lehetőségek, sztem ez független attól, hogy jobb vagy bal lábas. Max berögződések lehetnek, tehát megszoktad, hogy mindig ugyanúgy alakítod ki ugyanazokat a helyzeteket, így valóban változik a felállás, de ha az aktuális pillanatnyi szituációkra reagálsz reflex szerűen akkor tök mind1, hogy jobb vagy bal lábas a játékos.
Ez most olyan mint azon vitázni, hogy egy alacsony játékossal miért nem tudok fejpárbajokat nyerni, pedig ugyanazt csinálom mint egy Fellainivel. Egy bal lábassal nem akarsz úgy helyezkedni mint egy jobb lábassal.
-
#TOTTI
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Tegyél be egy Totti-t, bárhonnan gólt lő, csak érjen fel a kapu közelébe.

-
-
törölt tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Nekem nincs ilyen problémám, mindig az ellentétes sarokba kell rúgni a labdát.
4-3-1-2 felálllásban a bal oldali csatárom ballábas, a jobb oldali meg jobb, ugyanolyan eredményesek mindketten.
-
Yodamest
veterán
válasz
Rypejakten
üzenetére
4* weak foot kell, problem solved

-
Rypejakten
addikt
válasz
F1rstK1nq
üzenetére
asszem nem erre gondol a kolléga, hanem arra, hogy irreálisan sok lövés jön ki jobb lábra, amivel a jobb lábas játékosok könnyebben bánnak el, mert fel-fineszelik a bal felsőbe (amit te is írtál).
csak ugye bal lábasoknál ez nem így megy, mert vagy jobbal lövi el, és szögletzászló, vagy bal külivel, amit hajlamosak védenek a kapusok, mert lassabb és kisebb az íve. -
F1rstK1nq
aktív tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Mikor jön a passz vagy csak egyszerűen nálad van a labda és lőni szeretnél, akkor megnyomod az L1-et(nem tartod nyomva) és abba az irány billented a LS-et amerre lőni vagy passzolni szeretnél. Akkor a megfelelő lábára állítja a labdát és a megfelelő irányba fog célozni.
NTD pivot-ként fut ez a dolog. Redditen olvastam. Mellékelt a srác hozzá jó kis videókat is ha érdekel.
NTD ball roll is elég hasznos.

(mondjuk az is igaz, hogy erre nincs mindig idő meccs közben, meg ha kapsz egy driven passt akkor nyilvan L2-t nyomod meg h levegye
szépenmegfelelően
) -
Rypejakten
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
ball roll balra, és ballal a jobb rövidet, nagy arányban bejön, de egyébként tényleg nehezebb velük játszani, én pl. Dybalával abszolút nem érzem a kaput.
-
gabigyerek
senior tag
Skacok, egy kicsit Off szagú kérdés. De ti hogy álltok a bal lábas játékosokkal? Nekem egyszerűen nem jön ki úgy a lépés sosem. (Lehet az a baj, hogy én is jobb lábas vagyok és nem tudok velük azonosulni)
de pl. Griezmannal sosem tudtam hatékonyan játszani, mert mindig a rossz lábról indítottam a lövést :/
Klasszik amikor jobbal a bal hosszúba átlövöm a labdát (kis gyakorlás után bárki hoz egy 70% os gól átlagot ilyen szögből)
Szal nektek hogy fekszik a Left foot?
-
Yodamest
veterán
Persze jól toltad, ezt nem vitatom el, de biztos ismerős az érzés (kinek nem) amikor félpályán alig tudsz átjönni, iszonyat lassúak, nehézkesek a játékosaid, ahogy megkapod a labdát az ellenfél azonnal elnyom (hiába nyomogatom az L2-t semmit nem ér) na szóval nekem ez valahogy ilyen volt, fizikailag egyszerűen nem voltak a szeren. Én sztem olyan fél7-7 től leszek, majd rád írok. (ha CR7-et hozni mered úgy alá rúgok, hogy tuti kapok egy pirosat
) -
-
Attila432
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
De az nem olyan szép kéééék!

Jaja, egyedül Totti IF lapja marad meg a kezdőben, a többi mind sima. Totti viszont kijátszhatatlan, amikor utoljára néztem 30 meccsen volt 26 gólja és 4 gólpassza.
-
Attila432
tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Tegnap összeraktam ezt: TOTS Bl a Bundesliga kupára, meg gondoltam jó lesz később is. 5 meccset játszottam, meccsenként 15-20 kaput eltaláló lövésem volt, egy sima győzelem, két hosszabításos siker és két vereség. Az összes meccsen az ellenfél kapusa volt a legjobb. Így eladtam mindenkit, buktam egy 100-ast, mert mára beestek az árak, Most kicsit átpártolok az online seasonra az Ultimate-ből.

Nem tudom, hogy hendi-e vagy egyszerűen így jött össze, mindenestre nem látom értelmét telepakolni IF lapokkal a csapatokat. Sima lapokkal nem annyira tapasztaltam még hasonlót. -
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Hű bakfitty...

Az remek, ha megint lehet tanulni, plusz ráadásul nálunk még nem is tölthető... Köszönöm a visszajelzést!!!
Nyomasd az infókat, ha még lesz!!!Többiek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5401,14" FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11,ÚJ AKKU
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
- Sony Ps5 konzol slim
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Persze. Meg a játékosok többsége is. 

)

)