Új hozzászólás Aktív témák

• Rexcsek

tag

Sziasztok!

Elnézést kérek a kifakadásért, de tegnap egy kicsit elegem lett abból amit az EA megenged magának.

Volt egy kis időm délután gondoltam FUT-ozok egy kicsit.

1. meccs-laggmentes játék, jó meccs, győzelem

2. meccs- van egy kis házi PC bajnokságunk, gondoltam letoljuk a meccset Gattival, hát nem sikerült, mivel tök mindegy volt, hogy én hívtam őt, vagy ő engem semmi sem történt. Frissítettük a kereteket, az égieket is segítségül hívtuk: semmi. Ezután hazajött a család és egy kicsit pihi.

3. meccs- Este 8 után, kupa nyolcaddöntő egy 1. osztályt megnyert ellenfél ellen, 1-0-ra vezetek, kilép a 15.percben, nem baj :a győzelemet elszámolta

4. meccs-szintén 1.osztályú ellen, atom laggolás, de olyan szinten, hogy a passz kb. 3 másodperc alatt ér oda az emberhez, ehhez nem tudtam a nevemet adni kiléptem a francba.

5. meccs- laggolás újra, 3-0-ra vezetek, erre kilép az ellenfél vagy nem tudom mit csinál és vereségként könyveli el a meccset :C

6. meccs- atom felgyorsulva a játékmenet, olyan mintha a játék sebessége fastra lenne állítva, alig tudom szemmel követni mi történik, 0-1-nél 6 kihagyott ziccer után kiléptem.

7. meccs- fast és ultra lassú laggolás váltakozva egész meccsen kb. 10 másodpercenként, lehoztam 3-0ra

Összesítve 7 meccsből 6-ot tudtam elkezdeni ebből kettőt fejeztem be. Már elnézést, de ezért adjak ki pénzt kedves EA? Ez az első évem, hogy FUT-ozom, de óriási csalódás az egész. Jelenleg a 2. osztályban vagyok de olyan szinten gáz az egész, h komolyan mondom mostantól számolni fogom, hogy hány meccsen jó a kapcsolat. Egészen hihetetlen :F

Én csak azokat a fórumtársakat és játékostársakat sajnálom akik pénzt költenek a zsetonokra és ezt a "játékélményt" kapják, mert bizony ez a játékmód pont annyit is ér, amennyit a játéklemezen kívül ráköltöttem: 0 forintot :K

Új hozzászólás Aktív témák