Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebigK
addikt
Na, csak találtam egy ST Bale-t 181ezres azonnalival, tegnap volt olyan amin 220K feletti licit is volt, meglátjuk
ha nem megy el legalább 205-210Kért, akkor marad. -
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Inkább örülj, hogy eddig megkaptad az ingyen győzelmeket, szvsz. Kicsit furcsának találom, hogy még ez is probléma, ha a csaló által adott győzelmet véletlenül nem könyvelte el, ez probléma...
Ezen tényleg kiégek. Ha DIV indulásonként kaptam volna 2 free meccset, akkor egész pontosan 5/3 jutottam volna fel a DIV2-ből a DIV1-be és egyszer meg is nyertem volna. Kicsit más lenne a statisztikám és az idei eredményeimnek a megítélése... (Ehelyett még le is húzta a gép a játékomat...) Kabaré.

-
thebigK
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Erre most nem tudnék mit mondani, én is csak abban bízom, hogy még lesz árzuhanás, van pár kiszemeltem és hiába a mostani csábító árak, szerintem még menni fog lejjebb.
Kristof - ezzel sajnos sokmindent nem lehet kezdeni, szerintem sokan találkoztunk már ezzel a problémával

-
Kristof_94
nagyúr
DIV1-ben vagyok most, ahol összedobott 2 csalóval, akik mindketten lőttek egy öngólt. Mondom de jó, legalább nem fogy feleslegesen a szerződés. Ugye kiírja a szokásos szöveget, hogy megszakadt a meccs, erre rögtön utána kidob a játék főmenüjébe és DNF, vesztes meccs... Eddig, amikor csalóval találkoztam nem volt ilyen, mindig simán nekem adta a győzelmet. És ezt 2x egymás után, úgyhogy gyorsan 3-0-2-re módosult a statisztika. Mi lehet az oka?
-
Sirandrish
legenda
Szerintetek mikor lesz az árak zuhanásának a vége?
Sajnos nekem nincsenek millióim, sem százezreim, de talán egy Modric/Benzema párossal meg tudom erősíteni a BBVA-s csapatomat, csak azt nem tudom hogy várjak-e még? -
thebigK
addikt
-
Kristof_94
nagyúr

Izgi! Majd nézhetjük élőben Twitch-en, ahogy Castro, Bateson87 és társaik 100-200-300k pontból kinyitják majdnem az összeset

-
thebigK
addikt
válasz
szupersanyi
üzenetére
Inkabb SIF Gameiro!
Mr. J - Koszonom
-
Rypejakten
addikt
válasz
szupersanyi
üzenetére
túlárazott, Jackson Martinez / IF Sanabria jobb választás nála.
-
zsolti72837
addikt
válasz
szupersanyi
üzenetére
Nem rossz.

-
szupersanyi
aktív tag
Mit gondoltok erről a lapról? Valaki játszott vele?
-
thebigK
addikt
válasz
Sanyicucu
üzenetére
Fuuu qrva jó, CAM és ST posztokon is, CF pozilap van rajt, de nagyon bejött nekem. Az, hogy kicsit lassú és darabos, nem akkora probléma mint amilyennek elsőre tűnt, bőven használható. Többször játszik CAM poszton nálam, mint csatárként de kb 40 meccsen olyan 25 gólja lehet, ami szerintem nem rossz.
Közben: sikerült ötödször is div1et nyerni. Kemény dió volt, sok volt a 3esélyes meccs, plusz van benn két zsetoncsaló által odaadott győzelem is, de ettől eltekintve elégedett vagyok, nem gondoltam volna, hogy ennyiszer sikerül behúzni. Egy fájó vereség volt egy magyar srác ellen, na ott Sturridge-tól kaptam egy gólt, amit a védőm szorításában háttal vert be a jobbfelsőbe, ott nagyon mérges voltam, de hálisten nem ezen múlt, nekem is volt szerencsés győzelmem.

-
Sanyicucu
aktív tag
Zlatan hogy teljesít nálatok?Játszik vele valaki?
-
válasz
Rypejakten
üzenetére
Hát azt elhiszem, hogy a magas kapus statok nem hasznosak, pl Suarez (habár élőben láttuk már bizonyítani
Nice
- bár a Futhead nem is veszi számításba, csak a Sofifa (egy másik jó oldal).Lényeg a lényeg, Layún esetében azért elég jó statok adják meg az összképet, pl sebesség, fordulékonyság, ami mindig is számított, még ha a 16-ban talán nem is annyira.
Pogbával nem lehet elfutni, Layúnnal igen. -
válasz
CR2025
üzenetére
Tapasztalatom nincs, csak a statokat néztem, portugál ligát nem csinálnék, szerintem összességében gyenge a játékos felhozatal, kevés a lehetőség, de amit már írtam korábban, ezt a Layúnt, belőle is inkább a TIF lapot, bűn nem leültetni a cserepadra, ott ugyanis nem megy a csapatösszhang kárára ha pl Serie A csapatot alkotsz, viszont bármikor beállíthatod, pl félidőben, és olcsó, és brutál statokkal rendelkezik, még IF Pogbánál is több statja van.
Az ő ára már nem igazán fog lejjebb menni a TOTS időszak alatt, ugyanis kb elérte a 10k-s IF Discard árat, ami már nem igazán fog értéket veszíteni innen, ezért különösen ajánlom mindenkinek most.
-
CR2025
csendes tag
Kiemelnék egy játékost akiről nem nagyon hallottam itt. Mondjuk úgy általánosságban el van felejtve a portugál liga pedig ilyen kincsek vannak ott mint ő :
[link]Na jó lehet elhamarkodottan nyilatkozok róla de aki nekem 3 meccs alatt 5 gólt és 6 gólpasszt összehoz azt nem felejtem el.
Olyan beadásai vannak az embernek. Minden második gól szinte.Meg is hozta a kedvemet egy jó kis portugál ligás csapathoz. Tehát akinek van tapasztalata a portugál ligából ajánlhatna nekem lapokat.
-
Dorcika50
tag
Sokan panaszkodtok a hendire meg írjátok, hogy így csalt a gép úgy csalt a gép, hogy mindent megfog a kapus, mindent kihagynak a játékosok. Lehet benne valami én nem tudom. Csak az jutott eszembe erről a mindent megfog a kapus dologról, hogy még a Fifa 15-nél amikor reklámozta az ea a játékot volt egy olyan, hogy fejlesztettek játékosok érzelmein és, ha valamit kihagy a játékos mérgesebb, feszültebb lesz, ha meg a kapus véd az növeli az önbizalmát stb. Nem lehet, hogy a meccs elején kihagysz valamit egy kicsit ideges lesz a játékos odacsúsznak neki annak se örül stb.? Ezzel nem azt akarom mondani, hogy szerintem nincs hendi a játékban csak ez így eszembe jutott, és kíváncsi vagyok nektek mi a véleményetek erről.

-
Sz7Cs
aktív tag
Sziasztok !
Sokat kellett várnom, viszont tegnap este sikerült megnyernem az első osztályt

Számomra itt véget is ért a UT.
Record: 310-79-135Kedvenc formációm : 41212, 4312 volt.
Platform: Xbox OneBPL Keret: De Gea, Zabaleta, Otamendi, Rojo, Baines, Yaya, Ramires, Rooney, KDB, Aguero, D.Costa
BuLi Keret: Neuer, Piszczek, Boateng, Naldo, Rodríguez,Junuzović, Vidal, Alaba(CM), Müller,Aubameyang, Lewandowski
IF lapokat nem használtam.
Volt még kb. 400k tartalékom és a csapataimat eladtam, az összeget TOTS idején elnyitom, lehet csinálok egy videót majd róla

További jó játékot az ultimate teamhez, most a sima szezonba szeretném az első osztályt megnyerni, levezetésnek meg jöhet a menedzser mód a 17 megjelenéséig

-
törölt tag
Szerintem én még várok vele.
Ibrát talán megveszem most, de a többi értékesebb kiszemelt játékos mind IF, amiknek az árát remélhetőleg a TOTS lapok lejjebb viszik majd.
A maradék meg mind 15k alatti áron kapható, azokon úgysem vesztek sokat, ha kockáztatok és várok a vételükkel. -
Stylerr
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
A héten itthon voltam, és figyeltem az árakat PC-n. Neymar ára 20k-val több mint 2-3 napja, 90-es Benzema 50-60k-val több (nyilván az is benne van, hogy ma már nem nyitható, viszont láttuk azt is, hogy utána esik be igazán egy IF ára, miután nem nyitható a következő pár napban.)
-
toome1985
tag
Én nem vártam. Ezt raktam össze. Lové elfogyott, majd meg lesz valami. Egyenlőre elleszek velük.
hurkák! -
LedyGyuszi
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
igen, nagyon morfondírozok, hogy bevásárolok...végülis akiket szeretnék, belőlük most mindenkit megtudnék venni...mondjuk talán egyedül a TOTS esélyes játékosok IF lapjaival érdemes várni...
(#15566) RolEnD_:
különböző bajnokságok heti legjobban teljesítő játékosai kapnak ilyen tuningolt, színes kártyákat. Drágábbak ezek a lapok és csak egy hétig nyithatóak, tehát korlátozott számban elérhetőek...véleményem szerint a +1 ratingű játékosokat nem érdemes megvenni, csak a min. +2-eseket vagy a pozíció módosítottakat (pl. ST Schürrle) -
RolEnD_
tag
Sziasztok!
Új Fifás vagyok, kérdésem, hogy pl. ennek a Team of the Week-nek mi értelme? Csak tájékoztató jellegű, érdekesség, vagy ha megszerzem ezeket a kártyákat, akkor gyakorlati haszna is van?

Köszönöm!
-
Rypejakten
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
kérdés, hogy lesznek-e jelentősen lentebb, mert mindenki hasonló elvvel kivár, vagy elkezdenek felmenni még azelőtt, hogy kijönnének a TOTS lapok. érdekes lenne, annyi szent.
-
LedyGyuszi
addikt
szépen esnek az árak...már most -50%-kal tudnám visszavenni a játékosaimat...

-
toome1985
tag
Jobb oldalra csinalnek egy kis bolondsagot mert nagyon szeretem Verrattit. Szoval jobb oldalon egy David Luis If Van der Wiel If Verratti haromszog all szemben egy If manolas If Maicon Marchisioval. Melyiket valasszam? Bocsi telorol irok es keves idom van gepelni. (Ekezethiany)
-
toome1985
tag
Erre van money.
[link] -
fpatrik17
senior tag
válasz
Citroware
üzenetére
Gyors összehajigáltam egy teamet pár lap köré, akit nagyon ki akarok próbálni:
Ben Yedder - Ben Arfa - Perisic
Cserepadon, akiket variálnék talán. Elég csúnya squad
200k-ból összepattintható kis ügyeskedéssel. -
fpatrik17
senior tag
válasz
fpatrik17
üzenetére
+ 1 opció Ben Arfa 84 ST-be
Őt nagyon-nagyon-nagyon szeretném kipróbálni egyszer

-
toome1985
tag
Ugyan már anèlkūl is szivat a game. Közben változott a nèzőpont olasz francia hibrid lesz. Csak h nehezebb legyen.

-
dracox
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
Én is azon lepődtem meg a legjobban..

-
toome1985
tag
Sziasztok. Engem is elkapott az aranylaz. Eladtam minden jatekosomat es kitalaltam a tutit. Egy olasz csapatot rakok ossze a leheto legtobb if lapbol. Mar most is elegge a beka segge alatt vannak az arak. 4-3-1-2 felallasban gondolkodom vagy esetleg 4-3-2-1. Az erdekelne hogy a jobb oldalon védőt középpályást támadót plusz egy belső vedot kit ajanlanatok akinek van if lapja es kb 20-30-40k koruli az erteke. A tobbi nagyjabol mar korvanalazodik. Mindjart osszerakok futheaden egy teamet aztan johet a segitseg.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Rypejakten
üzenetére
Érdekes...

-
dudu5130
őstag
Nagyon mérges vagyok. nem sikerült még sose kupát nyernem és most sikerült a döntőbe jutnom. Az első félidőben sikerült elmennem kettővel. Az ellen semmi extra MOTM Griezmannal cselezgetett aztán lőni próbált, veszélytelen volt mind addig amíg a második félidőben meg nem zavarodtak a játékosaim. A felvagdalt labdáira nem is mozogtak elfejelgetni, a labdakihozatalaim felejtősek voltak mert nem bírtam emberhez passzolni. Naná, hogy vert 3 vak gólt Griezzel.
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Pedig éjjel suarez 175K körül mozgott PC-n. Most egy órája néztem, nem láttam 200 alatt. Én is rá vadásznék, de még kell egy kis zseton hozzá sajnos. Nem sok, de kell.
-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hogyne, még el se kezdődött az örült pack nyitogatás.
-
Kristof_94
nagyúr
A mostaninál még lesznek alacsonyabban a játékos árak?
-
Sanyicucu
aktív tag
BPL csapatba kit ajánlotok RM pozícióba?Nekem Willian nem igazán vált be ezért megvettem Pedrot(85) de valahogy ő se az igazi.
-
gabigyerek
senior tag
Bosszantó dolgok level 98, amikor két egymást követő meccsen a 92-ik percben kapsz gólt, majd középkezdés után lefújják. Két vereség.
Harmadik meccs. Már idegállapotba vótam bevallom. 2-2. 4 perc hosszabbítás. Na mondom most nem lesz az ami eddig, hogy benyalok egy rohadt gólt és kikapok. rúgtam mindent ahova értem.
Na mondom lefújja. Nem kapok gólt.
HÁT DE! B@$$ZA MEG!!! 35 méterről ráveri utolsó esélyként, erre a rohadt Pepe belefejel, csak éppen hátrafelé kapus meg kamillázik csak.
Hát de ezt nem akarom elhinni. természetesen előtte 5 meccses győzelmi szériám volt. Azt amikor már a szezon címért megyek már jönnek ilyenek.

Sorry
-
F1rstK1nq
aktív tag
A sima kick off módban, melyik formáció felel meg az FUT-os 4321-nek, nem tudjátok?
Tegnap átjött haverom fifázni egyet, teszteltem volna rajta a formációt, de nem találtam ezért beraktam egy 433-as támadót.
-
Kristof_94
nagyúr
Így kell elbukni egy győztes meccset... [link]
Bocsi a silány minőségért, úgy tűnik az AMD felvevőprogram nem a legjobb.
-
Stylerr
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
Én most cseréltem le a 88as Griezmannt a 90es Benzemára. Nálam nagyon szürke volt Griezmann, és könnyen el is nyomták.
-
Kristof_94
nagyúr
Ha folyton kidob a draft 0-0 eredménnyel, azt lehet jelenteni az EA-nek? Vagy csak adnának két sima arany csomagot, azt hello?!
-
bab1987
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Szintén így jártam. Első két meccs sima, harmadikon is vezetek 10 perc van vissza és ledob előjel nélkül.
Sajnos nálam már az a tendencia, ha az ellenfelemet vágja le a szerver nem kapok érte semmit, vagy csak nagy ritkán. Ha engem vág le, kíméletlenül 0-3

-
vegitossj7
addikt
A legjobb felhasználni az ingyen tokent unalomból, lőni 13 gólt roncival 2 meccs alatt és a 2. meccsen lebasz a szerver és vesztesz... Köszi EA, köszi coinhackerek.
-
gabigyerek
senior tag
válasz
Stylerr
üzenetére
Én használtam már mind a kettőt.
Váltogatom szükség szerint. Nem tudom melyik a jobb, mert a játék nem engedi összehasonlítani. Ugyanis:
4-3-3 felállásban volt, hogy J.Martinezzel 9,6 os átlagot hoztam össze, 4 gólt rúgott. Következő meccsen 6 os átlagot érdemi megmozdulás nélkül.Az én játékom az, hogy védelemmel megállítom az ellent, passz középpályára és 1-2 passzal fel a szélsőnek vagy csatárnak. Erre tökéletes ez a felállás.
4-3-2-1 vagy inkább a 4-3-1-2-t meg meccs közben szoktam átváltani. Ugyanis ha azt látom, hogy erős a védelem, és szélen lehetetlen betörni, akkor beteszem öreg tevezt és ketten mennek Jacksonnal a védelemnek, persze iilyenkor kiesik a szél, de jól szokott kijönni a váltás, mert mire az ellen lereagálja a formációváltást, már rég vertem 1-2-t.
Összességében:
4-3-3 hosszú passz+kontrajáték
4-3-1-2 meg rövidpassz+letámadás(szubjektív véleményt halhattak)
-
toome1985
tag
Szerintem is elég érdekes dolog ez a beadás - fejes gólszerzés. Nekem elég jól ment 4-3-3-ban aztán kb. április eleje óta totál kihalt, mondjuk váltottam 4-3-1-2-re. Most próbálom újra a 4-3-3-at mert egyik nap poénból összedobtam megint egy kontrázós teamet és nagyon adta. Benzema szerintem igen jó megoldás arra ha az ember ezt a fajta játékot erőlteti. Legalábbis nekem bejött amig ezt játszottam. Most Griezmann van a helyén majd meglátom mennyire jó. Itt lehet szemezgetni ha valakit érdekel mennyire rá lehet állni a széljátékra, vegyesen van minden, de elég sok a beadás gól. [link]
-
#TOTTI
őstag
válasz
dudu5130
üzenetére
Én is olyan ellenfél ellen nyertem kinkeservesen illetve kaptam ki, akik védekezni/futni nem tudtak. Minden emberem elpasszol, és szinte minden lövés mellé, vagy kapusba, irányítót is cseréltem (PC) hátha. Igaz ezek előtt volt egy megszakadás, talán azt büntette. dnf, vagy mit írt ki.
-
szeby241
csendes tag
Sziasztok,valaki ütközött olyan problémába hogy nem megy a Fifa companion??? Ma próbáltam belepni de kéri hogy frissitsem az alkalmazást,viszont mikor ralepek akkor kiírja hogy az én orszagomban nem elérhető??? Mit lehet tenni?
-
_adaml21_
őstag
válasz
sylvia_1988
üzenetére
Jófogáson szerintem hirdetheted nyugodtan
-
_adaml21_
őstag
válasz
sylvia_1988
üzenetére
11. Szigorúan tilos a következő termékek, szolgáltatások hirdetése:
10. Számítógépes játékok accountja (hozzáférés, regisztráció, felhasználói fiók) és az azokhoz kapcsolódó játékok, melyek nem használhatóak a fiók nélkül (bővebben), illetve (tipikusan az ún. MMORPG) játékokban használatos virtuális tárgyak (karakter, pénz, egyéb).
-
thebigK
addikt
válasz
sylvia_1988
üzenetére
Facebookon vannak magyar FIFA-s oldalak, en ott hirdetnem, ott elkelhet hamar

-
-
_adaml21_
őstag
válasz
sylvia_1988
üzenetére
Csak az accot adhatod el egyben, tehát mindkét játékot. De hardveraprón ne hirdesd, mert ütközik a szabályokkal.
-
sylvia_1988
tag
Sziasztok!
Van egy Origin account, amelyhez a FIFA 15 és a FIFA 16 tartozik.
Szeretnék megválni a játékoktól - vagy a fióktól, mert a kulcsok felszabadítására nincs mód, ha jól tudom. Aprón régen tilos volt ilyesmit hirdetni, manapság nem tudom, mi a helyzet. Olvastam egy cikket, hogy az Európai Bíróság döntése értelmében törvényes megszabadulni a játékoktól, tök mindegy, mi áll a végfelhasználói szerződésben és technikailag hogyan oldható meg az eladás.
Nevetséges az egész akadályoztatás, ennyi erővel a ruhákat se lehessen beadni használtruha boltba, nehogy ott vásároljanak néhányan ahelyett, hogy újat vennének.
Mit tehetek?
Előre is köszönöm a segítséget!

-
Stylerr
addikt
Akkor jól gondoltam!

Végre kész!
Játék eleje óta kb ez volt a csapat volt célom, de főleg ez a támadótrió.
(Pepe helyére majd később érkezik S. Ramos) -
ProgenXL
őstag
válasz
dudu5130
üzenetére
Ismerős helyzet. Hihetetlen mekkora különbségek vannak a mérkőzések közt és itt nem is arról van szó hogy erősebb lenne az ellenfél. A saját játékosok úgymond változnak meccsről meccsre. Van hogy minden pöccre megy van hogy kín szenvedés átvinni a térfélen is. Az biztos hogy ide önmagában a játszani tudás nem mindig elég. Ha a gép azt akarja akkor úgyse nyersz.

-
dudu5130
őstag
Lejátszottam most egymás után 6 meccset, a játékom mindegyik meccsen jól ment. Jól indultak be az emberek, jól is helyezkedtek. 2 kupa meccs 4 bajnokság. A 6 meccsből 3-at nyertem simán, a másik 3 meg olyan ordenáré módon lett elcsalva, hogy erre szavak nincsenek. Egy egyszerű passzt nem tudtak mecsinálni az embereim, a labda átvételeknél 2 méterre pattant el a labda, olyan lassan fordultak a 90 pace-s embereim mint egy 60, minden helyzetemet a kapusba lőtték, hiába csavartam, böktem vagy csak simán lőttem. Az ellen meg a térfél közepéről lődözte a góljait, meg a szereléseim pattantak elé amiket bevert. Totál homály gólok. Naná, hogy ki estem a DIV 2-ből. Mindezek ellenére a felállással nagyon meg voltam elégedve.
-
Stylerr
addikt
Van olyan aki az idei játékban sikeresen alkalmaz fejjátékot 4-3-3, vagy 4-3-2-1 felállásban a középcsatárjával? Vagy idén ne is erőltessem a 90-es Benzemát, mert nincs fejjáték?
-
evibly
senior tag
+sokszáz
Azt vettem észre én is, h új csapat/játékos/taktika esetén a játék egy ideig azzal jutalmazza az embert, hogy minden sikerül, jönnek a győzelmek, pörögnek a dolgok. Aztán jön a visszaesés és akik zseniálisan játszottak három meccsen, azok egy idő után visszafejlődnek megye hatodosztály szintre. Így jártam SIF Kruséval, Adurizzal, és még sorolhatnám...
Jelenleg nem használok színes lapot, egyedül személyes kedvencemet, IF Ben Yeddert tartottam meg.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingatlanos topic!
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Nintendo Switch Limited Let's Go Eevee Edition Gyűjtői állapot
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+OLED 3év Prémium GAR
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ha nem megy el legalább 205-210Kért, akkor marad.

- bár a Futhead nem is veszi számításba, csak a Sofifa (egy másik jó oldal).
Pogbával nem lehet elfutni, Layúnnal igen.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)