Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Vegyel az arabol egy Aguerot

-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Persze h jobb. Foleg hogy Vardy H/H ugytudom, ergo mindenhol ott lesz, csak ott nem ahol kene. CAM posztra meg gyenge a passingja ergo sztem folosleges megtartani.
-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az nagy üzlet volt.
De legalább te tudsz neki örülni, engem szétb.szna az ideg, ha 4500 Ft-ért csak két olyan játékosom lenne, akiknek az árát meg tudnám keresni 15-20 nap alatt fogyóeszköz kereskedéssel.Mondjuk én alapból nem adnék 100 Ft-ot se az egész TOTY csapatért, de ezt leírtam már sokszor, nem akarok belemenni megint. Lényeg, hogy nem bántad meg.
-
Kristof_94
nagyúr
Vagy ne várjak? Jobb a sima Diego Costa?

Mert a physical ás mental statok egyértelműen jobbak lesznek az angolnál, de a többit nem tudom... -
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szoval 4500forintert van egy SIF Vardy-IF Moreno parosod

-
Kristof_94
nagyúr
Újabb jó hír!
Vettem 2200 pontot mert most 4500 körül volt és gondoltam szerencsét próbálok. Ugye az első csomagból jött Vardy, a második semmi jó... Utána a maradék pontból nyomtam egy draftot, persze első körben kiestem. Kaptam 3 csomagot és egy sima gold csomagban benne volt egy IF Moreno 
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Rakd ki minel elobb! A frissen nyithatok a legelejen a legdragabbak!
-
Z'Z"
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Várj az eladással, mert szerintem többet ér, ha már nem lehet nyitni.
-
Kristof_94
nagyúr
Nyitottam egy új Vardy-t! Még nincs a piacon! Szerintetek mennyiért lehetne elpasszolni? Vagy inkább tartsam meg?

-
Sirandrish
legenda
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Hja ezt én nyitottam
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Rypejakten
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
-
zsolti72837
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ez nekem is kell.

-
LendvaiFeri1
veterán
Ezmiez?

-
válasz
Rypejakten
üzenetére
Vele az egész mezőnyjáték le van tudva.

-
válasz
Rypejakten
üzenetére
De ő egyszerre csak egyszer szerepelhet a csapatban.
Nem helyettesíthet mindenkit. -
Rypejakten
addikt
az elmúlt néhány hét legjobb TOTW-je. Ben Arfa, Ben Yedder, Bruno Peres, Koke, Moreno, plusz mindegyik IF miniarcát és elég jól eltalálták... klassz!
és Alderweireld IF-jával felszabadult egy spot a TOTS Most Consistent-ben, kíváncsi vagyok, ki fogja megkapni, mivel ő sima TOTS-t kap helyette.
Citroghost: azért ne túlozzunk.. 7chem OP Florenzinél nem jobb.
-
Kristof_94
nagyúr
Ilyen jelenleg a BPL keretem: [link]
Van esetleg valaki aki még fejlődést hozhatna? Esetleg egy "olcsóbb" inform?
-
Z'Z"
őstag
Csak szerintem gáz, hogy De Bruyne még a wolfsburg mezzel virít a kártyán?

-
thebigK
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
+1 Mario Fernandesre, én is az előbb vettem meg, volt Bruno Peres, Danilo, de egyiket sem éreztem az igazinak, Fernandes pedig már bizonyított nálam régebben.
-
Jokko
tag
Brazil jobbhátvédet kit ajánlanátok Dani Alves-en kívül?
433-(4)-es felállás + általában rakok rájuk egy stay back while attacking utasítást, beadogatni, felfutni velük ritkán szoktam -
Z'Z"
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Legalább "kedvezményesen" hozzájutunk.
Éz lénni kici kínái fifa game, nádon occó.
(#14859) thebigK:
A jelenlegi árát nézve, szerintem annak lenne sz.p.s, aki megvenné.
Egyébként tényleg brutál lap. -
dudu5130
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Nekem full 10 percnek tűnt.
De a másik halálom, amikor végig nézeti a gólját és, ahogy ünnepelteti magát a kezdés előtt. Pláne ha egy maszat gólt lőtt. -
_adaml21_
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Asians?

Engem amúgy rettentő érzékenyen érintett ez a kínai liga fellángolás, több szempontból is. Egyrészt Ramires és Jackson Martinez (de főleg utóbbi) kirobbanthatatlanok a csapataimból. Másrészt bíztam benne, hogy Lavezzi eljön egyet az MSN mögé lötyögni a Barcába
-
Z'Z"
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Neee

-
sz_abika
addikt
Olvasom a topikot és mindig rájövök, hogy jó hogy nem PCn játszok, minden harmadik post a csalókról szól.
Mik vannak pontosan? "Coinvásárlásért jelentem" ezt pl nem értem egyáltalán, de azt sem hogy megállítják a játékot?

-
Z'Z"
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
+1
Amennyien az idén átigazoltak oda, szerintem se lenne hülyeség. -
LedyGyuszi
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
amennyi offline meccset játszok, engem se nagyon hoz lázba... + lassan 2 hete FIFA tünetmentes vagyok ,mert eladtam... és ne mis hiányzik...

egyébként sztem a potenciál miatt a kínai ligát kellene betenniük...
-
Z'Z"
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Igaz, kevés csapattal, de a görög és ukrán most is benne van.
Szegény ejának a többire már nem futotta, hogy beletegye!
-
Rypejakten
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
csődbemenne az EA mire lebizniszelnék az izraeli liga licenszárait a sábesz deklis népséggel.
amúgy engem annyira hidegen hagy a magyar liga is a fifában.. úgysem játszanék vele online, max. offline 1-2 meccset.. egy görög vagy ukrán ligának több értelme lenne.
-
Z'Z"
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
mert a világban olyan kevés "izraelita" él vagy irányít...

-
Z'Z"
őstag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Azért valld be, hogy Bödével te is ledzsúdóznád az ellenfelet.

-
Z'Z"
őstag
[Vote for FIFA 17 Leagues]
Ha jól emlékszem tavaly is volt ilyen szavazás.
Jelenleg:
Which League FIFA 17 Should Have?
Israeli League (15%, 433,722 Votes)
Turkish PTT League (15%, 430,363 Votes)
German 3rd League (13%, 376,970 Votes)
Hungarian League (4%, 120,080 Votes)
Múlt évben:
1. Brazil
2. Ukrán
3. Izrael
4. Kína
5. Német 3.
6. Thai
7. Török
8. Egyiptom
9. MAGYAR -
dracox
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Miért érdemelte volna meg a Wolf a továbbjutást? A Real egész meccsen olyan tempón pörgött, hogy így még talán nem is láttam őket soha. Amit az első meccsen benéztek azt itt sikerült kijavítaniuk.CR 200%-on ment még a 90. Percben is. Hihetetlen milyen kondija van.
-
Kristof_94
nagyúr
Attól félek, hogy a Barcelonának nem lesz egyszerű holnap. Az elmúlt 3 meccsen mutatott játékkal biztos nem...

-
LendvaiFeri1
veterán
FÜSTÖLÉSEK VOLTAK!4!!

-
thebigK
addikt
Azt a szabadrugast amit cr bevagott szerintem benezte viktorka

-
MdewC
nagyúr
CR elképesztő, mesterhármas, a gyenge City meg tovább jutásra áll.
Szerk.:
(#14834) Kristof_94: Szerintem nem, de ezen nem veszünk össze, ez csak szubjektív.

-
törölt tag
válasz
szeby241
üzenetére
Semmi értelme fejleszteni.
Most a TOTS miatt eladtam az összes csapatomat és visszatértem a játék elején összerakott MLS-BPL hibridhez, amit leginkább szimpátia, mintsem játékbéli tudás alapján válogattam össze, ezt is bizonyítja, hogy a középpályámon 43 az átlag pace.
És az a helyzet, hogy jobban megy velük a játék, mint bármelyik másik csapatommal, az utóbbi 10 meccsből kilencet nyertem. De nem csak az eredmény szembetűnő, érzetre is jobbak, eddig nem volt olyan meccs, ahol azt éreztem volna, hogy semmi nem jön össze.
Persze lehet, hogy most csak tol a hendi és hamarosan jön egy rosszabb széria, de az biztos, hogy papíron sokkal erősebb csapattal sem tudok elérni jobb eredményeket, sőt...
-
szeby241
csendes tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hat sajnos elkellene vegyem a kedved! Az én kezdo csapatom
e gea- marcelo- ramos- pepe- if carvajal- kroos- modric- rodriguez-bale- if benzema- Ronaldo-!!! De,és itt jön a bökkenő: egy nagy szemetes kuka ez a csapat,hiaba vannak a sztárok,ha a rendszer nem engedi hogy nyerjel,gyakorlatilag 5- bol 1 v 2 győzelem jön össze,azert mondom hogy ez így nem biztos hogy nagy siker a számodra,talán o is úgy van azzal a csapattal mint én az enyemmel! -
Kristof_94
nagyúr
Most egy kicsit büszkélkedni fogok! DIV6-ban (!!!) összekerültem az alábbi csapattal: Neymar, 88-as Griezmann, Bale, Iniesta, James R., Modric... a többi a szokásos.
Abból állt ki a játéka, hogy ide oda húzogatta a jobb oldali kart, leginkább amikor Neymar volt a lasztival.
Vezetett 3-1 arányban, amikor nekiestem. Csináltam egy 30mp-es videómentést, elvileg FullHD kellene legyen, de inkább 144p-s minőségre hajaz
Véletlenül 3 gólt is elmentettem, de a vége a lényeg, amivel megnyertem
[link] -
dudu5130
őstag
Megismerkedtem ma egy új állatfajjal. Szoros meccset toltunk az utolsó 10 percben sikerült elmennem 3-1re. Volt a legvégén egy lövésem ami fölémellé ment. Gyerek kirúgásnál folyamat kilépett a menübe, hogy majd én unjam meg és lépjek ki. 10 percig csinálta. Mondom r*hadj meg tuti nem lépek ki.
-
Tomenko
tag
Egyszerűen nem tudom megnyerni a DIV1-et. Csak egy pont kellett volna és nem jött össze egy hihetetlen lagos mérkőzésen. Ilyet még nem tapasztaltam, hogy a játékosok és a lövések eltűnnek majd megjelennek 2 másodperc múlva. 1:0 -ra kikaptam úgy,hogy az ellen passzolt a kapum felé kb 30m-ről majd a köv. képen a kapusom szedi ki a labdát a hálóból
. Visszajátszáson: bepasszolja a 11-es ponton álló csatárhoz aki átveszi és belövi. Hát B+ ! na ezek után elkezdtem nyomozni a különböző cheat-ek után,valami elképesztő mik vannak.
Be lehet állítani,hogy az ellen 0 stamina-val kezdjen,vagy csak időszakosan lassúljon be. Persze amitől okádok
az a "szakítsuk meg a mérkőzést és nekem számolja a győzelmet " típus.
Elképesztő. Lehet,hogy nincs is hendi csak ez a sok köcsög cheat és trainer használó idióta? -
levike555
csendes tag
Sziasztok!
Ha valaki unatkozik összedobhatna nekem egy Serie A keretet.Lenne rá 150 ezrem,a felállás meg 41212 vagy 433 (4)amiben játszogatok.Köszönöm előre is. -
Rexcsek
tag
válasz
evibly
üzenetére
Szia!
Gratula érte! Szép teljesítmény! Tegnap division 2-ben az egyik meccsemet 0-2-ről felállva nyertem meg 5-3-ra szóval lehet h ezek jó előjelek
Amúgy ellenem is gyakran kilépkednek a mez választásakor, mivel a Boca Juniors hazai mezére azt hiszik, hogy a div.1 győzelemért járó mez
Vicces! -
evibly
senior tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Köszi mindenkinek!

Ez legyen a legnagyobb gondom
Én egyébként mindig letolom velük a meccset, mert kíváncsi vagyok, hogy mire megyek velük.A kit egyébként az idei tervek durva túlteljesítése lenne, de egyszer akkor is nekifutok, még ha ki is esek...
-
evibly
senior tag
És megtörtént, amire szezon elején egy fikarcnyira sem számítottam. Feljutottam DIV1-be, ha jól rémlik, akkor harmadik nekifutásra. El sem hiszem, komolyan

Két meccsem volt hátra, csak két győzelemmel lehetett meg. A döntő mérkőzésre stílusosan egy magyar ellenfelet kaptam, aki nagyon jól nyomta, igazi ki-ki meccs volt, de egy jó Abate passz után Dybala eltekerte Lloris mellett.
Az igazán nagy durvaság eggyel előtte volt, ahol 2:0-as hátrányból fordítottam a 60. perc környékétől kezdve. Mivel nem jutottam közel a srác kapujához, Tevez és Candreva két távoli lövésével (szöglet kombináció) meglett a döntetlen. Utána Pogba forogta be magát a 11-es környékén és nem hibázott!
Ez nekem hatalmas szó, és ennek a sikernek a tetemes részét az itt olvasható tanácsoknak, tapasztalatoknak, leírásoknak köszönhetem, szóval big respect mindenkinek!

(most akkor jöhet a DIV1 kit
) -
Rexcsek
tag
Sziasztok!
Köszönöm az infókat!
Igazából 3 csapatom van, egy spanyol, egy német és egy olasz. Coin százezrek hiányában sajnos igazán nagy neveket nem tudok igazolni(pl.
Pogba, Ribery, Robben, Lewa, Messi, Neymar, Suárez stb.), de ha sikerül feljutnom az első osztályba, ott gondolom durva ellenfelek lesznek.Akik nekem beváltak a következő játékosok: bundes- ez a csapatom nemrég óta van meg, Gündogan , Kagawa elég jól muzsikálnak, most vettem meg Aubemayongot, meglátjuk mit tud.
serie A: Jovetic a nagy favorit, 37 meccs/31 gól mindenféle lap nélkül, Guarín a másik nagy ászom, de jól teljesít De Rossi és Marchisio is. Nainggolant egyelőre még szoknom kell, két elképesztő ziccert is kihagyott már az első meccsein...
spanyol: Koke és Gabi százszorosan behozták az árukat, ez a legrégibb csapatom, Martínez mostanában kezd villogni, de jól teljesít Konoplynaka és Kryzcohwiak is. Griezmann nekem sajnos abszolút nem vált be, amúgy igazából szeretem ezt a játékost, de a kapu előtt szerencsétlenkedik és darabos.
A felsorolt csapatokkal kizárólag online játszottam(season, kupa)
-
thebigK
addikt
válasz
Rexcsek
üzenetére
Vidal talán a legjobb CM a játékban, kihagyhatatlan, akár CDM, akár CM poszton ha Bundesliga csapat épül. Kroos passz, Douglas Costa szintén nagyon OP, az UP lapja van meg, 5* skill, nagyon agilis, robbanékony, szintén jó választás Bundesliga csapatba. Lahm régebben megvolt, de már nagyon nem emlékszem mit alkotott, Ramires pedig a kötelező pacebajnok BPL csapatba, szintén jó választás akár CDM, akár CM posztra, nekem egyedül a lövésével van bajom, de ezt Borusito kollega cáfolhatja, tegnap két akkora gólt b@szott vele nekem, hogy csak kamilláztam

-
MdewC
nagyúr
válasz
Rexcsek
üzenetére
Köszi!

Több mint valószínű, hogy feltolta attack-ra, ami miatt több terület nyílott hátul, főleg az indított passzoknak.
Összességében nem játszottam annyira jól mezőnyben (volt már ennél jobb is), viszont a befejezések valamiért hatékonyan sikerültek, ez az egész a változtatások miatt is lehetett, de az ellenfél se volt acélos.
Nekem is gyakorolni kell most a váltásokat és ütemeket.Sok sikert a div 2-ben!

Szerk.: +1 Vidalnak, nagyon ajánlott, nekem IF Costa van LM pozícióban és nagyon szeretem, szerintem az UP lapját érdemes kipróbálni.
-
gabigyerek
senior tag
válasz
Rexcsek
üzenetére
Vidal a bundes keretbe nagyon stabillá tette a középpályát. Ajánlani tudom csak CM ben. Odaér a kapu elé is, viszonylag jó lő.
Kroos nálam kuka, az a fránya PAC.
Costa nekem nem vált be, egyébként jól lő és mozgékony.
Lahm CDM pozícióban remekelt, de kapu előtt is többször sikerült vele eredményesnek lennem. Bundes teamben helyette Gündogan opció még. Lahm inkább védekezésben erős, gündogan inkább középpálya és attól előre felé erősRamires nagy favorit, támadásban és védekezésben is megállja a helyét, illetve a pacja is jó ami segít fel le futkosni.
hogy melyiket érdemes megvenni az csapat függő.
-
Rexcsek
tag
Szia!
A döntőben az utolsó negyedóra elég ütősre sikerült
Én is próbálok ráállni a jobb analógos védekezésre de egyelőre elég nehezen megy. Nagyfokú koncentrációt igényel, főleg egy jól és gyorsan játszó ellenféllel szemben. Jelenleg a 2. osztályban vagyok a FUT-ban, 2 meccsből 2 győzelemmel. Majd látjuk a folytatást.Más: Kinek milyen tapasztalata van a következő játékosokkal: Vidal, Kroos,Douglas Costa, Lahm, Ramires? Érdemes valamelyiket megvenni?
-
ikusz
csendes tag
válasz
Citroware
üzenetére
Én használom ezt a felállást annyi különbséggel hogy Pereyra helyén Dybala van, és jobb ST-be Agüero van, a kapuban meg Buffon egyébként ugyanez minden. Elég stabilnak tűnik eddig ez a felállás. De a jelenlegi formám nagyon hullámzó.
Én is szívesen játszanék pár barátságos meccset ha lesz vkinek kedve, pénteken mondjuk.
Origin: akoska0222 -
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
vegyél fel originen (krizsaa07), aztán majd tolhatjuk

-
MdewC
nagyúr
válasz
Citroware
üzenetére
Akár, de aki jól szlalomozik, az meg tudja oldani. (sajna)

Nekem legalább is ez a tapasztalatom, hogy ha 1 v 1 van a CB-n, vagy netán 2 v 1, akkor nagy a baj.

Más:
Rá kényszerültem egy új egyéni taktika tesztelésére, még nem tökéletes, hibázgatok, de a támadás építés több lehetőséget kínál. (Ha még több meccsen hoz eredményt, vagy tetszik, akkor leírom.)
Amiken egyébként változtattam, mert már érett és kellett:
- Bekapcsoltam a radart, nem állapot, hogy eladom a passzokat oldalt a védőkkel.
- Alábbi videót ajánlom az ember váltáshoz. Ezt azért, mert sokkal többet kell hátrafelé váltani, tavaly és tavaly előtt nem kellett ennyire a jobb analóg, mint idén. Ezt még szoknom kell. (A videón is az ember váltás miatt hibázok kettőt, amikből mind gólt kapok, plusz az időzítés se volt az igazi, ennél szokott jobban is menni, de a váltást mindenképp gyakorolnom kell.
- L2-t fokozottan használom, driven passt szintén.
- Legfontosabb, eldöntöttem, hogy amit tudok, azt helyezett lövéssel fejezek be, erre különösen figyelnem kell, mert elszoktam tőle, használom/használtam, de sokkal többet kell, itt az online kupa döntőben erre mosta nagyon figyeltem!Egy 2010-es account ellen játszottam (egyáltalán nem volt acélos, sztem nemrég kezdte idén, csak a változtatások miatt gondoltam megosztani a meccset), de nem volt szükség a "csilli-villi" lövőcselekre, pörgésekre, meg nagyobb labdatartásra, mégis több helyzet jött, a váltások miatt stabilizálni kell a védelmet, annyira most nem volt tesztelve, mármint nyomás alá helyezve, de helyre lehet majd állítani.
Összességében az első félidőben csak a helyemet keresgéltem, nem is éreztem az egészet, semmi nem ment nagyon, a második félidőben kezdett összeállni a dolog, bár ez még csak a 3. teszt meccsem volt. Nem az én játékom ez a mostani, de remélhetőleg még alakítva lehet eredményesebb. (Legalább is ebben bízom.) 7-2
Majd ha online div 2-ben is bizonyít a taktika, vagy netalántán segít feljutni, akkor van értelme a dolognak, addig nincs. Múlt hét péntek óta nem toltam div-et, a szitu ugyan az, 4 pont kell 3 meccsen a div 1-hez... (Még adós vagyok egy div 1 winner veréssel, azt is feltöltöm nemsokára.)

-
Kristof_94
nagyúr
Buffon mindent kifogott, de végül szerencsém lett... Ismeri esetleg valaki az ellenfelet? Szerintem magyar volt.
Jelenleg a DIV7-ben vagyok, de még sosem volt ilyen jó szériám, ezzel a döntetlennel lett 5-1-0, szóval jöhet ismét a DIV6
Touré pedig elég jól nyomja, 5 meccsen 1 gól és 2 gólpassz!Nálatok egyébként kik a csúcstartók lapok, gólok és gólpasszok tekintetében?
Nekem Koscielny 21 sárga és 10 piros, Rojo 27 sárga és 5 piros, de még Rooney is 5 pirossal büszkélkedhet
-
Kristof_94
nagyúr
Egy kis érdekesség, hogy kb. kikre lehet majd számítani a "Community TOTS"-ban: [link]
Persze még nem hivatalos, de azért eléggé valószínű...
-
Igen, viszont az előző részekben az volt a gáz, hogy annyira számított a játékosok sebessége, most pedig nem színtiszta sebességből szokás betörni, hanem szlalomozással. Szóval korábban nem is találkozott a szélső a hátvéddel, mert az már más vizeken evezett addigra, annyival gyorsabb volt, most meg találkoznak (mivel a 16-ban érthetetlen módon a sokkal gyorsabb statokkal rendelkező támadó nem tudja lefutni a lassabb hátvédet), csak max kicselezi, elszlalomozik ott, de mivel egy CB védekező tulajdonsága jobb általában, mint egy LB/RB védekezése, ezért akár meg is állíthatná.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Citroware
üzenetére
Ez semmit sem változott, csak annyit, hogy még több az oldalsó betörés, nincs plusz ember (LB/RB), aki blokkolna oldalról, így egyedül maradsz a késő reakció idejű szerelés gombbal és a lassan reagáló CB-vel. Nincs annyi reakció időd, hogy tudatosan reagálj. A legszebb, amikor szerelsz egy irányba, amerre mozdul a védő, de a támadó már rég máshol van. Plusz az oldalsó kapura lövés is OP. Jobban mint valaha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Projektor topic
- PlayStation 5
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Melyik tápegységet vegyem?
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- RAM topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- iPhone 13 128GB Red -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- Gamer/streamer mikrofon, állvány, deck és USB HUB kitűnő árakon!
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De legalább te tudsz neki örülni, engem szétb.szna az ideg, ha 4500 Ft-ért csak két olyan játékosom lenne, akiknek az árát meg tudnám keresni 15-20 nap alatt fogyóeszköz kereskedéssel.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem helyettesíthet mindenkit.

Amúgy ellenem is gyakran kilépkednek a mez választásakor, mivel a Boca Juniors hazai mezére azt hiszik, hogy a div.1 győzelemért járó mez