Hirdetés
- Yettel topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
üzenetére
Közben próbálkoztam és feljebb vittem a kezdőárat 450-re, volt amit 500-ért vettek meg, de volt 600-as azonnaliért eladott is. Most 270.514 zsetonom van, eddig nem nagyon észleltem a különbséget, de most már figyelni fogom.

Ja és 300-ért próbálom elhozni, de max 350-et adok érte. -
mitisz
tag
Sziasztok!
TOTS Marchisiora pályázok, van jelenleg 250k-m, de az alja PC-n jelenleg 350k.
Nem tudom mikor lenne a legideálisabb megvenni. Mit gondoltok, jövőhét szerdáig/csütörtökig be fog esni 250k körülire az ára? Mikor lesz a legolcsóbb egyébként? -
dracox
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Majd próbáld ki. Nekem alap kezdő. Srácok a kereskedéshez annyi plusz tippet adnék ami nekem bevált. Persze nagyobb tőke nem árt hozzá. A fogyóeszközök napiszinten nálam is mentek óránként, de a nevesebb IF lapok +10es attr. Lappal megspékelve tuti nyerő. Anno egy IF Benzemat vettem simaban 150-ért aztán pár nap múlva 220k-ért el is vitték ezzel a módszerrel. Lila Wijnaldumot is 20k-ért vettem aztán turbózva 45k-ért vitték. IF hamsik, IF gervinho stb.stb... Addig ameddig nem viszik el őket a fogyóeszközökkel foglalkozom továbbra is. Elég "köcsög" egy húzás a piacon, mert átb*szás az egész, de ha sok a hülye akkor miért ne Használjuk ki őket. Másodsorban a legkevésbé sem érdekel a kis lelki világuk a coin csalóknak és nem csalóknak, hogy szépen át lettek ejtve

-
ProgenXL
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
javaslom a chemeket kereskedni.

Én amióta elkezdtem jócskán 100k felett járok tradeléssel és szinte csak chemmel. -
törölt tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Most azoknak túlságosan lement az áruk ahhoz, hogy érdemes legyen kereskedni velük, tele van a piac 200-250-es azonnali árú lapokkal.
Akkor volt értelme, amikor még meg tudtad venni 200-250-ért azonnaliba (csak akkor a frissen listázottak oldalán kellett nézni, nem az elején, mert gyorsan elvitték őket) és el is lehetett adni 350-400-ért.
De az előbb is írtam, abból ne vonj le nagy következtetést, hogy veszel 5-öt és nem megy el, mert egy óra alatt a százból szoktak 5-10 körül vinni átlagosan...
-
ProgenXL
őstag
Suarez most 185-186k azonnaliba PC-n
-
Sirandrish
legenda
Nah kipróbáltam ezt a bizniszt arany szerződésekkel.
150ért gyakorlatilag lehetetlen elhozni Bid-el, mert 200at rádobnak. Legalább 50et bideltem meg 150el, minden outbid.
200 buyoutal nagy nehezen lehet hozni elfele, vettem is 5öt tesztre, de 250-300as áron még csak meg se bidelték egyiket sem egyelőre.. -
ProgenXL
őstag
Az ár esés szerintem a TOTS nyitás estéjén a legnagyobb. A legtöbben akkor nyitnak mint pl tegnap este. Néhány chem amivel én kereskedek a padlón volt az áruk. Mára viszont megint emelkedett,
Szóval az adott tots lapok nyitásánák az első napján este vannak igazán lent az árak. Szerintem. Hisz akkor nyitnak a legtöbben. -
törölt tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Pedig semmi különöset nem csinálok. Mondjuk mostanában nem licitelni szoktam, hanem azonalli áron veszem, csak az a baj, hogy alacsony áron 40-50 perc körül kell keresni a lapokat, eltart egy darabig, mire oda lapozgatok.

De ha veszel 400-ért és eladod 550-ért, még az is bőven jó. Napi 10k-t lehet így is keresni vele, ha eladsz 70-80 db-ot.
Csak ezt úgy nem tudod kipóbálni, hogy veszel 10-20 lapot és csodálkozol, hogy max 1-2 megy el. Én úgy kezdem a napot, hogy tele van a 100-as lista, aztán van több olyan óra, hogy egy lapot sem adok el, máskor meg elmegy 15-20 is egyszerre. Van, hogy 40.
De mondom, a nap végére 70-80 lap mindig elmegy, ami nem is olyan sok, ha azt nézed, hogy 12-szer újralistázom egy nap.
Igazából attól függ az egész, hogy mások mennyiért rakják ki abban a percben, amikor te is. Mert a vevők az első két oldalt szokták nézni, amikor épp tele van 400-ért árult lapokkal, akkor hiába teszed ki 500-ért, nem fogják vinni. De sokszor van olyan, hogy kiraknak egyszerre egy csomót mondjuk 800-ért, vagy akár 1000 felett is, akkor elviszik azt is, amit 700-ért raksz ki közéjül.
Egyébként most pont ránéztem és az első 3 oldalon 750 coin volt a legolcsóbb squad fitness, ha pont ezek közé ki tudsz rakni 650-ért olyanokat, amit 300-350-ért vettél, akkor lehet kaszálni. Csak ezt nem lehet kiszámítani.De ezzel is úgy vagyok, mint a játékosok árának jóslásával; inkább nem mondom, hogy hallgassatok rám, nehogy úgy járjon valaki, hogy pont a TOTS idején a nagy játékos vásárlás elkölt egy csomó pénzt fogyóeszközökre, aztán nem tudja eladni.

Mindenesetre nekem bevált ez a módszer, és most már tényleg a lehető legrészletesebben le van írva.
Ami lehet hiba volt, mert minél többen vadásznak olcsó squad fitness lapokra, annál nehezebb nekem is elcsípni őket.
-
atti29
tag
válasz
thebigK
üzenetére
Áhh ez miatt nem aggódok !

Meg vacilálok is ,hogy kit kellene megvenni Benzema 90 Griez 88 vagy Suarez ..
Szerinted esik az áruk mikor nyitják majd a BBVA TOTS packokat ?!
Bocs a sok kérdésért de azt nem értem ,hogy a 90-es Benzin lapját adják 200k körül meg 1,2 millióért és veszik az 1,2 millióért feltett lapokat ,sőt most konkrétan 1,3 milliós licit van az egyiken .. -
dracox
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jordi alba-t nem próbáltad még f. luis helyett?
-
szupersanyi
aktív tag
-
törölt tag
válasz
atti29
üzenetére
Sokan azt mondják, hogy már mennek vissza az árak.
Szerintem viszont lesz még esés akkor is, amikor kint lesz a BPL TOTS, de főleg akkor, amikor nyitható lesz a BBVA csapat, mert mindenki Ronaldo-t meg Messi-t akar és szvsz sokkal több packot nyitogatnak majd, mint most.
Aztán ki tudja, azt nem mondom senkinek ,hogy hallgasson rám, mert nincs tapasztalatom a korábbi részekből, meg nem is lehet ezt pontosan kiszámítani, de az biztos, hogy én megvárom a BBVA játékosokat.
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
4-3-3(4)-hez valami jó esetleg egyéni taktikát tudnátok ajánlani?

-
atti29
tag
válasz
üzenetére
Nálam is ugyanez a helyzet ..
Azonnali áron viszik van ,hogy húszasával óránként szal ott van valami hiba a gépezetben !
A másik szerintetek esnek még az árak vagy most szép lassan kúsznak vissza ?
Neymar ára legalábbis kezd emelkedni .. Bár helyette Konop 84-es lapját is nézegettem ..
Másik kérdés Suarez 200 k körül van még mindig de annyiért már Benzema 90 és Griez 88 lapja is kapható valaki próbálta valamelyiket ? -
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az hogy a francba? A tegnap éjféli hozzászólásom óta elvittek 53 db squad fitness és contract kártyát, előbbiből ráadásul ~10-et 650 vagy 700-as azonnali áron.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Nálam nem volt csapat váltás, de vmi nincs rendben, mert minden működik, feltűnően, az eddigiekkel ellentétben. Ezért gondoltam arra, hogy a karbantartás, vagy a csapat frissítés. Nálatok működik a bal alsó + becsúszás kombináció?
Időközben Ronaldo már újra 630K, szóval ebből nekem az következik, hogy a TOTS előtti 1 hétben voltak a padlón az árak. Lehet lesz még hullámzás, de aki a héten, előző hétvégén, vagy a napokban vásárolt, az jól tette.
-
Stylerr
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
Port forwardingot próbáltad?
-
Sanyicucu
aktív tag
Agüero mellé szeretnék egy csatár párt.Kit ajánlotok?Erőcsatár vagy inkább fürgébb fordulékonyabb kell a 4-1-2-1-2 (2) felálláshoz?Most így néz ki a csapat.
-
Rypejakten
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
nem, max ha minden meccsen kilépsz, és manuálisan kiesel a 10. osztályig.
-
Sirandrish
legenda
Offline divet lehet resetelni?
-
Rypejakten
addikt
miért van az, hogy az utóbbi 4 meccsemen 4 ragequit-tel léptek ki ellenem (div10, nem nagy teljesítmény), de mind a négyszer elvesztettem a kapcsolatot az EA szerverekkel, és kaptam egy DNF-et? kurvajó, 4 meccs 4 vereség div10-ben.

-
-
Rypejakten
addikt
töröltem a csapatom, és egy újat indítottam, amikkel végre megy a játék, de szerintem ez a kezdeti boost az oldalamon, majd pár meccset még letolok, és jelentkezem.
* * *
eddigi legjobb TOTS kártyák számomra:
Bryan Ruíz - ne zavarjon senkit a chem-veszteség, a legjobb büdzsé CAM a játékban
Ross McCormack - TOTS játékos discard áron tűrhető statokkal, megnézem milyen skót csapatot lehet köré felhúzni.
Kristóf, őt nehezen tudod berakni Costa helyett, tekintve hogy nem a BPL-ben játszik.
Alan Dzagoev - második brutál CM, ő is must-have lesz.
Guido Pizarro - sokan Sosa-ra mennek rá, miközben argentin CAM-ből csomó van, míg CDM-ből egy sem. ez a srác tökéletes arra a posztra.
Josip Iličić - az egyik legjobb Serie A csatár lesz, érdemes kipróbálni, akinek ilyen csapata van.plusz ugye Marchisio és Dembelé.
-
Sirandrish
legenda
Na úgy döntöttem hogy nem várok tovább, és ma megpróbálom begyűjteni Modricot és Benzemát ebbe a csapatba
Tudom hogy sokan Rakitic helyére raknák Modricot, de én Perez helyére fogom, már csak az lenne a kérdésem hogy maradjon-e ez a felállás és mondjuk Rakiticot rakjam be CDM pozicióba vagy váltsak vissza 4-3-3 (4)-re és Rakitic CAM-ba?
Utóbbi nekem szimpibb, de természetesen meghallgatom a hozzáértők véleményét
Illetve Benzema jó választás szerintetek? A simához még nem volt szerencsém, de egy Draftba az IF lapja rettentő durva volt...ha fele olyan jó a sima akkor már jó

-
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Félve és nagyon halkan kérdezlek, hogy érzel-e bármilyen ig változást a szerver karbantartás és a legutóbbi single player keret frissítés óta...?
-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hülye vagyok, squad fitness, tehát rare, ugyanúgy mint a contract lapok. Nem tudom miért írtam non rare-t.

Türelmesnek kell lenni, nem visznek el minden órában ugyanolyan sokat, most nekem is csak 5 lap ment el. Van hogy egyet sem vesznek, a következô órában meg lehet, hogy 25-öt.
De mondom, tegnap éjfél körül töltöttem fel a 100-as listát, meg délelôtt vettem még néhány lapot és a nap végére 30 valahány lap maradt a transzfer listán, tehát összesen ~80 ment el, és ez így szokott lenni szinte mindig.
De ha nagyon nem akarják vinni, akkor tedd ki 500 vagy 550-es azonnali áron, úgy is van rajta 200 coin haszon. De ma nálam elkelt néhány még 700-ért is...
-
Kristof_94
nagyúr
Vettem most jó pár arany squad fitness lapot 300-350-ért, próbálom őket eladni 400-as kezdő licittel és 600-as azonnalival, de nem nagyon mennek...

-
Czibor10
tag
Sziasztok, már egy ideje követem a topikot, és most sikerült nyitnom egy bronz Tots Stewartot
. Nagyon tetszik, de szerintem nem használnám. Kb mikor lehet érdemes eladni? A mostani 10k-s áráért inkább használnám néha Willian helyett
. -
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Akkor abból azért olyan sok coin-t nem tudsz farmolni.

Miért nem kereskedsz inkább? Most 300-350-ért vettem non-rare fitness lapokat, 600-ért raktam ki és az elmúlt órában elvittek belőle tizet... Plusz 7db non-rare contract lapot darabonként 150 coin haszonnal.
Naponta vagy 80 lap simán elmegy még így is, hogy tömve van a piac és alacsonyak az árak. És nem vesz el sok időt, mert csak lefekvés előtt szoktam újratölteni (ez mondjuk van 20-25 perc), meg annyi, hogy óránként újralistázom.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Citroware
üzenetére
Számít, mert jelenleg "csak" 270 ezer zsetonom van, úgyhogy most beálltam a coin farmolásra a TOTS idejére. Persze ez nem cheat, csak reménykedés a csalók jóindulatában, hogy megajándékoznak egy öngóllal. Tudom nem szép dolog, de most ez van. Amúgy nem egyszerű, mert van, hogy egy óra alatt csak 2 ilyennel dob össze, a többi csak szórakozik veled vagy egyből kilép.
-
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát ha ennyire nem számít a pénz, akkor már Touré helyett tehetnéd TOTS Dembelét is.
-
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szerintem nagyon jó CDM, de a sima Nainggolannál annyival nem jobb, amennyivel drágább.
-
válasz
Kristof_94
üzenetére
Még mindig magasabb a sebesség statja, mint Manolasnak a lövő.
Annak ellenére, hogy botlábú, az egyik legjobb Serie A hátvéd. 
-
válasz
Kristof_94
üzenetére
És az miért baj, ha túl jó? Az a jó, ha jó. Vagy mazochista tetszik lenni? Akkor tegye be Discardondot.

-
válasz
Kristof_94
üzenetére
Jó játékos, de se csatárnak nem igazán jó a sebessége miatt, se CAM-nek a passzolása miatt. Sima Tevez jobb.
LOL most nézem, hogy végre van egy igazán jó CAM a Serie A-ban. Az eddig hiányposzt volt a bestbuyok terén. Ilicic
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Citroware
üzenetére
Ez igaz, de pl. az olasz bajnokságot nem csipázom és nevetségesen OP játékosok vannak, utálok is ellenük játszani. Viszont egy spanyol csapatot szívesen építenék, de arra rámenne mindenem, mert Neymar-t és Bale-t szeretném a szélekre. Tudom, hogy drágák és vannak mások is olyan jók, de attól függetlenül tetszene a dolog. De szerintem a vége az lesz, hogy maradok ennél a BPL csapatnál

-
válasz
Kristof_94
üzenetére
BPL-ben minden játékos túlárazott, én nem számítanék rá annyira.
-
Kristof_94
nagyúr
Én Kanté-t néztem ki a csapatomba. Megérné vajon? Ha benne lesz a BPL csapatban, még olcsóbb lesz.
Ami gyengébb stat (Futhead alapján): kapáslövés, tizik, emberfogás, csavarás, szabadrúgás, fejelés. Ezek nem tűnnek vészesnek
-
thebigK
addikt
-
atti29
tag
Szerintetek meddig zuhannak az árak ??
Például Neymar (lw,90),Bale (rw) ..
Filózok egy hybrid csapaton spanyol meg mondjuk középpályára egy Vidal, Pogba mennyire életszerű bár ez az új Busqets lap nagyon jól néz ki de az már sok lenne .. Jelenleg 500 k a keret de "üzletelek" bőszen !
Jah formáció 4-3-3(3) meg 4-3-3(4) ... -
törölt tag
válasz
Borusito
üzenetére
Pedig hidd el, hogy megérte neki.
Nem örül egyébként, csak színészkedik, örülni majd akkor fog, ha utána ránéz a bankszámlájára. De nem sajnálom tőlük, csak azt hogy nem nekem jutott eszembe ezt csinálni.Tegnap egyébként megvettem Ibrát, mert többen azt mondtátok, hogy valószínűleg a minimumot már elérték az árak.
Ehhez képest már most 10k-val olcsóbb.
Még szerencse, hogy a többieket nem vettem még meg, többet nem hallgatok rátok. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Borusito
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hogy örül, ~100k point és őt kapta. Teljesen megérte.
-
-
atti29
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ennek mi értelme ?

-
Kristof_94
nagyúr
200k fifa pont !

-
ProgenXL
őstag
Utolsó 5 meccsem a két 1-1es döntetlen mellett. Ez a Brazil keret jó cél lenne hogy egy kicsit többet játsszak.

-
ProgenXL
őstag
Köszi szépen mindenkinek a megerősítést ezzel kapcsolatban.
Így már biztos hogy összerakom. 
-
thebigK
addikt
Van brazil keretem, nagyon csipem oket

Ees veegre elvittek Balet, 215K-ert, ez tobb mint 20ezres profit
-
ProgenXL
őstag
válasz
balisz
üzenetére
Igen pont ettől tartok én is hogy ott azért keményebb ellenfelek vannak.
6. meccset se tudtam végig játszani. Szintén Brazil kerettel jött. Jól játszott
de 3-3nál feladta és kilépett így elkönyvelte 3-0 győzelemnek nekem. Hát meggondolom még de esélyes hogy összerakom.
Hulk itt RM-ként játszik bár tudom hogy UT-be van csatár is belőle.
De most akkor berakom őt is. -
-
ProgenXL
őstag
A Brazil keretet próbálta már valaki? mivel eladtam UT-be a játékosaim, így most Online Season-be játszok. Több csapattal is próbálkoztam már de a Brazil jön be eddig a legjobban. 5 meccsből 2 döntetlen és 3 győzelem. Ezt a 3 győzelmet úgy kell elképzelni hogy elsőnél a 45. percben, másodiknál a 80. percben, harmadiknál 1-4es előnyben a 69. percben (lásd a képen) adta fel az ellenfél. Nem tudom miért de nagyon megy velük a játék, Minden játékos akkor és ott van ahol kell. Esélyes hogy összerakom UT-ben is.
-
donceleger8
őstag
Sziasztok! Ide irányítottak a kérdésemmel!
Playstation 4-el játszom.
Kompletten bemásolom ide is:Sziasztok.
Miért nincs olyan a Fifában, hogy online bajnokság? Konkrétan olyan, hogy mondjuk egy vagy több haverral le tudnánk játszani egy komplett szezont, pl az olasz bajnokságban. Mindenki otthon, kényelmesen játszana. Az egyikünk lenne a Juventussal, a másik mondjuk a Napolival a harmadik meg a Romával stb......
Aztán szépen fordulóról fordulóra játszanánk, mintha karrier lenne. Ha olyan a helyezésünk akkor megyünk a BL-be vagy az EL-be, olasz kupa stb.....
Ezt bonyolult lenne összehozni?
Manapság az is megoldható hogy egy időben többen is szerkesszenek egy excel fájlt, akkor egy ilyen a mai korban megoldhatatlan feladat lenne? Vagy van ilyen? Fifa 15-ben nem találtam ilyet.
Pedig ez szerintem ez egy izgalmas játékmód lehetne. 2 barát vagy több egy bajnokságban játszik és meglátni ki meddig jut. Vagy ilyet ne is várjak? -
Z'Z"
őstag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Minek, amikor a 84-es up lapja is tökéletes?
Szvsz. Kampl, vagy Gündogan többet ér középen.
, -
Kristof_94
nagyúr
Közben Futheadre már felkerültek a lapok, persze még ár és részletes statok nélkül: [link]
-
gabigyerek
senior tag
Arra a 91-es Aubára beneveznék

-
atti29
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én már nagyon kíváncsi vagyok ,hogy zajlik ez az egész ..

Ahogy elnézem brutál értékeket kapnak a játékosok .. Gondolom az áruk is hasonló lesz ..
Mondjuk Engem nem érint ez a része csak annyiban ,hogy a mostaniak ára csökkenjen még jobban!
-
Kristof_94
nagyúr
Kanté nem tűnik rossznak, kíváncsi leszek mennyibe fog kerülni... Bár ő lehet nem lesz olyan drága, ha esetleg a BPL csapatba is bekerül.
-
evibly
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
De ezek nem a hivatalos lapok, ha jól sejtem. (mert az este héttől lesz publikus).
-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Pedig többször volt már szó róla, hogy semmi értelme az total ingame stat-nak.
Egy jobbhátvédnek felesleges a 91-es dribbling meg a 80-as shooting, amikor a 66-os strength miatt lenyomja mindenki. És akkor még ott a high/low workrate is.
Arra jó, hogy meghúzza a szélen és beadja a labdát, csak pont védekezésre nem használható annyira, ami nem éppen elôny rb poszton.
-
dracox
addikt
BBVA (RB) pozicioban kinek mi jott be. Nekem Danilo van, de nem tudom De Marcos vagy Dani Alves előre lépés lenne e. Carvajal nem jött be sajnos.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
gabigyerek
üzenetére
Azt a Dani Alves-t szívesen elfogadnám, a játékban jelenleg a TOTY lapja rendelkezik a legmagasabb ingame stattal.
-
atti29
tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Egy vagy két ilyen csapattal találkoztam de ezek általában nem tudnak játszani ..
De a csapatuk hozza a meccset Nekik ..
Amúgy ,hogy lehet ilyen csapatra szert tenni .. Sok sok apróba kerül ..
-
sz_abika
addikt
Két Courtois baki után, div 3ba vissza estem.
Ezzel a csapattal lenne a cél div 1, de nem tudom hogy mostanság nekem nem megy , vagy valami tárgyi tévedés van a csapattal.
[link] Hozzáteszem ingame 99-es chemistry van.Kapus poszton nem vagyok megelégedve, de ha jól látom Neuerig igazán nincs is mit fejleszteni :/
Viszont talán a legnagyobb probléma a támadásoknál van. Sokszor teszem be fejre szélről és/vagy bejátszom passzokkal Higuainnak, viszont ha nem ő viszi el és kipattan 16os elé, úgyérzem egy második hullámmal sokkal több kapuralövésem lehetne. Régebbi Fifáknál lehetett állítani custom beállításokat, hogy támadásnál hova fusson pl az ember, az már nincs itt, vagy nagyon eldugták? Vagy formáció csere kéne, hogy legyen valaki a kipattanókra?
-
-
LendvaiFeri1
veterán

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Honor 200 Pro 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Asus ROG Strix G533ZW 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3070Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ddHIFI RC30B RCA-RCA összekötő 120cm
- series X csomag
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem tudom mikor lenne a legideálisabb megvenni. Mit gondoltok, jövőhét szerdáig/csütörtökig be fog esni 250k körülire az ára? Mikor lesz a legolcsóbb egyébként?

Annak ellenére, hogy botlábú, az egyik legjobb Serie A hátvéd.