Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chereiose
addikt
válasz
F1rstK1nq
üzenetére
Viszont If lukaku csak 25K..nem olyan sok.
Most elég alap a csapatom, csak goldok vannak, 4-3-3(4)-ben van a felállás, clichy-kompany-vertonghen v otamendi-walker, cm fernandinho, cam coutinho, cm oscar, rw willian, st egyelore sturridge, lw egyelore sterling, oda kell majd egy shanchez. -
MdewC
nagyúr
válasz
Yodamest
üzenetére
Nem veszem magamra.

"attól még tűrhetően tolod"
Megtisztelsz! 
Maradjunk annyiban, hogy az eddigi 3 meccsünkből 1 meccsen sikerült szerencsésen nyerned, én legalább is így éreztem, hogy a 3 meccs teljesen egyforma volt, a karácsonyfa lapjaimmal semmi belassulást nem vettem észre (a másik kettő kicsit egyoldalú lett). De majd játszunk még, mert 3 meccsből sok következtetést nem vonnék le.
Minden esetre messze vagyok attól a szinttől, ahova sorolom magam fejben, az tuti, de amiket eddig láttam, még mindig várom azt a nagy verést.
Talán hamarosan megkapom a méltó büntetésem. (Más meg is adja néha.)
Javaslom vegyél fel még néhány kollégát rajtam kívül, kíváncsi vagyok, hogy ellenük mit sikerül alkotni. (gabigyerek, Blashe (sainthabakuk), de még tudok javasolni)
Ne érts félre, csak próbáltam viccesen reagálni, ha már bekategorizáltál, de ha nem az, akkor elb@sztam... Na mind1, várom a vissza vágókat, az tuti!

-
Yodamest
veterán
válasz
gabigyerek
üzenetére
Igen, az a rossz, hogy minden UT csapattal játszott meccsen előjöhet, legyen az friendly vagy akármi. Van egy elméletem, a napokban ezt fogom tesztelni:
A kis és nagy rating összefüggéseit fogom megnézni, mert az biztos, hogy jobban megy a játék, ha van 1-2-3db 80 alatti játékos a csapatban. Megpróbálom úgy kezelni, mint a többi kapcsolatot a játékosok között, tehát ha középen egy Marci mellett mondjuk Lulic játszik aki 78-as, tuti jobban fog Marci is játszani, mintha egy Naingolan lenne mellette.F1rstK1nq nehezen tudnám felrakni, mert evolveo strapatelefont használok
(IP67, por, csepp ütésálló, stb) -
gabigyerek
senior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Mocsár effektus
ez lehetne amúgy egy hivatalos kifejezés is...Biztosan létezik amúgy, kár is tagadnia bárkinek, nálam is előfordult már és mindenkinél sztem.
És az a szomorú, hogy FUT online barátságosnál is bedobja. Tegnap egy spannal játszottam és az 5.-ik !!! percben mondtam neki, hogy ezt nem fogom megnyerni, mert nem volt középpályám és a csatáraim all out attackban is a középpályán nem mentek túl. Plusz a passzok sem sikerültek.Kicsit más:
Kapott már játékosotok 10.0-ás értékelést meccsvégén? Kapusom Begovic szerzette egy ilyet
igaz mindent meg is fogott. -
Yodamest
veterán
Na mondom beköszönök már, meg látom az LSD parádé lapok megint terítéken vannak, amikről nekem elég masszív véleményem van.
Szerencsére egyre többen írják, meg én is már a 14 óta azon a véleményen vagyok, hogy semmi értelme a színes lapoknak. Direkt megint kipróbáltam, vettem csatárnak egy 84 IF Perisicet, statokban elképesztő durva a fickó, de annyit mondok, hogy utána felüdülés volt visszatenni a gold Mandzukicot vagy Higanyt.MdewC hát a meccseink sem semmik. PS-en képtelen vagyok kontrollerrel rendesen írni így most végre meglehet beszélni a dolgot.

Azért szerintem az sem véletlen, hogy a kis 79-es playerekkel teletűzdelt B csapatommal baromi jól ment a játék a rainbow válogatottad ellen... Mintha rákompenzált volna a játék, és nem arról van szó, hogy visszapattogott hozzám a labda, hanem érzésre is sokkal lendületesebb volt a csapat, jobb volt a helyezkedés, a passzok automatikus megelőzése, ami nagyon sokat számít. A szélsőmmel is simán becseleztem magam az 5-ösig, talán az volt az egyik gólom is, de azért tudtam megcsinálni, mert volt sebesség. A másik meccsen meg utána olyan érzés volt, mintha mocsárban sétálgatnának, be volt lassulva mindenki, semmi helyezkedés, megelőzés nem volt. Ott már a 20. percben tudtam, hogy ezt nem nyerem meg, mert semmi kraft nem volt a csapatban. Nem is próbáltam megindulni, mert a sprint sebesség olyan volt, mint a kis csapatommal az alap séta! Védőim lepattogtak a támadókról, azért is volt a 2 tunkolós gól.Szóval így éltem meg, nálam hatalmas különbség volt a 2 meccs között. De ez nem offense meg semmi, attól még tűrhetően tolod.
Csak elég szomorú, hogy nem tud konstans szinten mozogni a játék, ezért is írtam a seasonst, mert ott nincs ez a random faktor. -
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Kollégával szoktam tolni PS4-en, szóval ne keverjük...

Én tele vagyok, mint a karácsonyfa, mindenféle lappal, konklúzió nincs.

(Rengeteg a kamu bekapott gól, ha jól, ha rosszul tolom. Bárkit megverek, de akárkitől ki is tudok kapni. Attól függ, hogy fej/írást dobtam-e a meccs előtt.)
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
leteszem vagy abbahagyom, nálam ugyanaz...

egy fecske nem csinál nyarat sztem...több győzelmem van, de ez nem feltétlenül neki köszönhető, hanem talán a felállás módosításnak (visszatértem 4-1-2-1-2(2))-re, tegnap megvolt az idei legnagyobb arányú győzelmem is a TOTS kupa 2.fordulójában...
Müller eddig 6 meccs 12 gól CAM-benAmúgy nekem továbbra is a hullámzás a bajom...Néha nézni is rossz azt a szerencsétlenkedést, amiit az embereim művelnek vagy hogy a különböző glitch használók a játék hibáit kihasználva tudnak érvényesülni ész nélkül...nem vagyok top játékos (div2- 11 szezont játszottam le, kb 4 hónapja csak kupázom), de az idei évben vhogy több meccs nem jön össze, hiába dominálom a meccseim kb. 80%-át. Tavaly 4ből 3 meccset megnyertem, Idén 3ból 2t átlagban...
-
gabigyerek
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nemnem az nem én vagyok

Nem hagyom abba, ha elegem lesz csak leteszem pár napra. Csak az a lényeg, hogy nem feltétlenül éri meg azt a pénzt. PS4-en div1-ben a TOTS előtt nem nagyon volt IF lap vagy TOTY lap...egy-egy csapatban csak. Mostmár van több TOTS lap, de volt itt fórumon is olyan kolléga aki sima gold csapattal nyert div1-et. Parasztvakítás. OKé TOTS Müller tényleg durva, de most komolyan, számszerűsítve gól számban sokkal többet rúg a csapatod csak miatta? Vagy hogy változott azóta a győzelem-vereség aránya?
Én inkább azt vettem észre, hogy sok olyan csapat van ahol alacsony a rating, tele OP játékosokkal és szét szednek

Nekem a jobb és balhátvédem, plusz néha a CB-k is 79-esek! és ugyanazt hozzák mint bári más
div1-div 2 között mozgok velük. -
LedyGyuszi
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
3 meccs múlva meg majd jön az én abbahagyom a játékot hsz, bocs ha összekeverlek vkivel...
+1-es upgradelt lapoknak véleményem szerint semmi értelme, de azért egy min. +3-4-es ratinggal ellátott emberke már elég többletet tud adni...
Én általában pozi módosított színes lapokat veszek (Pl.Schürrle), de most pl. TOTS Müller és TOTS Baumgartlinger (azt hiszem Rype kollega nagy kedvence) egyértelműen bitang!
(#17486) tsigalko87:
pl. TOTS Icardi, már várom, hogy teszteljem...
-
#TOTTI
őstag
válasz
gabigyerek
üzenetére
SERIE A-ban hiányposzt a CAM és ST, oda jó 1-1 kék lap. Igaz a személyes kedvenceket is megveszem kékbe, sajnos Tottinak nincs.

-
Rypejakten
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
Hazard IF lapja is hasonló parasztvakítás amúgy, alig kapott valami upgrade-et.
-
gabigyerek
senior tag
Én már nem hiszek az IF, SIF, TOTY, TOTS lapokban
Megvolt Vardy, Kane, Lukaku, Tevez TOTS lapja, Megvolt Aguero TIF lapja stbstbstb és eredménytelen volt mind, vagyis eredménytelenebb mint a sima lapjaik.
Tegnap visszavettem Aguero 88 as lapját 3 meccs 8 gól, aztán mondom megveszem a sima gold Diego Costát. 5 meccs 11 gól. Minek a kék lap?

Konklúzió: parasztvakítás az egész
Gold Smalling így is úgy is lépést tud tartani TOTS Vardyval, aztán ellöki mint egy egy szalbazsákot
TOTS Kanté jó fizikumú de ... Ramires ugyanazt hozza, de komolyan, vagy még jobbat szűrő középpályásként.
Kapusokról nem is beszélek hogy felesleges. Egy valakin gondolkozom az pedig IF Hazard, a többi leves

-
Chereiose
addikt
Szerintetek BPL csatárnak if lukaku, vagy if martial? Esetleg más? Agüero sima lapja is lement már 40K környèkére..
-
Roleegsi
tag
Sziasztok!
Tegnap megvettem a játékot Instant-gamingen keresztül, letöltöttem originen, és menedzser módben a második meccsem kezdetekor lefagyott a game, nem reagált semmire, majd bezártam, és utána elkezdett szarakodni a winchesterem. Egy 2 TB-os Toshiba, eddig semmi baja sem volt.
Vagy látom a vinyót, vagy eltűnik, nem is látja a win10... rámegyek a mappákra rajta, lassabban nyitja meg, tölt... töltés utána nem reagál, eltűnik a komplett meghajtó... újraindítás, a windows próbálja rendbehozni a rajta lévő partíciókat, megint látoma meghajtót, minden lassan indul róla, a fifa egyáltalán nem... majd a sokadik újra indításra tudok játszani a fifával, de csak a demo módot engedi, nem látja hogy fel van telepítve...
a hd sentinel-t el sem indította, arra is kifagyott a komplett meghajtó, és eltűnt... az is azon a meghajtón volt (tört). A rendszer egy külön ssd meghajtón van, azzal minden rendben.
Most letöröltem a fifát, elindítgattam a többi játékot, minden újra jónak tűnik. Mi okozza ezt?? Meghalt a winchester?? Az Intel Rapid tárolásitechnológia program, és az eszközkezelő látja, és normálisan fut...
Tudja valaki mi lehet? Köszi előre is! -
válasz
Rypejakten
üzenetére
Nem is ebbe a részébe kötöttem bele a dolognak, csak abba, hogy a futheadnek az a funkciója hogyan működik, mert amit írtál, az úgy nem volt teljes egészében igaz.
-
Rypejakten
addikt
válasz
Citroware
üzenetére
igen, és? nem a 85 a szentírás, vagy vízválasztó vonal, és ezek a statok kiegészítik egymást.
a 30. oldalon található Yasin Öztekin vagy Ibrahim Sissoko is ugyanúgy mozog ingame, mint Willian, használtam mindkettőt vagy 15 meccsig.leírtam, hogy mely dolgokat kell nézni, onnantól ő is képes gondolom választani.
-
Chereiose
addikt
Másik kérdésem az lenne, hogy most egy brazil squadom van, aki értelmes az megvan (kivéve neymar), kérdés ezt érdemes-e lecserélni angol bpl squadra? Ahogy nézegettem, lehet erősebbet tudnék összerakni, ebben a brazil squadban elől egyedül az if Jonas jó (ő viszont nagyon) meg Willian, de ő csak RM. Jó féléve volt bpl squadom, az elég jól ment, mondjuk ezzel a brazillal is most 2. osztalyig mentem, vagy 3 bajnoki címmel...

-
válasz
Rypejakten
üzenetére
Nem-nem. Csak aszerint vannak rangsorolva, hány %-ban számítsanak azok, amiket megadtál, aztán ezek alapján dobott egy rangsort.
Tehát simán lehet köztük az elején olyan, hogy 98-as az értéke egyikből és másikból, a harmadikból meg csak vagy 75. 
-
Chereiose
addikt
ki az a játékban, aki olyasmi típusú mint willian? nagyon szeretem, tehát ilyen gyors léptűt keresnék

-
ProgenXL
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Elnézésedet kérem ez 100%-ban nem lett megerősítve én pedig úgy mondtam mint aki ott volt...

Rypejakten igen elképzelhető köszi.

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Miért is?

-
ProgenXL
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Eleinte az volt de elvileg holnap már be is jelentik. Gyorsan lezajlik a dolog mert utazik Franciaországba az angolokkal és előtte le akarják tudni a dolgot.
-
ProgenXL
őstag
Köszi zsolti72837 azt valahogy sejtettem köszi

kis átigazolási info
Granit Xhaka után Jamie Vardy is az Arsenal játékosa lett. Még nem hivatalos de az orvosin már át ment.
-
ProgenXL
őstag
Karrier módban hogy tudok játékost igazolni? erre még nem jöttem rá. Érdeklődni lehet a játékos után addig eljutottam már.
-
Sanyicucu
aktív tag
Szerintetek ezen 2 kapusból melyik a jobb?[link]
-
Takika14
aktív tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Én sem azt mondtam, hogy a védekezés gyökérség hanem a sok gyökér csak áll ha én is megállok és semmit nem csinál...
Mindjárt utána nézek, köszöntem.

-
Takika14
aktív tag
Melyik gombkombináció az aminél az embereim csak követik az ellenfél minden mozdulatát? Kurva idegesítő, hogy a sok gyökér csak ezt csinálja és sokszor lehetetlen a kapu közelébe érni. Az RB-t használom én is de a védekezést manuálisan irányítom.
-
Sanyicucu
aktív tag
Jó ez a játék nagyon.
Stabil 4. osztályból most a 8. ig estem vissza.Van 4 csapatom és azon gondolkozok,hogy el kellene adni őket és csak 1 csapatra koncentrálni.2 meccsenként ráadni a csapat frissességet és kész. -
Chereiose
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
Mondjuk ha nem jó, akkor el tudom adni nagyjából ennyiért. Lövése 85-ös viszont, főként ezért vettem meg, meglátjuk milyen.
-
Chereiose
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Kíváncsi leszek.
Rypejakten: Kit vettem még aki "ilyen"? egyébként talán azért, mert brazil squadom van és Jonas mellé kellett még egy if...
-
Chereiose
addikt
80-as if Charles szerintetek milyen? 16K volt, most mentem vele 1 meccset, de nagy 0 eddig..
-
Sanyicucu
aktív tag
Egy hozzá értő emberkét szeretnék kérni,hogy pár kérdésemre válaszolna-e privátba?Beállítások stb....Szinte állnak az embereim a pályán.A 7 éves lányom lefutná Agüerot.
Újra raktam a játékot hátha be akadt neki valami de akkor is ugyan ez a jelenség. 
-
Takika14
aktív tag
-
szekto
aktív tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Most meglestem a Mirror's Edge: Catalyst gépigényét, azt is már a Frostbite hajtja, és személy szerint én azt nem találtam olyan magasnak. Persze aztán kérdés, hogy végül mit hoznak ki az egészből. Na mindegy, majd kiderül, én azért kíváncsian várom.

-
zsolti72837
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére

(#17440) szupersanyi: Csak kipróbálni vettem meg.
-
szupersanyi
aktív tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Pfujjj, áruló!!

-
Rypejakten
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
igazad van, megkövetem magam, tényleg teljes játékot adnak.

viszont, így már az ára is érthető a 7-8k-val, hiába nem ér 1500 forintot az egész PES.

-
zsolti72837
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
Nekem megvan ONE-ra és tartalmazza az alapjátékot is.
-
Chereiose
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére

-
Chereiose
addikt
PES EB játéka tartalmazza az alapjátékot is? Valamint az milyen rendszeren fut (steam?) ?
-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ez nagy.

SirA:

-
Sirandrish
legenda
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Lassan lebomló szénhidrát(focihoz ideális)....lehet direkt dobatta be

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
szupersanyi
üzenetére
Pedig nagy forma a pali...

-
_adaml21_
őstag
válasz
szupersanyi
üzenetére
De mitől paraszt, magyarázd már meg? Leírtam, hogy egy végtelenül egyenes ember, ami a szívén az a száján, de sosem ócsárol céltalanul.
Előbb érteném meg, ha Busquetset parasztoznád le a fetrengései miatt, vagy Suarezt, de totál megalapozatlan ez Danira nézve...Nálam a bunkó játékos tipikus példája Diego Costa, hát hozzá képest Dani a brit trónörökös arisztokratikusságával van megáldva.
-
szupersanyi
aktív tag
válasz
_adaml21_
üzenetére
Én nem azt írtam, hogy a MU védői jobbak, vagy hogy Alves szar, hanem, hogy egy bunkó paraszt. Tény, hogy előrelépés lenne a csapatnak (bár ebben is kételkedek, mert nem nagyon szeret védekezni és Angliában sokkal többet kellene, mint a Barcaban), de nem szeretném szégyellni magamat egy MU játékos miatt. Már így is van pár paraszt, mint Fella, Mourinho és valószínűleg Ibra (akit imádok, de nagyon nagy bunkó), ennyi elég is. Kicsit félek is, hogy Mourinho ilyen játékosokat fog hozni, mert a Chelsea-t megtömte ilyenekkel.
-
_adaml21_
őstag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Hidd el pedig, hogy Darmian félék meg szélsőből átnevelt Valenciák a cipőjét sem tisztogathatnák, hiába a kora.
A bunkóságról meg csak annyit, hogy sosem volt sportszerűtlen, céltalanul arrogáns, de mindig harcolt elveiért, és sokak számára nem volt ezért szimpatikus. De az, ahogyan kiállt a katalán függetlenség mellett, ahogyan kezelte a banándobálós esetet, vagy ahogy megmondta a szarrágó újságíróknak, hogy hol a helyük, azt gondolom példamutató értékű. Az, meg ahogyan az utolsó El Classicoját leszámítva levette a pályáról CR-t, hát, sajna azt senki nem fogja utánozni... Állítom, neki köszönhetjük, hogy Classicon eddig soha nem alakított nagyot a portugál.Na, ennyit Alvesről, örülök neki, hogy egy szimpatikus csapatba vezet az útja, hasznára fog válni új klubjának, ebben egészen biztos vagyok.
-
MdewC
nagyúr
válasz
szupersanyi
üzenetére
Nekem sem a kedvencem. De ingyen... Az nem rossz.
-
#TOTTI
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Igen a net tutti, nekem sűrűn magyarokkal laggol és szinte mind, Invitel vagy Telekom ADSL, szerrncsére 10-ből 1.
-
mitisz
tag
Valaki próbálta már TOTS Ansaldit? Közte és TOTS Sandro között gondolkozok, de nem tudom hogy Sandro megéri-e, tekintve hogy kb. 3-szor annyiba kerül.
-
Sirandrish
legenda
-
szekto
aktív tag
Ööööö ezt olvastátok? [link]
Én elég valószínűtlennek tartom, de ki tudja...
-
Stylerr
addikt
Akkor már a TOTSot kellett volna.

Én pedig nagy erőkkel tesztelem ezt a csapatot. Lacazette 15 meccsen 20 gól, Ben Yedder pedig 15 meccsen 11 gól 11 assist. Remek karmester Yedder, nem is gondoltam volna. Benzema volt az előző csapatomban a sztár, 88 meccsen 87 gól 8 assistal, de itt most "csak" harmadhegedűs, már nem termeli úgy a gólokat. Ez a hármas "triangle of doom"!
-
MdewC
nagyúr
Megvettem SIF Aubat...

-
mitisz
tag
Én nem érzek semmi különbséget a gameplayben a korábbihoz képest. Amúgy azok ellen akik folyamatosan a szélről vágnak be és úgy támadnak, szóval őket nagyon könnyű LT+RT-vel és kivárással levédekezni. Hátrálj, nem tud a labdával agilisabban mozogni mint te a sprint nélkül LT+RT mozgással, lesz esélyed szerelni tízből kilencszer csak várj a megfelelő pillanatra és ne rusholj ki a védőkkel.
-
szekto
aktív tag
Hali!

Hogy áll a program jelenleg? Főleg a PC-s verzió érdekelne, hogy vannak-e még a FUT-ban érdekes meccsek, vagy végre már játszható normálisan a cucc.

Vagy kérdezhetném úgy is, hogy menjek-e kontrollert javítani.

-
Sanyicucu
aktív tag
Én már azon gondolkozom,hogy reggel letöltöm és telepítem a pest.

Csúcs ez a játék.Napok óta olyanok a játékosaim mint ha blokktégla lenne a lábukra kötve meg a lomhaságukról ne is beszéljünk.A legfürgébb játékosaim is alig tudnak lefordulni az ellenfél játékosairól így esélyem nincs a kapuig eljutni se.Ez az én rendszerembe vagy a gépembe lehet?Ezt csak 3-4 napja vettem észre estéről reggelre ilyen lett.
A legutóbbi meccsem olyan volt,hogy a 80. percig vezettem a csel gép ellen tiszta tots francia csapattal jött és a 82. perctől rúgott 8 gólt.
Ezt nem értem.
Ja úgy,hogy beparkoltam a BUSZT a kapuba. 
-
_adaml21_
őstag
válasz
rvn_10
üzenetére
Ugye, milyen rohadt idegesítő... Ez a FIFA 16 tipikus glitch-e, legalábbis a legutóbbi patch óta.
Védekezni úgy kell ellene, hogy behátrálsz, nem rontasz ki rá a védőkkel, sok-sok teammate contain, és így vagy beleviszi a tömegbe, vagy egy megfelelő ütemben végzett szereléssel vége.Vagy, visszapattan elé 3 szerelés után is, és ennek ellenére is gólt szerez. Gyakorolni kell ezt a védekezést, de sokszor hiába csinálsz mindent jól, így is bemakkolja.
-
rvn_10
senior tag
Azt elmondja valaki hogy annak mi értelme hogy csak ugy tud az ellen golt lőni hogy oldalrol becselezi magat es ennyi? Hogy lehet ez ellen védekezni, mert baromi idegesítő, hogy egy emberrel viszik végig...semmi élvezet nincs benne.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Rypejakten
üzenetére
Div?
Közben; Bartra--->Dortmund.
-
Rypejakten
addikt
annál nincs frusztrálóbb, mikor egy divízión belül éli meg az ember a hullámvasutat.
első 2 meccs semleges, de elbénáztam őket (1-1 döntetlen és vereség), kövi 6-on úgy tol a gép, mint az állat (5 győzelem 1 döntetlen), aztán az utolsó két meccsen meg a totális szégyen, ugyanazt kapom magam ellen, mint amit egy meccsel előtte én élveztem. semmi átmenet, egyből minden jöttment csapat megver (egyik, másik). két meccsen nyilván nem jött össze az egy pont.
áh, ez már annyira nem új senkinek, csak tényleg ledöbbenek, hogy míg a 14 és 15 hendikepjei 15-20 meccsek után jöttek ki, itt konkrétan 6 meccs után fordult a kocka.
emiatt a rapszodikusság miatt játszhatatlan ez a rész, pedig fizikára, játékmenetre tök rendben lenne. -
ali75
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- PC /i5-3470/8GB/
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(IP67, por, csepp ütésálló, stb)

sofifa-n lehet pontosan megadott statok alapján szűrni, én azt használom, de a futrank is egész jó támpontot ad.

Ezt nem értem.
Ja úgy,hogy beparkoltam a BUSZT a kapuba.