- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Microsoft Rewards
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebigK
addikt
Lejatszottam fifas palyafutasom legorultebb meccset. Vagyis jatszottam volna, mert 18 percig tartott. Az ellen a masodik percben rugott egyet, majd utana a 18. percig beramoltam neki egy otost, amit ralottem, az gol lett....nocomment.
-
Chereiose
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
Nem tudom nálam érdekes, labdába nem ért meccsekig, talán volt vele 1 lövésem 5 meccs alatt, azt is kb oda passzolta kirúgásra, ott telt be a pohár...na de hát ha majd most.
-
Chereiose
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
Visszaveszem transfer listáról és kap egy 3. esélyt marksmannal..
-
mitisz
tag
Kettő egymás utáni tegnapról. Gyakran rage quitot eredményez a TOTS Tevez és TOTS Griezmann páros, mint ahogy itt is ez volt a történet.

-
mitisz
tag

Íme az egyik kedvenc gólom a mai napról. Szenvedtem rendesen Neuer ellen ezen a meccsen, de amikor végre sikerült ezt a gólt begyűrni ellene, akkor az fantasztikus érzés volt.

-
Asamoah nekem minden évben megvan, és kifejezetten jó. Nem egy csodatámadó, de nagyon jól tud labdát szerezni, erős, és ez nagyon jól kompenzálja hogy megindulni és cselezni nem tud, mivel nem bírják olyan könnyen ellökni. Helyzetet tényleg nem tud kialakítani, de arra jó, hogy felvigye a labdát, aztán majd ott leadja egy kreatívabb játékosnak, vagy távolról jól lő.
Már akkor elveszi a labdát, mielőtt az ellenfél az én térfelemre érne.
Igazából minden téren jó, de semmiben sem kiugró. De így legalább mindenben lehet rá számítani, akár támadás, akár védekezés.
-
válasz
Chereiose
üzenetére
Hát számomra ez a csapat több sebből vérzőnek tűnik.

Sajnos Luiz Gustavón kívül senki nem képes rendesen védekezni (a hátvédeken kívül), és csodálkozom, hogy nem kapják szét az ellenfelek a csapatot. Ha már ilyen felállást választ az ember, akkor az LM és RM posztra szerintem olyan játékosokat kéne tenni, akik képesek labdát is szerezni, feltartóztatni az ellenfelet. De ha már a középpályán senki sem tud, legalább a védelem tudna, de az a helyzet, hogy Dani Alves is gyenge etéren, ő is inkább a támadást tudja jól segíteni. Amúgy jó játékosok vannak, csak védekezés terén nem annyira jók. Itt egy stabilabb:
Ha vissza fogok szállni a FUT-ba még most a nyáron, kb ilyesmit raknék össze.
-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Köszönöm, tudom, hogy Neked rendben van.

Én már nem vagyok akkora sztár, de próbálkozom. Régen se volt ebből gond...

Azért szívesen játszanék 1-2 PC-s kollégával néhány meccset, csak kíváncsiságból.
VJ7 kolléga, legalább nekünk volt szerencsénk. (Coinra azóta is vendégem vagy, bármikor.)

(#17374) mitisz: Az teljesen jó arány, grat. még egyszer.

-
vegitossj7
addikt
Aha, ez egy picit sok lesz szerintem.

"- Tiszta és igazságos (tudás) alapú játékmenet."
Én nem panaszkodom.
"- Bugmentes meccsek."
Akkor már bugmentes játék is legyen sok.

"- Több játékstílus is érvényesülni tudjon. (Ne csak azok, akik a sprint gombot ismerik csak.)"
Ugyanaz, mint az első. Nem panaszkodom, sokféle stílus van és mind játszható.
"- 96%-ban lag mentes meccsek."
Nekem 95%-ban lagmentesek csak.
"- Értelmes pakkok."
Nincs ezzel baj, vezessék be, hogy Francia pakk legyen, legyen portugál pakk, stb. Ez már volt a Fifában, de eltűnt.

A Frostbite engine meg jöhet, hót ronda ez az Ignite, a 30 FPS lock-jával...
-
mitisz
tag
Életemben először sikerült megnyernem egymás után közvetlenül zsinórban háromszor a Division 1-et FUT-on (PC).
Ráadásul mindhárom 8 győzelemmel sikerült.
Nagyon bevált ez a TOTS Marchisio, TOTS Tevez, TOTS Griezmann támadótrió. Griezmann vagy Tevez minden meccsen kb. minimum mesterhármast értek el, elképesztő csatárpáros, ajánlom mindenkinek. 
-
MdewC
nagyúr
válasz
Citroware
üzenetére
Ez már nekem is összejött online, Auba (Vipera) szaggatta szét az ellenfél kapusát.

Talán Blashe kollégáét...
(Persze többszörösen megbosszulta azóta, volt pár érdekes bug gólja...) 
Más:
Nekem továbbra is ezek az elvárásaim vannak a játékkal kapcsolatban (FUT), többi csak BULLSHIT:
- Tiszta és igazságos (tudás) alapú játékmenet.
- Bugmentes meccsek.
- Több játékstílus is érvényesülni tudjon. (Ne csak azok, akik a sprint gombot ismerik csak.)
- 96%-ban lag mentes meccsek.
- Értelmes pakkok.(Ha néha esik az eső az nem gond, idén úgy se volt egy esős meccsem se. Ha szép a grafika az már csak hab a torán, a női foci nem érdekel.)

-
DallasKorben
csendes tag
Haliho mindenkinek! Véleményetek szerint,melyik játékost vegyem rare gold Agüero Pl csapatba vagy Di Mariat seria a csapatba tevez mellé? 70 k vsn költeni. Vàlaszokat előre is köszi!
-
zsolti72837
addikt
Xbox-on hol tudom beállítani, hogy a játékos nevét a játékos fölött is kiírja?

-
Feltöltöttem néhány érdekes jelenetet a karrier módomból. Nem semmi...

10 éve ezért próbálkozom minden évben, és most összejött. A nagyon jó meccs összefoglalója.
Ez pedig talán a legnagyobb hiba, amit valaha láttam a géptől, legendás fokozaton mindez.

-
dracox
addikt
válasz
szupersanyi
üzenetére
A saját címer és mezkészítő opciónak az UT-ban már ideje lenne. Csinálhatna mindenki magának egy hazai meg idegenbeli mezt és 2-3 címert megszámlálhatatlan variációval tűzdelve.
-
gabigyerek
senior tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Köszönöm

Amúgy a grafikával is lehetne mit kezdeni, de ami engem évek óta jobban érdekelne az a dinamikus időjárás lemodellezése.
OK, kőkemény játékosok ezt biztos le sem fossák, de azért jó lenne látni pl azt hogy úgy szakad az eső mintha dézsából öntenék és alábbhagy, esetleg elkezd meccs közben havazni, vagy nyitott stadionoknál a szél, esetleg egy felhő árnyéka megy...mittomén
de unalmas már főleg UT ben hogy ugyanaz minden, és igen ha valaki így mondja én ilyenekre verném

De az esővel kapcsolatban tényleg jó lenne legalább azt látni hogy a labda fizikája a vizes füvön megpattanásnál más mint száraz időben...
-
MdewC
nagyúr
válasz
szupersanyi
üzenetére
Sztem bírni fogja, ha megy.

-
szupersanyi
aktív tag
http://news.futhead.com/posts/fifa-17/34055-fifa-17-all-the-rumours-and-what-we-want-to-see
Amúgy itt össze van gyűjtve minden pletyka.Összefoglalva:
"Major leap forward in personalization, immersion and competition" Ezt nyilatkozta Andrew Wilson pár hete. Ez azt is jelentheti, hogy fejlesztik a pl. személyre szabhatóságot (pl. saját mez, saját címer UT-ban).
A másik, amit már írtatok itt is, az az új engine. Engem nem nagyon érdekel, hogy mennyivel lesz szebb a játék (már az idei is bőven elég nekem látványra), de a fizikával kezdhetnének valamit.
Aztán cross platform. Erről is volt már itt szó, én örülnék neki, mert pl. sokkal nagyobb lenne a piac és nem kapnám meg UT 1. osztályban egymás után ugyan azt az ellenfelet. Ezen kívül ez azt is jelentené, hogy lennének Legend-ek PC-n és PS4-en is.
Valamit írtak ebben a cikkben a nőkről is, de azt el sem olvastam, nem nagyon érdekel. Max. egy női karrier mód érdekelne.
Pro Clubs: Már ráférne valami újítás erre is, szerintem most valamit változtatni is fognak. De nem hiszem, hogy E3-on be is jelentik.
És most jön a 2 legérdekesebb dolog a cikkből:
1. Online Career Mode: Nagyon érdekes ötlet, ha megtudják oldani jól, akkor jöhet. Így a karrier sem lenne unalmas pár óra után.
2. 5-a-Side FUT: Nekem az is jó lenne, ha csinálnának egy új FIFA Street-et, csak kezdjenek valamit ezzel. -
Kristof_94
nagyúr
Nikolics után elvileg a Lazio érdeklődik, de remélem nem megy el oda...
-
dracox
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
Szerintem az E3-ig nem sok infó lesz olvasható róla.

-
szupersanyi
aktív tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
9 nap és jön az első videó róla várhatóan. EA Play (E3 előtt) június 12. 22:00.
(#17355) MdewC: Úgy értettem a PL ritmusát, hogy Serie A-ban vannak alibi meccsek, amiken nem kell a nagycsapatoknak megerőltetniük magukat, de a PL-ben egy se lesz. Jó, idén az Aston Villa szörnyű volt, de nem lesz még egy ilyen gyenge PL csapat a közeljövőben.
-
gabigyerek
senior tag
Ha valaki tud valami pletyi a FIFA17 ről szívesen olvasgatnám.

-
MdewC
nagyúr
válasz
F1rstK1nq
üzenetére
Remélem megint jól sikerül az optimalizálás és tele lesz buggal a játék...

(#17354) szupersanyi: Egy olaszban pallérozódó védő a PL ritmusát a védekezésben? Gond nélkül.

Legalább lesz, aki tud védekezni. Persze semmi rossz indulat, de Manolas jó védő.Érdekes lesz a következő BPL szezon, nagyon várom az edzők csatáját.

(#17352) tsigalko87: Ha jól tudom, akkor a németet kifizettétek. Mindenkit csak nem adnak el, nem örülnék, ha gyengülne a liga. Ezek pont azok a játékosok, akiket nehéz pótolni. Sztem.
Minden olasz csapatnak kutya kötelessége megtartani a kulcs játékosait és erősíteni. Kivételt most nem említek.

(#17357) dudu5130: Mindkét résszel egyet értek.
Csak reménykedni tudok mindig valami jóban, csak sajnos vannak csalódások. 
Igen, egyik edző dolga sem lesz könnyű.
City nagy változások előtt áll.
Chelsea kicsit hátrányból indul, mert Conte még az EB-re koncentrál.
MU - a portugál bosszúra szomjas.
Arsenal - Wenger
Stb...
-
MdewC
nagyúr
válasz
szupersanyi
üzenetére
(#17348) tsigalko87: Remélem marad ligán belül, a Juventus is érdeklődik, ha minden igaz...

Római kötődésű kollégától kérdezem, hogy mennyi igaz abból a hírből, hogy a Rómának el kell adnia játékosokat X millió értékben, különben büntetésre számíthat?
Mondjuk ha Radja és esetleg Pjanic is elmenne, az baromi nagy érvágást okozna szvsz. Az pedig nem szerencsés.

(#17347) Sanyicucu: Sirigu v Trapp a kapuban?
-
Rypejakten
addikt
válasz
szupersanyi
üzenetére
naggggyon lassú és pepecselős tud lenni, ugyanaz, mint Mata pepitában.
jól passzol meg a rögzített helyzetei is rendre veszélyesek, de nem melózik eleget a középpályán, a Rómában azért tudott kiemelkedni, mert Nainggolan és De Rossi/Vainqueur megszerezte neki a labdákat, amiket már csak elosztania kellett. -
drachoHUN
senior tag
RB Buffon (86) > TOTS Buffon(93)
Eladtam Record Breaker Buffont, hogy megvegyem a TOTS kártyáját, de kb. 10 meccs után jött vissza RB Buffon. Hiába mondják, hogy az IF kapusok nem jobbak mint a sima arany lapjaik, nálam RB Buffon messze a legjobb kapus a játékban, akivel volt dolgom. Viszont ez a TOTS ez nagyon nem adta. Lehet véletlen nem tudom, de mivel jobban is néz ki a piros-kék kártya így jobb is...

-
#TOTTI
őstag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Kreatív, jól passzol, az United gyors támadói mögé tökéletes lenne, de remélem nem lesz!
Ezt Róma drukkerként mondom. -
Sanyicucu
aktív tag
Szerintetek ez a csapat így életképes vagy ti kin változtatnátok?
-
szupersanyi
aktív tag
Tudom, hogy itt többen is követitek a Serie A-t, én kicsit sem és ezért lenne egy kérdésem.
Pjanicról mit gondoltok? A Man United érdeklődik iránta, én keveset láttam játszani, de azok alapján nagyon örülnék neki. -
Rypejakten
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
nemtudom, transfer marketen kerestem épp egy 7 meccses zsír új Sandro-t (nem nagyon volt..) és ebbe futottam bele.
vagy valami őrült fanatikus, vagy egy coincsaló tulajdona lehetett. -
LedyGyuszi
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
és ezt hogyan sikerült összehozni?

-
-
F1rstK1nq
aktív tag
Elvileg FIFA 17-et már Frostbite engine-nel kapjuk.
Ha nem csak pletyka akkor nagyon jól járnánk. (lásd Battlefront grafikája)
-
gabigyerek
senior tag
Tegnap eldurrant az agyam. div 1 ből megálló nélkül 1-2-6 os aránnyal kiestem harmad osztályba.
Mutatnék videokat is ahogy walcott egy középre passzolt labdát 3 méterről üres kapuba fölé rúga stb, de felesleges, az egész tegnapot jellemzi az alábbi kép.
93-ik percben kaptam egy gólt egy ellenféltől (persze a gól után rögtön lefújták a meccset. A lövés/ gól számot nézzétek

Na asszem most jött el az hogy a hétre pihentetem a játékot.
-
Sirandrish
legenda
Nah..már hajnal 4kor sem lehet healing lapokat venni, mert a nap 24 órájában van akinek többet ér..
Ennyit Suarezről
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
pennywise88
üzenetére
Írtam privátot!
Sanyicucu: Próbáld ki Diego Costa-t!
-
Chereiose
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Javítottam

Illetve még gondolkodtam más válogatotton, esetleg Argentínán, nem tudom.. -
Chereiose
addikt
Hali!
Rég jártam erre
Haverommal szoktunk UT-zni, régebben spanyol csapata volt, nekem meg angol, 55 trófeát gyűjtöttem be ő meg 1-et 
Aztán eddig pár hónapig lényegében szünetet tartottunk, előtte ő össze rakott egy PSG-t gyakorlatilag, én próbálkoztam spanyollal és olasszal, meguntam őket, most egy brazil squad van. Viszont most már kiismerte a játékomat, sajnos le is szokott győzni párszor, szerzett 1-2 trófeát
Itt a mostani squadom, kit ajánlanátok még, hogy több esélyem legyen?
[link]esetleg valami változtatást kéne eszközölnöm? Nyilván egy Neymar el kéne még, de arra nincs keretem...Vagy esetleg érdemes úgy összerakni, hogy több zöld csík legyen? Pl hátul berakom a Seria A-s védőket, Középpálya meg a bundesligások, elől viszont nem nagyon tudom megoldani.
-
Sanyicucu
aktív tag
Olcsó op BPL csatárokat tudnátok ajánlani?A nagy sztárok megvannak de Rémy a legjobb idáig.

-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Aztqrva...
Nice job ea. -
LedyGyuszi
addikt
azt hiszem, elérkezett a pillanat, hogy egy kicsit jegeljem a játékot...
francia kupa, 2. döntő
1:2
kapura lövés 18:5, labdabirt: 60:40%, 2 kapufa
emberünk rúg egy talált gólt ( 5en nem tudták szerelni Cavanit) + egy ajándék tizi a hosszabbításban...
+még ilyenek történtek: meg nem adott gólkabaréééé...

-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Viszont arra simán költhetsz több coint is, mert rohadtul nem esik semmi...

-
rvn_10
senior tag
Hello, a színes(kék,fekete) lapokat hogy lehet megszerezni azon kívűl hogy megveszed? Valamo horror ára van.
-
thebigK
addikt
Griezmann 18 meccsen 12, Laca 8 meccsen 7, Yedder 8 meccsen 8 (de mivel az első meccsén mesterötössel nyitott, ezért kicsit csalóka)
-
pennywise88
csendes tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Igen, PC-n van meg. Forintot fizetni egy játékosért sem érdemes, legalábbis az én szememben, még tots messiért sem
Ennyire kell tényleg? Amint mondtam, jelenleg funból próbálgatom, de kiakarom majd próbálni egy magyar csapatban is, vagy magyar/hibrid, a lényeg hogy teljes chemben legyen. Én azt mondom, hogy kb 2-3 hét múlva már nem fog kelleni mert számomra a saját dream teamem már megvan, csak funból próbálgatok pár kártyát, leginkább ritkábbakat. Nekem nem kell coin, 50k-ért vittem el Niko-t, igy azt mondom hogy még kb 2 hétig próbálgatom és akkor eladom neked ugyanennyiért, igy jó lesz?Vegyél majd fel originen: -PennyWise188-
-
thebigK
addikt
Nálam most ez a favorit, ennyire jól összerakott csapatom csak a TOTS Vardy-TOTS Mahrez fémjelezte brigád volt nemrég.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nincs, most van fent két sima lapja meg egy IF, ez mind.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nincs sajnos, pedig szinte folyamatosan nézem... Állítólag volt amikor megjelent, de én nem láttam sajnos. Pedig már úgy beleéltem magam.

-
Sirandrish
legenda
válasz
Kristof_94
üzenetére
Miért? PC-n nincs eladó?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
pennywise88
üzenetére
Szia!
De PC-n van meg? Mert ha esetleg később eladnád, akkor kérlek mindenképpen szólj. Maximális árat is fizetnék érte, ha szeretnéd, sőt akár egy jelképes összeget is utalnék neked forintban! Nem vicc
Tényleg nagyon szeretném azt a lapot... -
pennywise88
csendes tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szia!
Nekem megvan TOTS Nikolic, de egyelőre nem szeretném eladni, hiszen éppen teszt fázisban van nálam, csak úgy fun-ból beépitettem a Serie-a csapatomba, és eddig 3 online meccsen 6-ot vágtam vele, eléggé túl van húzva a gyerek ahhoz képest hogy 74-es. Kellő sebessége megvan, ráadásul emellett fizikálisan is éreztem olyannak mint kb egy Lukaku. Legnagyobb erőssége pedig az kb eddig minden helyzetét belövi, 16-son belül életveszély. És ezt mind úgy hogy 3-as chemistryn volt. Nyilván több meccs kell, hogy reálisabb képet kapjak, de biztató eddig.

-
Sirandrish
legenda
Kérdés. Mondtátok hogy Suarez mennyivel jobb mint Benzema. A sima Suarez mondjuk a 88as IF Benzinél is jobb?
-
MdewC
nagyúr
válasz
Stylerr
üzenetére
Ezt ti tudjátok, hogy szeretitek használni.
De Blashe "mindent profi cuccot felfedezek" kolléga belefutott egy olyan cuccba/módszerbe, ami elég ígéretes... 2 napja teszteljük, ha sikeres, akkor örülünk és ha nem gond neki, akkor megírom. (Volt már 1-2 sikertelen fellángolás idén, de eddig ez tűnik a legjobbnak.) (játék stílus, instrukció és egyéni taktika hozzá.) -
LedyGyuszi
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
meg egy annál is jobb box vmikor...meglátjuk mi igaz...

-
MdewC
nagyúr
válasz
toome1985
üzenetére
Ennek semmi értelme nincs, már bocsánat.
Get in behind és Target man eleve nem lehet egyszerre 1 emberen.
A 4-3-1-2 felállásban a 2 csatárnak Target man kell és stay central. A CAM pedig ne kapjon instrukciót.

(#17297) Mr. J: Igazán nincs mit.

(#17298) gabigyerek: Kanté-nak középen a helye.
-
gabigyerek
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
jaja E3-at meg kell várni, valahol olvastam hogy lehet jön egy upgrade PS4 is

-
toome1985
tag
válasz
Stylerr
üzenetére
Probáld ki a 4-3-1-2-t a mostaniakkal. Mivel csak a támado szekciko változik elvileg nincs nagy külömbség, DE nálam ebben a felállásban valahogy jobb a védelem. 1 csatárosban sokkal gyengébben szűr a középpálya. Kb ugyan ez a csapatom van egyébként csak más védelemmel. Szóval a két st Neymar és Bale lesz. Az instructionsban állitsd őket drift wide és target man-re,get in behind-ra. Cam vagy Benzema vagy egy sima Rodrigez probának. Neki talán stay forward, stay central, meg get into the box for cross. Ezek a beállitasok azert jok mert ha nem jon be a tunkolas középpen akkor lehet probalkozni a széleken is. A cemmel ne foglalkozz. Lf rf st-ben is siman jo nálam. Div 2-ig mentem velük. Jó tesztelést.
-
marcess
senior tag
válasz
turul79
üzenetére
Szerintem az argentin a legjobb bár én cdm-nek Mascheranot raknám.
(#17298) gabigyerek Kivenném a helyedben Walcottot és Shaqiri, Willianre cserélném, valamint nekem idén Fernandinho kihagyhatatlan a bpl csapataimból.
(#17299) Stylerr Felállás függő, amelyik jobban bejön azt kell használni. Ha csak TOTS Lacazettet akarod kipróbálni akkor próbáld ki, ha nem jön be akkor visszaveszed a csapatot valószínűleg az EA adón kívül sokat nem veszítesz vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Robotporszívók
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Apple MacBook
- Apple asztali gépek
- iPhone topik
- Diablo IV
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nvidia Shadowplay a felvevő progi, és amint látod streamable-re ha feltöltöm az viszi a 60fps-es felvételeket is. 
Mivel van felvéve/feltöltve?
Szeretem az ilyen szép átemelőseket.