- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Fotók, videók mobillal
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LendvaiFeri1
veterán
-
Z'Z"
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ennyi szerintem elég is végzárásként.
Csak itthon kell megmagyarázni a győzelmet. -
LendvaiFeri1
veterán
-
szekto
aktív tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Dárdai azt nyilatkozta valahol, hogy beszélt a németekkel, akik meg végigdicsérték Szalai egész meccses munkáját, hogy mennyire jól lefoglalta az ellenfél játékosokat, ésatöbbi.
Érdekes mindenképp. -
gabigyerek
senior tag
A tegnapi meccset én is megkönnyeztem.
Cseleztek a srácok meg trükköztek! Ezt nem tudom ki figyelte meg, de ez azt bizonyítja hogy felszabadultak voltak. A másik hogy távolról voltak próbálkozások ami megintcsak arra utal, hogy úgy mentek ki, hogy csak játszunk nem lehet semmi baj.
Kádárról majdnem kaptunk egy gólt, de amit végzett munkát iszonyatosan jó volt.
Gera élete meccsén van túl ezzel a szűrő munkával és passz játékkal.
Kleinheisler pedig egy igazi szív lélek ember aki még a cseréje előtt is sprintelt.Láttam bennük a jót már régóta és Klein..első meccsén már az első 5 percben feltűnt hogy végre van egy olyan játékosunk aki rohadt kreatív megoldásokra képes. idővel beforr.
Ez a magyar csapat ha innentől végig kikapnak is fejhajtást érdemelnek tőlünk.
Szalai meg Szalai, remélem nem játszik a következő meccseken mert tényleg szégyen volt az ahogy eldobálta magát és a megoldásai 0-val egyenértékűek voltak. Laci adott egy olyan gólpasszt neki amit majdnem kihagyott de bement. Ezzel úgy könyvelem el, hogy jóvátett pár múltbéli meccset.
A legjobb pedig az volt az egészben, hogy mindenkibe visszajött kis magyarság. Gyerekek a trikolor színekre festett arcal, zászlókat vittek és idegenek ölelgették egymást a gólok után.
Ebben látszik a focii ereje.Grat fiúk és hajrá magyarok.
-
Z'Z"
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
+1
Azért remélhetőleg Nikolicsnak is lesz lehetősége bizonyítani.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Yodamest
üzenetére
Sorry,de nincsenek olyan képességeim, hogy az egész meccset megjegyezzem... Volt jó pár labdaszerzése, elfejelt labdája, kiharcolt szabadrúgása, kiharcolt sárga, mindig lekötött 2 védőt és mellesleg egy gólja!
A kapus meg elég hülye példa volt már sorry...ha nem kap kaupralovest, akkor valszeg jól végezte a dolgát a bedekezesert felelős szekció. Egy csatár ha nem kap labdát, akkor valszeg a támadó szekció nem végzi jól dolgát. De talán a többiek ezért tudtak lövöldözni, mert szalai addig lekötötte a védőket...
Imádom, hogy a hozzád hasonló óriási, nemzetközileg elismert szakértők eddig azzal jöttek, hogy persze küzd, de a csatárt a góljai minositik...gólt lőtt, de megint fanyalognak...
Angliában, németországban is jó pár szakkomentator méltatta Szalait...
Ibisevic meddig nem.lőtt gólt? Dárdai mégis leigazolta, aztán...
Lehet kritizálni Szalait, Storckot, de eddig minden a kapitányt igazolja...
Nikolic? Őt ki kell szolgálni, különben láthatjuk mire képes nemzetközi szinten! Semmire... -
Kristof_94
nagyúr
Srácok!
Nincs valakinek PC-n egy eladó TOTS Nikolics lapja?

-
Z'Z"
őstag
Srácok!
Meg van a három pont és ez a lényeg.
Királynak nem sok védeni valója volt, talán két vagy három nagy védést kellett bemutatnia, mert a többi lövést elszúrta az ellenfél.
Kádár és Gera se játszott száz százalékosan, de a megfelelő pillanatban tették a dolgukat, úgy ahogy Szalai is. Sok csatár biztos, hogy bele rúgta volna a kapusba, de Stieber is okosan döntött.
Sőt a második gólnál mi is tízen voltunk.
És ez a lényeg, hogy csapatként jobbak voltunk, illetve "fejben" is legyőztük azt az osztrák válogatottat, akinek nagyon erős a kerete, és szerintem még mindig az EB egyik esélyese.
Egy hónappal ezelőtt senki se gondolta volna, hogy továbbjuthatunk a csoportból.
Szóval örülni kell a győzelemnek és ennyi.
Annyit még hozzáfűznék, hogy Storck nem véletlenül játszatta eddig Ádámot, mert biztosan látott benne valamit, mint ahogy Kleinheisler se véletlenül került bele anno a csapatba, ráadásul mára már kihagyhatatlan szerintem.
Az meg az EA-t minősiti, hogy nem képesek játékosokat beletenni az Ultimate Team-be, miközben az alap játékban folyamatosan frissítik a kereteket.
Nyugodtan bele tehetnék a nemzeti válogatottakat, ha már a bajnokságokat nem képesek. -
szpal17
őstag
Szalai borzasztóan játszott. Csak ezt mindenki a gól miatt elfelejti. Rossz volt nézni a vergődését és a kamu eséseit. Nem hittem a fülemnek, amikor Dárdaiék a stúdióban mondták, hogy az első félidőben mennyire jól játszott és megérdemelte. Hát nem tudom ki mit nézett, de a középpályánk sehová nem tudta folytatni a támadást, mert Szalai azt se tudta merre van előre.
Ez meg, hogy jól harcolt és küzdött. Ez mondjuk tök alap bármelyik játékostól, aki felhúzza magára a válogatott mezt, de talán még egy sima megyés meccsen is.
A gólja nagyon kellett ez tény és örülünk neki, de inkább Nikolics, mint ő...ennyi lehetőséggel már más is élt volna.Gondolom ezt a kártyát volt a legegyszerűbb kiadni....a többiek nincsenek benne a játékban.

-
MdewC
nagyúr
Ha Szalai minden szerezne 1 kotorék gólt, érdekelne bárkit is mit csinál egyébként? Mert engem nem.

-
#TOTTI
őstag
-
Yodamest
veterán
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Direkt figyeltem minden megmozdulását, mert ahogy a kommentátor is mondta valami 500 napja nem lőtt tétmeccsen gólt. Sok eladott labdája volt, sok elpattant tőle vagy nem tudta lekezelni rendesen. Azon az egy gólon kívül ne mondd, hogy bármi jelenetet kitudnál vágni a meccsből, hogy na igen itt egy jó Szalai megmozdulást láthattunk. Persze 1 szem csatárként nem könnyű elöl és nem sok labda jut el hozzá, de ettől még nem tudom azt mondani, hogy "jaj alig kapott labdát szegény, nehéz dolga volt ezért jól játszott". Egy kapusra sem mondják, akinek semmi dolga nem volt a meccsen, hogy hát nem jutott el hozzá a labda ugyan, de azért kurvajól játszott, szal ez nem mentség, inkább egy körülmény.
És a lényeg: én nem Szalai ellen vagyok, hanem azt a felfogást ki nem állhatom, hogy valaki végigrobotolja a meccset, gólpasszt ad, meccs embere díjat is megkapja lásd Kleinheisler és az emberek nem róla beszélnek, sőt meccs után ő rá már senki nem emlékszik, vagy Királyra aki kurvanagyokat védett, hanem kiről beszél mindenki? Arról aki végig semmit nem tudott csinálni, aztán egy kiváló gólpasszt betudott kotorni.
Régebben is írtam már pont ezért, hogy a fifa borítókon is gyűlölöm, hogy minden évben Ronaldo és Messi pofáját kell bámulni, miért nem tesznek rá egy kapust aki az előző szezonban baromi jól védett, vagy miért nem tesznek rá egy középpályást? Pár évvel ezelőtt egy Lampardos fifa borítóért mit meg nem adtam volna

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Yodamest
üzenetére
miért is nem játszott jól? Azért mert nem ver mesterhármasokat?
Egy zsem ékként küzdött, csúszott, mászott...Kapott labdák nélkül elég nehéz érvényesülnie egy csatárnak!
Ráadásul Dragovic kiállításában is nagy érdemei vannak!Plusz kotort egy gólt, mait nem kell megmagyarázni...
-
Yodamest
veterán
Pedig nem is Szalai lett a meccs embere, hanem Kleinheisler, csak ő gondolom nem létezik a fifában
Nembaj, majd a 17-ben már benne lesz."Szalai végig jól játszott"
Jujujuj, ezt azért nem mondanám, nagyon rosszul játszott végig, már melegített a cseréje is, amikor Lacinak köszönhetően betudta kotorni azt a gólt. Persze jól "betuckolta-töckölte" hogy a kommentár szavaival éljek
, de ezen a "villanásán" kívül semmi hasznosat nem tudott a meccsen felmutatni, ezt is a remek kiugratásnak köszönhetően. Fontos gól volt, de ettől eltekintve nem játszott jól. -
dracox
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
Pont mondani is akartam, hogy ha az Izlandok ellen is ezen fog múlni akkor megteszem a tőlem telhetőt megint.

Srácok ajánlom figyelmetek a #17835 hsz-t. véletlenek nincsenek

-
Kristof_94
nagyúr
Kíváncsi vagyok, hogy melyik gólszerző kap iMOTM lapot. Én mindkettőjüknek adnék, sőt még Dzsudzsáknak is, na az beteg egy lap lenne...
-
Sanyicucu
aktív tag
Akkor azt a kettő játékost cseréljem le és hadjak mindenkit alapon képességlap nélkül?
-
dudu5130
őstag
Valaki csinálna nekem 4-3-3(2)-höz egy bitang ezüst csapatot?
-
Z'Z"
őstag
válasz
Blashe
üzenetére
Az alap játékban tudom, hogy benne van, de az Ultimate Team-be még nem sikerült betenniük.
Nem is értem, hogy egy átigazolás után miért nem tudnak egyből frissíteni.
Egyébként, ha megnézed Huszti is pár hónapja van csak benne, de Némónak sincs új kártyája, mivel eligazolt az MLS-ből.(#17864) Citroghost :
Akkor a magyar bajnokságot is be kellene tenniük.
Eddig minden játékosnak volt lapja: FIFA 16 iMOTM
De valamit tényleg ki kell adniuk.
-
zsolti72837
addikt
Nézzétek.[link]
-
MdewC
nagyúr
Édesapámmal megkönnyeztük az első gólt, óriási győzelem, elképesztő kezdés, nagy gratuláció!

Következő még nehezebb lesz, de menni kell tovább!

-
#TOTTI
őstag
Családba van egy pár Szalai például én is és már le is alkudtam 5 mezt ÁFA mentesen 14e/db!

-
Blashe
aktív tag
Vajon este jon vegre valahara egy Kleinheisler lap?!
Konkretan iMOTM -
_adaml21_
őstag
Hát én kis híján elsírtam magam... Ilyen gyönyörű játékot a magyar válogatottól talán még sose láttam.

-
törölt tag
JMX.

-
zsolti72837
addikt
SZÉP VOLT FIÚK, SZÉP VOLT FIÚK!!!!!!!!!!!

-
drachoHUN
senior tag
Szép volt srácok!
-
LendvaiFeri1
veterán
Ez hihetetlen...

-
zsolti72837
addikt
OTT VAAAN A MÁSODIK!!!!!!!!!!!!

-
zsolti72837
addikt
OTT VAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-
zsolti72837
addikt
Mit hagytunk ki

Nem baj. Gyerünk fiúk!

-
MdewC
nagyúr
válasz
zsolti72837
üzenetére
Ott vagy?? Hajrá!!

LFeri: persze.

Már 1 döntetlennek örülnék a 3 meccsből.
-
kisengi1
tag
Ma megnyertem Ut-ben azt a kupát ami volt, kaptam egy szipi szupi nagy csomagot ter stegen volt a legjobb benne. ráadásul nem tudom eladni sem.
De mindegy is mert ma mondom MA megbas.unk mindenkit az osztrákokat kétszer!!44!!!4
-
MdewC
nagyúr
RIA RIA, AGYONVERÜNK MA MINDEN OSZTRÁKOT - MINT - A - PIN@!
HAJRÁ!

-
#TOTTI
őstag
válasz
Sanyicucu
üzenetére
Nekem ez a csapat, most nagyon megy, szegény ellenfeleimet állva hagyom sokszor. Bár DIV7-ben vagyok. Szinte mindenhonnan lőhetek a két szélsővel, be-beakad.
-
dracox
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nem mertem én sem a padra rakni, mert olyan háttere van, hogy az accom is törlődne szerintem.

-
gabigyerek
senior tag
Én már el is kezdtem mobil appon összevásárolni a magyarokat és azzal fogok zúzni

Ma semmi sem számít csak az, hogy szurkoljunk a srácoknak, hiába van akit kifejezetten utálok a 11-ből, most mindent félre kell tenni.
HAJRÁ MAGYAROK!!!!
-
Sanyicucu
aktív tag
Van játékosom a Serie A,BPL, BBVA, Ligue 1 és a bundesligából is.Egyikkel se megy és nem bennem van a hiba.

Most ez a csapatom.erre az egyre összpontosítok hátha.Yodamest lehet igazad van.
PC. -
Yodamest
veterán
válasz
Sanyicucu
üzenetére
Hát ilyen pedig nincs. Már bocs de ha valaki a 9. osztályba visszaesik annak csakis ő maga lehet az oka. Persze vannak 4-5 meccses sorozatok, de ilyen kihagyás utáni több hetes vereségi sorozat nem létezik. 8-9. osztályban már tényleg olyanok jönnek, hogy kb egy 55-ös bronz játékossal végigcselezem a gyereket és berúgom. Szerintem agyban ledobtad az ékszíjat, próbálj meg egy dark souls 1-2-3 at végigjátszani, most úgyis akciósak steamen

Utána jobb lesz.
-
Sanyicucu
aktív tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Én a 4.-ből nem tudok tovább jutni de lehet nem is akarok.

Most a 8. oszályig estem vissza és szerintem a 9 is meg lesz.Egyszerűen nem megy.hiába hagytam ki pár napot akkor is ugyan ez a jelenség.A játékosaim megtorpannak nem tudok passzolni stb...Ahogy mondtam nem 1-2 vagy esetleg 10 meccs hanem hetek óta tart.
Ha a megszokott felállásommal vagyok az se jó de próbáltam a 3 védős full dámadósat azokkal is lassúak mint a ...... Nem értem.

A csatáraimra raktam Hunter lapot hátha dob rajtuk valamit de még inkább lelassította őket. -
gabigyerek
senior tag
válasz
Sanyicucu
üzenetére
A kolléga most sztem arra gondolt, hogy az IF, TOTS lapos csapatoknál többen észrevettük a hendit

Egyébként nyugi, mindenkinél vannak rossz szériák tartson az bármeddig.
Tegnap nekem is volt egy csúnya széria amivel visszazuhantam a 3-ad osztályba
Bár most nem éreztem a hendi jelenséget, lehet tényleg jobbakkal futottam össze...(na de 4 szer egymás után?
) -
Sanyicucu
aktív tag
De csak azokat.Nem hiszem hogy az agyon húzott lapok sokkal jobbak lennének.
-
#TOTTI
őstag
válasz
Sanyicucu
üzenetére
Én ma töröltem az összes csapatom, csináltam újat, új felállás, stb. és jött így reggel hirtelen 4 győzelem, építettem egy BBVA futó csapatot, illetve egyet a kölcsönjátékosokból + Dzsudzsák azokkal pedig a Single Player részt nyomom, gyakorlásra megfelel és legalább nem a fix embereim fogynak.
-
Sanyicucu
aktív tag
Mindenkinél ennyire sz@r a gameplay vagy csak nálam?Lehet beállítási hibám van vagy a fene se tudja.Nem jók a passzaim ,a játékosok állva várják a labdákat stb....Már nem állítgatok sehova semmit hátha az volt a baj de a jelenség így is fen áll.De nem pár meccs hanem hetek óta így van.Lehet a rendszerembe van a hiba?Hiába nyomom a futás gombot(már szinte fáj az ujjam) akkor is a csiga lefutja őket.Mit lehet ilyenkor tenni?
ui: Már nem taktikás játékosokat hanem futóbolondokat játszatok de úgy is lassú az egész.
83-85 ratinges csapataim vannak.Lehet le kellene menni 80 alá?
-
MdewC
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Előtte azérd próbáld ki, mert nem egy rossz ötlet.
-
Sirandrish
legenda
válasz
gabigyerek
üzenetére
Akkor eladom

-
gabigyerek
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Persze hogy lehet, először CF, aztán CAM a pozi módosítókkal.
Benzema nekem fekete ló az egész Fifában :/ sztem van nagyon sok olyan aki jobb oda.
-
Sirandrish
legenda
ST-ből lehet CAM-et csinálni valahogy? És ha igen akkor Benzema milyen lehet abban a pozicióba?

-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Igen, egyértelműen így van. Védelmet leszámítva sokkal gyengébb az olasz keret a korábbiakhoz képest, de védekezésben és taktikailag nagyon erősek. Ez ma elég lett, kiv vagyok meddig tart ki, lehet nem sokáig, de nem szabad leírni őket.

Nekem ma kellemes meglepetést okoztak, ezért megérte leülni.
Holnap hajrá magyarok!
-
MdewC
nagyúr
Megleptek az olaszok, szépen lehozták, grat a csapatnak.
(a németek is szépen lehozták tegnap) -
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Az jó régi!!

-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Az mellik??

-
sz_abika
addikt
De Bruynerol és Di Mariarol valami infó van h miert nem ajánlottak? chemistry alapon vettem őket , viszont előbbi 50 meccs alatt semmi extrát nem nyújtott CMkent, Mertens is hasznosabb.
Di maria még még rosszabb, RWkent észre se venni h pályán van, max onnan h nem tudta a beadást beadni. Candreva>> -
drachoHUN
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Az olasz fociban több a kihívás, mint gondolnád.
"Ez sem mostanában lesz." - Majd meglátjuk. Mindenesetre ha a Reallal futunk össze a BL-ben, nincs mitől félni...
Te komolyan nem láttad a bírói hibákat? Akkor nincs miről beszélni. Ha nem akartad látni, az más kérdés... De az eredmény ugyanaz: nincs miről beszélni.
Sőt Fifa 16 topik, úgyhogy tényleg nincs miről beszélni. Szóval részemről finito.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
drachoHUN
üzenetére
Spanyolban lubickolhatna a kicsik ellen, de abban mi a kihívás?
Az olasz fociban mi a kihívás?
A foci jelenlegi helyzetében sokkal nagyobb eredmény BL-t nyerni a Juvéval, mint a Barcával vagy a Reallal.
Ez sem mostanában lesz.
Miért maradna, ha BL-t nyerhet egy Barcával, vagy egy Reallal? Az évek mennek, ő sem lesz fiatalabb.
bírói hibákkal tele tűzdelt Bayern ellen kiesés ne történjen meg.
Ez jó volt.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Call of Duty: Warzone
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Spórolós topik
- Crimson Desert
- Diablo IV
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- LEGO klub
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Blue-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4829,100 Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE / 32GB / Kártyafüggetlen / 6Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Érdekes mindenképp.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Bár most nem éreztem a hendi jelenséget, lehet tényleg jobbakkal futottam össze...(na de 4 szer egymás után?