- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
14800 - 14701
19438 - 18001 18000 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:52 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
Még nem aktuális, de ki tudja, reméljük hamarosan.
Egyébként TX! 
Blashe kolléga így is megver néha, sőt, már az aránya is jobb, mi lesz később.

Ma be is hisztiztem, mert szarrá támadom magam, Bego védett 11-et, erre két kontrával kaptam az ívet, mert sehol egy LB/RB... Szóval új taktikát kell tesztelnem...

-
DallasKorben
csendes tag
-
tigomigocika
senior tag
-
szucsinka
őstag
semmit nem találtam félek halott ügy ..na sebaj..
-
thebigK
addikt
krizsaa07, kesobb raerek ha gondolod
-
tigomigocika
senior tag
Elnézést a gyorsba küldött posztok ért !!!
De nem volt arról,szó hogy idén megkapjuk azt a támogatást hogy pc,Xbox,Ps tudjon egymás ellen játszani????
Nincs erről valakinek infoja? -
tigomigocika
senior tag
-
szucsinka
őstag
lehet másik zenét rakni a pc-és fifába?
-
LendvaiFeri1
veterán
LendvaiFeri
Péntektől nyomhatjuk.
-
szupersanyi
aktív tag
Valakinek, aki kifejezetten jól játszik, van kedve játszani velem 1-2 meccset PC-n? Inkább sima online meccset játszanék, mert az UT-ból elegem van. Én nyertem 2-szer Div1-et, de nem tartom magamat nagyon jó játékosnak. Ezért lennék kíváncsi arra, hogy mit tudok egy "profi" ellen.
Ha valaki játszana, az írja le az Origin nevét, vagy írjon privátot és bejelölöm. -
dudu5130
őstag
Agyfaszt tudok kapni már ettől a játéktól. És itt most nem a hendivel van a legnagyobb bajom, hanem a hihetetlen bugos szar megmozdulásoktól. Az első fő problémám a felszabadítások. Tökéletesen jól jön a lábára a játékosomnak, vagy esetleg a fejére, de mindig szanaszét töri és odakotorja az ellennek aki meg köszöni szépen és gól. A másik meg a kapu előtti kipattanók. Szeretek messziről lövöldözni és egy meccsen legalább 3-4 olyan szitum van amikor a kapus maga elé ütti és a csatárom meg csak áll és néz mikor sokkal jobb helyzetben van a védőknél, de nem támadja a labdát. Ha nem az ölébe hullik a labda tuti nem mozdul meg érte. Én is szerencsétlenkedek, de ilyen hibák egyszerűen kiagyalnak.
-
Borusito
tag
Egy IF Lucasnak most még örülnék a TOTS-ok előtt.

-
MdewC
nagyúr
Azok nem tudom, hogy milyenek.

Igen, ennél kevésbé fontos dolgokért is érdemes abba hagyni, nem még ezért. Majd kialakul.

-
LendvaiFeri1
veterán
-
Sirandrish
legenda
-
MdewC
nagyúr
-
MdewC
nagyúr
Ahol használom:

- driven pass után, labda átvételhez, plusz irány
- labda fedezéshez, plusz irány, így nehezebben szerelnek
- amikor védekezek, a labdásra a csapat társat küldöm, akit én irányítok azzal L2 v L2+Sprint gombbal próbálom zárni a passz sávot, vagy fogni azt az embert, ahova passzolhat
- 16-os előtt, ha szerelni kell, akkor sokszor ezt használom szereléshez is, mást nem csak beállok elé, vagy neki megyek vele (szerelés gomb, csak ha indokolt.)Köszi én is, mehet majd még.

Citroghost: helyes, jó meccsek lesznek, gatyát fel kell kötni.

(Kérdés, h ha beindulna nálunk a gyerek projekt, akkor mennyi időm lesz, lehet semmi, de majd kialakul) -
ProgenXL
őstag
A játékos testfelépítése is számít. De Bruyne, Toure, Aguero nekem sem vált be. Helyette Ramires, Fernandinho, Coutinho akik mozgékonyabbak sokkal jobban megy velük a játék nekem. Nem hiába a támadó sorom is ilyen játékosokból áll
Depay, Remy, Willian. A védőknél Kompany aki még kicsit lomhább de egyenlőre jól ellátja a feladatát hátul. De azért gondolkodom ki menjen a helyére. 
-
Citroware
addikt
-
dollarZ18
tag
MdewC az L2 használatát pontosan milyen szituációkra értetted? Idáig sosem használtam

Egyébként nagyon élvezetes ez a játék, ritkán van belőle elegem
lehet csak azért van, mert első Fifa játékom 
Érdekesség: FUT-ban nekem csak a BBVA csapatok jönnek be, pedig megcsináltam pár itt említett csapatot Seria A, BPL (rooney, de bruyne, toure) felállásban is, ~200k-s keretből. Viszont sorra olyan vereségek jöttek, meg egyszerűen nem éreztem, hogy tudnék nyerni.
Olcsóbb BBVA-val meg a legtöbb meccsen egálban érzem magam az ellenféllel szemben (div 4). Nem is gondoltam volna, hogy lehetnek(?) ilyen különbségek bajnokságok, játékosok között. Úgy voltam vele, hogy csak lapok, és lehetőleg minél magasabb statokkal rendelkezzenek.Köszi a meccseket még egyszer

-
thebigK
addikt
-
szpal17
őstag
Gyakorlatban mi a leggyengébb/legolcsóbb gép vagy vga amin normálisan elmehetek a játék?
Egy ismerősömnek kéne egy gép, amin tud vele játszani.Köszi
-
Rexcsek
tag
Szia!
Az agresszív játék elleni taktikát fejtsd már ki légy szíves bővebben. Az ilyen playerek ellen elég nehezen tudok játszani.
Más: Hétvégén a 2. osztályban volt egy meccsem egy bizonyos Hajlat Fc ellen. Az ellenfél a frankó kis laggolást kihasználva elment 3-0-ra a 30.percre. A félidőre feljöttem 3-2-re. A 60. percbe egyenlítés következett, utána kb. két percenként nagy helyzet. A 75.percre akkora lett a nyomás, hogy nem bírta tovább és kilépett a meccsből. Persze eredményt nem könyvelt el, mintha semmi sem történt volna.
Ha olvassa a fórumot a kolléga üzenem neki: attól nem leszel jobb fifás, hogy a laggolást meglovagolva szlalomozol és amikor látod h így sem tudsz eredmény elérni kilépsz anélkül h le lenne az eredmény könyvelve.
-
#TOTTI
őstag
Én is PC és nagyon sok győzelmem van abból, hogy a másiknak megszakad, vagy kilép. 😄
-
_adaml21_
őstag
A kollegától azt nagyon hamar meg lehet tanulni, hogy hogyan viselj el egy megalázóan nagy arányú vereséget méltósággal valami lehetetlenül fos csapattól... Személyes kedvencem a koreai csodaválogatott, egy ~200k értékű keretemet 4-1-re vert tönkre

Sok játékos ellen játszottam már (online, FUT, illetve bajnokságokon), de a kollega az egyik legjobb, akivel valaha találkoztam
-
MdewC
nagyúr
-
vegitossj7
addikt
Direkt... A 90%-a coinhacker volt, direkt léptem ki, vagy egyszerűen nem akartam feljutni. Most is a div 1 be szenvedek, hogy kiessek...
Amúgy fel vagy véve, írj rám ha akarsz.
-
Kristof_94
nagyúr
Ez igen, lenyomtad rendesen! Egyszer majd összehozhatnánk egy barátságos FUT meccset, hátha tanulnék tőled valamit. Az sem zavarna, ha közben 10-0 arányban kapnék ki

Bár a játéktudásodat látva csodálkozom, hogy olyan "sok" vereséged van. Vagy azok direkt lettek?
-
Citroware
addikt
-
MdewC
nagyúr
Blashe kolléga váltott 4-3-2-1-re, ki is kaptam 2x 2 döntetlen mellett. Jól tolta, kapkodtam sokat.
(Dybala szöglet fejesénél rinyáltam rendesen...) A lényeg, hogy ne kapkodjatok!!! 
-
Kristof_94
nagyúr
Tudnék én is mesélni, én is PC-n játszom...

Van egy pár elmentett felvételem a meccsekről... -
thebigK
addikt
ó hogyne lenne, olvasgass csak vissza pár oldalt

-
szupersanyi
aktív tag
Hogy tudtok ti még mindig ezzel a játékkal játszani (PC-sek)?
Vagy csak nekem szar az egész? Nekem minden meccs laggol vagy bronz csapatot kapok, amivel egyből kilép az ellenfél, ha kivételesen ezek közül egyik sincs, akkor pedig nagyon idegesítő a játék. Mostanában tényleg minden vereségem olyan, hogy győzelmet érdemelnék. Pár hónapja még csak annyi ilyen volt, hogy kibírtam idegeskedés nélkül, de mostmár tényleg irreálisan sok. Nektek ezek a hibák nincsenek? -
Raz3r
tag
-
Kristof_94
nagyúr
Köszi srácok! Esetleg IF Ramsey?
A többiek helyére esetleg más? Darmian helyére IF Trippier?
Belső védők?
A szélsőknél Willian elég jó, Depay a szélről beindulva sokszor ellövi a hosszú oldal mellett... Nehéz vele rátekerni. -
Rypejakten
addikt
én mindkettejüket megvenném.
-
LendvaiFeri1
veterán
DB nem ér annyit, sőt. Cazorla jobb választás. Yaya pedig csak a szokásos: felülmúlhatatlan.
-
Kristof_94
nagyúr
Valaki ?

Ha jó így, akkor megvenném még most Toure-t, mert jó áron van!
-
Sirandrish
legenda
-
MdewC
nagyúr
-
MdewC
nagyúr
Azzal kell aprítani, amivel a legjobban megy.
Ha eléred a korlátait, akkor jöhet az egyéni taktika, végső esetben alakzat váltás, az alapján, ahol javítani kell az arányokat.
Szvsz.Sirandrish: ne viccelj, semmi gond!!!

Azt hittem, hogy kihúzzuk a végéig, na majd legközelebb!
Asszony őstehetség, én még nem bírtam rávenni, a nyitáson kívül.
2 éve nyitott egy IF Pogbat, azóta se semmi, de akkor nagyon örült, velem 1ütt. 
-
evibly
senior tag
Ha már a squad builder a fő topik:
Nagyon úgy fest, hogy a Serie A világa jön be idén, velük élvezem a játékot és jó lenne statokat látni, de valószínűleg velük vannak a legjobb eredményeim is. Kicsit meguntam a CDM alapú felállást (433-3), és betolult az agyamba Tevez, akit mindenképpen ki szerettem volna próbálni, főleg, hogy most röhejesen olcsó ahhoz képest, amit tud.
Először két csatáros felállással próbálkoztam Dybalával az oldalán, de nagyon nem működött. Tevez alig jutott szóhoz, bár nem játszott rosszul, de gólokig nem jutott el. Aztán gondoltam egyet és egy olyan formációt próbáltam ki, amit még tavaly pedzegettem párszor, és tudom, hogy totál unortodox - ezért is izgalmas

Ez a 4411, ahol Tevez CF szerepben, a winger játék kicsit módosul, illetve visszaszorul, vagyis azt mondanám, hogy a meló jobban megoszlik a középpályások között. Pár meccsen vagyok túl, Tevez egy élő Isten, ebben a felállásban tökéletesen játékba hozható, ha pedig valamiért mégsem, akkor ott van Dybala, akinek mai napig maradtam az alap rare gold lapjánál, mert több helyről azt hallottam, hogy nem sok pluszt ad az upgrade verzió. Végre Pereyra is szóhoz jut, aki meg mondjuk egy kisebbfajta Isten
Pogba miatt a középpálya atom biztos, El Shaarawy is nagyon bejött (előtte Asamoah volt), Candrevát pedig soha a büdös életben nem cserélném le, annyi meccset döntött már el nekem.Ez egy kedvcsináló lett volna annak, aki a formációkkal variál, akik közé én egyébként nem nagyon tartozom, úgyhogy ez most egy kivételes alkalom, de működőképesnek tűnik. Instrukciókkal még nem próbálkoztam, de majd fogok, bár így is elég jól működik ez a felállás. Most DIV2-ben vagyok, remélem velük összejön a feljutás

-
dollarZ18
tag
Sirandrish, MdewC tolhatnánk majd pár meccset, ha ráértek.
dobjatok egy psn ID-t, jelenleg div 4-ben vagyok -
Sirandrish
legenda
MdewC kollégától ezuton is elnézést kérek, de elég fáradt vagyok, és az első 4 másodpercben kiderült számomra hogy tök mindegy mivel próbálkozok

Ezért favágtam...
Ezt legalább élveztem 
Majd a Fifa 19 körül...talán akkorra már némileg közeledem majd hozzád szintben

Ezt meg csak azért mert az asszonytól kaptam a passzt, aki életében először Fifázott!

-
Raz3r
tag
-
MdewC
nagyúr
-
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok!
Jelenleg ez a fő csapatom, velük játszom a legtöbbet: [link]
Most éppen a DIV6-ban vagyok, de elég nagy rá az esély, hogy megint visszaesek a DIV7-be...
Azt tervezem, hogy Ramsey és Ramires helyére megveszem Toure-t és De Bruyne-t. Jó változtatás lehetne vagy inkább hanyagoljam? -
Raz3r
tag
-
MdewC
nagyúr
Mondjuk ez minden alakzatra igaz, mármint, be kell lőni.

Nekem olyan jól sikerül adaptálódni, h harmadik éve nem váltok alakzatot.

Citroghost: Azért párszor sikerült pár passzt elcsípni...
(Mondjuk akkor még nem ezt az alakzatot toltad, csak gondoltam megjegyzem.) 
-
Citroware
addikt
Igaz, hogy én olyan játékosokkal alkalmaztam ezt a felállást, ahol az LM, RM és az egyik CAM poszton lévő játékosaimnak is (Pereyra) viszonylag jó védekező tulajdonságaik voltak, de azt kell mondjam, hogy egyáltalán nem voltak veszélyesebbek a kapumra, mint egy 4-3-3 esetén, sőt. Ez pedig azért van, mert sem a szélsők, sem a CAM-ek nincsenek annyira elöl, mint egy ST, vagy egy winger, ezért visszajöttek hátra, másrészt pedig soha nem tudták lekövetni a passzolásaimat ebben a felállásban, nem volt még olyan felállásom, ahol támadáskor ennyire mindig lett volna üresen játékosom. És hát ugye azt szokták mondani, hogy legjobb védekezés a támadás. Mindig volt kihez passzolni... kevesebbszer tudta felhozni az ellenfél a labdát. Középen meg egy Nainggolan mindent megcsinál.
-
Raz3r
tag
Erről mi a véleményed?

Próbáltam a leírásod alapján elkészíteni.
-
#TOTTI
őstag
-
Rypejakten
addikt
be kell verni a helyzeteket.
nekem sincs 3-nál több komoly ziccerem meccsenként, de az általában 3 gólt eredményez.
ezen felül a rögzített helyzetek fontossága.. szögletet például be se csavarok fejre, csak a 16-os sarkán állónak adom, vagy kis szöglet, és driven pass befele.maradjunk annyiban, hogy nincs csodafelállás, mindnek megvan a maga előnye és hátránya, a lényeg a játékoson múlik.
szerk.: agresszíven meg nyugodtan támadjanak le, mindenkire rávágom a stay forwardot, defenzív kontra aztán heló, ha ezen múlik nem passzolok kettő rövidet se a labdával, csak a long ball.
aztán nincs az a feltolt védelem, amit a 85+ játékosok mélységből nem futnak meg.
adaptálódni kell.
-
MdewC
nagyúr
-
MdewC
nagyúr
Előbbi alakzatot (4-5-1(2)) pedig a támadás szintén felörli a div3 feletti régióban. Aki full agresszív stílust tol és nem kutyaütő, az alig fog gólt kapni ettől az alakzattól.
Blashe kolléga tesztelte, ellenem is, pedig baromi jól tolja, nagyon jól,
, a passzokon kívül alig került helyzetbe sokszor. Pedig jó pár meccsen tolta vele ellenem is, plusz div10-től div3-ig. Még a statisztikáját is linkelte, h vmi 30 meccsen ki se kapott vele, aztán jöttek div3-2-nél az említett agresszív népek...
Ennyit erről.
(idén sztem a 4-5-1 halott, leg is aki alapból nem atom pro a játékban, annál szinte biztos, vagy nem vmi spéci agresszív taktikát..)(Amire talán érdemes ránézni: 4-3-2-1, 4-3-3 (4), 4-2-3-1(2) és sima, vagy páran tolják még 2 csatárral is...)

-
Rypejakten
addikt
-
Raz3r
tag
milyen felállást javasolnál? mi a bevállt? vagy mik a beválltak?
-
Rypejakten
addikt
ez az egész felállás div3-ig életképes, mert addig igen sok fogalmatlan játékossal találkozni, aki képtelen egy valamirevaló kontratámadást vezetni.
ez a felállás, védekezni a workrate-ek miatt nem hajlandó, vagy amúgy is képtelen játékosokkal, egy tapasztaltabb, játszani képes ellenfél ellen a lehető legrosszabb választás. -
Raz3r
tag
-
Rypejakten
addikt
-
Citroware
addikt
Kicsit túlszaladtam az áron, de ez az összeállítás olyan, hogy ha nem telik, akkor eggyel alacsonyabb értékű IF lapot tudsz venni ezekből a játékosokból, ha pedig több zsetonod összegyűlik, akkor könnyen tudsz fejleszteni csak annyival, hogy eladod az adott játékost, és veszel belőle ugyanoda egy nagyobb IF értékkel rendelkezőt, ezeknél a játékosoknál ez jól megtérül.
Nemsemmi csapat.

-
Sirandrish
legenda
-
szeby241
csendes tag
A mai történelmi nap: végeztem a fifaval és a fut- tal végképp,ez így abszurdum,nem tudom mi történt de annyira lassúak a játékosok,pontatlanok bármilyen megmozdulás egy rakás szar,de az h több mint egy hete nem engedi nyerni na az brutál,ugyhogy en tobbet evvel a fossal nem játszok,kár az energiáért!
-
losilee1337
aktív tag
üdv gondolom az edzö ás a liga miatt 9 chemesek de kb 10 meccset letolsz velük akkor ha jol tudom 10 chemesek lesznek.

-
_adaml21_
őstag
Csak azoknak a játékosoknak van lapja, akik olyan bajnokságban játszanak, amik megtalálhatóak a játékban.
Hogy egy közelebbi példát hozzak: Xavi a katari bajnokságban játszik idén, ezért nincs lapja a játékban. És ezért nincs a magyar bajnokságban játszóknak sem, így Királynak és Bödének sem.
A 10. meccs után mindenki megkapja a 10 chem-et
(kivéve Stiebert) -
Sirandrish
legenda
-
Raz3r
tag
-
Borusito
tag
-
Citroware
addikt
Nem tudom, milyen szempontokhoz kellene a csapatod, milyen árban, és hasonlók, de rengeteg csapatot összeállítottam már, innen csemegézhetsz, bármelyiket is választod, nem lesz nagyon rossz választás.

-
vegitossj7
addikt
Hát, más nincs neki.

-
zsolti72837
addikt
Ja.

Nikolicsnak az a 73 lapja igaz? -
Raz3r
tag
-
Sirandrish
legenda
Oh...egy magyar csapatot is összerakok

Sajnos ebben sem vagyok otthon. Tud valaki linkelni egy csapatot?
Jó a sima silver is meg minden, csak legyen meg a csapat
-
vegitossj7
addikt
IF Kádár és IF Niko.

-
zsolti72837
addikt
A Nikolics az sima lapos?
-
Sirandrish
legenda
Ő most "drága"...csak egy olcsó CM kell hogy egybe legyen a csapat

dollarZ18 Az nem lehetett kellemes
Mármint a quick sell -
Z'Z"
őstag
Akinek a magyar válogatottal is így megy a játék, szerintem tök mindegy.

-
vegitossj7
addikt
-
Z'Z"
őstag
Lovrencsics RB

Gondolom nem a védekező képességeinek köszönhetően esett rá a választás.

-
dollarZ18
tag
Kovacic nekem nagyon bejön, mióta visszavásároltam a BBVA csapatot (fele annyi zsetonnal, 1-2 bakival qucik sell
), őt használom. Parejo nálam iszonyat lassú, darabos volt. -
LendvaiFeri1
veterán
Kroos. Kicsit lassú, viszont bombasztikusan lő/passzol.
-
MdewC
nagyúr
-
Sirandrish
legenda
BBVA-s csapatban CM pozícióba Perez és Rakitic mellé kit javasoltok? Iniesta volt ott, de mivel ő "értékesebb", így eladtam. A csapatot sem használom jelenleg, és ahogy többen mondták is zuhan az ára mindenkinek, így majd legfeljebb visszaveszem. Viszont azt szeretném hogy a csapat azért teljes legyen.
Kovacic? Parejo? Bár Parejo már volt nekem és nem voltam elragadtatva tőle

-
balisz
senior tag
Bajnokira csak nem kap színes lapot, kérdés hogy mit lehet csinálni ha már van RB lapja. Mondjuk ha ilyen teljesítményért nem kap valaki valamilyen lapot akkor semmiért nem jogos. És nem csak bemutatott két olyan védést ami instant best of, hanem adott egy fantasztikus passzt is. Arról nem is beszélve hogy egész meccsen aktív tagja volt a csapatnak. Kíváncsi vagyok mit kezdenek ezzel az EA-nal. Nem lehet hogy adnak neki IF-et és eggyel feljebb megy a RB?
-
vegitossj7
addikt
Csak felraktam, 3 gól lemaradt, 1 kezemen meg tudom számolni a helyzetei számát, mind a 2 gólja sweaty lepasszolós fos gól volt...
-
MdewC
nagyúr
GIGI új színes lap? Vélemények?

-
Raz3r
tag
egyedül greizman és di mariska van meg a felállásból.
tudnátok akkor segíteni kiket javasolnátok az említettek helyére?
mindenképp gyors játékosokat szeretnék

-
Citroware
addikt
-
Rypejakten
addikt
-
Raz3r
tag
miért borzasztó? kifejtenéd légyszi?
illetve, hogyan orvosolnád? orvosolnátok?köszi!
-
Rypejakten
addikt
-
Raz3r
tag
-
vegitossj7
addikt
Banyek, most nézem, hiányzik vagy 4 perc a játékból... Ez így nem pálya... Mind1, sztornó...
-
ProgenXL
őstag
Összerak egy fullos csapatot és csak ilyen olcsó Benzama-ra marad pénz?

-
vegitossj7
addikt
Na gyerekek, csinálok egy videót, elég legyen az, hogy egy full magyar csapattal vertem el ezt, nagy hirtelen...
Mondtam magamban, csak letolok egy ilyen gané fos meccset, ha már beléptem a trade miatt...
Ez várt.
Az eredmény legyen annyi, hogy 3x annyit lőttem neki, mint ő nekem...
Csinálom a videót, hogy hogy is sikerült.

Elfelejtettem jelenteni coinvásárlásért, de majd most.

-
Borusito
tag
Kinek van türelme ehhez a DIV1-hez?
20-ból 1 nem csaló, azaz egy meg általában egy nagy tál örökítőanyag. Öli a játékot, megállítgatja ha nála van, szögletzászlónál bohóckodik... -
sipike97
tag
-
sipike97
tag
-
Z'Z"
őstag
-
törölt tag
Szerintem túlárazott mindegyik. Én majd Aduriz-t és Gameiro-t veszem meg a BBVA csapatomba a TOTS idején, ami egyébként így fog kinézni.
Nagyjából ugyanazt tudják, mint az általad felsorolt játékosok, csak még a MOTM lapjaik is olcsóbbak azoktól, az eggyel gyengébb IF lapok meg 20-30k körül mozognak most (és szinte ugyanazt tudják).
85-ös Aduriz-nál a 74 pace lehet a gyenge pont, bár szerintem ez még nem vészes. A shooting és physical statjai, a 99-es heading, valamint az ára viszont mindenképp kárpótol.
Új hozzászólás Aktív témák
-
14800 - 14701
19438 - 18001 18000 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Vigneau interaktív lokálblogja
- BestBuy topik
- Formula-1
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- OLED TV topic
- Assetto Corsa Rally
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként TX! 

Még tudunk szorongatni
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ezt legalább élveztem 

, Te mit ajánlanál?

20-ból 1 nem csaló, azaz egy meg általában egy nagy tál örökítőanyag. Öli a játékot, megállítgatja ha nála van, szögletzászlónál bohóckodik...