- iPhone topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- One mobilszolgáltatások
-
16200 - 16101
19438 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:52 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylerr
addikt
Velem is ez van.
-
Vampire Bat
aktív tag
Sziasztok!
Miért van az,hogy ha rage quitelnek ellenem,akkor kidob az ea szerverről,és elkönyveli vereségnek?Nagyon idegesítő
Hogy lehetne megoldani? -
Kristof_94
nagyúr
-
MdewC
nagyúr
-
Rypejakten
addikt
-
Borusito
tag
Jól számolsz, csak azt kifelejted, hogy minden DIV1 győzelem után 15k-t kap a hacker. Vesz 11 bronz játékost 200 ért, 7 szerződéssel, így kb. 314 coinba kerül neki egy meccs, ami nagyjából visszajön a győzelemért kapott coinokból. ~15k nyeresége van minden 8 meccs után.
Azt állítani, hogy coin farmolás nem létezik...

-
Kristof_94
nagyúr
-
thebigK
addikt
TOTS Mahrez goalissimo. Eddig legalis csalas...

-
Yodamest
veterán
azt megtudjátok mondani, hogy ha lemezesen megveszem és beaktiválom tehát bekerül a libraryba, utána fogom tudni lemez nélkül bármikor futtatni a játékot vagy mindig kell majd a cd?
csak mert ps storeba 21K, de lemezesen boltba 11K-ból meglenne...
-
zsolti72837
addikt
-
Sirandrish
legenda
-
MdewC
nagyúr
Sztem meg egy kellemes 19 éves, mode... izé.
Ebbe ne menjünk bele. 
Yoda: annyit nem ér, még a 17 se biztos, de inkább.

-
Kristof_94
nagyúr
Miért nincs még 50k csomag? Vagy volt csak lekéstem?

-
Yodamest
veterán
Áh most néztem ps storeban a gémet, még meg is venném de basszus 21K?????? Mi van ezekkel nemár... 3db AAA játékot megveszek annyiból még ps re is. A most megjelent ratchet kerül 10K-ba és az egy minőségi játék 90+-os.
Nem tudtok erre egy olcsóbb megoldást, hogy lehetne megúszni emberi áron? Nem akarok egy játékért amit már egyszer megvettem 20K-t fizetni....
-
Sirandrish
legenda
Nekem olyanom is van...és valóban..az a király

-
vegitossj7
addikt
-
törölt tag
Elérhető a Football League TOTS is, ha valaki még nem tudná.

-
MdewC
nagyúr
Uraim, ami ez alatt jelenik meg, azt törlöm, már előbb kellett volna írnom. Köszöntem!
(egyébként pc-s a topik..., örüljünk, hogy eltűrik a konzolosokat.) 
-
thebigK
addikt
Szép ez a holland brigád. Úgyis besokalltam, eladtam mindenkit sok-sok tízezer bukóval, vagy lesz egy eredivise csapat a meglévő lóvéból, vagy spórolok cr7re és köré egy csapatra, vagy TOTS Mahrez lesz és mellé néhány alattvaló.
-
LedyGyuszi
addikt
supportra nem csak a csetelős supportot értettem, hanem az egész konzol támogatást pl. garancia, termék csere, szoftver, rendszer , stb... neked nem, neked sem, de sztem mindenhol vannak pl. hibás termékek, bár gondolom a Sony ez alól kivétel...
2. jogos, hirtelen jött ,hülye példa volt
mondok másikat hátha: iphone vs. "akármelyik" hasonló árkategóriájú telefon... -
Sirandrish
legenda
Három gondolat és tényleg befejezem, mert nem akarok vitázni sem, a topikot sem akarom szétoffolni, és pénzt sem kapok a Sonytól amiért védem

1. Ha az MS-t nem érdekelné akkor maradna exkluzív cím XO-n, csak hát ugye relatív kicsi a felhasználó bázis és nem éri meg nekik.
2. Ha a Suzuki és a BMW egy áron lenne, (ahogy kb az XO és a PS4) akkor nem a Suzukiból fogyna több.
3. A support nem chatelésre van....rájuk akkor kell támaszkodni ha gond van...nekem még nem kellett semmi a Supportól.

És akkor itt és most zárjuk is le. Ahogy fentebb is írtam..vegye mindenki azt amelyik szimpibb.

És hogy ON is legyek.
BBVA-s playerek ára fog vajon zuhanni ha kijön a BBVA-s TOTS?
Kristof_94 Nekem is csak poéncsapat a Holland, de most be lehetne keményíteni

-
Kristof_94
nagyúr
Nekem csak BPL van, szóval ha húznék egyet közülük eladnám

-
LedyGyuszi
addikt
"Több mint kétszer annyi PS4 kelt el mint XO...ezt te még versenynek nevezed?" - kit érdekel? mert úgy néz ki, hogy a Microsoftot se, pláne engem...attól még, hogy Magyarországon pl. több suzukit adnak mondjuk, mint BMW-t, akkor te is inkább Suzukit veszel?persze lehetne példát erre is arra is írni, de láttunk már oylat, hogy sok birka megvett vmit, attól még nem feltétlenül az a jobb...
"grafikában jobb a PS és ezzel kis is fújt,"Meg több az exkluzív cím rá, és hát...ennyit tud egy konzol" -gratula!tehát csak játszani tudsz vele?még egyszer leírom, nem érdekel az exkluzív cím!nem fogom felvágni az ereimet, mert nem játszhatok egy uncharted játékkal, kinőttem már ebből...Sokkal jobban lázba hoz a support (Microsoft hülyére veri a Sonyt, kár ezzel vitatkozni...), Live szolgáltatás (havi 4 ingyen játék, stabilitás), win10, x360 backwards, a kontroller, ea access ,stb...
" azért mert te ebben nem találod meg a fantáziát," - exkluzivitás, itt abban is marad az érvelésed..."én pl. nem az exkluzív címek miatt vettem boxot" . azért vettem, mert nincs kedvem évente költeni erőműkre, hogy az újabb és újabb játékokkal tudjak játszani...és munkán és letöltésen kívül pl. semmi másra nem használom a laptopomat, minden másra ott a konzol...filmezés (netflix, blueray), zenehallg., néha még kinectezek is egy kicsit a haverokkal jó móka részegen...

semmi bajom a ps-sel, mondom még egyszer, volt is ps-m ,de a grafikán kívül és exkluzív címeken (idei évben azért megszámolnám melyikre mennyi exkluzív cím van, de igazából hidegen hagy...) semmi nem vonz, szolgáltatásban sokkal többet kapok a boxtól...és itt be is fejeztem!
privátban szívesen folytatom az okfejtést... 
peace

-
Sirandrish
legenda
Atya gatya...lehetne tuningolni a Holland keretemet

-
Kristof_94
nagyúr

Remélem ma este már lesznek 50k csomagok...

-
Yodamest
veterán
És ha akkor a coin hekkerek úgy állítanák be a dolgokat hogy ne lépjen ki az elején?
Nem állítanák úgy be, mert már nem érné meg nekik úgy farmolni. Nem lennének gyorsabbak mint bárki más, aki rendesen végigjátssza a meccseket és ráadásul még nyer is. Egy olyan meccset nem érné meg nekik "végigvárni" ami tuti vereséggel zárul és kb annyi goldot kapnak a végén mint most egy 5mp-után otthagyott meccsért. Már csak a győztes meccsek érnék meg nekik ahhoz meg játszani is kell
Kristof_94 ezt nem tudtam, hogy ennyire beletudnak nyúlni a játékba. Ők olyankor nyernek? De ha ennyire szétcseszett a fifa, akkor miért van az, hogy konzolokon meg semmi? Jó, hogy zártabb platform, de ezt miért nem lehet lecopyzni pcre...
-
Sirandrish
legenda
-
Kristof_94
nagyúr
Körülbelül 100 zseton jár neked egy néhány másodperces meccsért, a szerződés viszont ugyan úgy fogy, szóval hagyjuk ezt a zseton farmolást, mert olyan nem létezik. A hacker viszont megnyeri a meccset, akkor is ha öngólt rúg, de ezt te nem láthatod. Ezzel meccsenként 300-400 zsetont kap kb., nem emlékszem hirtelen, hogy mennyi jár egy nyertes meccsért.
Ha megnézed a toplistákat a játékon belül, a top 100 nagy túlnyomó része hacker és ez EA nem törli őket, pedig vannak évek óta létező accountok. Valószínűleg csurran-cseppen valami az EA-nek is a zsetoneladások után, így ők is jól járnak. -
Yodamest
veterán
-
gabigyerek
senior tag
-
MdewC
nagyúr
Kérem szóljon, ha vki-t zavar, hogy az urak konzolkaratéznak, mert akkor meg kell kérni őket, hogy privát folytassák.

-
Sirandrish
legenda
" -
- "
Több mint kétszer annyi PS4 kelt el mint XO...ezt te még versenynek nevezed?"grafikában jobb a PS és ezzel kis is fújt,"
Meg több az exkluzív cím rá, és hát...ennyit tud egy konzol
én pl. nem az exkluzív címek miatt vettem boxot
Hanem a multiplatformok miatt amik megjelennek az általad is erősebbnek titulált PS-re? Hát annak akkor volt értelme
" azért mert te ebben nem találod meg a fantáziát,"
Milyen fantáziát? Én csak azt látom hogy eltünnek a boxról az exkluzív címek, de a végén még kiderül hogy az jó dolog
Nekem aztán tökmindegy hogy ki min játszik, de azért lássunk már be ezt-azt

-
MdewC
nagyúr
-
Yodamest
veterán
Dedurva, hogy ott nem megy ez a mocskoskodás, hihetetlen. PC-n borzalmas szopás a fifa sajnos, de az a bosszantó főként, hogy simán tehetnének ellene, ment is a nagy kampányduma megjelenés előtt, hogy eltüntetjük a hekkereket nem lesz csaló stb.... Az a szörnyű, hogy egy patch formájában ez orvosolható is lenne, annyit kellene tenniük, hogy nem lejátszott meccsért ne járjon coin! Ennyi nem több. Egy félbeszakatt meccsért egyik fél se kapjon coint és akkor mindenkinek végig kellene játszania, nem lehetne coint farmolni ilyen undorító módon és teljesen fel lenne számolva a hekkerkedés a fifában. Most komolyan, ezt nem tudják megtenni? Miért jár coin egy 5mp-es meccsért? miért? kezdem azt hinni, hogy az EA kéz a kézben jár a hekkerekkel és közös érdekeik vannak, mert borzasztó könnyű lenne ezt megoldani mégsem teszik. Itt valami büdös.....

Bocs a kiakadásért, de nem értem.....
-
MdewC
nagyúr
-
tigomigocika
senior tag
-
thebigK
addikt
-
LedyGyuszi
addikt
"nem igazán rúg labdába a PS mellett. Mondjuk eddig sem tette." -
- grafikában jobb a PS és ezzel kis is fújt, de aki grafikára élvez, az ne konzolt vegyen...
"gyakorlatilag minden box cím jön PC-re is" - és? én pl. nem az exkluzív címek miatt vettem boxot és semmi bajom vele, ha a pc-s társadalom játszhat egy Gears of War-ral vagy egy HALO-val...
"mit akarnak pontosan ezzel a win10es összemosással, addig nem kell boxot venni" - azért mert te ebben nem találod meg a fantáziát, attól még nem feltétlenül rossz dolog, én speciel örülök neki, hogy össze van kötve a telóm, a lapotopom és a konzolom
De mielőtt kitalálnátok ,hogy elfogult vagyok, jelzem PS-ről váltottam boxra, tehát van némi viszonyítási alapom, bár korántsem biztos, hogy jól látom a dolgokat... Mindenki eldönti azt a szempontot, mai alapján kiválasztja a konzolját, de ez nem jelenti automatikusan, hogy aki a másikat veszi, az rosszabb játékélménnyel lesz gazdagabb...
(#16158) LendvaiFeri1 :
köszi, hogy felhívtad rá a figyelmemet, de majd eldöntöm...
Mdewc:
+1(#16162) Yodamest:
X1-en teljesen játszható!Egy coinhackerrel sem találkoztam eddig, DNF-ek száma elenyésző...És valszeg ez lesz a válasz a PS tulajok részéről is... -
Yodamest
veterán
-
MdewC
nagyúr
Szvsz megvannak mindenkinek a preferenciái, mindenki döntse el, hogy mit akar.

Én simán 1 játék miatt vettem anno konzolt és 1 játék miatt váltottam 3-ról 4-re. Mindenki döntse el saját maga, hogy neki mi éri meg.

A lényeg, hogy a téma kapcsolódjon a fifához.

-
Sirandrish
legenda
"több jó játék van?nézőpont kérdése..."
Nem mondanám...főleg mióta gyakorlatilag minden box cím jön PC-re is, nem igazán rúg labdába a PS mellett. Mondjuk eddig sem tette.Én azt mondom hogy játék miatt (főleg egy Fifa miatt) boxot venni butaság. Sőt...amíg nem tudni mit akarnak pontosan ezzel a win10es összemosással, addig nem kell boxot venni. Fifába a legendek azért szerintem nem elég érv egy 100K-s konzol vásárlásához

-
sz_abika
addikt
Div1ből, 90. perces kiesés .. ez drámaibb mint a Felcsút búcsúja!

-
LendvaiFeri1
veterán
Oké, szerintem itt be is lehet fejezni.

-
drachoHUN
senior tag
Valaki tudja, hogyha a legutolsó meccset forfeitelem az idényben (ugye azért, hogy ne jussak fel div1-be), akkor megkapom a bent maradásért járó zsetont? Mert eddig emiatt az utolsó meccset végigbohóckodtam mindig, vagy csak szimplán otthagytam az ellenfélnek, de már unom ezt csinálni. Előtte lévő meccseket feladom, de az utolsót nem merem, mert kell a zseton...

-
LedyGyuszi
addikt
-
Yodamest
veterán
Fable Legends, na az kurrvajó lesz, szerencsére jön PC-re is
Amúgy most vitán felül, de PS-re általánosságban több jó játék van, sonynak vannak a legjobb fejlesztői pl. naughty dog, insomniac games, from software. Nekem alapból a BB egy nyomós ok volt, meg aztán last of us, god of war, uncharted, stb. nálam ezek élveznek prioritást.UI: most olvasom hogy a fable legends be is fuccsolt, WTF? én még ott tartottam, hogy meg sem jelent, erre azt írják, hogy már nem is elérhető, mert bezárt a fejlesztőcsapat..... pedig de vártam pc-re....
-
_adaml21_
őstag
Ha konzolt vennék, az nekem is box lenne, a kontroller, meg a legends miatt.
-
LedyGyuszi
addikt
thx

-
Sirandrish
legenda
Jó Magyar Forint

-
LedyGyuszi
addikt
mi az a JMF?
Gold előfizura gondolsz?
PS-n is kell fizetni érte, ráadásul ott drágább tudomásom szerint...
-
LendvaiFeri1
veterán
Plusz ~18eJMF, hogy tudjon online játszani.

-
LedyGyuszi
addikt
-
MdewC
nagyúr
-
Yodamest
veterán
PS4-en mi a helyzet a csalókkal? Abszolút nincsenek 1. osztályban? Megerősítést kérek

Nekem most kicsit parkol a gém, néha letolok 1-2 meccset seasonsban, de az UT ami pont, hogy a legjobban érdekelne teljesen játszhatatlan a hekkerek miatt. 1. osztályban kb minden 10-15. meccsem olyan, hogy nem csaló ez így nem adja.
Azért kérdem, mert ha PS4-en ez nincs és normális a játék, elgondolkozok rajta, hogy talán még az idei részt is újra megvenném PS-re, de a 17-et egész biztosan már arra a platformra fogom....
-
Citroware
addikt
Ha a 17-ben lesz ilyen, tuti beszállok!
Remélem az én nevemmel fog kezdődni a lista.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
scholl
tag
haliho
Kapusoknál van favorit chem?
86 Handanovicra milyent érdemes tenni? -
MdewC
nagyúr
Cuad? Nem agyaltam a wr-jén (kivételesen). Szeretek vele játszani, mert nagyon könnyű irányítani, aránylag jól passzol és fejez be. Picit távolabbról indul, de én nem bánom, mert nem egyből a védők mellett kell átvennie a labdát, hanem van lehetőség rájuk vezetni. De ez alakzat függő is. Próbát megér.

Tigo: Köszönjük a szervezést!!!

-
gabigyerek
senior tag
Pozitív élmény. Pénteken kijöttek a BPL TOTS-ok.
Na mondom nyitok egy 25 ezres pakkot hátha! Azt elsőre kidobta 93-as Mahrezt. Nagy mázli volt.
(Kb ennyit már el is pakkoztam, de így kb 0-án vagyok)

-
Rypejakten
addikt
4-4-1-1-ben használom, ahol nagyon fontos, hogy legyen érkező a jobboldalon második hullámban, alapon érezhető, hogy túlságosan mélyről indul, de miután ráraktam egy stay forward-ot, tökéletes lett.
amúgy Willian-hez hasonlítható, kicsit kevésbé fordulékony, viszont jobban lő.
-
Sirandrish
legenda
Ilyen is volt? Mik vannak kérem

-
tigomigocika
senior tag
PS4 bajnokság jó ideje nem megy...
Lezártam!
A végeredmény:
-
thebigK
addikt
-
Stylerr
addikt
-
Sirandrish
legenda
-
MdewC
nagyúr
Nem, szokásos fogyó eszköz kereskedés, amit írtam, többiek is, bár most a tots alatt nekem is belassult a dolog...

Majd kérdezd meg tőle, hogy benne van-e egy fifa
(édes)hármas meccsben?
Csak a feleségem meg ne tudja... 

-
Sirandrish
legenda
-
MdewC
nagyúr
Tudod a kereskedési tippjeim.
Mikor játszunk Veled meg asszonysággal? 

-
Sirandrish
legenda
-
MdewC
nagyúr
-
ali75
aktív tag
-
MdewC
nagyúr
-
MdewC
nagyúr
LM Di Maria?

Más: Hoztam megint néhány gólt, a hétvégi fun-ból, meg, hogy azért idén is lehet ívelgetni, ha jól jön ki a lépés...

kupadöntő 5-2, Tévez in action
(huszonvalahanyadik...)
elődöntős arc kihívott vissza vágóra, jól tolta, de CR alkotott Modric társaságában...

-
Csokipuding8
tag
Nekem van komplett argentin csapat, jól is mennek, egyedül a papíron legerősebb támadó szekcióval nem vagyok megelégedve. Agüerotól ennyi pénzért jobbat várnék. Tevez oké, Dybala so so. Pedig a többi csapatomba rohadt jól mennek a gyors embereim. Kiemelném a kapust... fog olyanokat hogy kamillázok. Itt vannak ni:
[link] -
LendvaiFeri1
veterán
Ok.
-
Rypejakten
addikt
mert hálistennek ez nem fifa 14.
-
LendvaiFeri1
veterán
-
szupersanyi
aktív tag
-
Sirandrish
legenda
Szerintem élvezetesebb lett volna ha tolnak előtte 1-2 gyakorló meccset vagy ha legalább Jani elmondja Pistinek az alapokat, mert az azért látszik hogy nincsenek egy ligában. Pisti azt se tudja merre van arcal, míg Jani szöktet, cselezget ésatöbbi.
-
törölt tag
-
mitisz
tag
Rare fitness? Mennyiért adod-veszed? PC?
Rare contract-okkal vagy rare fitness-ekkel jobb kereskedni? Elvileg a contractokra nagyobb a kereslet, nem?
-
FhRossi
tag
-
Sirandrish
legenda
-
_adaml21_
őstag
-
FhRossi
tag
-
szpal17
őstag
Már mindenkinek ilyen Team of the Season játékosa van?
Tegnap nekiálltam a DIV 2-nek (pár hete kiestem..) és szinte csak ilyen csapatok jöttek...minimum 3-4 TOS játékos, meg IF-ek.
Szerencsére nem voltak coin hackerek, és egész jó meccseket lehetett nyomni...mondjuk ez már erősen éjszaka volt.
6 győzelem, 2 furcsa vereség...és így megint visszajutottam.Lehet elkezdek valakire gyűjteni én is TOS-ből...
Ki lehet ebbe a csapatba erősítés? Bár így is nagyon jók még mindig. Wijnaldum még mindig Isten.

-
_adaml21_
őstag
-
CR2025
csendes tag
-
_adaml21_
őstag
Magyar forrást nem tudok, de röviden:
- "fakó" - non-rare - "nem ritka"; 74 feletti értékelésű lapok, a kevésbé népszerű játékosok non-rare-ek, de 80 felett már nagyon kevés lap ilyen (pl. Nolito 82)
- "csillogó" - rare - "ritka" - már 75-ösben is van, de 82 felett kizárólag rare lapok vannak, népszerűbb játékosok
- "fekete" - TOTW - ** hét csapata - adott hét csapatába bekerülő játékos kap az alap lapjánál magasabb értékelésű TOTW lapot, szokás IF, SIF, TIF, stb. lapoknak is hívni, mert "in form", tehát "formában", és attól függően, hogy második (Second), harmadik (Third), stb. lapja. Egy újabb IF lap magasabb értékelésű az előző IF lapnál (ha volt. ha nem, akkor az alap lapnál, mint írtam)
- "narancs" - MOTM - Man of the Match - a meccs játékosa - ugyanaz vonatkozik rá, mint az előzőre, csak nem a hét csapatába került be, hanem valami fontos hétközi meccsen (pl. BL-elődöntő) a meccs játékosa lett
- "lila" - Hero - "hős" - ugyanaz, mint előző kettő, csak megdöntött valami rekordot is, pl. góltalansági rekord, 4 gól egy meccsen, stb.
- "kék" - TOTS, TOTY - Team of the Season, Team of the Year - ugyanaz, mint előzőek, csak az év/szezon csapatába kerültek beNagyjából ennyi.
-
FhRossi
tag
Sziasztok! Most ismerkedem a FUT -al, de már most nagyon tetszik! Rengeteg leírást átnéztem, minél jobban megértsem, de még most sem tiszta minden. A fogalmak, , és a különböző kártyatípusok(pl goldon belül, fakó, csillogó, fekete, Tot) közötti különbségek homályosak. Tudnátok linkelni egy oldalt ami erre van kihegyezve? -ha lehet magyart, mert az angolom gyenge
-
szupersanyi
aktív tag
-
thebigK
addikt
Aguerot es Tevezt csereld meg es f@sz@

-
LendvaiFeri1
veterán
Volt 1 hetük megnézni, így jártak. Egyébként biztosra lehetett venni, hogy nem fog sokáig ott feküdni az asztalon...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
_adaml21_
őstag
Nekem nagyon tetszik, eredeti, és kiegyensúlyozottnak tűnik. Csináld!

-
szupersanyi
aktív tag
OFF: Kicsit túl spoileres az új profilképed Originen.
Én már láttam, de sokan nem örülnek neki szerintem. 
-
szupersanyi
aktív tag
-
thebigK
addikt
Ha lemegy a BPL TOTS hype azthiszem eladok mindenkit es megprobalok fogni egy TOTS Mahrezt. Egeszen brutalis lapnak tunik.
-
thebigK
addikt
Jol nez ki! Esetleg Ben Yedder erosebb lapja, ha van ra keret

-
Csokipuding8
tag
Köszönöm a segítséget!
Akkor elvileg így már jó lesz:
[link]A lényegi részre viszont még mindig semmi
Pedig az a tapasztalatom hogy a csapatépítési fétise megvan itt mindenkinek, ahogy nekem is
Meg igazából konkrétumokat kérdezek egy-egy emberről, azért szeretnék direkt választ

Új hozzászólás Aktív témák
-
16200 - 16101
19438 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- TP-LINK routerek
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hogy lehetne megoldani?

Azt bánom, h nem mentettem le.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)