Hirdetés
- A Moto G37, G37 Power és G47 bővíti a Motorola mindennapokra szánt szériáját
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Háromtagúvá bővült a Motorola Razr 70 család
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
drachoHUN
senior tag
válasz
Citroware
üzenetére
Jó adag feltételezés, egyetlen dologra alapozva. Csak kérdem én: a Barca, a Real, az Atma nem tud pihentetni a kicsi, pici csapatok ellen? A Bayern nem tud pihentetni?
A Juve nem is tudott pihentetni gyakorlatilag idén, a remek kezdésnek és a rengeteg sérülésnek köszönhetően. -
MdewC
nagyúr
válasz
_adaml21_
üzenetére
Azért nem írok, mert nem akarok, mert nem szeretek erről itt beszélni. Nekem megvan a saját véleményem ezekről a dolgokról, nem is akarom, hogy győzködjenek vmiről és én se szeretnék senkit meggyőzni semmiről.
Egész egyszerűen nem fogunk egyet érteni mindenben. 
Azzal mondjuk nem vállaltál nagyot, ha köv 3 évben a Madrid v a Barca BL-t nyer, sztem is, ebben semmi meglepő nincs, tényleg ott vannak a legjobb támadó emberek, félre értetted amit írtam. Csak arra céloztam, h hosszú távon az egyed uralmuknak vége lesz... Mind1.
Am 3 év? Bármi megtörténhet egy kis szerencsével, még a Bayern is és egy koszos Serie A-s csapat is behúzhatja nem? Ennyi erővel. Végül is most is 1 kimaradt bűntetőn múlott nem?
Szal kár ezt csűrni csavarni ezen a fórumon, úgy is mindenki a sajátját fújja, nem lesz egyet értés.
Pogba pedig renélem még marad legalább 1 évig, jó lenne ha tovább, ha nem, akkor rekord összegért megy, amit talán értelmesen hasznunk fel. Ennél többet nem tehetek, csak szurkolok. -
válasz
drachoHUN
üzenetére
Hát szerintem jelenleg a Serie A-nál van feljebb. A Bundesligában lennének harmadikok vagy max a Dortmunddal küzdenének a második helyért. A La Ligában stabil negyedik hely lenne meg, a Premier League-ben meg minden évben vért izzadnának, hogy bekerüljenek a 4 BL hely közé, ha egyáltalán sikerülne.
BL-ben könnyű úgy jól teljesíteni, ha gyenge bajnokságban tudnak pihentetni, miközben más topbajnokságokban óriási küzdelem sokat kivesz a játékosok energiájából és a koncentrációból, aztán fáradtan mennek BL meccsre. Bár most ezt úgy mondtam, mintha idén sokáig jutott volna a Juve, de tavaly igen.
-
drachoHUN
senior tag
válasz
_adaml21_
üzenetére
Sztem nem teljesen fekete-fehér dolog ez az "előrelépés lenne odaigazolni". Erősen szürke tartományban mozgunk.
Úgy látom szerencsére, hogy a Juvénál most ténylegesen a BL győzelem a cél rövid időn belül, ténylegesen nagyra akarnak törni. Mindig is a világ egyik legnagyobb klubja volt. Ha így folytatja a Juve, akkor nem igazán előrelépés Pogbának egyik sem. Pénz szempontjából persze az. De az lenne a PSG is. Karrier szempontjából már nem vagyok biztos benne. Spanyolban lubickolhatna a kicsik ellen, de abban mi a kihívás? Messitől is azt várnám, hogy legyen mersze kipróbálni magát máshol is. De ezt sose fogjuk látni.
A foci jelenlegi helyzetében sokkal nagyobb eredmény BL-t nyerni a Juvéval, mint a Barcával vagy a Reallal. Ha ezt látja valaki, és látja az esélyt is saját csapatával a BL győzelemre, sőt még fiatal is, akkor egész nyugodtan marad a picsáján jelenlegi csapatában. Pogbánál mindegyik adott. A kérdés, hogy látja-e.
Raiola előbb-utóbb rá fogja beszélni az átigazolásra, mert ő tuti azt akarja, hogy létre jöjjön egy rekord(közeli) transzfer.Mi kéne a Juvének egy esetleges BL sikerhez? Talán otthon egy igazi rivális, de ez sem létszükséglet. Az inkább a Serie A-nak kéne. Nagyon. A Juvének most még Dybala mellé kell egy klasszis, aki bele is illik a csapatba. Vagyis CSAPATba. Kevesebb sérülés, mert brutális mennyiség volt ebben az idényben. Illetve egy csipet szerencse, hogy az ilyen bírói hibákkal tele tűzdelt Bayern ellen kiesés ne történjen meg.
No még ez a Pogba esetében klubhűségről már szó sem lehet dolog. Ez hogy? Miért ne lehetne? A MU-t otthagyta, mert nem bíztak benne. Nem hiszem, hogy marad karrierje jelentős részében nálunk, de miért lenne kizárt? Nem tudhatjuk. Nem látunk Pogba fejébe.
-
_adaml21_
őstag
Bármibe le merném fogadni, hogy a következő 3 évben a Barca és a Real legalább egy BL-címet be fog húzni, és méghozzá azért, mert a meccseket gólokkal lehet megnyerni, a gólokat támadók lövik általában, és a világ 10 legjobb támadójából 5, de inkább 6 ebben a két csapatban játszik.
Azért ne hasonlítsunk már össze egy Dybala-Mandzukic támadósort egy MSN-el, és Real támadóitól is messze vannak...
Az angoloktól komoly eredményt 3 éven belül nem várok, BL győzelmet semmiképp. A Juve pedig úgy fog járni, mint a Bayern, hazai színtéren egyeduralkodók, de szerintem egy BL-győzelemre jelenleg kevesek. Aztán persze tavaly is ezt mondtuk, mégis esélyesek voltak a legvégéig, mert a labda kerek... De azt vallom, hogy erős hazai konkurencia nélkül nehezen tudnak megfelelően felkészülni a BL-re.Hogy miért ez a két csapat a csúcs, ezt a kérdést nem is értem, ez így benn van köztudatban, hogy az ezredforduló előtt a Real volt a világ legjobb csapata, számtalan klasszis, aranylabdás fordult meg, szinte minden játékos úgy tekintett rá, mint egy végső célra, a karrier beteljesedésére.
Aztán ugyanez elmondható a Barcáról, úgy 2005-től kezdődően.Direkt rákérdeztem a három legfanatikusabb szurkolóbarátomnál, hogy mit gondolnak erről a témáról, mielőtt válaszoltam neked. Juve, Roma, és Arsenal drukkerek. Persze, jött először a fricska, hogy csak a hülye játékosok akarnak játékostemetőbe meg adócsalóképzőbe igazolni, de mindegyiküktől egyetértés volt a válasz.
Magyarán, ha valaki nem esküszik valamely hazai csapatnak hűséget, akkor a Real vagy a Barca az álom. És ezt nem (csak) mi gondoljuk így, hanem a játékosok. Nyilván ennek marketing okai is vannak (Realban játszva jobban reflektorfénybe kerül, jobban el tudja adni ezáltal a saját brandjét), de erről megint oldalakat lehetne írni.
Szóval nem muszáj egyetérteni, csak normális ellenérveket nem hallottam még ebben a témában (a klubhűséget leszámítva, de az más tészta, Pogba esetéről ilyenről szó sem eshet már, akik ilyen szempontból relevánsak, az pl. Totti, Puyol.)
-
MdewC
nagyúr
válasz
_adaml21_
üzenetére
Ezzel ugye nem kell egyet értenem? (A Real egy ideig nem igazolhat majd, a Barca leszálló ágban van/lesz és csak idő kérdése, hogy vége a spanyol foci egyed uralmának. Hosszú távon én vissza lépésnek gondolom. Jönnek az angolok, a németek és a Juve is baromi erős lesz. CR és Messi sem lesz fiatalabb.)

Én így gondolom. Am miért ez a két csapat a csúcs? Ezen mindig csak mosolygok. (Persze nem elvitatva az eredményeiket, de nem mindenki Real és Barca pizsiben alszik el.)
A BL-hez pedig szerencse is kell, attól még ha eligazol, az nem garancia semmire.
-
_adaml21_
őstag
Amúgy ilyen szó létezik?
Én mindig azt gondoltam, hogy ez a Gundel Takács agyszüleménye, és mindig rettenetesen b*ssza a fülemet, mikor meghallom tőle (meg amúgy is szégyen, ahogy közvetít...), de lehet, hogy én vagyok műveletlen, és ez egy létező kifejezés... 
Az, hogy előrelépés számára, nem teljesen evidens, mert lehet, hogy a két spanyollal előbb nyerne BL-t, de egyéni szinten mindkét csapatban "csak" egy kiegészítő ember lenne, nem a legnagyobb sztár, míg a Juvéban most az. De gondolom egyetlen Juve szurkoló sem szövöget arról álmokat, hogy 38 évesen Torinóban akasztja szögre a stoplist, csak az a kérdés, mikor akarnak belőle (egy jó nagy zsák) pénzt látni.
-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Se több, se kevesebb.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
LT.
-
Kristof_94
nagyúr
Hogy csinálják azt, amikor a meccs vége fele kiviszik a labdát a szélre vagy sarokra és fedezik? Ilyenkor mindig csak felrúgni tudom...
-
Sanyicucu
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Lehet ám.
nem tudok és nem is cselezek.Sok passz.Egyéni taktikát állítok és játékos instrukciókat nem megy a játék.Szinte álva várták a játékosaim a labdát.Kipróbáltam hogy semmihez nem nyúlok és 2 osztályt léptem előre.most a 3.-ba vagyok.

Van olyan,hogy automatikus emberváltás? -
dracox
addikt
Srácok ma este 22:00kor az EA konferenciával rajtol az E3. Természetesen itt lesz felfedve az újabb FIFA.
LINK -
chop
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Errol beszelek. Nem eros. Ha nem eros, akkor hogy kerulnek ide alban jatekosokkal alazo ellenfelek? Hat ugy, hogy a jatek egy vicc.
De egyebkent kb. a 60. percben vettem eszre, hogy valami noname csapattal jatszok, annyira nem volt kulonbseg fizikalisan es technikailag egy spanyol es egy alban valogatott kozott.
-
chop
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
6
-
chop
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Aha, sokkal jobban jatszott..

Az egyik zs-kategorias alban 23-rol akkora golt vert De Gea-nak, hogy orom volt nezni....realis, mi?..
Irtam: lefutottak, leszereltek. 70-es albanokkal. Valoban realis.
Ha meg csak a jatektudas szamit, akkor minek vannak kulonbozo kepessegu lapok?...
-
Sanyicucu
aktív tag
Szerintetek a cfosspeed program javíthat valamit a net kapcsolat javításában?
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Igen. Minden bizonnyal. (omg)
-
LendvaiFeri1
veterán
MOTM Modric?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
A Realban nem, de a Barcelonában szívesen látnám. Az biztos, hogy mindkét csapat előrelépés lenne neki.

-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Valóban irreális.
Ha megy, az szvsz rekord igazolás lesz, de ez sztem is túlzás.
Várjuk ki. -
dracox
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
+1. Nem kicsit.
-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Sansztalan.
Újságírói pletyka azbegész.
Pogba marad a Juventusban. -
dracox
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Minden hír kb. róla szól...
mivel elzárják a csapatot két igazolásidénytől így azt mondom, hogy kell a csapatba. -
dracox
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Sose értettem, miért hagyja az EA annyiban ezeket a dolgokat...
Közben Pjanic 30millióért a Juventus játékosa.
-
dracox
addikt
Amúgy nincs egy kis hiányérzetetek az EB miatt a fifában? A 14-ben jött a WC mód itt is azt hittem azért jön vmi olyasmi kiegészítő. Két évente kibírnának egy ilyen frissítést a játékban...
-
chop
őstag
Akkor mas jatekkal jatszhatunk.
Amugy nalam elsosorban az a gond, hogy egybol felborul a formacio, ossze-vissza rohangalnak a jatekosok, emiatt az ellenfel mindig talal uresen allo embert (es amugy sem szorosan fogjak a jatekosaim az ellenfel jatekosait, fogalmam sincs, hogy ezt hol lehet beallitani, ha be lehet egyaltalan), igy folyamatosan csak kovetem az ellenfelet, mert hiaba valtok ra egy olyan jatekosra, aki meg a tamado es a kapum kozott van, MINDIG van kinek passzolnia, mire szerelesi tavolsagba ernek. Egyszeruen passzivak a vedoim es nem tudok rajonni, hogy miert. Ha pedig megelozik az ellenfelet, akkor 5 meterre pattan toluk a labda es az ellenfel visszauti azt a jatekos helyere es maris golhelyzet. A masik halalom pedig a szlalom: vegignezik, hogy besetal a jatekos a 16-osomba es beveri, egyik se allna ele, hanem szepen melle futnak es kovetik. Ha pedig nyomok egy szerelest, akkor kilep...MOGE!
Tamadasnal pedig ennek a forditottja kovetkezik be, 2-3-an jellemzoen korulveszik a jatekosomat, nincs kinek passzolni, kiemelni a labdat pedig szinten nem tudom, mert azonnal megelozik a sajat jatekosomat. Es mondom, nem az a nyugom, ha valaki ugyes, mert ez rendben van, de most pl. 7-bol 7 vereseggel zugtam ki az 5. osztalybol...es az osszes kapott ellenfel klasszisokkal erosebb volt nalam.
-
inter89
csendes tag
Plusz ha 80 percben mondjuk az ellenfél elkezd passzolgatni, hogy tudom letámadni, hogy ne tudja vígan a maradék időt passzokkal megölni. Mit kell ahhoz átállítanom. Mert ha teljesen kitámadok, az se ér semmit labda megszerzésénél, valami mást kell átállítani.

-
inter89
csendes tag
Tudtok olyan videot linkelni, ahol a cseleket, magyar srác magyarázza el bővebben, melyik cselnél, merre kell fordulni a játékossal, hogy bevegye, meg a szabadrúgásokat is. Még mindig nem jöttem rá, ha bedobás van, és egy másik játékossal szeretném bedobni a labdát, az melyik kombinációval kell.

-
chop
őstag
"szerelés gomb, pákk-pákk-pákk, nyomogatod, nem túl gyorsan, picit lenyomva tartod és folyamatosan nyomogatod, ameddig nem szerel. "
Ez most komoly?... Ha nyomok egy szerelest, akkor kilep az urge es kb. 1 masodpercre kimerevedik, amig barmit csinalok, nem mozdul. Ez alatt az ido alatt az ellenfel 15 meternyi elonybe kerul. Lassan mar hasznalni sem merem, mert ha nem a TOKELETES pillanatban nyomom, akkor a vedo nem szerel. A szerelendo labanak (talaljuk ki, hogy ez most a jobb vagy a bal lesz, ugye) pontosan jo iranyba kell allnia, ha tul messze vagyok, akkor ugyanugy megcsinalja a mozdulatot, hiaba nincs ott senki. Es amig kimerevedik, addig ugye mozdulni sem tud. Ha nem TELJESEN TOKELETES az utem (es hat konnyen lehet tokeletlen), akkor remenytelen az egesz. De amugy tenyleg nem lenne ezzel gond, ha 10-bol 9 ellenfelemnek ne menne ez jatszi konnyedseggel. De megy. Majdnem az osszesnek.Nemar, hogy ennyire retardalt vagyok...a 15-ben elso osztalyba jutottam...itt 5-nel_nem_tudok_feljebb menni.
-
MdewC
nagyúr
Bal alsó + saját cointain (Blase kolléga fedezte fel. Csak nem mindig szerel, szóval csatárral nézzetek rá, vagy kp-s játékossal.) ezt ezért én nem is erőltetem, de tanulságos. Blashe kolléga ügyesen felfedez dolgokat, én még csak balf@szkodok így a szezon vége felé.
Illetve, amikor fut feléd/melletted/előtted a labdás, már méterekkel előtte sprint, plussz szerelés gomb, pákk-pákk-pákk, nyomogatod, nem túl gyorsan, picit lenyomva tartod és folyamatosan nyomogatod, ameddig nem szerel. Nem kell túlgondolni, ehhez nem is kell ész!

Minden embereddel, csatárral is. Ez egy relatív feltolt védelemmel elég hatékony, gyakorolni kell.marcess: szép!

-
Kristof_94
nagyúr
Mai iMOTM: Messi, Vidal, Bale, Schar, Berezutskiy ?
-
chop
őstag
Legyszi valaszoljatok erre a kerdesre:
hogyan csinalja az ellen azt, hogy tamadok es gyakorlatilag "belem fut"? Hiaba valtoztatok iranyt, huzom barmelyik iranyba az analogot, o ugyanolyan gyorsan lereagalja es egybol szerel. Megprobaltam ugyanezt amikor o tamad, az eredmeny az, hogy egybol kibillenti a vedomet az egyensulyabol es siman elviszi mellette.Rarohan a tamadomra es ugy szereli, mintha az falnak ment volna. En miert nem tudom ugyanezt megcsinalni?
High pressure, team pressing, minden ON. Nekem miert nem csinalja ezt? Miert van az, hogy lomhak a vedoim? Miert van az, hogy 2 masodperc, mire megfordul? Miert van az, hogy elviszi az egyik vedom mellett, a masik vegignezi, hogy besetal a kapuba? Az ellenfel vedoi miert isznak vert es dongolik a foldbe a tamadoimat? Es foleg: az ellenfelnel vedoi miert gondolkodnak, ha az enyem nem???..
-
marcess
senior tag
Hagy dicsekedjek kicsit, 13-as fifa óta minden évben megvan, most nehezen ment, de összejött

A CSAPAT -
Csokipuding8
tag
válasz
Borusito
üzenetére
Hehe
Én ezeket az ajánlásokat igazából azért nem is értem, mert minden egyes játékos máshogy játszik, más fekszik, más taktika és szükségletek a focisták képességeit illetően, tehát nagyon ritka egybeesés lehet amikor egy Mdewc kollégának fekvő Dybala ugyanúgy fog menni nekem neki vagy neki... Van az az egyértelmű OP kategória, akikkel valószínűleg a legtöbb user tud azért kezdeni valamit, de az sem egyértelmű.
Tehát örülök ha más is sikeresen tudja felhasználni az ilyen gyöngyszemeket mint egy Taison
A mostanában keringő van vagy nincs handicap, ilyen olyan szintű csapatok között, sajnos én is szorgalmaznám hogy egy létező dolog lehet. Vagy egy olyan, definiálhatatlan tényező ez az egész, ami a rengeteg féle játékstílus, rengeteg féle képesség, környezeti és irányítási lehetőségek sokaságának a katyvasza miatt néha a rendszerben összeakadó dolog, amit a motor nem tud úgy leprogramozni, hogy csak és kizárólag úgy menjen minden ahogy nyomjuk, ahogy kéne és ahogy a játékosok statjai megkövetelnék. Ebbe még beleszól a legszarabb tényező: hogy a realitást szimulálva próbálnak évről évre több random dolgot beletenni a játékba.
A leírtak máris alátámasztják szerintem hogy Neked komám, és nekem is miért megy annyira ezzel a 80as brazil fenegyerekkel

Amúgy PS3, de sajnos ritkán tudom tolni :\
-
Borusito
tag
válasz
Csokipuding8
üzenetére
Ahogy olvastam, azt hittem ez egy én régebbi kommentem.
Taison az isten, nincs kérdés. Nekem CAM-ként eredményesebb, mint ST Hulk. 
Milyen platformon játszol?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Csokipuding8
üzenetére
Az a baj, hogy egyelőre nem tudtam rajtuk kívül másik silver csapatot összerakni, pedig nézegettem sok játékost futheaden.
-
Csokipuding8
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szia! Én rengeteg brazilt kipróbáltam, minden színben, toty lapokat is neymar kivételével, és nekem is van külön ezüst csapatom is meg mixelt. A mixeltben mintha jobban működne a 3 ezüstöm: ezek éder louis, wellington silva és farías sima ezüst lapja. Ettől függetlenül nagyon jól megy a full ezüst is. Abban pedig a fele csapatom akárcsak a tiéd, 41212-ben. Konkrétan a kérdésedre nem tudok válaszolni, de én nem hagynám ki az általam említett 3 fickót. Ha pedig egyet kéne választani akkor Éder Louis... óriási a pali.
Még egy észrevétel...
Ritkán látom Taisont brazil keretekben. Tudom h mindenkinek máshogy mennek az emberek, környezettől is függ, azaz a többi játékostól, de nekem a legeredményesebb csatárom!! ST-ben használom, egy háborodott vaddisznó! Tippnek... Rakd be ha úgy van, 80-as ratinggel nem igen fog kilógni az ezüstből
-
chop
őstag
válasz
Sanyicucu
üzenetére
Ha esetleg gyozelemre allok, akkor a buvos 5 percben valami ritka troger jatekosba kell atmennem. Idohuzas, passzolgatas, park the bus, stb. ugyanis ha mindezt nem csinalom, akkor 99%, hogy nem eleg az egy golos elony. Ha mindezeket vegrehajtom, akkor a 99% - tapasztalataim szerint - olyan 70-75%-ra csokken.
Megegyszer: park the bus, kapussal, bedobasnal idohuzas, passzolgatas oda-vissza es ekkora is 10-bol nagyjabol HETSZER lonek egy golt. Ha labdahoz jut az ellenfel, akkor konkretan ATRAGJA magat a vedoimen, felrugni, szerelni nem lehet, beszlalomozik es termeszetesen beveri.
Ha csak egy gollal vezetek, akkor az a meccs, az talan meg jo lehet egy dontetlenre.
Bmeg, en megertem, hogy egy meccs 90 percig tart, de az, hogy a 80. percben az ellenfel meg olyan erore kap es ugy elkezd nyomni, mintha elotte mar nem rohangalt volna 80 percig, na, ez kb. olyan dolog, hogy nem lenne nehez megfeleloen leprogamozni.
-
Sanyicucu
aktív tag
válasz
Citroware
üzenetére
Nagyon durva 5 perc volt.Még a kapussal is lövöldözött 60 méterről.
Adta a gép.
Az egyik gól az én hibám volt mert hagytam neki a szlalomozást.Örüljön 1 gólnak de a fene se gondolta,hogy minden lövése bemegy. 
Most már nem idegesít fel mert tudom,hogy ha laggol egy picit is esélyem sincs nyerni.
-
Sanyicucu
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez a csapat kb. mennyibe kerül pc-n?
-
Sanyicucu
aktív tag
A 85. percig vezettem 4-0-ra és jött a bűvös 5 perc.Elfelejtettem játszani és kaptam 6 gól olyan kisgyerektől aki mindenre rácsúszott még a kapusomra is.Nem volt egy normális passza az egész meccsen ja meg a kapussal is a kirúgásokat az oldal vonalon kívülre rúgta.Lehet direkt csinálta???

-
Kristof_94
nagyúr
Wellington Nem helyére egy TOTS Diego Farías jó választás lenne?
-
chop
őstag
válasz
dracox
üzenetére
Csinaltam parszor onvizsgalatot, hogy oke, itt most ki is volt a ludas, valoban hendi van vagy az en balfaszsagom kovetkezmenye volt ez meg az?
Es termeszetesen sokszor (nem, nem kevesszer, sokszor) elofordul, hogy rossz helyre passzolok, elbarmolom, golt kapok, stb. Ez rendben is van, nem vagyok egy vilagbajnok jatekos, sot.
Viszont amikor tendenciozusan ugyanazokat a momentumokat veszem eszre online meccseken (high pressure OP-saga, stamina, strength nem szamit, illetve ugy altalaban a vedelem szo szerint meghulyul), akkor azert azt mondom, hogy a jo edes kurva anyja idejet rabolja az EA, ne az enyemet.
Mindezt pedig annak fenyeben felhaborito, hogy offline jatszva teljesen rendben van a jatek.
Verlazito.
-
dracox
addikt
Nekem tegnap elég látványosan belassította Neymart a gép amikor lépéselőnyben voltam az ellenfelemmel szemben, hogy ő érje el a labdát utolsó embereként. Még csak a fáradtságra sem fognám mert meccs eleje volt és full fittnes mindenki. Persze ez csak egy csepp a tengerben...
-
_adaml21_
őstag
Nagyon OFF téma, de nincs is neki külön topikja, a mélyen vallásosoktól elnézést kérek.

AZ EURO2016-ot próbálta valaki? Tegnap ótaletölthetőmegvásárolható, gondoltam adok neki egy esélyt, de ha rettentően börzalmas, inkább nem pocsékolom rá az időmet
-
chop
őstag
Ennek ellenere meg ezen a forumon is joparan vannak olyanok, akik UFO-kent neznek rad, ha megemlitesz ilyeneket, tenyleg olyan az ember erzese, hogy veluk_ez_nem_fordult_elo. Maskepp miert mondanak azt, hogy bagatell dolgokon problemazunk?..
A masik forumon az egyik arc nem atallott azt irni, hogy ezek a jatekosok csak akkor lennenek boldogok, ha egy eroter lenne a jatekosaik korul es nekik csak be kellene futniuk vele a kapuba..megall az esz..
-
chop
őstag
Olvasgattam egy forumtemat ennek a szarnak a gyartojanak az oldalan, amiben arrol van szo, hogy a high pressure miert ennyire hatekony az idei Fifaban?
Es a legdurvabb az, hogy a kommentek kozott jellemzoen ketfele van: az egyik teljesen egyetert ezzel es szerintuk jatszhatatatlanna teszi az egesz jatekot, a masik pedig kb. ugy ir rola, mintha egyaltalan nem is letezne, olyan miatt nyavajognak, amit siman ki lehet kuszobolni, ha az ember "ugyesen passzol" (mintha azt irna, hogy "bmeg, hogy lehetsz ilyen balfasz, hogy egy szaros high pressure-t nem tudsz levedekezni???") es gyerekjatek vedezkeni ellene.
Hogyan lehetseges, hogy ennyire kulonboznek a velemenyek egy ilyen temarol? Lehet, hogy nem is ugyanazzal a jatekkal jatszanak?...
-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ejj ez a spanyol - francia fiatalság...

-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Köszi az infót.
Úgy emlékeztem, am is lemondta volna, de így egyértelműbb.
(De Gea, Muniain, Isco nemi erőszakolós cuccáról hallottatok?) -
ali75
aktív tag
A hiányzók:
Igen,egy Benzema,Lacazette,Ben Arfa...!Más: valaki használta itt Sanabria if lapját?
-
törölt tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
A zsarolós ügye miatt.
-
Sirandrish
legenda
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Miért? Én meglepődtem hogy nincs ott.
Kicsit ütősebb is tudna lenni egy a francia keret.. -
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
De ő lemondta, Laca viszont kérdőjel nekem.
Közben Messi mesterhármas? Hupilila lap coming?
-
Stylerr
addikt
Annak van egyébként valami oka, hogy Lacazette nincs benne a Francia EB keretben, holott ő a legjobb formában lévő Francia csatár jelenleg?!
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Kicsit azért izgulok, mert Marseille a legrosszabb biztonság szempontjából... Ráadásul egyedül megyek!
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
A TV elé? Persze.

-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Köszi.

-
Kristof_94
nagyúr
INTERNATIONAL MAN OF THE MATCH ITEMS
With two major international tournaments taking place now, we will be releasing special International Man of the Match (iMOTM) items to the standout player(s) from the previous day of fixtures. Find these items for a limited time.CLASSIC INTERNATIONAL HEROES
During the Festival of FUTball, we will be regularly celebrating some of the best modern classic players via one-off hero items that will only be available for a limited time. These hero items feature much-loved active players with upgraded stats based on their performances in past international tournaments.
TEAM OF THE TOURNAMENT
Coming back to FUT will be Team of The Tournament! Featuring two unique Team of the Tournaments (TOTT) squad releases celebrating the top players from both summer tournaments.TOURNAMENT FIESTA
Throughout Festival of FUTball, there will be regular and new single-player and multiplayer tournaments in FUT featuring a variety of requirements and rewards. Be sure to follow us on Twitter for details on tournament availability, requirements, and rewards.MYSTERY PACKS
To top it all off, we are also releasing a brand new pack type, Mystery Packs. Obtained exclusively for certain tournaments wins, open these to receive a mystery reward. To find out when these happen, follow our social channels and stay tuned for more info. -
MdewC
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem úgy értem, akkor úgy mondom mit adott volna, mit hirdettek, mi van egy ilyen csomagban?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- A Moto G37, G37 Power és G47 bővíti a Motorola mindennapokra szánt szériáját
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Crimson Desert
- Gyúrósok ide!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Gitáros topic
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Spórolós topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI - GARANCIA: 2028.12.16 - FirstShop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
- Samsung Galaxy S24 Plus - Titanium Black - 12/256GB - Megkímélt, szép állapotban.
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egész egyszerűen nem fogunk egyet érteni mindenben. 
Én mindig azt gondoltam, hogy ez a Gundel Takács agyszüleménye, és mindig rettenetesen b*ssza a fülemet, mikor meghallom tőle (meg amúgy is szégyen, ahogy közvetít...), de lehet, hogy én vagyok műveletlen, és ez egy létező kifejezés...