Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Mobil flották
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
15000 - 14901
19438 - 18001 18000 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:52 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Nem tudom vásárol-e még zsetont a gyerek... Régen nagyon reklámozta

-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
-
Kristof_94
nagyúr
Van itt olyan felhasználó, akinek PetyaxD az origin neve?
-
Z'Z"
őstag
Mondj el tíz Üdvözlégy Máriát és tíz Miatyánkot. Isten megbocsátotta a bűneidet!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
LendvaiFeri1
veterán
Ez az Atleti perpill bárkit megrág. Ha a Bayernt megveri, akkor valószínűleg be is húzza a BL-t.
-
MdewC
nagyúr
Este megveszem RB GIGI-t, nagyon gyakran kapok abból gólt, hogy a sima verziójáról kipattan a labda és abból kapok gólt...
Most bele se megyek mostanában milyen gólokat kaptam meccseken.

Egy kis érdekesség, Krasi miért bírta a 12-t és mit gondol a 16 egyes dolgairól...

-
MdewC
nagyúr
-
_adaml21_
őstag
-
LedyGyuszi
addikt
azért sztem ehhez a másik 2 csapatnak is lesz 1-2 szava...

-
Kristof_94
nagyúr
-
MdewC
nagyúr
Milyen érdekes ez a BL sorsolás? És milyen kiszámíthatatlan...

Végül is nem lehetett előre tudni, hogy:
Real - City
ATM - Bayern(Teljesen kizárt a manipulálás...)
De legalább azt a meccset kaptam, amit már szerdán írtam, hogy megnéznék.
Kíváncsi leszek, hogy kik jutnak a döntőbe.
-
gabigyerek
senior tag

Amúgy ez tuti coin hacker vagy mobilnettel játszik

-
MdewC
nagyúr
-
Rexcsek
tag
Sziasztok!
Lehet, hogy én vagyok a hülye,de Dybalának nem a bal az erősebbik lába? Tegnap az egyik meccsemen rúgott két akkora gólt jobb lábbal 25-ről, hogy csak pislogtam. Három meccsen kaptam tegnap UT kupában 13 gólt, valamikor 10-12 meccsen kapok ennyit, rá is hagytam gyorsan. Szerintem amit mellé akart rúgni az ellenfél az is gól lett. Ja, amúgy az összes meccsem természetesen laggolt. Van egy olyan érzésem, hogy a Fifa 17-et már nem fogom megvenni, főleg azért mert jön a második gyerkőc

-
LedyGyuszi
addikt
-
LendvaiFeri1
veterán
-
Citroware
addikt
-
Stylerr
addikt
Nem akarlak elkeseríteni, de ez VGA hiba lesz.
-
thebigK
addikt
-
Kristof_94
nagyúr
Mondom, hogy nem értek hozzá!

Amit tudok megcsinálok, de ehhez nem értek. -
_adaml21_
őstag
Pool-Dortmund ezmivolt?!?

-
Rypejakten
addikt
ajj nemár kolléga, kicsengettetnek veled több ezer forintot egy olyan dologért, amit magad is szimplán le tudnál ellenőrizni.
lehet, hogy driver, lehet, hogy monitor, de mondanak neked ott egy VGA hibát, hogy vetessenek veled egy új kártyát..

-
Kristof_94
nagyúr
Na mindegy, nem igazán merem használni, mert nem értek hozzá és semmit sem szeretnék elrontani. Ha továbbra is észlelem ezt, akkor elviszem majd szervizbe. Lehet már döglődik a videokártyám. Amikor Chrome böngészővel netezek sokszor "vibrálnak" az oldalak, eltűnik ami rajta van, csak a háttér színe marad meg, illetve fel-le "ugrál" az oldal, mintha össze-vissza görgetnék... Sejtettem, hogy előbb-utóbb megint költeni kell rá.
Azért köszönöm a segítséget! -
Kristof_94
nagyúr
Letöltöttem, de kicsomagolás után semmi indító fájlt nem találok.
Megvan közben. -
Rypejakten
addikt
ne rendszert állíts vissza, hanem kutasd ki, hogy milyen driver van a gépeden, aztán driver cleanerrel szedd le, és keress egy hamarabbi verziószámot. nem nagy ördöngösség, tessék ismerni a gépet, amit használsz.

-
LilJohnny
csendes tag
-
Kristof_94
nagyúr
Azt nem tudom, hogy kell csinálni.
A délutáni fehér képernyő után, amikor újraindítottam az origint volt egy kék halál is. Kezdek aggódni...
Esetleg egy rendszer-visszaállítás 1 nappal korábbra működhetne? -
Rypejakten
addikt
driver gond lehet szerintem, rakj vissza egy eggyel régebbit.
-
Kristof_94
nagyúr
Ezt komolyan nem hiszem el. Megnyerek két meccset, kezdem a harmadikat, erre megint a fehér képernyő... Muszáj volt ALTF4-et nyomni... Mi a fene ez? Volt már valamelyikőtöknek ilyen PC-n?
-
Kristof_94
nagyúr
Most jutottam fel a DIV3-ba és még van hátra 3 meccs. 5-1-1 a statisztika, az 1 vereség is csak a fehér képernyő miatti ragequit volt. Az egyik meccsen a tag 2 tizit is kapott és mindkettőt kivédtem

-
TBMC
addikt
-
_adaml21_
őstag
-
thebigK
addikt
Szerintem viszont boven elfer ott az a Coutinho, ha mellette van ketto olyan, akinek vagy M/H vgy H/H workrate-je van. Nemtudom, ki kell probalni. En erre szoktam adni, aztan persze sokszor semmit nem jelent, ugy vernek el, hogy 3 CAM jatszik a CM posztokon.
-
Citroware
addikt
-
TBMC
addikt
-
dudu5130
őstag
Mitől nagyobb érdem totális futballt játszani mint catenacciot? Miért nagyobb dolog megszervezni a tiki takát mint sem egy tökéletesen záró terület védekezést? Ja mert az szebben mutat a tv-ben eladhatóbb stb. Aki így nyer az húzza le a kupáját a wc-n mert nem ér semmit az így szerzett győzelem....
Mindenki azt játssza amiben jobb. Az, hogy Simeone nem egy taktakai zseni az meg csak téged minősít. SAF nem volt egy taktikai zseni, mind amellett, hogy minden tiszteletem az övé, a nyert trófeái mellett. Vannak emberek akik a festészetben jók, van akik a rombolásban, de nem elismerni az egyiket, mert csúnya, de mégis eredményes, butaság.
-
chop
őstag
Asszem most fejeztem be a Fifa 16-ot, legalabbis letoroltem a geprol, sajnos tovabbra sem ertem, hogy miert nem ad legalabb eselyt. Szaros 6. osztalyban vagyok, de egyszeruen nem ad olyan ellenfelet, aki ellen legalabb fikarcnyi eselyem is lenne. Ez netto szemetseg, nem koltok tobb penzt/idot erre a jatekra.
-
LendvaiFeri1
veterán
Sokat szidtam én is ezt a stílust, viszont be kell látni, hogy a focit gólra játszák. Az, hogy hogyan védekezik, illetve támad egy csapat, az megint relatív dolog.
-
Rypejakten
addikt
stílusok csatája?
D az Atletico a legundorítóbb focit játssza, amit csak a TV-ben fel lehet lelni.
Simeone meg elsőosztályú motivátor, de semmiképp sem taktikai géniusz.érdekes módon, Mourinho (akit szintén nem tartok sokra) antifocit játszott a csapataival, állandóan megkapta a buszparkolást a nyakába. az Atletico szezonról szezonra ugyanazt a stílustalan, undorító focit tolja a BL-ben, mégis ők a nép gyermekei, a legkisebb fivér, aki harcol a csúnya, nagy, unfair ellenfelek ellen.
miközben tavaly is 136 millió eurót költöttek, majdnem többet, mint a Barca (52)és a Real (85) együttvéve.hidd el, van ott is pénz. és akik elmennek, azokat állandóan pótolják. Griezmann sem az ifiből küzdötte fel magát, hanem szimplán kiperkáltak érte 30 millió eurót a Sociedadnak.
maradjunk annyiban, hogy abszolút semmiben nem élveznek hátrányt a két naggyal szemben.
-
dudu5130
őstag
tegnap én is hasonlóképp jártam. Csak nálam az egész team Serie A-s IF, SIF, TIF playerekből állt. Egyedül Pogba volt sima rare gold. IF Handán kívül egyiken se látszott, hogy jobb lenne az enyémeknél, de rajta viszont nagyon hatalmasakat védett.
-
dudu5130
őstag
Na bakker. Cseszett nagy öngólt lőttem. Most nézem, hogy a 2015 nyarán az Atleti költötte a legtöbbet a hármasból. A pénzügyi dolgokban tényleg mellé lőttem, most, hogy tüzetesebben utána néztem, mea culpa. Viszont azt tartom, hogy a top playerekre esélye sincs licitálni és nem is akarnak. A tehetségeket viszont nagyon jó arányban nevelik klasszissá.
-
Kristof_94
nagyúr
Na szuper... Az előbb indítanék egy meccset a DIV4-ben, az első meccsek simán megvannak, gondoltam ezzel már közel leszek a feljutáshoz, erre nagy fehérség a háttérben meg megy a meccs!!! Mi a fene ez?
Pár perc próbálkozás után ragequit...
Driverek mind frissek.
A játék újbóli indításánál pedig BlueScreen. Alakul ez... -
dudu5130
őstag
A Barca is és a Real is minden nyáron elkölt alsó hangon 60-70 misit( a Real többet is). Persze, hogy nem hiányoznak mert ott minőségi szakmai stáb dolgozik és évről évre, javarészt noname játékosokkal betömik ezeket a lyukakat akiket aztán 30-40 millióért eladnak. Idén se lesz másképp, mivel ebből él a klub. A fizetésekről nem is beszélve.
-
_adaml21_
őstag
Miért, minden meccset megnyertek? A bajnokságban is vesztettek pontokat, Wolfsburgtól is kiszoptak, és egyáltalán nem volt biztos a győzelmük a mérkőzéseket megelőzően se a Classicon se a BL ben.
Ha ezek nem így lettek volna, akkor mondhatnám, hogy szárnyaltak, így én ezt csak egy erősen javuló formának hívnám. Persze ha az év végén behúzzák a Blt és/vagy a bajnokságot, akkor átértékelm, de egyelőre nem kell hátast dobni ettől a teljesítménytől.
A többivel egyetértek. -
LendvaiFeri1
veterán
-
Sirandrish
legenda
Sok sikerélménye lehet

-
Sirandrish
legenda
-
Kristof_94
nagyúr
-
Z'Z"
őstag
Képes voltál megverni egy SIF Florenzivel felálló csapatot. Ej, ej.

-
LedyGyuszi
addikt
szvsz szerint a "pénzügyi lehetőségeik fele akkorák" egy baromság...bizonyos játékosok árai csak azért mennek fel, mert a Real vagy Barca venné meg, tehát így százalékos arányban szerintem kb akkora büdzsé áll a rendelkezésére, főleg úgy, hogy ők még el is tudnak adni játékosokat jó áron....legjobbjaikat évről évre elviszik? kikre gondolsz?Falcao? Diego Costa? Turan? mind valóban hiányzik ebből az atleticobol...

-
dudu5130
őstag
Miért érdemelné meg egy csapat a trófeát mert egy erős ellenfelet legyőztek? Meg fogja érdemelni, ha mindegyiken átrágja magát. Ha valaki akkor az ATleti érdemelné meg, hogy minden évben elviszik a legjobbjaikat aztán újra és újra talpra állnak. Simeone jelenleg a legjobb edző a világon. Úgy tud ott lenni a Barca és a Real mellett, hogy a pénzügyi lehetőségei kb a negyede a kettő másikhoz képest. A stílusok csatájában is szerintem ők állnak nyerésre, mert szinte az összes ellenfél játéka fekszik nekik.
-
Kristof_94
nagyúr
Feljutottam a DIV4-be, első meccsen kapásból egy inform játékosokkal teli csapatot kaptam...
IF Ibra, SIF Lacazette, IF Ben Arfa, IF Candreva, SIF Layún, IF Bonucci, SIF Florenzi, RB Buffon, szünetben Pogba...
Nyertem
-
Z'Z"
őstag
-
_adaml21_
őstag
Messi valóban formán kívül van, szerintem rágörcsölt erre az 500. gólra, ugyanez volt Telmo Zarra rekordjának megdöntése előtt. Amikor nem volt Messi, Ney és Suí vitték a hátukon a csapatot, szóval ez nem kifogás.
Én a középpályán való játék mögött LE kezét látom, sorozatban a 4. Meccsen ott játszik, szerintem azért ezt nem Messi döntötte el magában.A Bayern is megérdemelné, ebben egyetértek, a Juve miatt is, meg a nagy sérüléshullámban is össze tudja rakni Pep a védelmet.
A Real teljesítményére nem lehet azt mondani, hogy szárnyalnak, de szemmel láthatólag összekapta Zizou őket (bár nekem meggyőződésem, hogy ha Benitezt nem támadják a 0. Perctől fogva, erre ő is képes lett volna, de hát ez a Real...). A szezon végére azonban ebből kupák is lehetnek, ha a szerencse is melléjük pártol. -
Z'Z"
őstag
-
Stylerr
addikt
-
Z'Z"
őstag
Viszonylag semleges szemlélőként én úgy gondolom, hogy idén a Bayern jobban megérdemelné a BL győzelmet.
Már csak azért is, mert szerintem egy elég kemény csatában le tudták győzni a Juventust.
Illetve Tavaly sajnos hamar elvéreztek a különböző sérülések miatt. (Nem tudni, hogy mire lettek volna képesek.)
De itt van a Reál, aki Zidánnal szinte szárnyal, vele sikerült visszarángatni a csapatot a „szakadék széléről”.
Szóval egy kicsit nekik is drukkolok, ezért én egy Bayern München vs. Real Madrid döntőt várok, természetesen német győzelemmel.
Hozzáteszem, sajnálom a Barcát, de ebben a trióban még sok lehetőség van.
Persze, sokáig maradjanak is együtt!
-
_adaml21_
őstag
Elismerem az Atlético (h nélkül...) teljesítményét, jobban akarták a továbbjutást, fejben testben fittebbek voltak, mint a Barca, és Simeone akarata jobban érvényesült, mint Enrique-é. Én az El Classico után már tudtam, hogy idén már egy kupának is örülni kell, ennyi volt, elfáradtak.
Egy Real drukkertől a no penalty no party kutva nagy öngól, most inkább nem is írom le, valójában mit gondolok...
Főleg annak fényében, hogy milyen rátával értékesítik mostanában a tiziket.
Ugyanazt remélem, mint 2 éve: remélem ezek után behúzza az Atleti, és learathatják a fegyelmezett játék és a taktikai konzisztencia gyümölcsét.
A francia válogatottnak se kell aggódnia, hogy nem lesz Benz, mert ha Griezmann átmenti ezt a formát, ezzel inkább csak nyernek. -
Jokko
tag
-
Z'Z"
őstag
-
Z'Z"
őstag
Engem Vidal jobban érdekel, bár az a ~600k, szerintem egy kicsit sok érte.
-
gabigyerek
senior tag
-
Stylerr
addikt
Furcsa ezt a "no penalty, no party"-t egy Real drukkertől olvasni.

-
dudu5130
őstag
-
szeby241
csendes tag
Szia hat en em tudom,nálam is nagyon fura minden,online div pl nem tudok meccset nyerni,a tegnap nekifogtam online draftolni,és hihetetlen simman ment,meg is nyertem kétszer is,holott eddig max a 2.korig jutottam,szóval en nem tudom h akkor most mi van! Az első döntőn pl már a 36 percbe 4-0 volt javamra,ki is lépett az ellenfél,azért ennyire nem vagyok jo?!
-
LendvaiFeri1
veterán
-
Sirandrish
legenda
Hol olcsóbb most vagy mire? PC-re?
-
thebigK
addikt
-
Borusito
tag
-
thebigK
addikt
Epitsd meg a brazil csapatomat: Diego Alves - Mario Fernandes, Miranda, Thiago Silva, Marcelo - Luiz Gustavo, Ramires, Teixeira - Douglas Costa, Hulk, Felipe Anderson

-
törölt tag
Nyitogasd el.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én próbáltam az IF lapokkal (meg úgy álatalában a játékosokkal) való kereskedést, nekem nem jött be. Nem nagyon lehet kiszámítani, vagy csak hülye vagyok hozzá, de soha nem tudtam nagyot szakítani vele, sokszor még vesztettem is rajta.
A magam részéről a jövőben több coint nem pazarlok rá, inkább maradok a fogyóeszközöknél, az lassabb, de biztosabb.
-
balisz
senior tag
-
dracox
addikt
Elvileg Iniestának a piros lap járt volna a 16-os kezezésnél. Ennél a meg nem adott tizinél pont Iniesta lőtte el a labdát akinek már nem lett volna helye a pályán...Tehát egyik üti a másikat. De a videóbíró bevezetését én is minél előbb bevezetném. Gratula az Atletinek. A Barca elfáradt pont a legjelentősebb időszakban az idényben.
-
balisz
senior tag
Ha egy ilyen szezon után nem jön a videóbíró, akkor soha. Szinte minden fontos BL meccsen bakiztak a bírók. Itt is ki jellett volna állítani Iniesta-t, és 11-est adni a Barca-nak is. De legalább izgalmasnak izgalmas volt a meccs.
-
Kristof_94
nagyúr
Szerintetek 175 ezerből érdemes inform lapokba fektetni? Nem tudom mit csináljak ennyi zsetonnal

-
MdewC
nagyúr
-
Borusito
tag
-
Kristof_94
nagyúr
-
MdewC
nagyúr
Minek idegesíted megad egy színvonaltalan szóra se érdemes tudatlan oldallal?

Nem kell foglalkozni az ottani véleményekkel. Ettől még a Barca a világ egyik, ha nem a legjobb csapata (most nyilván a Juvet nem említem
), az ATM egy kemény pokróc alakulat, azt a focit tolták, ami nem fekszik senkinek. Bárkit meg lehet verni, ilyen a BL. Címvédésre megint várni kell.A németeket várom most már mindenképp a döntőbe, aki őket kapja az elődöntőben, az bajban van sztem.
Real - City egy érdekes meccs lenne, egyikük sincs túl elsöprő formában, de ezt a párharcot megnézném.
-
Kristof_94
nagyúr
-
thebigK
addikt
Veeegre megtudta a barca is, hogy milyen a lof@sz rossz vegen lenni. Gratula Atleti
-
MdewC
nagyúr
Már rég nem osztott, nem szorzott.Nem ez miatt estek ki, ez 100%, nagyon beállt az ATM.Ezt javítottam. Pedig azt tippeltem, hogy címvédés lesz, félelmetes formában voltak a katalánok. Izgalmas az idei szezon. Persze egy hosszabbítást megért volna, nagyon kétes szituáció volt, baromi nehéz lehetett élőben megítélni.Már rég kellett volna a videó bíró. Nevetséges, hogy ezen a szinten miért nincs még.
-
Kristof_94
nagyúr
-
MdewC
nagyúr
Nagy játékos, de roppant unszimpatikus nekem. Még Zaza mögé se tenném be.

-
Stylerr
addikt
Szép volt Rizzoli, meg a partjelző is. Esküszöm nevetséges, hogy hogyan nézték ezt be. Szétbasz az ideg, hogy ez ilyenen megy el a továbbjutás.
-
Kristof_94
nagyúr
100k-ért megy licittel... Nem baj, tanultam ebből. 50-60k-val simán lehetett volna több, de már mindegy. Így lesz 170 ezrem összesen. Ennyiből már lehet kereskedni IF lapokkal vagy így a TOTS közeledtével már felesleges?
A bíró jól benézte a kezezést... Nem értem mire várnak még a videóbíróval. Van több tucat kamera, szükség esetén percek alatt eldöntik, hogy mi legyen az ítélet. És lehet, hogy emiatt esik ki egy csapat...
-
LedyGyuszi
addikt
Koscielny jó ötlet, akkor még kapus poszton is lehet erősíteni egy Cech-vel...
viszont Tolissonak jobb a befejezése+távolija szerintem...16-tal is fogom még tolni, majd keddtől. akkor lesz ingyenes EA Accessben, viszont a lemezest így még értékelhetőbb áron eltudtam passzolni... csak ezt elfelejtette hozzáfűzni a múltkor...

-
Rypejakten
addikt
a kártya valós értéke úgy 20k, mivel BPL, hype, sok pace, ezért kerülni fog vagy 80k-ba így is, ha beáll az ára, de szerintem még ha 100k-ért is adod el, jól jössz ki a dologból.
MdewC: köszi.

Suárez meg jöhetne a Juvéba, az egyedüli hely ahol még szo-szo, de el tudnám viselni azt a buta majomarcát.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
LedyGyuszi: Koscielny-t vétek kihagyni, Tolisso-t meg Matuidivel cserélném meg, de amúgy tényleg korrekt.
17-et azért megveszed? -
LedyGyuszi
addikt
-
Kristof_94
nagyúr
-
MdewC
nagyúr
Jó lesz az.

Más: Öregem, Suarez megint nem bír magával, majdnem kiütötte Godin szemét. Szép kis monokli lett...
(#14905) Kristof_94: Már el kellett volna adni, eddigi tapasztalatok alapján olyan magas nem lesz, mint aznap, amikor jönnek... De Te tudod, ebbe senki nem szólhat bele.
-
LedyGyuszi
addikt
France
összedobtam egy francia gárdát, hátha kedvet kap hozzá más is...

sztem sima lapokkal is jól használható...
-
Kristof_94
nagyúr
Létezik, hogy magasabb ára lesz, ha megjön a következő TOTW?
-
Rypejakten
addikt
na urak, készül az új masina, az alábbi komponensek kerülnek bele, ház kivételével apróról összeszedve:
MSI H61M-P31/W8
i5 2400
ADATA XPG 2*4GB
MSI HD7850 2GB
Corsair CX430M
Aerocool QS-240
illetve jön velem egy 500-as Seagate rendszervinyónak.mindig is túl sokat adtam a külcsínre, néha a teljesítmény rovására, most sikerült ezt úgy-ahogy kiegyensúlyozni, de azért a RAM fekete bordás, a lap és a VGA egy az egyben ugyanolyan színkombóval rendelkezik, moduláris táp (majd beharisnyázom), hogy ne legyen kábeldzsungel, meg egy relatíve elfogadhatóan kinéző ház.

a nagyrésze már megvan, a VGA-ért hétfőn megyek, aztán mehet a menet, de most nem újítok gépet vagy 3 évig, kell a fenének gamer masina.

-
Kristof_94
nagyúr
-
LilJohnny
csendes tag
Sziasztok.volt mostanában valami javítás a játékon?az utolsó után a 8.ba zuhantam,sokáig ott is ragadtam,majdnem onnan is kiestem.
Most meg csak nyerek és holnap már az 5.be kezdek...
-
MdewC
nagyúr
Még az aznap nyitott játékosokért adnak a legtöbbet. Szerdán a legdrágább minden új IF.

Új hozzászólás Aktív témák
-
15000 - 14901
19438 - 18001 18000 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Kompakt vízhűtés
- BMW topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fűnyíró topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Gigabyte H77M-D3H + Core I7 2600 + 4x4GB DDR3 RAM (Félkonfig)
- 1TB és 2TB 7.2k 3.5" SAS HDD-k, több darab, HDSentinel 100/100
- Asus Zenbook 14X OLED AMD Ryzen 9 5900HX 16 GB LPDDR4X 4266 MHz RAM 1 TB SSD
- Magyar ! DELL LATITUDE 7420 2-in-1 14"iPS TOUCH / i7-1165G7, 16GB/512GB NVMe / irisXE TB4 +SZLA GAR
- Samsung Galaxy S24+ Plus 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- (SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL) GIGABYTE GeForce RTX 4090 AERO OC 24G (GV-N4090AERO OC-24GD) Videokártya
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

?