Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- MIUI / HyperOS topik
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyicucu
aktív tag
Erről a paliról van vélemény?A sima lapja is brutális.
-
Kristof_94
nagyúr
Úgy utálom, hogy mindig az ilyen alkalmakkor nem vagyok fifa közelben...

Jönnek ki sorozatban az iMOTM játékosok, de így vajmi kevés esélyem lesz megszerezni őket. De ha lesz egy magyar lap azonnal megveszem. Tuti lesz majd egy csomó jó kupa, esetleg új játékmód...
Na de azért majd igyekszem eljutni oda, hogy tolhassam a fifát. Pénteken meg indulok Franciaországba, hogy élőben nézhessem meg az Izland elleni meccset
-
LendvaiFeri1
veterán
Hinnye;
-
MdewC
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mit adott??? Mi volt benne?

-
chop
őstag
válasz
üzenetére
Csak a 16.
Kristof_94: "A lényeg, hogy adott jó lapokat: TOTS -> Kane, Bellerin, Payet, Godin, Juanfran, Koke, Filipe Luis, Wes Morgan, Mandanda, illetve a sima lapok közül Bale."
Ez 9 TOTS lap vs. 0. Remelem azert erzed a kulonbseget.

mitisz: nem iszom, nem dohanyzom, nincs - mas- draga hobbim, kb a konyhapenzt szorom el erre. Sok penznek tunik, de nem minimalberen vagyok.
Mindenesetre a 17-ben mashogy fogom csinalni. Ha megveszem egyaltalan, mert amiket muvel a jatek, kozel sem vagyok benne biztos...
-
Sirandrish
legenda
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Gondoltam megemlítem hátha épp most akar fifa pontot venni valaki, ugyanis csekélyke kis 2500ért kaphat egy ilyen packot

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Fenomenális.

-
Sirandrish
legenda
125K-s pack van még 8 percig

-
mitisz
tag
Ez így van, csak nem fogom megérteni.
Ez csak a véleményem volt, bocsi ha bunkónak hangzott. 
-
mitisz
tag
Ne haragudjatok, de az szerintem nem normális, akik fifa pontokra pénzt költ, ráadásul ennyit.

A kedvenc gólom a napokból, TOTS Tevez és Griezmann újra, sarokkal kényszerítőznek.

-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez nem olasz liga specifikus... De igen, a lag elég idegesítő.

-
Kristof_94
nagyúr
Nagyon felcsesztem magam ezen a szaron... Remélem az EA szeptembertől nem csak a coin csalókra koncentrál, hanem arra is, hogy könyörtelenül bünteti a laggolókat. Nagy nehezen megnyerek egy meccset a TOTS kupában a silver csapatommal egy nálam sokkal erősebb ellen, erre a következő meccsen valami Szarie A-s majom jött ellenem, aki kegyetlenül laggolt, gyakorlatilag semmit nem tudtam kezdeni, a 60. perc körül ki is léptem. Komolyan lépniük kellene a laggolók ellen...
(#17682) chop: Itt is ugyan ez a helyzet, bár nem tudom volt-e 30k, de szerintem nem. A lényeg, hogy adott jó lapokat: TOTS -> Kane, Bellerin, Payet, Godin, Juanfran, Koke, Filipe Luis, Wes Morgan, Mandanda, illetve a sima lapok közül Bale. Ezenkívül volt még egy csomó filléres TOTS is... A BPL TOTS lapokon kívül mindenkit eladtam, de a zsetonom nagy részét sikeresen elcsesztem...
Ha a 17-ben veszek pontot, akkor csak az elején és azt eldraftolom, nyitok 1-2 nagyobb csomagot, mert akkor még rengeteget érnek a most pár ezerért futó játékosok is. Nem tudom milyen platformon vagy, de PC-re az ebayen 1500-2000 Ft-tal olcsóbb 2200 pont
-
gabigyerek
senior tag
Ezeket a kihívásokat vágja valaki amikor a jútúberek nyomatnak valamit a fifa menü videoban?
-
Kristof_94
nagyúr
Festival of FUTball starts today! Details at 6pm UK. #FUT #FoF
Kíváncsi vagyok mi lesz ez. Persze pont akkor kezdődnek az ilyen dolgok, amikor huzamosabb ideig nem leszek FIFA közelben

-
atish15
aktív tag
Sziasztok!
IF Icardi jobb mint a sima lapja?
-
MdewC
nagyúr
-
MdewC
nagyúr
válasz
gabigyerek
üzenetére
Ha jól tudom, itt nincs, de pár felvett ismerősöm már igen. Vki többször is.
Blashe: A sok koksz miatt lehetett?
-
gabigyerek
senior tag
Van itt olyan aki PS4-en nyert már div1-et?
-
Blashe
aktív tag
[link]
Kíváncsian várom kinek esik le, hogy miért tettem fel ezt a "gyöngyszemet"
-
thebigK
addikt
Na egy kis gondolkodas utan ugy dontottem, hogy nekem ennyi volt az idei fifa FUT resze. Sok szep es sok rossz elmennyel gazdagodtam, voltak bitang lapjaim, nyertem nehanyszor div1et, nekem ennyi eleg is volt. A semmit nem ero ingyenes jatekosaimmal funolok majd meg parat, de ennyi. Koszonom mindenkinek a jotanacsokat, okossagokat, iden is jo volt a PH kozosseg reszenek lenni. Most a kb 700K zsetonomra probalok vevot talalni, aztan viszont latasra Ultimate Team

-
mitisz
tag
Hendi témához hozzászólva: én őszintén nem érzek különbség full special meg full NIF lapos csapattal sem ilyen szempontból. Pl. a TOTS Griezmann - TOTS Tevez fémjelezte csapatommal (még van benne 5-6 TOTS) most nyertem meg zsinórban negyedjére Div1-et online, korábban ez soha nem sikerült kétszer egymás után se, szóval egyértelműen jobban teljesítek ezzel a csapattal. Mind a kettőre (NIF/Special) ugyanúgy és ugyanannyira jön a hendi ha épp jön, függetlenül attól hány special lap van épp pályán.
-
MdewC
nagyúr
Leállt a 2. hajtóművem is, a védekezésem elmúlt.
Tesztre léptem be, 6-4, 4-1, 6-3-ra tapostak el.

2 szitu volt, vagy kikerülték az embereim (támadásnál kp-n off), vagy én kerültem ki a csatárokat, amikor bal alsóval mentem feléjük. Igazából nem értem. Lebénult a dolog, a pálya minden pontján leszaggatnak.
Csak gondoltam helyzet jelentek.

-
marcess
senior tag
Egy kérdésem lenne hozzátok, eladtam a bbva csapatomat elég nagy haszonnal, és gondoltam befektetés céljából építenék egy csapatot TOTS Mahrez vagy TOTS Aubameyang köré. Szerintetek kiben van nagyobb potenciál, kinek fog jobban emelkedni az értéke?
-
Megkínáltam a kapust.

Új videók a csatornámon.
-
válasz
gabigyerek
üzenetére
Köszi, az ilyenek mindig velős, tartalmas infók.
Gondolkoztam már, hogy csinálni kéne egy kis adatbázist, hogy pl vannak játékosok, és egy 10-es skálán értékelhetné mindenki mindegyik játékost.
Bár ez sem teljesen mérvadó, mert egy játékos lehet, hogy bizonyos alakzatban, bizonyos poszton, bizonyos játékosokkal körülvéve nagyon jól működik, míg más környezetben nem annyira.
-
gabigyerek
senior tag
Összetettem egy olyan csapatot a futheaden, ami egy válogatás, hogy akiket kipróbáltam a Fifa16-ban eddig kik jöttek be a legjobban.
Chemistry itt mellékes. Adott poszton, hogy kikkel voltam a legjobban megelégedve. Persze van egy csomó olyan akiknek benne kellene lenni de nincsenek, hiszen csak 11+7 játékost lehet beletenni. A lista hosszabb lenne sokkal)
Kíváncsi vagyok hogy nektek kik azok a játékosok. Ha van időtök osszátok meg.

-
Yodamest
veterán
válasz
gabigyerek
üzenetére
Szerintem tedd be csatárnak Zoumát, kb ugyanott leszel

-
gabigyerek
senior tag
Ez az egyetlen lap amit megvennék! (hiába TOTS, mondjuk a balance kicsit aggasztó...)
De csak mert személyes favorit

-
Yodamest
veterán
válasz
gabigyerek
üzenetére
+ MdewC
Hát köszönöm a dicsérő szavakat, való igaz az erő most eléggé velem van.
Úgy érzem mostanra, a 16 életpályájának utolsó negyedére éreztem rá igazán, hogy mit és hogyan kéne.Gabi te is jól tolod ám, az 1. meccsünk az totál egál volt 1-1 kurvanagy átlövésből lettek a gólok, nem tudott egyikünk sem átmenni a másik védelmén. A 2. meccsre meg talán kicsit már fejben elfáradtál, ott én frissebb voltam ez dönthetett.
MdewC ezek szerint máris túl vagy a mélyponton? Jól láttam hogy új gárdákat csináltál?
-
MdewC
nagyúr
válasz
gabigyerek
üzenetére
Yoda megtáltosodott!

Mindenképp respect neki mert próbált bíztatni a mélypontomon.
-
gabigyerek
senior tag
Tegnap sikerült játszanom 2 meccset Yodamest kollégával és hát érzem le vagyok maradva pár dologban rendesen

Azzal a rohadt Serie A csapattal hogy a viharba lehet így menni. Még jó hogy ott volt a lókielégítésre tökéletesen alkalmas magasságú Zouma CB poziban és leszedte a támadások javát, különben csúnyább lett volna a végeredmény

Köszi és már tervelem a bosszút
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kristof_94
nagyúr
Szerintetek Ibarbo köré mennyire jó ez a csapat? [link]

-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Akkor a TOTS lapja milyen?

Nagyon köszi a biztatásokat uraim.

A szünet után back to the old scool:
Már kész vannak, pihennek.

-
LendvaiFeri1
veterán
Próbáld ki, 100% siker.
-
chop
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Nekem gyakorlatilag az osszes divizioban ezt csinalja. Az elejen altalaban hasonlo ellenfeleket, esetleg gyengebbeket kapok, ha ezeket a meccseket hozom, akkor van esely a tobbire. Ha hozom, mert ugye itt sem az van, hogy nagyon konnyu, csak epp van eselyem, akkor lehet valami kesobb.
Szoval 2-3 meccs ilyen, utana pofozogeppe valok, gyakorlatilag olyan ellenfeleket kapok, hogy az eletemert kuzdve probalok egy dontetlent kihozni, jellemzoen mindez eselytelen, olyan rush-ot kapok, hogy felpasszolom a labdat, a terkepen nem latszik, hogy kinek menne, de mire odaerne a labda, az ellenfelem mar megelozte a jatekosomat, ugy,hogy termeszetesen o is max a radaron latta, hogy kit kene raallitani. Ertem en, hogy profik vannak, de bazmeg, 5. osztalyban miert kell ilyeneket hozzam vagni?..
A masik kedvencem, amikor szinten felpassz, megfordulni mar meg sem probalok, mert azonnal elveszik, de ujabban mar felboritjak a picsaba a jatekosomat es ugy szedik el a labdat. Teljesen remenytelen. Amugy nem lenne ezzel gond, de en hiaba allitok high pressure-t, team pressing-et, akarmit, nekem ilyet nem nagyon csinalnak. Masreszt total eletszerutlen, hogy az ellenfel ugy rush-sol vegig egy meccset, hogy egyaltalan nem farad el. Es 10-bol 9 ellenfel ezt csinalja, szanalom. Mathieu lefutja Moratat meg ilyenek.
Amugy a ratio-bol eleg jol lehetne ellenfeleket osszesorsolni, de nem, az EA inkabb kurva eros vs. atlagos ellenfeleket szeret osszerakni. Koszi.
-
chop
őstag
Mit kell nyomni ahhoz, hogy a vedom ne fusson meg 6 metert miutan ellenkezo iranyba huzom?...
-
MdewC
nagyúr
válasz
Yodamest
üzenetére
Gyerekek, égek mint a Reichstag...
Yoda ellen gyors kilépés, 2 nap alatt 7/7 lost, totál homály fonálvesztés.

Kolléga rendes volt, próbált biztatni, de katasztrófa mennyire leépült a játékom. Egyelőre nem tudom, hogy mi tudna segíteni, csak rosszul esik, hogy ami jól ment, az most nem megy.

-
dracox
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ezt én is tapasztaltam, de engem nem dob vissza megint csak idegesítő mikor labdajáratás közben fekete képernyő 2-3sec és lemegy kis ablakba az egész program..
-
Még átgondolom, milyen csapattal térjek majd vissza jövő héten.

-
Sirandrish
legenda
Ezek szerint én szerencsés vagyok mert én asszonyomat nem csak hogy nem zavarja de még játszani is szeret, és majdnem minden nap le nyomunk 1-2 meccset

Ahogy MedwC kolléga is írta...sajna úgy fest hogy lassan jobb lesz mint én ..mármint az asszony

-
MdewC
nagyúr
válasz
gabigyerek
üzenetére

YodaM: hasonló!

Ezért tolom akkor, leginkább, amikor nincs otthon/alszik/netel. Aztán lehet kárpótolni...

Vagy példát kell venn SirA kollégától, Ő már az asszonyt is bevonta. Csak ki ne szorítsa...

-
Yodamest
veterán
válasz
gabigyerek
üzenetére
De fasza, hogy mindenkinél így megy
Nálam is, ha feljön az EA sports képernyő, csak annyit szokott így a szája sarkából odavetni, hogy "már megint fifázol? már megint szenvedni akarsz?". De én mindig azt válaszolom, hogy igen, mert harcos vagyok és no pain no gain 
-
MdewC
nagyúr
válasz
Yodamest
üzenetére
Felraktam töltőre a fénykardomat.

GabiGy: ha az asszony nem folyt meg 1 kanál vízben, hogy megint nyomom, akkor mehet.

Pedig nem akartam tolni most pár napig, mert tegnap kiégetett, de ilyen kedves invitálásokra nehéz nemet mondani. Am kajak jobb ismerős (mihez képest) arcokkal tolni, mind div-ben...
-
Yodamest
veterán
"Soha nem voltunk még ilyen izgatottak az új FIFA-játékunkkal kapcsolatban, mint most."
Fúúú kibaxott kíváncsi vagyok rá mi lesz itten

-
Yodamest
veterán
Nemnem
Am ellened pont nem jött elő, de nekem is vannak meccseim amikor lövök vagy 6 kapufát, finom tud lenni. Most ezért is raktam fel támadókra a chemistry lapokat, hogy az a +2 lövés a +1 alaphoz képest hátha valamennyivel kevesebb kapufát fog eredményezni.gabigyerek - Elkapom a grabancodat, a mester elöl nem menekülsz nyugodj meg
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Yodamest
üzenetére
Erre kreáltam januárban csapatokat, mielőtt elnyitottam volna az összes zsetonom, hogy ne kapjak lószart se.

BBVA
Ligue 1
Serie A
Bundesliga
Premier LeagueAzóta megjelentek új lapok, szóval lehet, hogy frissítés szükséges, de az alapkoncepció látható.

Na szóval most van 2000 zsetonom, és 1 hét múlva záróvizsga, utána lehet, hogy visszatérek a FUT világába 4 és fél hónap kihagyás után.
-
-
Yodamest
veterán
válasz
Citroware
üzenetére
Mindenek előtt a színes lapokat kell elfelejteni, azok totál szívás! Mind1, hogy 81 vagy 86, de ne legyen színes lap.
Gold lapoknál nincs konkrét hendi, ott ugyanúgy tud jól vagy rosszul játszani egy 78-as és egy 86-os is, ez változó.
Vannak amolyan rejtett gyémántok, akiknek nem magas a ratingje (78-79), viszont baromi jók. Nálam ilyen gyöngyszem serie A-ban LW posztra F. Anderson, aki csak 79 de nincs nála jobb arra a posztra. Ilyen még Lulic is, aki meg 78-as és csak most került ki a keretből, hogy Pogbát is sikerült megvennem végre. -
gabigyerek
senior tag
válasz
Citroware
üzenetére
Semmi

Az a fő probléma, hogy nagyon kevés IF lapnál veszed észre a különbséget.
De pl. megvolt Tevez TOTS lapja, oké jól ment nagyon, de nem rúgtam vele több gólt mint a Goldal, pedig fel van húzva rendesen, de a 86-ossal is beverem 30 méterről meg a TOTS lappal is

Itt az a kérdés inkább, hogy megéri-e. És határozottan kijelentem hogy nem. 450K ért veszel egy játékost és 10 meccs alatt kb 2-vel rúgok vele több gólt. Közben meg nagyon érzem a handit. Megéri?
Nem. -
_adaml21_
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Igen, de csak a kivételesen okos ember tanul más hibáiból, az átlagos csak a sajátjaiból, a hülye meg...

Ezzel együtt biztosan ki fogok próbálni komolyabb lapokat a 17-ben is, de ha eredményre van szükség, nem számít, hogy 20k, vagy 2000k volt a csapatod, sőt, máshogy számít, mint ahogy az ember gondolná.
-
válasz
Yodamest
üzenetére
Jó, de honnan lehet tudni, hogy mely lapok esetén basztat engem a gép?
Mert én meg azt tapasztalom, hogy a magas ratinggel rendelkező sima Gold kártyákkal is ellenem van az alacsonyabb össz-számúakhoz képest.
Szóval van mondjuk egy 81-es IF lap, meg egy 86-os sima Gold. Melyik esetben lesz velem szemetebb a handicap? Mert ez nem tiszta.
Amikor nekem van hátszelem, az biztosan az, amikor sima Gold lapokkal vagyok, és a játékosok ratingjei is csak ilyen 76-82 közöttiek. Na de ez meg már annyira a csapatok legalja, hogy fillérekbe kerülnek. 5-10k-s csapattal minek játsszak, mármint mi értelme akkor a fejlődésnek?
-
_adaml21_
őstag
Ők lettek a 2. számú csapatom

Itt is a fele megvolt ingyen pakkból, hozzájuk igazítottam a többieket, Radja, Sandro, Hernanes. Ezt a csapatot konkrétan 5000-ért építettem, vicc... És 1000x többre megyek velük, mint a Suarez, Neymar, Pogba csilivili csapatommal.
Szóval osztom az elméletet, nem kell szivárványshow
-
Yodamest
veterán
válasz
Citroware
üzenetére
Gyerekekkk, 1 éve mondom hogy nem kell rainbow parádét rendezni, de csak nem hiszitek el...
Mindent ellehet érni egy alap gold csapattal, sőt sokkal jobban fog menni velük a játék! Ha annyi pénzed van inkább csinálj minden ligából egy gold csapatot, tegyél minden játékosra chemistry lapokat stb..Chemistry lapok: fú most 4-3-3-ban az RW, LW poszton játszókra tettem hawk-ot és baromi jó! Azért lett hawk nem pedig engine, mert a passzt idén felesleges erősíteni a beívelések semmit nem érnek. Az egy szem csatár középen meg marksmant kapott, oda nem kell pace, viszont az a + cselezés, erő, lövés nagyon jót tesz a lefordulásoknál és befejezésnél.
-
Kristof_94
nagyúr
Miért van az, hogy folyton ledob ablak módba a fifa? Hiába nyomom vissza ALT+Tab gombbal, pár másodperc és visszadob...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Autós topik
- Le Mans Ultimate
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Crimson Desert
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40ANY Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen2)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nyertem kolléga? 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)