Új hozzászólás Aktív témák

• Rypejakten

addikt

válasz TBMC #10838 üzenetére

írtam rá választ.. :) SIF Shane Long, 40k körül megy, ha jól emlékszem.

* * *

nos, a road to glory projekt szépen haladgat, most jutottam fel div8-ba, éles meccsen egyszer kaptam ki, illetve egyszer ledobott a szerver.

a csapat (link, Samaris a CDM) végül egy portugál ligás nonrare lett, amit majd idővel fejlesztgetni fogok rare illetve IF lapokkal - szimpatikus volt a török is, de érdekes módon minden csatáruk rare, és nem igazán van olyan, aki kedvemre való lenne. egyedül a középpálya volt szimpi, Selcuk Inannal, Özyakuppal és Arslannal.

néhány ellenfél:

div10, 1-0 ide.
    megszenvedtem vele, a csapat is jó volt, ő sem játszott rosszul.

div10, 2-0-ás vezetésnél dobott le a gép, de addig háromszor felvágtam az ereim, nekem ennyire meccs még nem laggolt idén.

div9, jól kavargatott a srác, de ultra attacking-ba tolta, öröm volt lekontrázni. 5-1 lett a vége.

div9, 3-2 lett ide, két fejesgólt kaptam szögletből, a srác mindkettő után a földön ülve vonaglós gólörömöt tolta, de sikerült elégtételt venni rajta.

na, itt már kezdett megőrülni kicsit a játék: 4-4 lett, elmentem 2-0-ra, aztán ő lőtt négyet (itt úgy voltam már vele, hogy ragequit), mindezt egy félidőn belül. aztán a második félidőben visszajöttem egálra, és a végén biztos ami biztos, kihagytam egy tizit. :U

az utolsó meccs 7-3 :Y lett ide, a CDM-em lőtt mesterhármast, a CB-m meg a csatárom helyett ékezett a begurításra, mindezt defenzíven, stay back instrukciókkal mindkettőn.

to be continued. :)

Új hozzászólás Aktív témák