- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android szakmai topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rypejakten
addikt
írtam rá választ..
SIF Shane Long, 40k körül megy, ha jól emlékszem.* * *
nos, a road to glory projekt szépen haladgat, most jutottam fel div8-ba, éles meccsen egyszer kaptam ki, illetve egyszer ledobott a szerver.
a csapat (link, Samaris a CDM) végül egy portugál ligás nonrare lett, amit majd idővel fejlesztgetni fogok rare illetve IF lapokkal - szimpatikus volt a török is, de érdekes módon minden csatáruk rare, és nem igazán van olyan, aki kedvemre való lenne. egyedül a középpálya volt szimpi, Selcuk Inannal, Özyakuppal és Arslannal.
néhány ellenfél:

div10, 1-0 ide.
megszenvedtem vele, a csapat is jó volt, ő sem játszott rosszul.
div10, 2-0-ás vezetésnél dobott le a gép, de addig háromszor felvágtam az ereim, nekem ennyire meccs még nem laggolt idén.

div9, jól kavargatott a srác, de ultra attacking-ba tolta, öröm volt lekontrázni. 5-1 lett a vége.

div9, 3-2 lett ide, két fejesgólt kaptam szögletből, a srác mindkettő után a földön ülve vonaglós gólörömöt tolta, de sikerült elégtételt venni rajta.

na, itt már kezdett megőrülni kicsit a játék: 4-4 lett, elmentem 2-0-ra, aztán ő lőtt négyet (itt úgy voltam már vele, hogy ragequit), mindezt egy félidőn belül. aztán a második félidőben visszajöttem egálra, és a végén biztos ami biztos, kihagytam egy tizit.

az utolsó meccs 7-3
lett ide, a CDM-em lőtt mesterhármast, a CB-m meg a csatárom helyett ékezett a begurításra, mindezt defenzíven, stay back instrukciókkal mindkettőn.to be continued.

Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
SIF Shane Long, 40k körül megy, ha jól emlékszem.
lett ide, a CDM-em lőtt mesterhármast, a CB-m meg a csatárom helyett ékezett a begurításra, mindezt defenzíven, stay back instrukciókkal mindkettőn.