Új hozzászólás Aktív témák

• Luigi0086
    csendes tag
    válasz _adaml21_ üzenetére #10565

Rooney mióta született cam (támadó kp) posztra?? :D Már úgy bocsi,nem támadás ,de na... :) Rooney egy jó fizikumú igazi tank erőcsatár és disznó nagy gólokat lő,erejéből kifolyólag!! Az más tészta hogy nem megy neki most... És a buzi van gaal ezen a visszább vont poszton játszatja... Mondjuk van gaalnak se sok köze van az angol focihoz és remélem hamarosan eltakarodik manchesterből... Számomra a cam inkább a csapat esze,forog,szervez,irányít a támadók mögött,de összefogja a középpályát is, ilyen ronaldinho vagy xavi figura :) A cdm meg a legnagyobb zongora cipelő poszt,megy darál és a többi... Makelele óta se láttam olyan inteligens és jó munkabírású cdm et, talán yaya toure mostanába... Naingollan is cdm, a fizikuma megvan ,de egyébként igazi suta kőbunkó stílusa van,favágó... Mondjuk pogbára se értem miért cdm?? Jó jó az ereje... De belőle én egy igazi gólvágót is kinéznék,nem azt a sík hülye Balotteli félét :D Én nálam pogba cm vagy cam és jól teljesít ,mind fifába,mind a pesbe!! :)

Új hozzászólás Aktív témák