Új hozzászólás Aktív témák

• MdewC

nagyúr

Skacok!

Van egy kis dilemmám, véleményetekre lennék kíváncsi. Adott ugye a 2. keretem, SIF Kurzawaval, akivel nagyon elégedett vagyok, de a sima lapja is jól teljesített. Illetve kijött most IF Matuidi, aki elég jó plusz statokat kapott, új tackler képességgel. Sima Matuidivel nem mindig voltam megelégedve (talán amióta +3 PHY és PASS lap van rajta, azóta jobban tudom használni), gondolkoztam is a cseréjén, de nem tudtam úgy megoldani, hogy a Di Mariat és Tevezt ne kelljen cserélni, ami elég nagy vezéráldozat lenne, ezért maradt a francia CDM. (Például Radja azért jobb azon a poszton, de előbbiekért nem cseréltem.)

Szóval itt a dilemma, hogy mi legyen. SIF Kurzawa nagy valószínűséggel winter UP-ot is kaphat, megy is feljebb az ára, most 110K környéke, de el kéne adni ahhoz, hogy meg tudjam venni IF Matuidit, plusz a maradék 65K coinom is elveszne, persze Matuidi ára még kell, hogy csökkenjen a napokban. Nekem fontos azonban, hogy az LB/RB ne csak jól védekezzen, hanem erős és jó passzos is legyen, a labda kihozatalok és a kereszt passzok miatt, de egy minőségibb Matuidinek is nagyon örülnék.

Vélemények pro/kontra?

:R

Új hozzászólás Aktív témák