- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Fotók, videók mobillal
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
Skacok!
Van egy kis dilemmám, véleményetekre lennék kíváncsi. Adott ugye a 2. keretem, SIF Kurzawaval, akivel nagyon elégedett vagyok, de a sima lapja is jól teljesített. Illetve kijött most IF Matuidi, aki elég jó plusz statokat kapott, új tackler képességgel. Sima Matuidivel nem mindig voltam megelégedve (talán amióta +3 PHY és PASS lap van rajta, azóta jobban tudom használni), gondolkoztam is a cseréjén, de nem tudtam úgy megoldani, hogy a Di Mariat és Tevezt ne kelljen cserélni, ami elég nagy vezéráldozat lenne, ezért maradt a francia CDM. (Például Radja azért jobb azon a poszton, de előbbiekért nem cseréltem.)
Szóval itt a dilemma, hogy mi legyen. SIF Kurzawa nagy valószínűséggel winter UP-ot is kaphat, megy is feljebb az ára, most 110K környéke, de el kéne adni ahhoz, hogy meg tudjam venni IF Matuidit, plusz a maradék 65K coinom is elveszne, persze Matuidi ára még kell, hogy csökkenjen a napokban. Nekem fontos azonban, hogy az LB/RB ne csak jól védekezzen, hanem erős és jó passzos is legyen, a labda kihozatalok és a kereszt passzok miatt, de egy minőségibb Matuidinek is nagyon örülnék.
Vélemények pro/kontra?

Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Diablo IV
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- LEGO klub
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen monitort vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest