- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
tessék egy link itt szépen katt a 2 vagy 3 vagy 4 stb számokra vagy a sor végén a kis nyilacskára és lapoz magától. nekem a Farmers Dream XXL van meg de érdemes rá keresni azokra, amik tetszenek úgy, hogy utána odaírod a neve végéhez ezt: mp
Itt az oldalon IS meg fogod ezt a mapot pl találni, elvileg 3 verzióban is, de mindig azt érdemes leszedni, ami után, nagyobb szám van. Mert jobb a v1 verziónál a v3 pl, vagy épp azért v3 verzió, mert a korábbi verziókban levő map hibákat kijavította az illető pl.Maps & Buildings » Big Maps Mods
Itt IS válogathattok, de itt nem jelzik hogy melyik nagy map és melyik normál, viszont ha google chrommal nézitek és használjátok a beépített fordítóját, akkor a képek alatt soknál hosszabb leírás IS van többek közt, plusz csillagokkal jelölik a minőségét. de érdemes a 4 csillagos hibátlant is akár leszedni, mert lehet hogy csak nem szavaztak rá elegen ahhoz, hogy jobb helyzetben legyen.
Nekem van nem is 1 ilyen és innen mentve a könyvjelzőkbe. csak még le kell majd töltögetnem és tesztelnem őket.http://modai.lt/farming-simulator-2013/fs13-maps/
A sor végén a 3-as nyílra katt és léptet itt IS szépen az oldal. Ha valamit jobban meg akartok nézni, katt a nevére vagy érdemesebb jobb klikk a nevére, majd a megnyitás új lapon vagy ablakban. így nem kell visszalépkedni mindig olyankor a vissza nyíllal, hanem így csak katt a lap bezárására oszt kész.
Új hozzászólás Aktív témák

- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Intel Ultra 5,16 gb DDR5 5600, On-Site garancia 2027.10---ig4g modem
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Nekem van nem is 1 ilyen és innen mentve a könyvjelzőkbe. csak még le kell majd töltögetnem és tesztelnem őket.