Új hozzászólás Aktív témák
-
Digestive
veterán
válasz Sirandrish #5598 üzenetére
A promo kezdetével a régebbi spec lapok ára emelkedik. Mindig előtte pár nappal van a mélypont. Ilyenkor az emberek rájönnek, h TOTY lapot venni nem tudnak, mert 10 milla. Nem is nyitnak semmit. Úgyhogy elkezdik a régebbi lapokat vásárolni.
-
Sirandrish
legenda
Jut eszembe...megjött a TOTY...nem kellett volna bezuhanni az áraknak?
Gondoltam gold Salah-t lecserélném a 92es verziójára (mert majd jól lemegy az ára), de szerintem még drágább mint a múlthétenEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Nandinagy #5596 üzenetére
Pont ezért kéne pár normális (akár mobileosból átemelve) esemény, ahol a kitartást is díjazzák, és nem csak a vakszerencse dönt, mert ez így rohadt demotiváló.
Én tegnap nyitottam pár kissebb packot, de olyan 60-70 "komolyabbal" készülök jövőhét péntekre is, de előre látom hogy szart se fogok nyitni, és már előre elmegy a kedvem az egésztől
És bele se merek gondolni mit érezhet az, aki már hosszú hosszú évek óta tolja, tudatosan készül ezekre az eseményekre, és lószart se nyit...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Nandinagy
addikt
válasz stilo18 #5593 üzenetére
Semmi köze nincs ehhez amit írsz. Ez olyan mint amikor valaki 10 éve keményen tippmixezik, aztán jön a haverja megrakja élete első szelvényét azt nyer vele 250 ezret. Szimpla vakszerencse. A való életben is vannak szerencsés emberek meg kevésbé szerencsések ilyen egyszerű. Van olyan aki háromszor elviszi a lottón a fődíjat meg van aki egy életen át lottózik azt négyese sincs.
-
ThuG4LifE
senior tag
Na, nem jo, de nem is tragikus! (Csak mert Realos vagyok. )
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
tag
Na, 102 pack-ból ez sikerült. Rengeteg fodder jött, így félig kiraktam a Best sbc-t (a 89, 88-asok, 87-esek megvannak).
Nem jó, de nem is tragikus.
-
stilo18
addikt
Ne is mondd...és épp akkor nyitotta amikor a srác, aki töltött fel pénzt már kb 0-ra nyitotta magát a "semmiből" egyszer csak jött a hang, hogy Ronaldoooo
Itt nincs fairség, a cél minél több újoncot, embert behúzni, hátha költenek pénzt...
Én/Mi aki mindig mindent megcsinál, nekem/nekünk lófütyi#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Digestive
veterán
Tudom nem hiszünk a mesékben... De ha ez a 87+ x2 pack pár nap múlva nyílik ki, akkor dupla TOTY..
[ Szerkesztve ]
-
stilo18
addikt
Jó, unokatesóm alig játszik a játékkal...8-as divízió...
Múltkor kinyitja a Viniciust TS verzióban..Most, miközben a cimborám feltöltött 4000 fifa pontot, és elvert 1M coint....kb nem jött semmi...
.. megszólal unokatesóm... gyerekek ez lesz valami... francia...St...ahh...Giroud...
De várj....valaki még jön...Jött....83x10.
Köszöntem akkor mára.
(Bocsánat a képért, csak ráfotóztam a megosztott képernyőre...)#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
mr.dana
aktív tag
semmit sem lehet játszani - próbáltam 3 rivalst meg 2 Ch F -t elkezdődik a meccs - de minden ilyen fura sötét - mint valami posztapokaliptikus filmen - aztán a középkezdés után vége is
-
Aguinaga
őstag
Nyitottam egy ikont.
Dupli Blanc, kva anyád.PSN: OldSlowhand74
-
Kristof_94
Topikgazda
Nekem ma 20 óra után 2 kvalin a középkezdés után szakadt meg, de nem volt semmi dnf. Komoly szerverek.
-
mr.dana
aktív tag
válasz Sirandrish #5580 üzenetére
sztem van -- csajokkal együtt
-
-
Digestive
veterán
Ha lenne ennyi coinom, akkor biztosan nyitnék egy ilyent. 86+ x25
-
-
bubuska10
senior tag
válasz Aguinaga #5557 üzenetére
A Zico és Socrates féle '82-es brazil volt apám kedvenc válogatottja, utóbbit úgy hívta h a kislábú most ez a Zico SBC + Socrates evo tuning együtt eléggé adná.
De ha lehetne választani, én Bestet raknám ki. Nagyon jó volt a mozgása, a lövése, amikor draftban próbáltam.Grat, Zimmi!
-
Digestive
veterán
Mit várunk egy kék laptól, ha ez pöcegödör játék ilyen?!
-
mr.dana
aktív tag
38 mindenféle giga ilyen olyan amolyan pakkból - SEMMI de konkrétan semmi , csak gold !!!!!!! A legnagyobb egy 89 Casemiro - és egy 89 csaj .... ezek is untradek
-
Sirandrish
legenda
Valaki felrerakott 230 pakkot, de a 8. már dobta neki smithet..
En is elnyitottam vagy 30at, de a többivel megvarom a full csapatot...hátha jön egy kapusEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz stilo18 #5568 üzenetére
Szörnyen sajnálom...
Mármint rohadt genyo dolog ez, annyi packbol semmi, másoknak meg 3 packbol jön.
Értem én hogy szerencse kérdése, de ez így akkor is gáz.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
stilo18
addikt
válasz Sirandrish #5567 üzenetére
A vége már csalódottságból és idegből volt.... közepétől inkább...
#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Sirandrish
legenda
válasz Digestive #5563 üzenetére
Akkor lehet megvarom...bár szerintem tuti nem fogom tudni kirakni
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
stilo18
addikt
280 pakli, 0 Toty.
Köszönöm#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Digestive
veterán
válasz Sirandrish #5562 üzenetére
Most a napokban.
-
-
Digestive
veterán
válasz Sirandrish #5554 üzenetére
Én várnék még vele! -
Aguinaga
őstag
Zico vagy Best CAM-ba?
Nekem papíron Zico jobban tetszik, meg gyerekkoromban bírtam is, Best meg egy alkoholista állat voltPSN: OldSlowhand74
-
Zimmi91
addikt
akkor megkezdem a sort 😃😃🤭" Just remember Manchester is RED! "
-
toxicjew
addikt
Hát nem tudom ti hogy vagytok vele, de én már több totyt is nyitottam. Igaz, hogy még csak a gold lapjuk van bent, de akkor is Amúgy elég jó a pack weight, a gagyi packok is dobálják a magas foddereket.
-
Krytec
tag
Sziasztok,
Hát én úgy voltam vele hogy úgyse nyitok toty-t ezért megcsináltam ezeket a 87+ player pickekeket és
-
thebigK
addikt
válasz Sirandrish #5550 üzenetére
perfekt CM, akár 2, akár 3 cm-es formációban
'I hope you win the war you tell no one about'
-
Sirandrish
legenda
válasz toxicjew #5548 üzenetére
Nekem is tetszik...bár egyelőre nem tudom kirakni...viszont van kb 100 pakkom még...ha azokat kinyitom, szerintem összejönne rá.
Kérdés hogy mondjuk CM-ben is jó lenne-e..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
mr.dana
aktív tag
válasz Digestive #5528 üzenetére
Akkor addig lépkednél ki amíg találsz egy gold csapatot?
Hát kb ..
Jó de a többiből kilehet vagy nem ? vagy nem tom , mert nem szoktam igazából kilépkedni .. de talán rivalsból mintha lehetne ...
na mindegy most gondoltam megpróbálom , mikor 95 Pelé stb jöttek szembe .. nem is értem hogy a f..ba lehet valakinek ilyen csapata.. Az én legdrágább playerem 88 Rodrygo , a padra sem fért volna ott .. -
toxicjew
addikt
Ez a Bruno Fenandzs pont az a lap amire szükségem van. Lehet ki is rakom.
[ Szerkesztve ]
-
bubuska10
senior tag
Néztem Sunzonet vagy 5 percig, 3x kidobta a szerver. Akkor nem most kéne tolni a kvalit, mi?
-
Sirandrish
legenda
-
thebigK
addikt
ovvy már nyitott is egy toty ikon r9-et
-
raven84
senior tag
Az ikonok végig benne lesznek, mármint február 2-ig?
-
Sirandrish
legenda
Kb minden pakknyitásnál 4szer szarja össze magát a rendszer
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
tag
-
ThuG4LifE
senior tag
Be se enged, Bateson meg mindjart kirakta mar Bestet.
Castro meg nyitott egy toty Zolat….[ Szerkesztve ]
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
Sirandrish
legenda
-
Aguinaga
őstag
-
raven84
senior tag
United drukkerként ez a Best hozzám érkezni fog.
-
tag
válasz Sirandrish #5533 üzenetére
30 coin-ból durrant egy 88-as Oblak, akkor ennyi volt a szerencse a hónapra.
-
Aguinaga
őstag
-
Sirandrish
legenda
-
tag
Kinek mi jött?
-
Aguinaga
őstag
Na, felkészültetek a sok Mbappe nyitásra?
De legalább a szerverösszeomlásra?
PSN: OldSlowhand74
-
EA's hit
őstag
Na mit tippeltek, a 7 orai toty crash utan meg ma helyreallnak majd a szerverek, vagy majd csak holnap?
-
mr.dana
aktív tag
Champion Finalsban nem lehet kilépni ?? Már úgy értem a legelején - mikor meglátod az ellenfél csapatát ...
-
Nandinagy
addikt
válasz Digestive #5522 üzenetére
Tudom ,hogy tud trivellázni de igazából minden másban egy kalap szar. Ennyiért meg nem fogom kezdetni mikor trivellát Zico meg Havertz is tud. Igazából egy balfék a kapu előtt egész wl alatt. Ha visszahúznám blokkba lövi az egyenest meg nem képes eltalálni. Minden lövése középre megy. Más játékosnál viszont nincs ilyen problémám csak nála. Remélem előbb utóbb megjavul különben szar 200k-s befektetés volt.
-
Digestive
veterán
válasz Nandinagy #5521 üzenetére
Nem tudom, h használod vagy próbáltad e, de Neres úgyis tudja a Trivelát.
Reverse Trivela
Bal lábassal jobb oldalról, jobb lábassal bal oldalról. Tehát fordított trivela. Ami fontos, hogy egy ball rollal tedd irányba a játékost és azonnal a Trivela. Olyan szinten bugos, hogy most a WL-ben 9 meccs alatt legalább 20 ilyen gólt rúgtam.
[ Szerkesztve ]
-
Nandinagy
addikt
Ez így nem állja meg a helyét. Jelenleg a kezdőmben van egy evozott Coronado közel 800 meccsel, egy evo Havertz 240 meccsel, evo Saliba 400 meccsel, evo Telles 250 meccsel és mindegyikükkel nagyon megvagyok elégedve. Coronado nálam már játszott mindent lb,rb,cm,lw,rw,st-től kezdve tényleg cb-cdm-gk-n kivül mindent és mindenhol jó.
Havertz 3. cmnek talán a legjobb kártyám(Zicotol messze jobb). Egyszerűen hiába a 84es pace de a felépítése miatt olyan szinten gyors, hogy az LB lapját rajta kivül más játékossal nem tudom megverni szélen. Ígyis van 240 meccsen 150 gólja meg 90 gólpassza.
Saliba VVD mellett az idei legjobb védőm, imádom. Telles meg 91re lett húzva, szeretek 4/4es szélső védőkkel operálni mert néha kell 1-1 csel, hogy helyzetbe kerüljek velük, általában a másik oldalra Musialat szoktam rbbe behozni, ő is gyors, 5 skill meg passzolni is tud.
Neres azért kellett mert elől mindenkim jobb lábas volt -Havertz , (Ribery,Martinelli) akik voltak előtte így akartam egy bal lábast, hogy meglepjem a cselekkel az ellenfelet. -
Digestive
veterán
Rég kezdtem már ilyen jól. Innen lesz szép a 11 win.Amúgy mindenki az utolsó csepp vérig kűzd, senki se lép ki. Nem is értem. Én az objektíveket is leszarom. Ha esélyem sincs, akkor azonnal kilépek.
-
Nandinagy
addikt
Az előtte maradással nings problémám. Csak a passzokkal. Hiába állok előtte, kifordul a védőm, elmegy a lába között,alatt,felett. Azóta vettem egy VVD-t mert Whiteot bármennyire szeretem sokat hibázott, hát vele nem mennek be a passzok 5-1 a wl, második meccsen kaptam egy DNF-t hálistennek.
Ez a Neres amíg evoztam bomba volt, mióta kész lett meg észrevehetetlen. -
|AP|
veterán
válasz Nandinagy #5506 üzenetére
a szélről R1-es befelé cselezés konkrétan egy glitch a játékban.
Az AI által irányított védők meghülyülnek és kimozognak a passzsávból.
Mák és second man press kombinációjával lehet ellene védekezni. -
Sirandrish
legenda
válasz Woodslave #5513 üzenetére
Hát meg tudom érteni hogy nincs benne, hiszen akkor szerintem kb a tradek 99%a nem rajtuk keresztül menne át. Ráadásul a coint sem tudnák kivonni a játékból, így meg az 5%os adóval azért lassan de biztosan kopik kifele a rendszerből
-
Woodslave
félisten
válasz Sirandrish #5510 üzenetére
tudom
Pedig jó lenne, bár nem hibáztatom az ea-t sem mert nem lehet. Gusztustalan a világ, ha ez benne lenne simán menne a játékos eladás igazi pénzért az meg nyilván nem érdeke az ea-nek. Mondjuk ezekre a coin eladó oldalakra/reklámozó kontent gyártókra nincsenek annyira rászállva. Bár amilyen impotens banda lehet nem tudnak.
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
-
-
raven84
senior tag
Iszonyat lapok jönnek, az ember csak kapkodja a fejét, és egy nomineet nem fogok kinyitni megint
-
thebigK
addikt
válasz Sirandrish #5503 üzenetére
14ben lehetett egymás közt cserélni, adni venni a lapokat, de kivették a funkciót gondolom nem kevés visszaélés miatt ,és maradt a market jelenlegi formája, pedig én nagyon adnám ha legalább az untrade lapokat el lehetne cserélni egymás közt
-
Nandinagy
addikt
Most is lehet. Nem egymás között tradeltek ha te arra gondolsz.
Máshol kell keresnem a problémát, mert játszottam egy Magyar sráccal aki ugyanazt tolja mint a német,lengyel,olasz stb..-k és neki is működik. Full press, a támadás meg annyi, hogy szélről r1el befelé sima passz. Nyertem 5-3-ra, de csak mert tisztán látszik, hogy amúgy ennél többre nem terjed a játéka. Csak tudnám hogy mit csináljak ez ellen. Hiába váltok be a cb-re ha 2 kötény után is eljut hozzá a labda.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
most is lehet. Megveszel valakit és eladod
-
Woodslave
félisten
válasz Kristof_94 #5501 üzenetére
meg is tudtam venni Puskást 5.5m coinért márciusban. Próbálkoztunk keményen. Mondjuk a Sabitzer bizniszre még mindig emlékszem.
-
Sirandrish
legenda
Lehetett tradelni? Nah az mekkora királyság lenne már
-
Stylerr
addikt
OTW Rodrigo...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest