Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Ez így nem állja meg a helyét. Jelenleg a kezdőmben van egy evozott Coronado közel 800 meccsel, egy evo Havertz 240 meccsel, evo Saliba 400 meccsel, evo Telles 250 meccsel és mindegyikükkel nagyon megvagyok elégedve. Coronado nálam már játszott mindent lb,rb,cm,lw,rw,st-től kezdve tényleg cb-cdm-gk-n kivül mindent és mindenhol jó.
Havertz 3. cmnek talán a legjobb kártyám(Zicotol messze jobb). Egyszerűen hiába a 84es pace de a felépítése miatt olyan szinten gyors, hogy az LB lapját rajta kivül más játékossal nem tudom megverni szélen. Ígyis van 240 meccsen 150 gólja meg 90 gólpassza.
Saliba VVD mellett az idei legjobb védőm, imádom. Telles meg 91re lett húzva, szeretek 4/4es szélső védőkkel operálni mert néha kell 1-1 csel, hogy helyzetbe kerüljek velük, általában a másik oldalra Musialat szoktam rbbe behozni, ő is gyors, 5 skill meg passzolni is tud.
Neres azért kellett mert elől mindenkim jobb lábas volt -Havertz , (Ribery,Martinelli) akik voltak előtte így akartam egy bal lábast, hogy meglepjem a cselekkel az ellenfelet. -
|AP|
veterán
a most még drága/drágább lapok villámgyorsan veszíteni fognak az értékükből.
Ez egész évben így van, mindig jönnek az új lapok, új promók, mindig egyre jobbak, így a régebbi drágább lapok folyamatosan vesztenek az értékükből.
Ez TOTY idején hatványozottaban igaz. Ha meg ilyen packluckod van, akkor nem is kell neked a piacon nézelődni
-
Chalez
őstag
Köszi, nagyon építő jelleg... Nem vagyok, hülye, csak 48 éves, nem nagyon bírom betanulni a metát, szeretem a focit, és rá nem jövök, hogy mások miért tudnak kipasszolni, úgy mennek át rajtam néha, mint kés a vajon... Én pedig vért hugyozok néha div 6-ban. Egyszer volt meg önerőből a quali, nem vagyok nagy játékos na, de azért legtöbbször alig kapok ki, csak 1-2 gólokkal. De nagyon nehezen nyerek. Persze, amikor engem tol a gép, akkor bucira is verek bárkit, de az nagyon ritka.
A precision passzok, ívelések,mennyire op-ok? Érdemes begyakorloni?#3943Digestive gyakorlonék, csak mit? RB+A? Vagy RB+Y? Ehh...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK Z270 i5 7600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az NFS Unboundon is csak sírni tudtam.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)