- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
taylorp
senior tag
Köszi mindenkinek az infót Lahm-mal kapcsolatban. Akkor kirakom helyette POTM Dybala-t, hogy tudjak nyitni.
-
xyzikeee
aktív tag
Nálatok is laggol a FUT Rivals?
24-26 pinget ír de kegyetlen... Késik minden.
Tegnap még jó volt. -
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94 #4194 üzenetére
Jaja. Az lenne az ésszerű, ha bent hagynák az összeset, különösképp a welcome to evolutionst, ahogy nézegettem futbinen egy csomónál az kell. Aztán majd te eldöntöd, h kire fordítasz időt, coint. Így most csak 84-es Juve LB csajokat lehet fejleszteni, vagy ilyen Cesinha vagy totw Ryan Hollingshead féle nehezen linkelhetőket.
-
Dzsoki92
senior tag
-
kapeti07
senior tag
válasz
taylorp #4179 üzenetére
Én kivettem, bár RB-nek szerintem már kevés a pace miatt. Stay Back RB-nek elmegy de arra van szerintem olcsóbb alternatíva is a piacon. Nekem CDM-ben muzsikál kitűnően. Annyi hogy 60.-ik perc környékén cserét kér, hiába van 90-es staminája. De addig igazi gőzmozdony, egy rentless playstyle jót tenne neki. Én az RB/LB-vel támadok és a piros Cancelo van egyik szélen a másikon pedig Capdevilla EVO változata. Nekem ők jobbak voltak ha támadni kell.
-
prannk
őstag
Csak én nem tudok belépni? Azt írja nem mukodik a server
-
Kristof_94
Topikgazda
Azért ez se semmi. De ehhez nyilván rá kell érezni, hogy éppen kire és milyen evot érdemes tenni. Én sajnos sokat kihagytam, de most már próbálok figyelni, mert egy jó Newcastle keret simán össze tudna jönni.
-
bodnar123
őstag
Ez a bayern united meccs pont olyan volt, mint a fifas esélytelen meccsek. Minden labda a bayerné, minden párharc a bayer, és a gól előtt négyen pont nem értek oda, majd egy szinte csalással felérő gyönyörű passz. Csak ott az ai garanatálja, itt meg a United felkészültsége. Hagyni kéne ezt a focit...
-
Stylerr
addikt
Én is elkezdtem csinálni. Elég top lapnak néz ki.
-
Kristof_94
Topikgazda
85+ pickben 3db 85-ös. A 83*10 2 db csomagban meg 85 volt a csúcs.
De máshol legalább repkednek a Maldinik meg a hasonló kaliberű lapok. -
taylorp
senior tag
Lahm-ot használja valaki? Megérheti kirakni, vagy kuka? RB-be menne.
-
thebigK
addikt
cesinha azzal az új evo-val, meg a power shooterrel ahh, hiába összesen 225k de micsoda fasza lap lenne. Csak az a 78as composure, meg a linkek. Ezen elgondolkodom
-
Digestive
veterán
Próbáljátok ki. Nagyon jól működik. -
Aguinaga
őstag
Putellas gold lapjáról vélemény?
Kiesett egyik 84+ ibjective packból.
400k+ lapelvileg be tudom építeni 2 barcással
Ikon pakk: base Rivaldo... Hát, nekem ennyi jut.
-
Dzsoki92
senior tag
Srácok, Kompany base lapja ingame CDM-ben milyen lenne szerintetek ? Annyi cb játékosom van ( Kompany, Cordoba, Blanc, Tomori spec lap.. ), hogy gondolkozok egy 5-4-1 es felállással és akkor ingame meg a szokásos taktikával.
-
r0lzj3390
csendes tag
válasz
thebigK #4170 üzenetére
Minden kábelen megy pc is ps is erre odafigyeltem. Nem lehet ezt valahogy elosztással megoldani hogy mondjuk a fő modemből egy kábelen jön ki és azt osztom 2 felé? Vagy valami hasonlo megoldás már nem tudok mire gondolni. Tényleg ha mind2 megy ütik egymást ha meg csak egy fasza minden
-
thebigK
addikt
válasz
r0lzj3390 #4167 üzenetére
ha offline, pl squad battle-ben vállalható a játékmenet, de online szar, akkor nagy csodát nem lehet tenni vele, hulladék a játék. Apróságokra lehet figyelni pl, hogy ne menjen torrent/netflix a háttérben, meg ilyesmi, valamint a ps kábelen csatlakozzon a hálózatra, ne wifin
-
stilo18
addikt
válasz
Kristof_94 #4162 üzenetére
Valami volt tegnap az accjával, mert abból a 83x10-ből Kane&Benzi dupla walkout, meg egy totw lap jött...nekem meg hasonló kb mint Neked
-
bodnar123
őstag
Ez jó. Nálam néha vigyázni kell nővérem kutyájára. Ő néha a mancsával elkezdi csesztetni a kezem. Az ellen meg nem is tudja milyen nehezített körülmények között játszok
Egyébként most jött meg első van dijkom. Így december közepén. Kb mindent is kijátszva. De legalább eladható. Neymar meg már vagy 4szer. Egyszer a promo ugye.
-
r0lzj3390
csendes tag
Sziasztok. Olyan érdekelne hogy nekem megvan az ea fc pc-n is meg ps5-ön is és ha mind2-ön játszok annyira késik a játék hogy 2 passzt nem lehet csinálni. A kérdés az lenne hogy ez orvosolható-e vagy ez ilyen és kész? köszönöm.
-
|AP|
veterán
Ha valakinek van sok ideje és jó Laliga csatárra lenne szüksége:
4*SM/5*WFEzen most még én is elgondolkodtam, pedig már hidegen hagynak az EVO-k
-
stilo18
addikt
Tegnap kisfiam accján 82x2-ből durrant a Maldini....
Hát mondom ilyen nincs... -
raven84
senior tag
Tegnap este lezongoráztam 40! db picket egy gold trent volt a teteje. Nagyon durva mennyire érezhető mikor feltolják a pack weightet meg mikor lehúzzák. BlackF alatt minden 3. pickből 84+-os kártya jött.
-
D.Bergkamp
csendes tag
Olyan "jó" nyitásaitok vannak az ikon sbc-ből, hogy rápróbáltam egyre: 87-es Lampard.
-
EA's hit
őstag
16. idei icon sbc, 3. Gattuso
Ez most epp a centurion lapja, hat maris durran a pezsgo...
-
pourri
aktív tag
Kiégek ettől az ikon sbc-től: Schmeichel, Owen, Fernando Torres
Csak azért is csinálok még egyet, velem nem baszik ki. -
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94 #4147 üzenetére
Én a 83x20at fogom.
-
Kristof_94
Topikgazda
Level 25-ből ti melyiket vennétek ki?
-
pourri
aktív tag
Dán játékos kell a csapatomba? Elég vele 1 meccset játszani vagy többet kell?
-
prannk
őstag
Ma este csak úgy szorja a promo lapokat
csak kár hogy a semmit érő szarokat..2x braut brunes 1x rivaldino. Meg kaptam egy gold de bruynet is ma.. csoda
83 totw ből 88 as dybala
-
dvtkfan
senior tag
A mai spéci nemzetet lehet tudni?
-
Zimmi91
addikt
tyííí , azért a 91es boostolt jobb lett vna, de azért befér az öreg
-
bodnar123
őstag
válasz
Szigma70 #4131 üzenetére
Az a gond, hogy amikor valakinek jó , akkor a valószínűleg a másiknak szar. Amikor forgolódsz és 12x nálad marad a labda, és az ai védők szertefutnak, akkor ugye király a játék, de a másik épp anyázik. Ameddig nem lesz helyi, leellenőrizhető matchmaking addig ez lesz. Mikor melyik oldalán állsz a dákónak. Itt max az a kérdés, hogy vajon mindenki ugyanannyit áll e mindkét oldalon.
-
thebigK
addikt
valami baszó ikon, vagy bármi player sbc-t kiadhatnának, amire tényleg megérné ellőni a foddert, valami támadót, szélsőt 5* skillel mondjuk
-
miro.
senior tag
Undorito lett a jatek.
Full flipper az egesz. Allando ide-oda helyzetek.
Minden meccsen forditasok oda-vissza. Hanyinger. -
bubuska10
senior tag
Köszi mindenkinek, aki segített az ethernet kábel ügyében! Vettem egyet, és rögtön javult a passzpontosságom vagy 8 százalékkal, a játékosok át tudják venni a labdát, képesek megtartani és néha még 1-2 csel is összejön Ronaldinhoval.
Ja és a legfontosabb: most már én is tudok forgolózni
-
Digestive
veterán
A 4. 89es Griezmann.
-
Digestive
veterán
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy #4119 üzenetére
Nekem múlt héten a patch előtt volt faxa. Probalgattam az exitlag programot. Minden király volt. Indítások egyből történtek a magas trough ball tökéletes, nem lassult be a csatár a passz pillanatában. Sok terület volt. Na mondom kafa a program. Egészen vasárnapig ment kiegyensúlyozottan. Azóta ugyanaz a szar. Azért így is meglett a 3. Osztály, de már nem úgy. Szóval nem a program segített. Egyszerűen ez ilyen. A legszembetűnőbb tényleg az indításnál van. Minden egy másodperccel később történik. Hétfőn 8kor is (nem hiszem hogy csúcsidő). De legalább látom melyik szerveren szívok.
-
miro.
senior tag
-
Nandinagy
addikt
Még egész baráti az utóbbi napokban a játékmenet. Nincs az állandó tekergetés, a letámadás viszonylag kipasszolható, egyedül az a bajom, hogy a kapusok minden lövésre kicsúszva jönnek ki, és kurvára nem a labda elé csúsznak, hogy takarjanak hanem mellé. Mondjuk a nagyobb baj, hogy a magas labdára is úgy jönnek ki azt elcsúsznak a támadó mellett.
-
miro.
senior tag
Sracok valami mukodo taktika?
Ma jatszottam kb masfel het utan elsonek,nyilvan a patch ota is tehat.
Kozeppalyas vedekezes az megszunt letezni. Mindenki kaputol kapuig jatszik 90percen at.
Kezdodik a flipper? -
Nandinagy
addikt
válasz
xyzikeee #4115 üzenetére
Páran kaptak welcome packet 2-3 hete, nem tudom mi alapján osztogatták, én nem kaptam, aki előrendelte a játékot haverom sem kapott, más meg igen. Abban volt 99es loan lap(Haaland-Van Dijk-A 3.-t nem tudom). Ami elég szar mert 99es meccses VVD egyébként elég extra lett volna, de hát nem jár mindenkinek
-
xyzikeee
aktív tag
Sziasztok!
Valaki felvilágositana arról hogy hogy lehet az hogy pl loan Haalanddal jön az ellenfél velem szembe és 94 meccsnyi loanja van?
Lehet ezt valahogy venni mint a normális szerződést?
SBC ből van most valami ami nagyon megérős? PL csapatom van alapból.Köszi!
-
Digestive
veterán
A szörny visszatért. -
Kristof_94
Topikgazda
válasz
bubuska10 #4105 üzenetére
A biztonság kedvéért én egy cat6a kábelt tennék a konzol és a router közé.
Megcsináltam ezt az új ikon SBC-t. Casillas jött. 2 nappal azután, hogy kiraktam a Schmeichel sbc-t...
Vajon melyik a jobb?
Adhatna már végre egy tisztességes lapot, ami nem pár 10k és használható is. -
toxicjew
addikt
Vicces, de szegény ember vízzel főz alapon beraktam a free Haalandot és megtaltosodott a csapat
Mondjuk a taktikan is módosítottam kicsit, de azért nem számottevően.
-
EA's hit
őstag
válasz
bubuska10 #4105 üzenetére
1: Alapvetően lehet értelme, bár te tudod, hogy egy bizonytalan "talán lehet még majd fejleszteni" téma mennyire éri meg neked azt az x meccset. Én azért sok ilyen lapot evoztam már fel, Kerkez, Iling Jr., Nego, Gatti, Chiellini pl. mind csak azért vannak felevozva, mert várom, hátha egyszer használható lapra pusholhatom majd fel őket.
2: Soha az életben nem jutna eszembe kábel nélkül játszani ezt a játékot. Kötelező a kábel, anélkül tényleg használhatatlan ez a foshalmaz.
-
bubuska10
senior tag
Az Evo egy nagyon jó ötlet... lett volna, de ezt is EA-sen kivitelezték.
Vagy két hete gyanútlanul elkezdtem Renato Sanchez-t mert láttam trendingel futbinen, és csak 81-esig lehetett húzni, mert vmi centuriuns vagy milyen promo után kezdtem el. Körbenéztem, találtam vagy két játékost erre a célra, de a welcome to evolutionst már el se lehet kezdeni. Annak van értelme, hogyha 87-es csapatod van h vkit felevózz 82 körülre és bizakodj abba, h megint jön majd vmi centurionshöz vagy radioactivehez hasonló promo ahol tovább lehet fejleszteni?
A másik kérdésem buta technikai lenne. Most a wifis, de connection szempontjából jóval jobb helyen is magas volt a ping. Ha veszek egy ethernet kábelt, azzal jobb lesz valamelyest? És az az ethernet kábel bármilyen lehet, ilyen 2000 Ft-os is? És amikor összekötöd a PS5-tel, azt a modembe, avagy a routerbe kell majd dugni?
-
EA's hit
őstag
Ide egy centurion Rooney jott az ikonbol. Papiron egesz jo nyitas lenne, de a base lapja nagy csalodas volt par hete, meg eleg telitett is most a tamadosor, szoval nem tudom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi hangfal építés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged