Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaborz1
senior tag
válasz
thebigK
üzenetére
Nálam 250+ pakk van jelenleg.
Nagyrésze 80+os untrade pakk.
De a normális eladható pakkokból is van vagy 40db.
Ilyen small mixed szarból 1 sincs.
El fog tartani pár napig mire kinyitogatom őket a sok dupla miatt.
Illetve arra is gondoltam, hogy teljesen kipucolom az untrade rare gold lapjaimat a toty-ig. -
bubuska10
senior tag
Na hát csak hogy valami pozitívat: az EA FC-s karrierem eddigi legjobb WL-jét mentem, 2 meccsem is lett volna a 11 winért.
Ugye eddig ilyen 0-6-okba kezdtem és vérpisálás volt a 6 winért is, vagy kvaliból be se tudtam jutni. Volt egy meccs, ahol 7-1-re vezettem, de kidobott a szerver. Most nem érdekelt, sikerült megőrizni a hidegvéremet, csak játszani akartam egy jót.
Sztem ez a legfőbb kulcs, h bármilyen igazságtalanság van, ne gőzölj be a következő meccsre. A 20 meccsből most csak 2-nél éreztem azt h jobb az ellenfél nálam. Végre elkezdtem érezni a játékot.Olyan sok középhátvédet próbáltam már, de tényleg gold Van Dijk a legstabilabb belsővédő. A BL-es Osimhen meg kurva jó, pont ilyen csatárt kerestem Hamm mellé.
A TOTY-t én is akartam kérdezni. Idén gusztustalanul szerencsés nyitásaim voltak (TS Ronaldinho, 93 Hamm, Ramires), ezért én is félretettem a pakkokat, hátha dob egy TOTY-t is.
Akkor nem most pénteken, hanem a jövő héten érdemes majd nyitogatni a pakkokat? Mert elvileg most csak a csatárok jönnek. -
Sirandrish
legenda
Én is elrakok néhány packet...úgy 50et.
84x5 (ebből van vagy 10)
83x10 (talán 2-3)
84x10
83x20
84x20
83x2 (ebből is van vagy 10)
87x2
86x2
Meg pár ilyen olyan electrumot, meg rare playert pack..
Hogy minek, arról halvány lila fingom sincs..
Sose játszottam még TOTY időben, így nem tudom azt mondani hogy nyitottam már vagy nem nyitottam, de a packluckomat elnézve, illetve azt hogy a 23 végén 100számra nyitottam a 84x10eket meg 85x10eket (amikből volt sansz TOTY-ra), és ott is talán 2-3 jött....nem gondolnám hogy most fogom megváltani a világot TOTY nyitás téren
-
david368
aktív tag
Kisebb hètvègi grind után, ezzel a csapattal vàrom a TOTY-t.
Ez a Barcola crazy 5 sm 5 wf , brutal statokkal, igaz beletelt 30 meccsbe mire kihuztam. Bompastor is erkezett, ha mar a base volt a pickben, gondoltam kihuzom, nem csalodtam. Nehezen talalok most gyenge pontot a csapatban, Dudek is hosiesen ved lassan 400 meccs van a lababan.
-
thebigK
addikt
én a nagy pakkokat elraktam, mert az elmúlt 2 promo annyira nem mozgatott meg, csak a top tier lapok férnének be, mivel untrade pakkok, izgi SBC most nincs számomra, szóval a kövi pakkok vannak:
83x20 - 4db
84x5 - 4db
84x10 - 1db
84x20 - 2db
85x2 - 3db
85x3 - 2db
86x2 - 1db
86x3 - 1db
87x2 - 1db
87x3 - 1db
Ezekben összvissz 2 trade pakk van, és mivel a klubbom is tele fodderral, mindennel, jobban mint valaha (majdnem 2000 játékos bazz), dupli fiesta lesz, remélem lesz majd jövő hétvégén értelmes sbc
az ennél kisebb pakkokat folyamat elnyitom, de ezek maradnak, hátha -
Dzsoki92
senior tag
Detto. Én sem rakok el egy packkot sem. Félre tettem kb 1 milkát meg van 700+ játkos a clubban. Tavaly 150 packból nem jött semmi
Vettem fifa pontot amiből nyitottam egy packot amiben Toty Kevin volt
Keddig lesz asszem a jelenlegi promo utána pedig egy warm up kezdődik péntekig. Na amiket ott kapok packokat azokat elrakom és ennyi. -
|AP|
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
én jelenleg 0db csomaggal várom a TOTY-t és nem is lesz sokkal több

Tavaly és azelőtt is gyűjtöttem a pakkokat, szerintem százas nagyságrendben raktam el csomagokat.
Aztán a nagy pack openingen egyszer sem esett semmi, csak dobáltam el a nagy ratinges duplikat, mert már nem tudtam őket hová tenni.
Tavaly mikor kifogytam a csomagokból akkor vettem fifa pontból egy drágább promó pakkot és akkor szakadt át a gát: abban volt egy TOTY Hakimi, és később tök random pakkokból jött még egy VVD meg egy Haaland is.
Ezzel persze nem akarok konteókat gyártani, hogy FIFA pontot kell venni, de az biztos, hogy félrerakott pakkokból én még soha nem nyitottam nagyot.Én inkább a promó alatt tolom meg az upgrade-eket, a pickeket (remélem lesznek), aztán meglátjuk.
-
Kristof_94
nagyúr
Köszi, akkor még össze tud jönni pár csomag. Hátha jön egy igazi toty és nem a kamu toty nominee.
-
raven84
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Igen, holnaptól meg elvileg pre TOTY.
-
Dzsoki92
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Attackers - 19th
Midfielders - 21st
Defenders - 23rd
Full release - 25th -
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát kezdődik. De a teljes majd csak jövő pénteken indul.
-
Kristof_94
nagyúr
Pénteken toty?
-
Dzsoki92
senior tag
Tegnap sikerült a Hero pickből pickelnem egy UCL Sneijdert. Jelenleg így áll a team. In game szerintetek szélen jól muzsikálhat ?
-
bodnar123
őstag
13bòl lett meg a 11 win. Joggal remélhettem, hogy talán összejön a 14... De nem
6/0nál kaptamegy srácot szerbiából, ő 9win 2 L-al állt. Továbbra sem értem a sorsolástse a win streak se a L, semmi nem stimmelt. A srác 14+ment. Nem akarta elhinni, hogy sose megy nekem 14+... Hát mert ellene nem ment át a védők lábán a labda. Úgy könnyű jól védekezni. Dicsérte, hogy milyen jól védekezek. Aztán az utolsó 7 meccsen ez már nem annyira volt elmondható. Bár nagyon nem kaptam ki de 13nál csak egy meccsen volt esélyem. Ott kiymaradt sok ajtó ablak helyzet,de a 88. Percben a szélső védőm úgy döntött, hogy a tőle legközelebbi 4 méterre álló védő helyett a 6 méterre nem letámadó csatárhoz passzoljon. Ezzel nehéz mit csinálni. Tanulság. Legközelebb örülni kell a 11nek és leadni 7et. Hamarabb vége lesz. -
raven84
senior tag
Ucl Costa és Ucl Mcmanamanamnaman. Nagyszerű.
-
homerhamm
veterán
Pina Pina PINA PINA PINA
-
thebigK
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
amúgy ironikus, wl-ért járó egyik campaign player packból jött egy speckó danilo CB lap, amit szépen lehet evo-zni ingyen elég elit szintre. 83 pace, 90 def, többi statja is rendben, mondom akkor ő lesz vvd helyett. Erre jön egy másik brazil cb, hasonló statokkal, hogy felesleges legyen az evo, amit már elkezdtem
-
pourri
aktív tag
Gomez,Mostovoi,Kuyt
-
Digestive
veterán
Ide tennék egy köpős/hányós smilet.
-
Digestive
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Itt volt most ez a weekly themed team pursuit. Az is a végén adott 1000xp-t és nem automatán.
-
raven84
senior tag
Fájer en ájsz lapot nem tudok nyitni, biztos sok toty fog pottyanni megint lol.
-
Zimmi91
addikt
6 pikkből mindegyik Base volt, biztos nincs lehúzva a drop rate
-
homerhamm
veterán
86 Pope, k*rva jó kapus, csak ajánlani tudom.
-
Digestive
veterán
-
Chalez
őstag
A támadó szekciómat szeretném átvariálni. 4-4-1-1(2) a felállásom, de ingame 4-2-3-1-re váltok.
Puskás 92
Ginola 89 - Zidane 92 - Salah POTM
Vieira 88 - Modric 93
Camavinga Fire 87 - VVD Gold - Blanc - Walker EVO 87
Lloris 91Puskás és Ginola eladható. Sajnos Puskást nem érzem annyira ST-ben, egy gyorsabb célember kellene csatárnak, vagy akinek a fülésől is bepattan. Ha Puskást visszahozom CAM-ba, akkor pedig kiszorul Zidane.
Ginola helyett Futre 88 vagy Rivaldo 89 és 90 aki még szóba jöhet, ha Gino-tól meg kellene válnom egy tuti ST miatt. Eusebio SBC-t elkezdtem, de még nagyon odébb van, hogy kész legyek vele.
Vagy váltsak villámgyors szélsőkre, de kik lehetnek azok, akiket Ginola vagy Salah helyett berakhatnék?Javaslatok?

Nem vagyok egy skilles játékos, gyors, jól passzoló emberek kellenek, akik mindent is bevernek

-
Mrguba
őstag
VJON EZ AZ UJ EVO AMI RADIOACTIVOT csinal a bronzbol....ugyanaz a + vonatkozik rajuk a chemnel?
-
thebigK
addikt
16 win lett, csoda a 0-1es kezdés ellenére, meg hogy volt meccs, ahol 5-1re mentem, csávó megállitotta, majd kibaszott a játék...hetek óta nem látott fos a gameplay az hétszentség
-
homerhamm
veterán
És még egy nyomorolt rohadt meccset se lehet ebbe a retek, mocsok, nyomorult undorító játékba lejátszani, mert kidob 4-2-nél.

Remélem ott rohad meg ez a retek foskupac szárdarab játék ott ahol ahol van.

Tök jó bétatesztelni ezt a csodálatos játékot.
-
eM'82
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Weekend Champ Finals winek után kapja az ember. Asszem 20 után... A küldetések között található.
A kvali nem számít bele.
Evo-ként megkapod, bárkit kiválaszthatsz, majd 1 meccs után pirossá tudod tenni, vagy zöld lapként hagyod meg. Ami fura. Kb mintha "common" penészes-hányás lap lenne
-
bubuska10
senior tag
Hogy lehet pirossá tenni egy lapot, és mi értelme van?

-
Digestive
veterán
-
prannk
őstag
Én csak azért léptem be hogy kirakjam az ikon sbc ét. Utolsó 87 esbe beraktam 2 ikont vissza is kaptam mind a 2 öt + ballack. Megérte
nagyon kreativ a játék -
toxicjew
addikt
Másnak is feszt összehugyozza szarja magát a játék ha a transfer marketen ügyködik? Hát komolyan bazmeg, ilyen inkompetens szardarab cég nincs még egy a piacon. Nem lehet így normálisan tradelni
Ps ráadásul... -
Sirandrish
legenda
Cantona után ma még megbocsátó vagyok, de ez akkor is komoly
-
v-man
őstag
Melyik pozícióban fog játszani? Én lwbe gondoltam azért a piros, persze igazából oda mindenképp lassú kicsit, de nem baj lényeg hogy Barca
Eddig a napokban Olmo volt ott, hozzá képest már úgyis gyors
(Egyébként nála is jobbnak tűnt a kék, mindkettőt megvettem a küldetés miatt) -
EA's hit
addikt
Owen, Raúl, Bobby Moore az ikon, igazán köszönöm
Este kész is lett a storyline, a 84x20-ban promo nem volt, de legalább 5 wo igen, itt már ennek is örülni kell

-
pourri
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Gondolom arra mondta, hogy azt hitte hogy alap ikoonod van meg. Stoichkov nem tud játszani Cm-et alapból, csak a karácsonyi lapján kapta meg ezt.
-
Zimmi91
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Stoichkov CM, az erős
maradjon Treze.. -
Sirandrish
legenda
Cantona érkeztével Del Piero becsuszott CAM poziba, ahol eddig Stoichkov volt.
Viszont ő tud CMet is, ahol Trezeguet-t tudná kivaltani..
Szerintetek megéri, vagy CMben jobb a francia? -
neo81
senior tag
Sziasztok!
-XBOX ONE-os tud játszani online ellenfelek ellen.
-PC-s is.
-Egymást felvették a barátlistájukra a játékon belül, és ott látják is egymás felhasználónevét.
-A Crossplay is engedélyezve van mindkettőnél.De ezek ellenére, ha pl. Online Friendlies-ben akarnának egymás ellen játszani, ott nem látják egymást.
Szerintetek mi lehet a probléma?
Köszi! -
eM'82
addikt
Ki is raktam egyből. Jó kis lap lett
.
De Jong+Zizou a párjai középen.
-
Zimmi91
addikt
Jöhetnek az új iconos képek
-
david368
aktív tag
Nàlam most így nèz ki a team. Blancot megèri cserèlni Maldinire?
-
EA's hit
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Fel ev alatt baromi sok jo ikont lehetett mar kirakni. Blanc, Maldini, Schmeichel, Pirlo, Lahm, Del Piero, plusz dragabb kategoriaban Zidane, Dalglish, Eusebio, es biztos vanmeg akit kifelejtek. Ebbol 4-et csak az nem rakott ki, aki nem akart, vsgy aki nemregkezdett
Nalam Schmeichel, Maldini, Del Piero, Zidane, Pirlo es Garrincha is kezdo, ezekbol csak a brazil az aki lutri ikon packbol jott. -
Sirandrish
legenda
Persze hogy most jön IF Szobo, mikor már nincs hozzá evo
-
Aguinaga
őstag
Guba olyan, mint Chuck Norris: 35 szint van, de ő már két héttel a vége előtt a 45. szinten van :)
-
Mrguba
őstag
En 45 vagyok

Sb
Rivals
Objective..
Neha wl re raszanom magam
-
|AP|
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
én is szinte csak SBC-kből dolgozom: Schmeichel, Maldini (mindjárt kész) és Del Piero
Jó, nekem mondjuk volt egyszer mákom és valamelyik icon packból jött egy Vieira.
Ezzel a 4 ikonnal viszonylag könnyű a linkelés, de nem tudom Vieira és Del Piero meddig lesz használható. Jelenleg még mindkettő nagyon jó, Maldinivel meg nagyjából TOTS-ig fixen tervezek
-
Nandinagy
addikt
Igen, csak az ikon nyitásaim általában Drogba,Essien,Owen,Stoichkov,Shevchenko,Baresi,Cannavaro felé konvergálnak nem a jobb lapok felé. Egy Ribery aki ténylegesen jó nyitás volt. Tudom Cannavaro nem rossz, de én szeretem a magasabb védőket. Nekem a Cordoba,Cannavaro féle padlócirkálók nem jók hátul. Stoichkov meg játék elején jó lett volna mondjuk most már nem annyira.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Eladó Xiaomi Poco F3 dual 6/128GB / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- Samsung Galaxy Z Fold 7 256GB Blue Shadow Újszerű állapot 12GB RAM 2029.03.10. garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ugye eddig ilyen 0-6-okba kezdtem és vérpisálás volt a 6 winért is, vagy kvaliból be se tudtam jutni. Volt egy meccs, ahol 7-1-re vezettem, de kidobott a szerver. Most nem érdekelt, sikerült megőrizni a hidegvéremet, csak játszani akartam egy jót.
Sztem ez a legfőbb kulcs, h bármilyen igazságtalanság van, ne gőzölj be a következő meccsre. A 20 meccsből most csak 2-nél éreztem azt h jobb az ellenfél nálam. Végre elkezdtem érezni a játékot.
6/0nál kaptamegy srácot szerbiából, ő 9win 2 L-al állt. Továbbra sem értem a sorsolástse a win streak se a L, semmi nem stimmelt. A srác 14+ment. Nem akarta elhinni, hogy sose megy nekem 14+... Hát mert ellene nem ment át a védők lábán a labda. Úgy könnyű jól védekezni. Dicsérte, hogy milyen jól védekezek. Aztán az utolsó 7 meccsen ez már nem annyira volt elmondható. Bár nagyon nem kaptam ki de 13nál csak egy meccsen volt esélyem. Ott kiymaradt sok ajtó ablak helyzet,de a 88. Percben a szélső védőm úgy döntött, hogy a tőle legközelebbi 4 méterre álló védő helyett a 6 méterre nem letámadó csatárhoz passzoljon. Ezzel nehéz mit csinálni. Tanulság. Legközelebb örülni kell a 11nek és leadni 7et. Hamarabb vége lesz.

nagyon kreativ a játék

(Egyébként nála is jobbnak tűnt a kék, mindkettőt megvettem a küldetés miatt)