- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Garmin topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
miro.
senior tag
Pont hogy a nagyresze azert tiltja le,mert egyszeruen nem kivancsi a sok ideggyenge emberre,akik egy vereseg miatt elkezdik a csaladodat szidni. Vagy az jobb megoldas,ha felvaltva anyazzatok egymast?
Plusz tudom,hogy amikor o megnezi,hogy tud e nekem valamit irni,es latja,hogy nem,akkor tuti pufoli a kontrolleret.
Ugy hogy hajra!
Igazi frusztralt,ebaszott elettel rendekezo emberek,akik egy fifaban elszenvedett vereseg utan meg kepesek ezzel idot es energiat eltolteni,hogy irogatnak a masiknak 600-700 kilometerrol. -
Nandinagy
addikt
Valószínűleg az aki a PS-n rám írkál a való életben köszönni sem merne
Egyébként én nem ezért tiltom le hanem mert sok veréb képes meccs közben irkálni gondolom a ps appon valami haverján keresztül és kurva zavaró mikor a jobb felső sarokban állandóan felvillan az új üzenet. Nekem aztán irkálhatna bárki pont nem foglalkozok az ilyen kreténekkel, főleg mert kevés időm van játszani aztán nem ezekre akarom elhasználni.
-
Sirandrish
legenda
Érdemben ugyan nem tudok hozzászólni mert én PC-n játszom, de láttál már BÁRMILYEN sporteseményt élőben vagy akár TV-ben?
Hol divat az hogy ahelyett hogy örülnének a győzelemnek, inkább odamennek az ellenfélhez és jól beszólnak neki? Segítek! Sehol! Sportszerűség, és alázat...mondd ez neked valamit?
Azért komoly is lenne hogy élőben is a nyertes csapat bemenni az ellenfél öltözőjébe olyan dumákkal hogy "easyyy", meg "mivan csííra", és társai...
Nekem már az is magas hogy amikor egyértelműen látszik hogy AFK az ember, mert csak a játszott meccs kell neki, vagy egszerüen feladja mert gyengébb, akkor miért jó 5:0 után is még 10et bevágni? Ettől ő lesz a Jani? Majd posztolhatja facere (szoktak ilyet), hogy mekkora császár volt, mert 15:0ra nyert? A meccs amúgy majd félórás lesz de az se baj, csak vagánykodhasson... -
Digestive
veterán
Most aztán jól megmondtad itt mindenkinek.
Szerintem veled se lehet minden rendben amúgy.
Mi motivált abban, hogy megírd ezt a kommentet?
Az én idegrendszeremmel semmi baj sincs. Viszont a megmondó, meg passzív agresszív embereket rühellem.
Meg amúgy se akarok senkivel sem diskurálni az ellenfeleim közül. Nem egy ismerkedős chat szoba a fifa, hanem egy focis játék. Akkor meg miért is ne kapcsoljam ki?
-
thebigK
addikt
Azért ennyire nem fekete fehér a sztori. Miért ne tilthatná le valaki az üzeneteket teszem fel azért, mert pont a sok vérpistike abban lelte pl ellene örömét, hogy egy-egy bemákolt meccs után még meg is írta mekkora király? Ki a franc kíváncsi rá? PC-n ez az egy előnye van ennek, hogy nem lehet közvetlenül írni a másiknak, hanem hozzá kell adni barátnak, és vagy elfogadja, vagy nem. De azért mert valaki offolja a chat funkciót, ami lássuk be, 2024ben, ahol minden játékban kurva toxic általában a community nagy része és több kárt csinál a funkció, mint hasznot, attól miért lenne gáz? Az utolsó mondatod meg aztán nettó faszság, hogy ebből ezt a következtetést vonod le.
-
Zimmi91
addikt
pfú nekem is olyan team jött össze csak lestem, életemben előszőr meglett a 4win draftban
imádkoztam, hogy ne egy pcs csaló legyen a döntőben
valahogy megkéne nyerni ezt a 10 meccset, durva fodder mennyiség jön a pakkokból
más:
ma este jön a 12 napos sbc utolsó része 84x20 és 87x3 kiv leszek mennyire lesz lehúzva a pakk luck
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mobil flották
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Escape from Tarkov
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged