Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
addikt
11 win lett a wl, a sok packból és egyébből egy 85-ös nő volt a csúcs, meg egy untrade dupla Ruben Dias
If pick 3 83-as, rttk/tb up tb Mitoma, hát nem kényeztetett el tegnap a játék. -
Kristof_94
nagyúr
Én csináltam még 1 herot. Mario Gomez...
-
raven84
senior tag
Nemtok mit kezdeni a coinnal, vettem 1,5 millányi 88at 22,5ért, jöhet mbappe meg az ikon pakk.
-
miro.
senior tag
3 83+bol 83
1 84+bol 84 a mai termes.
-
grimmjow67
tag
Jött egy robbie keane hero upbol
Jobb lehet mint nkunku? -
toxicjew
addikt
Elnyitottam megint jó sok csomagot, egy Malen jött. Remélem ez az Emre egy fifa god és megnyeri
Még jött egy Ederson. Megcsinaltam az rttk upgradet, abból meg Mitoma. Lassan kezd beindulni, mostmar alulról súrolom a 100kt ami a lapok értékét illeti
-
Zimmi91
addikt
Nyitottam egy új promó lapot erre semmi animáció csak bedobta a 85os francia gyereket 🤣
-
thebigK
addikt
elkényeztet a játék CB-kkel, 84 RTTK/trailblazer upból épp TB Koundé jött, nincs még létező 4 cb-s meta formáció?
-
bodnar123
őstag
válasz
EA's hit
üzenetére
Én próbáltam mobilnetről. Csak ha csörrent a telo akkor kaputt. Az más kérdés, hogy úgy sem értem el rosszabbat. Sőt a védekezés jobban ment, mert rásegített. De értelem szerűen azért nem játszom így, hogy még kevésbé rajtam múljon a dolog. Így se sok közöm van a játékhoz.
Amúgy a kedvencem a passzi irány meg erősség. Gyakorlatilag lényegtelen. Égtájba eltalálod, akkor már ugyanaz megy mindig. Vagy bejön vagy nem. Pl a sima passznak az lenne a lényege, hogy odaadja ahol áll. De nem. Azzal is valahova elé akarja adni, csak ott a védő áll. A precision passznak megörültem az elején. Az is kamu. Éppen megnyomom és erősen kilövi a 6 méterre található oldalvonalon. Szinte semminek nincs értelme. De így szeretjük
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
|AP|
veterán
válasz
thebigK
üzenetére
ja, ok. Azt hittem lemaradtam valamiről

Amúgy ha nyitnék egy Putellast vagy/és egy Bonmatit, akkor lehet én is csinálnék fun-ból valami hasonlót.
Banini lapja továbbra is nagyon jó nálam, van még a másik atletis csaj SBC-ből, Rolfö bal oldalra, Oshoala előre... durván megtolt lapok ezek
-
EA's hit
addikt
válasz
Szigma70
üzenetére
Egyébként idén én meg azt vettem észre többször is, hogy amikor néha 30 alatti pinget láttam (értsd: 26-28 körül), akkor bár először megörültem, de végül sokkal szarabb volt az a meccs. Tehát pont az ellenkezőjét éreztem annak amit te írsz: mintha attól, hogy neki alacsonyabb a ping, attól még jobban kijönne a kapcsolati előnye, így nekem nehezebb. Mostanra már jobban örülök, ha 40-es pinget látok, mert akkor valószínűleg az ellenfélnek még szarabb, mint nekem, és könnyebben tudok nyerni.
-
|AP|
veterán
mik ezek a csajos csapatok? Van valami object amiről lemaradtam?
-
Szigma70
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Nálam is gigás net, Nighthawk R7000-as router, ami nem a szar kategória, jól konfigolva.
15 max 20-as ping, felette el sem indítanám, de legtöbbször 15 alatti.
Ugyan az a fos gameplay. Sőt van több poszt és videó is arról, hogy pont azoknak kedvez a game, akik ellenem jönnek, mikor nekem ilyen a pingem, az ellennek meg 30+-os a pingje van. Oda kompenzál a netkód, mert én várok rá, nem nála fut a játék.
Ezért van, hogy én vért hugyozok a nonrare fos Abdul ellen, más meg 14 wint hoz össze fele tudással a WL ben. Nem állítom, hogy ez a megoldás, de számomra fura, hogy van itt, aki 10+ wineket hoz össze 40+ pingel, én meg volt, hogy a 6-ért küzdöttem 15-ös pingel.
Persze lehet skill különbség is, sőt, de könyörgöm............... -
stilo18
addikt
Ping téma:
Vodafone 1000-es net nálam, 32- es minimum a pingnél.
Cimborám 1000-es digi net, tőlem kb légvonalban 8 km-re lakik, 18ms a ping nála... -
EA's hit
addikt
válasz
thebigK
üzenetére
Szerintem kb. semmi köze a neted minőségének ehhez a játékhoz, legalábbis egy adott szint felett. Nekem is 1000-es netem van, kábelt elhasználtam már vagy 5-öt, mindegyiknél ugyanaz ment. Konstans 30-35 körüli ping, 30 alattit talán kéthavonta egyszer ha látok. Egyedül lakok, nem használja más a netet, nálam pedig nem megy közben semmi más. És mégis ugyanazt tudja ezek szerint, mint a te 150-es neted. De tudom van itt a fórumon olyan is, aki mobilnetről is szokta nyomni, hasonló pinggel. Én mondjuk mobilnetről még sb-t sem nyomnék, annyira szar, próbáltam néha, de botrány. De ha van akinél ugyanazt a 35 pinget tudja a mobilnet, mint nálad a 150-es vezetékes vagy nálam az 1000-es kábel, akkor szvsz 50-100 mbit feletti netnél felesleges ebben keresni a hibát.
Csináltam is most egy speedtestet, 795 letöltés, 28 fel, 18 a ping. A játékban meg 30 alatt soha, és ma is egész délelőtt szaggatott a játék

-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
akkor nem értem, mert az fullos net, de ahhoz képest a 40 nem igazán nagy eresztés sajnos
nekem is 30-34-36 nappal minimum, de nálam fos 150mbites le, meg fos 10mbites feltöltés van csak elérhető internet. tényleg próbálj másik netkábelt első körben. meg közben ne menjen netflix meg ilyenek
közben csajokkal 2/2 a kezdés, késő este folyt köv -
EA's hit
addikt
Borzasztoan kopedelem ma eddig a wl. 8/4-ben allok, de meg ez is csoda, mind a 8 meccsem otvar szar volt, jatszhatatlan az egesz, plusz neha szaggat is a jatek. Aki tudja, kezdje inkabb kesobb.
-
thebigK
addikt
schmeichel sbc érkezik elvileg
-
v-man
őstag
Szevasztok régi ismerősök,
látom idén se érdemes megvenni a játékot, de lassan már én is jövök újra
Nem tudtam idén figyelni a Store árakat, eddig kb hol volt a játék legolcsóbb ára? Tavaly talán 10 e körül vettem meg így Karácsony környékén...
-
Dzsoki92
senior tag
Igazából ebből a promóból jött 3 lap igaz a 3 összértéke max 45k
De legalább láttam színes lapot 
Amúgy megvoltam győződve hogy mindennap jön 82+ totw mondom nem tárazok be belőle mikor még 10k-ért mentek... hát kár volt ... 40k alatt nincs totw lap annyit meg nem ér nekem a 84+ rttk csomag
-
taylorp
senior tag
Az ms store-ban 15k a standard edition. Én egy kicsit még ezt is sokallom érte.
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
az már bőven elég szar sajnos. fel/letöltési sebességed milyen?
-
miro.
senior tag
Nekem mmbol jott vegre egy 83-as totw illetve egy Rodri meg egy hero campos.
Mit erdemes most a fodderekbol csinalni? Imkabb eladni mert dragak,vagy megtartani,mert ez igyis marad sokaig? -
Digestive
veterán
Lvl 20 86+ x3
Legalább nem 3db 86os, de ez már a sokadik event, h nem nyitottam promo lapot a legjobb packból sem. -
-
EA's hit
addikt
Szerintetek if Lewa vagy gold Grizi lehet jobb?
-
ThuG4LifE
senior tag
2 84+ adott 6 db 84est, mar a 83 se lenne meglepo.

Csak el akarjak venni az ember kedvet a jatektol.
-
gjoe
addikt
válasz
Dzsoki92
üzenetére
Most jó pár meccs után mondom neked. Rakd ki bátran bachat. Sőt kötelező.
A legjobb LB (Szerintem túl van húzva az a lap)
Tökéletesen lehet pressing alatt is kihozni vele a labdát, de LM poziban még jobb.
Eddig nem mentek nekem a beadások és fejes gólok, de amit ő bead az mind jó helyre, emberhez megy. Támadásnál is életveszélyes. -
miro.
senior tag
Vagy rv-ben sracok?
-
miro.
senior tag
84+bol kalulut nyitottam.
blanc ,koundenal lehet jobb…?
Beszaras,hogy allandoan belso vedoket nyitok..
Kounde,Varane,Mascherano, az elejen Alaba,most Kalulu. -
Archman 3
tag
Esetleg ha valaki tudja a titkot arra amivel az ellenfél egyből elveszi a labdát amint mellém ér az ossza meg légyszi, mert én bármivel próbálkozom nem megy. Advaced védekezés, tactikal védekezés tök mindegy 3 emberrel nem tudom szerelni... Az érdekes hogy eddig nem volt ilyen problémám. Div4-ben vagyok a wl-t általában 11 win-el be szoktam húzni de a 9 mindig megvan. Ma viszont 10 rivals meccsből eggyet se nyertem. Nem értem....
-
Nandinagy
addikt
válasz
sinya19
üzenetére
Mi az összefüggés a kettő között? Kristóf a kapcsolatra panaszkodik, te meg itt átmész Balaton tagadóba lassan.
#2824Kristof_94
Elsősorban a netkábelt cseréld. Ha az sem oldja meg akkor net probléma lehet. Szar a játék, de nem akad
Ha ilyen a játékmeneted akkor nálad van hiba. -
sinya19
csendes tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nincs semmilyen beállítás, szándékosan így lett megcsinálva a játék, hogy érezd rossznak a csapatodat, cserélgesd, vegyél packot stb. PC-n bekvalizni nem tudok. Milyen érdekes hogy rivals-be, sb-be nincs ilyen gond, amint kezdek a wl-t vagy hát a play offot megváltozik a játék, és ha lerakom a kontrollert pont ugyan ott vagyok, mintha játszani próbálnék. Szánalom az egész, tényleg minden évben egyre nagyobb csalás az egész.
-
thebigK
addikt
ide jött egy VVD, de ugyanaz a bajom vele mint Cordobával, hogy ott van Vidic, meg Blanc. Mondjuk hétvégén úgyis csaj wl lesz
-
Chalez
őstag
Megjött Blanc, hero pakkból Carvalho. Adjam el Virgil goldot? Ő és Varane voltak ketten CB-im, de most akár eladhatnám őket persze Varane már nem sokat ér... Szerintetek?
-
Kristof_94
nagyúr
Mi a fenét csináljak, hogy ne legyen full delayes a játék? Tavaly is néha rossz volt, de az csak a szokásos EA baromság volt. De most szinte minden meccs katasztrófa. Nem tudok időben embert váltani, kihat a passzokra, lövésre, stb.
Szerintetek mit lehetne tenni? Állítsak át valamit az xbox beállításoknál? A netre kábellel csatlakozik a konzol. Esetleg vegyek gyorsabb, minőségibb kábelt? Gyanakodtam arra is, hogy esetleg a kontroller kábel az oka, mert ikea termék, de aztán teszteltem a kontroller beállításokon belül és ott nem volt késés.
Komolyan tanácstalan vagyok...
-
Dzsoki92
senior tag
Maibol is egy Acuna jott…..
-
prannk
őstag
Mitoma jött 84+ rttk. 120k w-l?
-
Z'Z"
őstag
-
raven84
senior tag
Lehet IFekből kellene majd betölteni blackfridayen, elképesztő áron mennek.
-
miro.
senior tag
En is megakartam csinalni,de 30 alatt nincs totw.
Szerintem lassan masfel hete nem jatszottam.
Ideje lenne kicsit..
-
Chalez
őstag
RB Rúben Dias 90 jött, ment is Blanc 88-as osztagába, még pont ő hiányzott, hogy fodderekből kirakjam. Sajnos a lassúsága elijesztett, pedig amúgy használható lapnak nézett ki
-
raven84
senior tag
WL-ből esett nekem egy Grealish, akinek van rá coin próbálja ki, iszonyat jó lap.
-
gjoe
addikt
válasz
Dzsoki92
üzenetére
Kettőt tud fejlődni max. Tegnap nyertek. Jövő héten is nyernek az 99szazalek. Így jövő héten plusz 1 az jön is.
A biztos továbbjutas is meglesz szerintem decemberben. De max január közepe.
Én kiraktam és nagyon jó lap.
Lb poszt márciusig letudva.Acuna kaphatott volna cm vagy cdm posztot is és akkor jatszhatna de így nem tudom bepreselni.
-
|AP|
veterán
86 Dante
-
thebigK
addikt
ide valami 87es csaj
-
Chalez
őstag
válasz
szabyka95
üzenetére
Köszi szépen! 71 depth-et szoktam alkalmazni, 2x rb lenyomást nemigen. De az nem pont az, amit én keresek. Amikor próbálok egy emberrel támadni, az ellenfél kb 3 játékosa csak utánam fut, egyet akit irányít, és még vagy kettő másik...

A másik, hogy a lyukra futtatás, a védelmem mögé kerüléssel alig tudok mit kezdeni. Mint ha előre tudnák, én merre mozgok, stb. Bezzeg, ha én próbálom, akkor kb minden második támadás elakad legalább egy cm-ben, vagy max cb-ben, aki már a csatárom előtt várja nagy örömmel a labdát... -
gjoe
addikt
-
miro.
senior tag
Na eladtam a pedro goncalveseket 1000 coinert darabjat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XPEnology
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A felhőbe ment terv: adj ötmilliárdot, kapsz százmilliárdot!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Mercedes topic
- Filmvilág
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
If pick 3 83-as, rttk/tb up tb Mitoma, hát nem kényeztetett el tegnap a játék.