Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
Na ez a thiago silva win sbcnrk tűnik
-
Aguinaga
őstag
Ja, az az alap, hogy 85+ sbc-ből csak Grealish meg Martinez jöhet.
Hasonlóan vagyok, mint gjoe, de nekem néha jön promo lap, a legeslegaljából ofc, (Andrich, Olga Karmolna) -
Szigma70
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Hasonló volt este nálam is.
Full gold csapat ellenem, legjobbja egy ST Thuram, meccs első 25 percében már 4 -0-ra mentem, minden is nálam volt. Esélye nem volt a srácnak, mondjuk nem is játszott jól, vagy nem hagyta a gép, nem tudom.
Második félidő elején megyek ziccerbe, és felé mellé. Jesszus, mondom
10 percen bellül 4-5 volt az meccs oda
Kiegyenlítek,majd lövök még1et nagy nehezen, de simán kaptam ujból 1 et.
A legvégén kaptam 1 tizit, nahh, mondom azért csak odaadja a gép a meccset.
Erre a 11-nél nem mutatta a szűkülő kört a rúgómnál, így találomra kellet ellőni
Sztetek bement?Vicces egy meccs volt nahhh

Kész lett Cervi és Alvarez, bakker, ezek durvák, főleg Cervi R1-el
beszpeedezett messzi a négyzeten
Kit hagyjak ki Alvaret helyett elöl?
Rashfordot . Leao-t vagy Aspast? Én Rash-ra hajlok, bár Ő a legdrágább, de 1 lábas és egyébként sem értem mi kerül ennyibe rajta. Leao sokkal jobb nála mindenben -
EA's hit
addikt
Persze, de azért ez a meccs tényleg durvább volt, mint kb. bármi, amit eddig tapasztaltam a játékban
Bármit csináltam, gól. Rálőttem 30-ról, fos testhelyzetből, gyengébbik lábbal, az is gól, minden. Ritkán érződik ennyire durván, hogy előre megírta a meccset a játék, meg még ritkább, hogy engem tol ennyire, azért is volt ez most nagyon emlékezetes nekem. De legalább a csávó jófej volt, írtam neki hogy sorry, én is éreztem hogy undorító volt a meccs, és tök normálisan válaszolt, jó látni hogy elvétve vannak ilyenek is, nem csak giddyző meg kick off glitchező, agyhalott nyomorultakból áll a teljes community
-
toxicjew
addikt
Lehet nem véletlen, hogy behoztak az evokat. Legalább magadnak tudsz "craftolni" jobb lapokat. Mert nyitni nem fogsz, az kurva isten
Így mondjuk fele akkora lelkesedéssel játszom idén, mint máskor. 7 win, vmennyi sb, wl amikor nem dolgozom. Nem mellesleg kritikán aluli a játékmenet. Szerencsére bőven van más amivel lehet játszani. -
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Egy 87es csapatot nem tudnék kirakni.
Az idei nyitasokkal semmire sem haladok.kiraktam a 85plusz sbct és persze 85os lap jött.
Promóciós lap meg olyan mint Jézus. Mindenki mondja létezik, csak én még nem láttam. Se tb lap sem centurion nem jött még egy sem. -
EA's hit
addikt
Most volt egy meccsem kvaliban, 14-1-re (!) nyertem. Baromi jo csapata volt a sracnak tele draga sbc lapokkal (Blanc, tb Rodrygo, potm Bellingham, Yaya, stb), es nem is jatszott borzalmasan. Felidoben 3-0 volt ide. Majd az 50. perc korul kezdodott egy sorozat amin csak rohogni lehetett, es 70 percnel mar 11-0 volt. Barmit csinalt, kozepkezdesbol hozzam kerult a labda, es barmit nyomtam, gol lett. De tenyleg barmi, behoztam cserekent Rusht es lott 4 golt, volt kozte 30 meteres power shot es ollozas is. Az elso 10 lovesembol volt 5 golom, utana 6 loves 6 gol. 11-0-nal szepitett, utana ugyanugy 3 loves 3 gollal 5 perc alatt 14-1 lett. Vegignyomta a meccset, nem afkolt.
Tehat bar most en voltam a fasz jobbik vegen, de valami egeszen szanalmas ez a jatek. Az enyemhez hasonlo csapat es nalam talan kicsivel gyengebb jatektudas, es 14-1 a vege, mert a jatek epp ugy dontott, hogy az elkepzelhetonel is jobban fog huzni engem. Sajnaltam is a sracot, irtam is neki a vegen hogy sorry, de direkt nem alltam le en sem a golokkal, kivancsi voltam hogy vegig igy fog-e huzni a gep. Persze nincsenek hiu abrandjaim, ugyanez a srac ugyanezzel a csapattal siman elverne legkozelebb, ha ott eppen ot huzna igy a gep. Mintha egy penzfeldobassal dontene el a vegeredmenyt meccs elott a gep, szanalmas.
-
bodnar123
őstag
válasz
szabyka95
üzenetére
Igen azt állítom. Azért, mert amúgy a játék minden esetben magától védi a lobbed tb-t. Mindig fut vele. Kivétel a középkezdés. A következetesség hiánya miatt szar. Én is talán 1-2 gólt kaptam belőle idén. Abból is egy talán az előtte maradó szar gól. Viszont azét idegesítő, mert a játékban egy glitch, amit ugye a játékosok java része nem hazsnál. Aztán jön a spíler és minden középkezdésnél ezt tolja ész nélkül. Az még a jobbik eset, aki látja, hogy hátrafutok ezért végül másodszor már nem próbálja meg. De aki mindig megpróbálja. Na az tudás. Az időzítés meg. Van ugye hasonló szögletnél is. Volt Rivals meccs, ahol 3 meccsen 3an lőttem zsinórban. Aztán wl kvali. 0 gól lett a 10ből. Kapufa, pont les, pont hosszú a labda, nem indul el... Szóval kicsit ez is olyan mint a játék, nem feltétlen tudásközpontú.
-
Dzsoki92
senior tag
Na akkor lehet gyűjteni a foddereket szerintem
lesz vagy 3,5-4 millió. Tavaly is kiraktam az első POTM lapját kb játék végéig OP volt.
-
-
szabyka95
őstag
válasz
Digestive
üzenetére
Ez igy van.
Sokan ragorcsolnek arra, ami valojaban nem a legnagyobb problema.
Amugy letezik football manager is, foci szimulacio. Mekkora spiler volt 2008-ban henri saivet
Ultimate team az egyik legtoxikusabb jatekmod.
Letezik pro clubs is, sokkal tobb fun, ott nincs AI (11 v 11 be), csak nem hoz bevetelt az EA-nek, ezert az UT-t nyomjak. Ne feledjuk, hogy nem jotekonysagi szervezet.
A forumon vagyunk elegen, kigyulne 11 ember a pro clubhoz
-
szabyka95
őstag
válasz
bodnar123
üzenetére
Nem ertek egyet, tulajdonkeppen azt allitod, hogy az AI le kellene vedekezze azt, amit en manualisan iranyitok. A csatart be kell inditiani, idoziteni kell az ivelest, magatol nem tortenik meg.
Az AI vedekezes esetenkent tulzottan eros, van, hogy jobb nem ravaltani a vedore, mint hogy manualisan iranyitani. Olyanokkal is talalkozok, akik ravaltanak a csatarra elol vedekezesnel, es sokszor mukodik.
Az L1+haromszog (lb+Y) inditas (lob though ball magyarul), tulzottan eros, az AI nem vedekezi jol le, de ha ravaltasz a vedore idoben, es hatrebb huzod 1 meterrel, nincs baj.
A kick offot irto konnyu levedekezni, jobb analogot ketszer jobbra (v balra) huzod, ravalt a vedore, hatraviszed 2 meterrel es kesz. Sosem kaptam meg golt igy.
Nem mondanam glitchnek azt, amit le lehet vedekezni ilyen konnyen. Van amit nem lehet. -
Digestive
veterán
Én mint visszatérő fórumos, bírom szabyka humorát.
Olyan, mint régen Szigma kolléga volt. Csak ő a szofisztikált stílusával tűnt ki a tömegből.Amúgy a maga trollkodós módján, de igaza van szinte mindenben higyjétek el. Túl misztifikáljuk ezt a szart. Ez egy okosan megírt program ami úgy működik, h eladást generáljon... Így is kell hozzá állni. Minden jó nyitás, coin óriási szerencse. És minden kiskaput ki kell/érdemes használni meccs közben amit csak lehet. Nem kell a valódi fodball szépségét keresni benne, mert ez nem az.

Én például azt élvezem benne, h 10-20 cselt össze tudok fűzni és begyalogolni a gólvonalon. Tudom, h nem reális, de ez okoz eufóriát.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#szabykaforpresident
-
bodnar123
őstag
válasz
szabyka95
üzenetére
Persze hogy független a sok nyitás egymástól. De a valószínűség a tíz dobásra is megvan. És a 10ből mindig 1est dobni sokkal kisebb esély, mint hogy jön majd egy kettes is. Persze nem tudom a pontos matek fogalmakat. Viszont ha eldobok 10szer egy dobókockát akkor látom mi jön ki.
-
bodnar123
őstag
válasz
szabyka95
üzenetére
Ebben a játékban az a glitch, ha valamivel kb 50%ban ki lehet játszani az AI védekezést. Mivel ha normális esetben nem középkezdés után, csak úgy simán megindítod a csatárt, akkor 99%ban, az AI magától fut vele, sőt az indítás pillanatában beragad a csatárod. Kivétel a kick off glitchnél. Le lehet védekezni, bár van, hogy nem vált oda, van hogy hiába futsz vele, akkor is nála marad a labda. Egyszerűen csak szánalmas ezzel próbálkozni. Mivel normális esetben ezt a teljes 4es védősor együtt védekezi le, azzal hogy lesre állít. Itt meg a védősor magától megpróbál lesre állítani, csak ezt mindig késve teszi. Magától. De amúgy felesleges is magyarázni. Ez egy ilyen játék. Ahol a glitchetek (védelmen található AI hiányosságok) kell folyamatosan nyomni a sikerért. Mondjuk én nem tudom abban mit lehet élvezni. Viszont a cél szentesíti az eszközt.
-
szabyka95
őstag
válasz
bodnar123
üzenetére
Nem tudjuk, hogy allitja az EA a valoszinuseget.
Ha X pakk 80% esellyel ad 84 est, 20%-al 84 felettit, attol meg a 10-ik pakk is ugyanazzal az esellyel ad 84-est (80%).
Tehat ha kinyitottal 10 pakket, az nem azt jelenti, hogy a 11-ik 20%-al ad 84-est, 80%-al 84+t, fuggetlen esemenyek valoszinuseg szamitas szempontjabol.
A nagy szamok torvenye alapjan, egyszer csak ad 84 felettit, de nem azert, mert elotte kinyitottal 100 packet, ami megnoveli a 101-ik pakk valoszinuseget. -
raven84
senior tag
Ide dodó jött, akit 1az1ben be tudtam építeni, szal W.
-
szabyka95
őstag
milyen glitchrol beszelsz?
Az hogy kick offbol meginditom az embert manualisan, hogy elore fusson, majd elore ivelem a labdat? Az nem glitch, de elhiszem ha rank 8-ban nem tudod, hogy kell a vedore ravaltani, es 2 meterrel hatrebb huzni. A trickster+ glitch volt, ez nem. Az AI le kellene vedekezze ezt is? -
bodnar123
őstag
válasz
szabyka95
üzenetére
Persze, hogy nagyobb eséllyel ad. De azért arra is kicsi az esély, hogy annyiszor csak 84est adjon. Szerintem ebben kár matekot keresni. Még említés szintjén se. Meg azért az elég valószínű, hogy itt nem arról van szó, hogy mindenkit egyszer bedobnak a kalapba, és megnézzük ki jön. Csak ez amiatt nem fair, mert így nehéz kalkulálni, hogy mi éri meg és mi nem.
-
szabyka95
őstag
sokan megbuktak matekbol, erthetetlen hogy miert ad nagyobb esellyel egy 84-es maticot mint egy 93 as haalandot

szerintem sokkal jobb lenne ha forditva lennenek az eselyek, bronz pack adna 90+ os jatekosokat -
Digestive
veterán
Ma csak vízilabda meccseket tolok.
-
bodnar123
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
A gond, hogy még a friendly is szar pakkokat ad... Szóval minek. Xp meg lesz úgy is. Max így később kapod meg a végén a 87es foddert. Csak a wl éri meg. Már amennyire...
Nekem aouoar jött meg egy 87 a 85+ból
-
thebigK
addikt
Bonucci, legalább rating
-
miro.
senior tag
-
raven84
senior tag
2db 85 upból 2 db 85s jött. Korrekt.
-
Zimmi91
addikt
RTTK Openda, lehetett vna jobb is meg sokkal rosszabb is
-
Kristof_94
nagyúr
Én a 23-ban már a tots idején sem nyomtam a rivalst, annyira nem volt értelme.
Meg ha lejjebb van az ember, akkor jóval egyszerűbb a friendly is. -
szabyka95
őstag
Nem kell ragorcsolni a rivals-ra, nem eri meg, casualkent. Nem fun.
En rank1-t megyek mar 3 hete, rivalsban pedig div 5.
Kupaban 4 meccs fel ora. -
raven84
senior tag
Idén a 5*wf a legfontosabb csatár stat sztem. Rashi és Depay mindent is kihagynak. Odaraktam Bambát egy hunterrel és belő mindent.
-
bodnar123
őstag
Szerintem még csak nem is a kapcsolaton, bár lehet néha az alapján állítgatja a csúszkát. Én régóta mondom, hogy az ai beállítások csúszkája (offline) is arról árulkodik, hogy itt nen egyéni játékos statisztikák vannak. Ott lejjebb húzod a sebességet, és egyből gyorsabb lesz a 70es védőd a 90-esnél. Pedig nem kell 20al lejjebb húzni.
-
|AP|
veterán
válasz
Gaborz1
üzenetére
"Amúgy az mitől van, hogy 2 játékos kb. megegyező pace-el ellenem a támadó nagyobb ívben többet futva lehagyja a védőmet, de fordítva nem?"
Nálam ez pont fordítva van mostanában. Rodrygo SBC lapján van még egy hawk, tehát papíron 94 a pace. Ennek ellenére simán beéri bármilyen CB, még 80 alatti pace-szel is.
Semmit nem jelentenek a statok, minden a kapcsolaton múlik...
-
Gaborz1
senior tag
A kupát én is elengedtem tegnap.
3 meccs 3 vereség.
Ederson volt a kapusom, de mintha valami bronz hulladék lett volna. Az ellenfeleknél meg félistenek repkedtek a kapuban. Egyik meccsen 9 lövésből a 0 gólom mellé 7 védés társult a kapusánál. Nálam persze 6 lövésből 4 a kapumban kötött ki és semmivel nem voltak nagyobb helyzetei…Amúgy az mitől van, hogy 2 játékos kb. megegyező pace-el ellenem a támadó nagyobb ívben többet futva lehagyja a védőmet, de fordítva nem?
-
miro.
senior tag
Fu gyerekek,en inkabb elengedem..
-
Dzsoki92
senior tag
Most komolyan a kupába 6 winért adnak 1500 xp-t..... a legundorítobb része az UT nek szerintem. Ez ott marad akkor ....
-
bodnar123
őstag
Én is a totwet raktam. Abból jött egy Berardi. Legalább 87es... Amúgy simán feljutottam 4. Osztályba. Zsinorban 4 győzelemmel. Aztán felbuzdulva neki álltam a wl kvalinak. Ami ott volt. 7 meccsből 3at nyertem. Abból is 2 gyögvenyelős. Meg egy amatőr ai-s... Aztán a végén zsinórban 3 győzelem, ahol az enyémek voltak world classon vagy ultimaten. Annyira látszik. Annyira gagyi...
a reward egy 86 mahrez. -
Zimmi91
addikt
Na jóóó, megláttam a narancs konfettit, mondom ez mi, áhh mondom ez biztos sokat ér, erre 13k XDDD -
miro.
senior tag
Ezt a 100-a packet valaki kikapta?
-
raven84
senior tag
Ez a 75 player pick követelmény amúgy micsoda? Ki találja ki ezeket? A centurion upgrade ugyan ez, de ott 3 játékos kapsz. Nem is értem. Még ha 78+ lenne.
-
miro.
senior tag
En senkit. Olyan extrat ugyse tudsz belole csinalni,egy sima jo jatekosert meg nem fogok orakat jatszani…
-
thebigK
addikt
én majd nachot, jó lesz 86os foddernak
-
Aguinaga
őstag
Srácok, a hero packos sbc meddig volt benn? Egyik csapat kész volt, úgy rémlett, van még idő megcsinálni, erre most nem találom az sbc-t..
-
EA's hit
addikt
válasz
seedorf88
üzenetére
Szvsz nagyon gyenge ez a tegnapi evo. Ha van egy untrade Gvardiolod, eppen erdemes lehet berakni arra a par meccsre, amig kesz lesz, de csak ezert venni max aron, az nagy hulyeseg szerintem. Boven vannak mar most jobb CB-k nala, egy gold Saliba vagy Bremer is siman tudja minimum ugyanazt.
-
seedorf88
tag
Ezt a Gvardiol-t ennyire megéri evolválni, hogy max áron sincs a piacon ?
Nekem van egy és nem tudom, hogy mit csináljak vele.
Szerintem egy Tomori szintre se megy fel nem tudom érdemes e bele időt fektetni. -
szabyka95
őstag
Rank1, 340k jott összesen. Nem igazán éri meg, de legalább fun
-
Kristof_94
nagyúr
8 győzelem lett a vége a tegnapi 10/6 után. Köszi szépen Telekom, nyomorék banda.
Ahol nem dobott le, ott játszhatatlan volt a delay miatt. Pedig szerintem lazán meglett volna a 11. De hogy még a 9 sem, az felb*sz. -
prannk
őstag
Kiraktam az icont nekem Pirés jött. Valaki tapasztalta már? 220k
-
pourri
aktív tag
Sziasztok! Az a kérdésem, hogy van e XBOX Series X és Playstation 5 között cross progression, azaz egy ugyanazon fiókkal tudok játszani és az ultimate team-em vajon átvihető-e ezáltal a másik konzolra?
Azt tudom, hogy Xbox--Pc között sajnos ez nem kivitelezhető, ott teljesen újból kell kezdeni mindent. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Utána sikerült egyet nyerni, nem volt gond. De most megint cseszhetem. Mezválasztás után a meccs előtt dobott ki, tuti dnf, de azóta be sem enged. Egyszer áll jól az ember a wlben és lenne is rá ideje, erre ez megy...
Update: következő meccsen vezeték majd lefagy is kidob. B*ssza meg a Telekom is. Már nincs semmi vihar és még mindig nem képesek normálisan megcsinálni. Egyszer normálisan vissza jön, majd megint off. 3 meccset buktam emiatt. Ennyit a wl-ről.
-
Kristof_94
nagyúr
Ahol most viharos az idő, ott inkább ne játszatok. Tegnap 10/6, gondoltam elkezdem a mai 10 meccset is. De olyan delayem volt, azt hittem megint a kontroller a rossz. Volt olyan, hogy 2 mp volt mire érzékelt egy passzt vagy emberváltást... Nyilván bukta volt.
-
miro.
senior tag
Meglett a kis 9winem.
Jott egy kroos,egy parejo,laporte meg kobel es egy rodri.
Viszont jott objektivbol egy de jong meg egy lewandowski.
Ma nincs panaszom.Szoval kiraktam klubbol barellat,sirtam ugyis hogy pirlo melle kevesnek erzem az arany valtozatot,szoval ezzel megleszek igy,pirlobol meg meg van ket sbc amit megkell csinalni,de husz nap alatt az sima.
-
thebigK
addikt
akikre még ránéznék olcsón: gattoni, sildillia, chris richards - ezüst lapok, de berakhatók a trailblazer CB evoba, és kb akanji konaté gvardiol szinten lesznek utána
-
thebigK
addikt
vegyetek gvardiolt!!! evo érkezik elvileg
Position : CB Max Overall Rating = 83 Max Pace = 79 Max Dribling = 75 Max Defending = 84 Max Physicality = 85
-
bodnar123
őstag
-
thebigK
addikt
újabb 15-5 wl, a 4-3as kezdés után ez is csoda volt, pickekből egy Sam Kerr, aki max supersubként használható, többi pakkból meg szokásos gagyi fodder, meg egy Hakimi. Lehet logikusabb lenne minden héten megállni 9 winnél és megspórolni az agyfaszt, mert ez aztán nem kifizetődő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Crimson Desert
- Villanyszerelés
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Raspberry Pi
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest