- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Yettel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabeszfoci89
aktív tag
-
stilo18
addikt
válasz Gabeszfoci89 #696 üzenetére
Nem tudsz bejutni?
7/7, 8/8 ....a fórum egyik legjobbja vagy...Nem tudom kishitű vagy, vagy...
Próbáld meg, simán hozod szerintem
#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Jinxb1rd
addikt
válasz Kristof_94 #651 üzenetére
Most olvastam, hogy bizonyos esetekben bebugolhat, és visszakonvertálódhat gold lappá, amit fejleszteni szeretnék.
Pl megsérül és gyógyítani akarjuk. Remélem soha nem sérülnek meg a játékosaim.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Jinxb1rd
addikt
A bronz büszkeségem. Csak tegyél rá chemet és az lesz, amit akarsz. 99-es stamina és 99-es agility. 4-es weak foot. 3 passing style és 1 def style.
Majdnem 2400 attr point
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Gabeszfoci89
aktív tag
Ezen a hétvégén lesz már wl ?csak a quali miatt gondolkodom megpróbaljam-e már holnap.Div5 felmentem már lassan meglenne a pont nemtudom be tudok-e jutni ezzel a kerettel.A friendly kupát 7/7re sikerült lehozni meg utanna 8/8 draft win sajnos a rewardok semmit nem értek.Azért kérdezem a wlt mert ugye hivatalosan pénteken érkezik a játék és most kicsit furcsa lenne hogy a wlt csak azok játszák akik előrendelték a gamet és így igazából kb csak az elitek ellen menne a wl.A pace dolog nálam is érződik nekem mondjuk csak diaby aki igazán gyors elől igyekszem technikában megoldani a dolgokat draftban mindig megkapom Messit őrá gyűjtök coint ő nagyon tetszik Cr és Kane van elől most teljesen betegek mindent bevernek befejelnek valahogy nem hiányzik a futóverseny elől.
Mgplayz89
-
Izéjose
tag
Sziasztok szerintetek Messi ára hogyan fog mozogni a közeljövőben ? Lehet ennél drágább vagy lefelé fog menni az ára ?
-
Nandinagy
addikt
1 csajt próbáltam, az 5 skilles Arsenalos jobbszélsőt. Hát ő speciel jobb volt mint Werner
Nekem továbbra is értelmezhetetlenek a statok. Gabriel-Bremer cb párosból magasan Gabriel a jobb. A sebességük hasonló, de Gabriel sokkal biztosabban szerel, több labdát fejel, jobban helyezkedik pedig vagy 10 pacel kevesebbje van.
Most 4321-t játszom Son-Kvara-Werner trióval elől, de pl. nálam sem Son sem Werner nem tud megfutni védőket. Ahhoz képest pl. Gabriel Jesus jóval több játékost megfut vagy amikor Depay-m volt ő is nagyon tetszett.Egyébként szerintem kicsit túl izgulták az emberek ezt a csaj témát. Vannak nagyon jó lapok, de ha a szívemre teszem a kezem kb. 5-6 olyan olcsó játékos van aki mondjuk kezdő is lehetne. Annyiért meg találsz férfit is ha neked az kell.
Igazából azt nem tudom megérteni, hogy ez a Trivella szarakodás miért jó az EA-nek. 1 patch lenne nekik kivenni a játékból ehhez képest már a 2. évban hagyják benn. A beadás ugyanez. Mindig szerettem mikor kijött az új játék és kikellett tapasztalni, hogy mi működik meg mi nem. Na idén kb. ha ugyanazt tolod mint tavaly már jó vagy. Alapvetően nekem is bejön többnyire a játék(Bár az indokolatlanul közelről mellélőtt labdák, vagy mikor a kapus mindent véd idegesít) de egyelőre még ígyis jobb mint a tavalyi. Csak ugye a kérdés, hogy mi lesz a patch után .
-
|AP|
veterán
ezzel a csapattal próbálok most vitézkedni rivalsban
A padon van még egy Leao, más említésre méltó nyitásom nem volt. De most már nem nyitom el a maradék pontokat, majd csak a BL promónál.
Fatit piacról kellett megvennem, és rááldoztam 1000 pontot, de remélem egy darabig még jó lesz.
Az egyetlen, aki piacról van, most nem akarok többet költeni, azokkal megyek, akiket nyitok.
A div6 remélem még meglesz a héten, több célom nagyon nincs egyelőre
Mondjuk a kvali pontok még meglehetnek, 700-nál járok
A játékról: továbbra is jobban tetszik, mint a tavalyi, de rivalsban szenvedés volt, amíg nem kapcsoltam ki a crossplayt. Azóta élvezhetőbb a játék. Persze így is vannak vereségek, de legalább azt érzem közben, hogy én irányítom a csapatot és ha vesztek az azért van mert én vagyok rossz, vagy az ellenfél jobb.
Az evolúciós cucc továbbra is tetszik, ez most kivételesen egy jó ötlet volt.
A nők meg egyelőre iszonyat OP-k, rivalsban valaki szarrá vert három női támadóval. Lehetetlen volt utolérni, leütközni őket -
Nandinagy
addikt
Az a baj, hogy a védekezés azért ilyen szar mert nem segít be az AI legalábbis nekem. Bremer kirohan a kezdőkörig magától de visszafelé meg sétál. Indítják be a helyén folyamat a csatárt. Az ellenfelem meg rohangál a csatárokkal a térfelén azt esze ágában sincs leváltani róla, mindent a gép intéz helyette.
A pace különbség meg elképesztő. Danjuma,Depay,Jesus,Beto,Nunez bárki játszik körbehugyozza az összes védőm Paceben. Nekem meg se Werner se Son nem tud egy épkézláb játékost megfutni. Általában ütköznek azt elesik. Son egyébként borzalmas gyenge lap nálam. Se passzolni, se lőni, se futni nem tud de cserébe folyamat elpattan tőle.
-
|AP|
veterán
válasz Nandinagy #689 üzenetére
"Az amúgy fájó, hogy a tavalyi meta 1 az 1ben működik idén is."
Hát ja... az alapvonalról bepassz még mindig működik, de már kick-off glitchet is próbáltak ellenem, és majdnem be is jött
Viszont a korábban írt problémáimra egyelőre megoldás a cross-play kikapcsolása. Érdekes módon mióta kikapcsoltam nincs ennyire elbillenve a pálya az ellenfél javára, jobban működik a védekezés is.
Két meccsből meg is lett a div7 -
Nandinagy
addikt
Kikaptam 3-0s előnyről úgy, hogy emberelőnyben voltam Volt kb. 10 ziccerem Son mindet kihagyta. Gyerek előrerúgta négyszer 4 gól.
Egyébként ez is fura, hogy Son konkrétan senkit nem bír megfutni. Pedig azt hittem ő gyorsnak számít. Mondjuk az ellenfélnél tényleg az volt.
Az amúgy fájó, hogy a tavalyi meta 1 az 1ben működik idén is.Egyébként a taktika mint olyan nem sokat ér ahogy látom. A védőim konkrétan sosincsenek a helyükön és mindig felzárnak, pedig nem hívom egyiket sem.
[ Szerkesztve ]
-
david368
aktív tag
Nyomtam 6 óra trialt, nem vagyok elragadtatva ettől az új résztől. Nekem minden olyan körülményes és lassú. Védekezés sztem egy kalap szar lett, passzok még mindig ellenfélnek mennek ha olyanja van a gamenek. Én nagy változást nem látok, becsomagolták idén is a szart és ezüst tálcán kínálják. Persze ettől még lehet megveszem, mert más jàték nincs a piacon.
Legjobb nyitások ma Nuno Mendes meg Cancelo. Szóval egy kis ideig a két szél meg lenne oldva. -
Kristof_94
Topikgazda
Level 10-ből mit vesztek ki?
-
ThuG4LifE
senior tag
Hybrideket kiraktam, jott KDB, Ruben Dias, Osimhen, promo Fernandez es egy rakat dupli …
Nyomtam par gold upot es volt amiben common lap volt.
Az ios app meg egy rakat f@s, allandoan kifagy, masnal is?[ Szerkesztve ]
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
|AP|
veterán
amúgy ebben a játékban hogy kell védekezni?
Ahogy eddig csináltam a 21 óta, az itt nagyon nem akar működni.
A legrosszabb FIFA23 meccseket idézi rivalsban a védekezés: maguktól elindulnak az AI irányította védőim rossz irányba, egy rossz mozdulat után már nem lehet lekövetni a támadást, szerelni nem szerelnek a védők, és nem fülelik le a labdákat, hiába állok passzsávban... Hát ez így nagyon kemény év lesz, valamit újra kell tanulnom azt hiszem.
DIV7 kapujában vagyok, de 10-ből ha 1-2 meccset tudok nyerni.Pár konkrétabb kérdés:
-az R1-es agile dribbling teljesen megszűnt?
-a tavalyi R1+L1+háromszöges, védők feje feletti indítás szintén? R1 háromszöggel nem a játékos elé teszi a labdát, hanem pont neki -
Szigma70
addikt
Nekem ez jött össze kb 8 óra trial alatt 0 pointból
Rodrygó és Immobile eladható, de a brazil ha felmegy reményeim szerint 150 felé ,akkor elmegy
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
miro.
senior tag
Sracok,kicsit ez a playstyle,playstyle pluszrol irnatok?
Ez automatikusan rajta van egy egy jatekosom?
Valasztani lehet hogy mi legyen rajta?
Hogy mukodik ez?Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
gjoe
addikt
Koundet én is kaptam. Nagyon op. Hihetetlen miket művel a többi védő akiket próbáltam sehol sem voltak.
Trade lap de el nem adom.
Eddig nekem is tetszik. Ez a kicsit lassabb és passzolosabb játék jobban bejon, és jobban hasonlít a valódi focira is.
Ma kezdtem pár rivalst, ott azért kicsit más a gameplay, és van palyalejtés, de nem annyira látványos mint tavaly.
De majd a következő hétvége dönti el, mikor majd háromszor annyian lógnak a szervereken. -
Sandros112
tag
250 gólos milestoneból kisétált Ginola, először azt sem tudtam, hogy milyen lap ez, a franciánál reménykedtem, hogy jó, de ilyen színeket még nem láttam
-
Mrguba
őstag
VALAKI HELP...
GYerekkel csinaltuk ezt a silver kuldit 25 meccs...
Belepl 1 gol kilep---19. meccs utan kibaszott a z ea szerver...es azota akarmit jastzok meccs vegen kibasz es DNF..ez mi? ES meddig tart? -
Kristof_94
Topikgazda
Én eddig csak az SB-ben csináltam a gólos és asszisztos objectivet, utóbbiból még van hátra elég sok. Eddig nem volt nagy nyitás, kivéve Ederson, ha ő annak számít.
Viszont egy kicsit driftel a jobb kar, egyelőre csak felfelé és azt is random... Jókor kezdődik. -
miro.
senior tag
Kurvara mas lett a gameplay,kurvara elvezem egyenlore a jatekot.
A vedekezes nagyon nehez lett,konkretan utkozni nagyon nehez,parharcot csinalni,mert ha elhuzza a jatekosod lassan fordul meg.
Jo a jatek.
Koundet nyitottam,promo Enzo,Ansu fati,Kolo Muani,Totw Dybala,Camavinga,Ben Yedder,Milinkovic Savic.
Van vagy 350 jatekosom, szoval kb egy 120.000 coinom meg van.Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
Woodslave
félisten
Ma már majdnem megjött a kedvem de aztán szerencsére három rivals után észhez tértem. Ugyanaz a press play csak szenvedés de valszeg én bennem van megint a hiba mert a gyerek is 20 perc alatt leszopatott kickoffban nem is tudtam végig játszani annyira felqrtam magam
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
őstag
Pc -n az átvezetők lassitások visszajátszások félidő menü vissza esik 10-16fps-re 4k-n
és mikor visszamegy a játékba eltelik 10-20másodperc is mire nem szaggat.
maga a játék 120-140 fps között van.
másnál is van ilyen bug?
3070Ti és 5700x 32gb ram szerintem böven tudnia kéne- -
toxicjew
addikt
Meg tudná mondani vki, hogy psen mennyi volt az SB elite 3?
-
adise
őstag
Friendliesbe kilehet lepegetni nike playerrel, hogy szamolja?
ha igen vkinek ps-en nincs kedve hozza -
Woodslave
félisten
Idén nincs az a glitch hogy ps4 és ps5-on is le lehet játszani a 10 órát?
[ Szerkesztve ]
-
EA's hit
őstag
válasz Clapaucius #657 üzenetére
Biztos hogy feljebb fog menni meg boven az aruk, amikor hivatalosan is kijon a jatek, meg vszeg az elso wl-nel is.
-
Zimmi91
addikt
válasz Clapaucius #657 üzenetére
Nekem egy Valverdem van, tegnap 305be vitték őket, ma már 400 az alja. Én megvárom vele a 29ét, de akár az első WL-t is.
" Just remember Manchester is RED! "
-
|AP|
veterán
-
Mrguba
őstag
válasz Kristof_94 #651 üzenetére
Nekem megmaradt
-
Clapaucius
tag
Sziasztok,
van 3 jó áron értékesíthető játékosom, Varane, Militao és De Bruyne.
Várjak vele az első WL-ig, vagy sokat már nem emelkednek árban?Köszönöm!
....
-
EA's hit
őstag
Így 2 nap után nekem is meglepően pozitív eddig az új rész. A játékmenet alapvetően hasonló a tavalyihoz, de kicsit lassabb, úgyhogy szokni kell még. Ami nagyon tetszik, hogy azt vettem észre, hogy egy-egy sikertelen szerelésért sokkal jobban büntet most a játék, mert hosszabb idő, mire a szerelést elrontó játékos újra feláll, megfordul, futni kezd stb., tehát pár másodperccel hosszabb időre esik ki a játékból. Ez nagyon jó, mert a tököm kivan mindig azokkal a szerencsétlenekkel, akik ráfekszenek 90 percen át a tackle gombra, és a meccs végén nekem van 11/7 tackle-öm, nekik meg 80/4. Az ilyeneket talán végre jobban fogja büntetni a játék.
Ami még meglepett, hogy sokkal simábbnak tűnik a játék meccs közben és menüben is (nekem pc-n azért kérdés minden évben a gépigény is, az elmúlt évek alapján tartottam is tőle, de egyelőre jobb, mint az elmúlt 2-3 évben volt). Mintha csökkent volna a gépigény, ami persze nem igaz, szóval vszeg csak jobban van optimalizálva.
Van pár zavaró grafikai dolog (ezek nagy részét beszéltük már, a nem látható gólszerző, az objective-eknél a hiányzó szám, stb.), ilyen a card design is (borzalmas, hogy alul egy sorban írja a statokat és ott látszódik piciben a liga/nemzet/klub is, az idény végére szemüveges leszek tőle), illetve pl. ha chemet rakok a játékosokra, ott is nagyon kicsi számmal írja, hogy hány chem style-om van (pl. van 3 shadow-m, a shadow jobb felső sarkában a 3-as szám olyan kicsi, hogy alig látni). Ezek összességében apróságok, de egy grafikusnak 20 perc munka ezeket kijavítani, szóval remélem lesz majd upgrade hamar
Ami a legrosszabb, az a packnyitás animációja, hát az már az elmúlt 2 évben sem volt jó, de most sikerült még jobban elbaszniuk, borzalmas
És azért tegnap az első riv meccsemen kiderült, hogy az alapok nem változtak: az ellenfél 80 szerelést nyomott (4 volt belőle sikeres), a 4. percben már pirosat kellett volna kapnia (sárgával megúszta), ez mindent elmond kb. az ő tudásáról. Nekem 6 db 100%-os ziccerem maradt ki (számoltam), volt köztük olyan, ahol a kapusa 3-4 méterről repült vissza az üres kapuba. Ezen kívül rúgtam 3 kapufát is, majd a gyerek az első támadásánál egyenlített egy kipattanós, üres kapus fos góllal (ilyenből majdnem minden meccsen kapok egyet, de én csak 10-15 meccsenként rúgok, miért?). Végül 3-1-re nyertem, de nevetséges volt, mintha egy az egyben a 23, 22, 21, 20... meccseit láttam volna
-
Aguinaga
őstag
Aham, hát kipróbáltam az idei részt, EAPlayben, ps4-en (nincs még meg a ps5), hát, a második sb meccsen kiállítottak ellenem egy valakit, utána végig volt az ellenfélnél egy láthatatlan ember, nagyon jó volt..
PSN: OldSlowhand74
-
|AP|
veterán
válasz Jinxb1rd #650 üzenetére
"Advanced Defending" - az miaz?
Amúgy egyetértek. Rosszabbat vártam. Féltem az új hypermotiontől, de tényleg jobbak a mozgások, az animációk. Mintha a passzok is jobbak lennének, egész pofás támadásokat lehet vezetni és szép gólokat rúgni.
Persze mindezt jellemzően SB meccsek alapján mondom, rivalsban azért van mocsár néha rendesen.
Az evolutions nekem is tetszik, a kapott pontokból egy ezrest ellőttem Fatira, ha meglesz a 85-ös lapja, akkor egy ideig meg lesz oldva a csatárkérdés -
Jinxb1rd
addikt
Itthoni, szülői gépemen alig akar futni a játék, lehet 30 fps sincs meg. Pakk kinyitásához 2x kellett nagyobbra vennem a felbontást, mert az alatt nem engedi a store-t használni.
De megérte.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Jinxb1rd
addikt
Nekem egyébként az a véleményem a játékról jelenleg, hogy jó lett.
Jók az újítások: gyorsabb SB játékok, Advanced Defending, félidő skip, új kamera állíthatóság, új grafikai beállítások (végre kikapcsolható a vertikális szinkron úgy és beállítható a frame rate, YES).
Evolutions nekem találták ki, nem vagyok ráerőltetve hogy a snasz top játékosokkal játszak, hanem csinálhatok magamnak kis kedvenceket, akár teljesen értelmetlen ligákból is jöhetnek meglepik.
A csajok tetszenek hogy bejöttek a képbe, szintén sok új lehetőséget ad. Bár védekezőknek teljesen pocsékok meg kapusnak a magasságuk miatt.Webdesignerként sztem jó a design is, a felhasználó felület, a kezelhetőség. Bár kicsit Razor-ra hajaz, a Nike miatt fekete fehéret választottam volna. De kellemes a szemnek.
Egyedül a hangok lettek pocsékok sztem, a zenéket ki fogom kapcsolni, azt meg remélem hogy valamivel ki lehet lőni azt, hogy a stadiumban egy random arc egyedül kezd elkezd kántálni a tömegben. Baromi idegesítő, de félek hogy alapból benne van.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Most szeretném kipróbálni az ideit. Mit javasolnátok, mit csináljak a trial 10 óra alatt. SB persze de mik adnak jó packokat, eladhatót is? Esetleg cam beállítás, controller stb.. tud valaki videót vagy megírná? Minden hasznos infót szívesen fogadnék teljesen vakon vagyok az ideivel -
Mrguba
őstag
válasz Kristof_94 #644 üzenetére
Milyen eltunt?
-
toxicjew
addikt
Ezt az R1 labdavezetest használjátok? Ma olvastam vhol, hogy mennyire op.
-
Kristof_94
Topikgazda
Az eltűnt evolutions játékost vissza fogjuk kapni?
-
mr.dana
aktív tag
áhhhh elkiabáltam .. mondom legalább a kamu tizik nincsenek - na most kaptam mindjárt kettőt egy meccsen .. ( értelemszerűen ellenem )
-
Zimmi91
addikt
válasz Gabeszfoci89 #635 üzenetére
Haver kitette, játszottunk vele pár meccset, szerintem elég extra Ha van bőven foddered megérheti.
Gondolkodom én is a visszatérésen, EA Play Proval lehet megnézek egy hónapot
" Just remember Manchester is RED! "
-
EA's hit
őstag
válasz Gabeszfoci89 #638 üzenetére
Telonbugos, gepen/konzolon be fogod tudni valtani.Vagyis javitom magam, noi PSG-ssel engedte bevaltani.
[ Szerkesztve ]
-
thebigK
addikt
válasz Gabeszfoci89 #638 üzenetére
sztem női játékosra gondol, a tegnapinál is úgy volt
'I hope you win the war you tell no one about'
-
Gabeszfoci89
aktív tag
Nálatok is bugos a napi Red blues feladat?azt írja legyen benne minimum egy psg ember van benne mégsem adja meg...
Mgplayz89
-
EA's hit
őstag
válasz Woodslave #633 üzenetére
"Az objektív mutatas xar. Fő menüben ott a pötty de utána nincs vadászni kell mit sikerült." - igen, ez nagyon zavaro, remelem hamar javitjak majd.
Kesz van a 25 bronz meccs, a tegnapi Nike obj, az 50 first owned meccs, a 250 gol es a 400 golpassz, kb 150 moments csillag, minden sbc (kiveve KDB), plusz haladnak az evolve cuccok is. A viszonylag konnyen kiszedheto 50-55-100k-s packokbol kb minden megvan, de eddig a legjobb nyitasaim egy Alisson, ertekre meg egy Rashford. Rivet meg csak egyet jatszottam, azt mondjuk siman nyertem.
Ami pozitiv meg: az evo lapoknal akkor is szamolja a meccseket, ha csak cserekent jonnek be.
-
Woodslave
félisten
Hát ez sajnos tetszik egyelőre
Mondjuk csak div 9-ben küzdök de 7-3-2-es mérleg pedig nem túl acélos a csapat. Nyilván ha fordítva lenne nem tetszene meg valszeg nem is fog.
A nők egyelőre durván opk legalábbis a többi jatekosomhoz képest. Egyetlen walkout 88-as cb Parades nevű nő barca de mindenkit leszed brutál. Loan Rodman szintén. Azonnal venném ha lenne coinom. Alvarez fasorba sincs hozzá képest.
Sbt egyet játszottam annyira nem volt fájdalmas. Wc fokozaton alsó kettőt biztos tudom verni valamelyik korábbi évben ez is szenvedés volt.
Az objektív mutatas xar. Fő menüben ott a pötty de utána nincs vadászni kell mit sikerült.
Sajnos igy hogy se founder se nike promo nem annyira haladós
-
Jinxb1rd
addikt
Nekem rájuk esett a választás, tekintve hogy elég kiegyensúlyozottak ingame pontok szerint. És annak is kisebb a valószínűsége hogy kapnak speckó lapot, ami miatt értelmetlen lenne velük foglalkozni (kár hogy Bakambu már nem kínai ligás )
AI: foundation
Oscar: welcome + winger
Mira: golden glow up I + IIAi már majdnem kész, elég csúnya már így is.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Nandinagy
addikt
A Lengthy meta amúgy nálam ugyanúgy nem tünt el. Beraktam kipróbálni Gabrielt és sokkal jobb védő mint Gomez,Hincapie meg a hasonló gyorsabb védők. Nem futják le hosszú távon, de cserébe sokkal több mindenbe belelép.
Az új csel meg amúgy bejövős: [link]
-
hulkobb
tag
Sziasztok! Ugye gólszerzés után mutatja, hogy milyen kártyával lőtted a gólt, azonban én Classic kameramódban játszom, így teljesen elcsúszik abszolút nem látni. Ez bug vagy van rá megoldás, barmi féle beálllítás? roppant zavaro, koszi
-
Kristof_94
Topikgazda
Eltűnt Nunez evolutions lapja, pedig tuti, hogy nem raktam sbc-be...
[ Szerkesztve ]
-
mr.dana
aktív tag
hol lehet állítani a passz lövés stb ? sehol se találom .. sztem nálam rohadtul nem stimmel vmi ..
-
mr.dana
aktív tag
áhhh .. nem változott itt semmi .. a szokásos minden évi fos.. - ellenfél egy elég fos szedett vedett vmi volt .. nah mondom végre nyerek.. Az eleje jó is volt szép gólok , fölény 2-0 stb
Aztán a második félidőre megváltozott minden .. Szoboszlai 2 méterre nem tud odapasszolni stb stb
Ott meg volt vmi 79 es ismeretlen torony .. persze két szöglet fejes gól stb stb --
Ezt se vágom hogy a pitsába van .. én minden meccsen kapok minimum egy szőglet gólt .. de kb 10 ből szerzek egyet .. ja végül 5-7 re kikaptam ( valakivel kapufára baxtam kb 20 ról majd a kipattanót Haaland a tátogó üres kapu mellé gurítja - grat ) -
-
EA's hit
őstag
Mivel nem latom meg jol at a rendszeret, en tobbet is elkezdtem. Tegnap Thuramot, ma Danjumat, viszont most lett kesz a 83-as Danjuma, amit nem tudok tovabbvinni 2. korre, mert oda mar be van nyomva Thuram. Thuramnal viszont azt irja hogy 23 nap mulva jar le, tehat gondolom addig nem tudok senki mast elvinni 2. korre, tehat mondjuk 3-4 hetenkent csak egy playert lehet kimaxolni, ez igy azert eleg gaz.
-
|AP|
veterán
level10-ből melyiket veszitek ki? 83x10 vagy 84x5?
Eddig megnem volt igazán komoly nyitásom, a legjobb (legdrágább, de untrade) lapok Diaby és Llorente.
Hajlok a 84-re, inkább legyen kevesebb lap, de hátha jön valami nagy -
Gabeszfoci89
aktív tag
Most így áll a történet padon modric de jong SzoboszlaiMgplayz89
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz Clapaucius #616 üzenetére
Próbáld meg a játékban, a The Red sbc-t is csak ott lehet beküldeni.
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
Clapaucius
tag
Itt mi lehet a gond? Bugos a Puzzle Master sbc?
Hiába cserélgetek játékost es poziciókat, semmi....
....
-
ThuG4LifE
senior tag
3szor nyitottam mar ki a 86os psg-s csajt …
Szokasos EA thing''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
thebigK
addikt
ti kit fejlesztetek fel? Darwin? Danjuma? Fati? valaki más?
nálam csóresz van, egyikre sincs zseton (Fatira lenne, de mehh ), úgyhogy ő lett a kiválasztott'I hope you win the war you tell no one about'
-
Gabeszfoci89
aktív tag
83×10 season packból esett egy mané meg egy barca de jong előtte meg egy 82+ ból esett egy modric
Mgplayz89
-
adise
őstag
Udv!
A menu csak szerintem lett bena? Mintha csak azert csinaltak volna barmilyen kovetkezetesseg nelkul, hogy masnak tunjon mint az eddigiek.
"claim all" funkciot sem igy kepzeltem el a hirek alapjan.
Grafika szerintem ugyanaz. De mivel a 23 nagyreszt kimaradt mas focis meg nincs az alap jo lesz megvenni. -
gjoe
addikt
válasz EA's hit #610 üzenetére
Tippelem, de szerintem később esetleg Evolution vagy hasonló módon fejlodhetnek, fejleszthetoek lesznek.
Amugy meg egyszerűen farmolhato objektív XP és pakk.
Csak amit ezekben utalok az hogy nem a kedvenc mezben játszok, és amit építek csapatot az még egy percet nem játszott mert a sok objektív miatt mindenféle osszerakott szarral tolom.
Na azért jól indult a napom -
EA's hit
őstag
Amúgy ennek a mad ready promónak mi az értelme? Nem kaptak upgradet a lapok, full ugyanazt kapták meg zöld színben, mint a gold lapjuk, csak nyilván még nehezebben is lesznek egy hétig nyithatóak. Vagy ezek fejlődhetnek majd valahogy? Vagy csak annyi a lényege, hogy a preorderesek/play prosok így kihúzhatnak egy objectivet aránylag jó packokért, amit mások nem?
[ Szerkesztve ]
-
EA's hit
őstag
válasz Kristof_94 #605 üzenetére
Bugos, de majd egyszer csak meg fogja adni. Nekem a 12 golt es a 6 golpasszt nem szamolta, pedig lenyomtam mar vagy 5 beginnert. Aztan egyszer csak amikor nem is meccseztem, hirtelen frissult es megadta. De a Nike objnal is ez volt, lenyomtam ehy meccset, azt irta 0 van meg, lenyomtam meg egyet, akkor meg rogton 2-t irt.
-
Woodslave
félisten
Na belenéztem. Hát azt nem lehet elvitatni ahhoz nagyon értenek hogyan kell csomagolni a
xartNagyon sajnálom hogy egyáltalán nem való nekem
-
Gabeszfoci89
aktív tag
Megvolt az első komolyabb napom a game-el így hogy megszoktam élvezhető egész jó lett.Tele dobált a game bpl emberekkel meg pár saudival úgyhogy most egy saudi bpl hibriddel vok összeraktam 50k coint megvettem reggel crt...hát c.ronaldo egy vicc Mindent bever jól cselez fizikum is ottvan mint mindig kicsit lehúzták a sebességét ez érződik de mozgékony robbanékony nagyon jó minden párharcot nyer szinte Egy packból jött casemiro és trent ezenkívül több nagyobb nyitás nem jött össze igazából most este még egy modric.nyertem most zsinorban 10rivalsot szépen megyek felfelé ez a saudi liga eléggé érdekes lehet így hibridben a game ezen szakaszában.Mahrezt és crt vettem Koulibaly Mendyt meg nyitottam mind alapember jól teljesítenek
Mgplayz89
-
miro.
senior tag
Totwbol kaptam egy dybalat.
Kinyitottam a harom 600 pontos kartyat, kaptam egy enzo fernandezt,es jelentem elsokent bejott a francia zaszlo, st, psg es a csaj.
Szerintetek adjam el vagy mehet fel az erteke?[ Szerkesztve ]
Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
Kristof_94
Topikgazda
A weekly objective bugos? Azt írja nyerjek meccset bármelyik UT módban. Nyertem egy sb meccset, de nem számolta.
-
Nandinagy
addikt
válasz Dzsoki92 #602 üzenetére
Csak aki UT kiadást vett az kap. Meg PC-n a play pro-sok azt hiszem.
Hát vegyes érzéseim vannak a játékkal. Vannak részei ami tetszik, de a kapusok ugyanolyan segghülyék. Ha Haaland lő nekem kapura full középre 25ről inkább kiugrik előle. A meccsenkénti 3 kapufa meg kezd idegesíteni Lejátszom normálisan a ziccereket azt 6 méterről szétlövi a kapufát középről. Elég izzasztó minden meccsen 5el több XG-t kialakítani, hogy nyerjek a legtöbb meccsen. Ha meg nem szopat a kapufa rúgok 8-t. Az új dolgokat még nem próbálgattam, de elvileg hasznos.
Ödenél pl. tetszik ez az indításos playstyle, nagyon jó ütempasszokat ad. -
K.J
senior tag
Most néztem meg Cristijan draft videóját.
A fifa 23-mal next gen nincs tapasztalatom, sem gameplay sem grafika terén, viszont amit ennél láttam, az nem rossz.
Szerintem jól néz ki az egész. Kicsit el is kapott a hév, de én addig nem szeretném megvenni a játékot, amíg nem váltok konzolt.
Old gen nyomja valaki? Az milyen? -
Dzsoki92
senior tag
Nike promo packot megkapta mindenki ? En a trialt probalom de semmi nem jott se jatekban se web appon
-
Kristof_94
Topikgazda
Kinyitottam a promot, Lucy Bronze volt a legjobb.
Most azt nézem, hogy kiket kellene ebbe az Evolution cuccban fejleszteni. Van egy untrade Nunez, ő jó lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Energiaital topic
- PlayStation 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen videókártyát?
- Elite: Dangerous
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest