- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsoki92
senior tag
válasz
grimmjow67 #1599 üzenetére
Llorente Silva helyére mehet shadow chemivel. Diaby mehet RW be. Torres helyett Martinelli/Son/Luis Diaz. Szoboval ha meg vagy elégedve akkor marathat ha nem akkor Odegard esetleg.
-
grimmjow67
tag
Hol tudnék javítani? Igazából ferran torrest érzem gyengének. Meg llorentét máshol kellene használnom
Minden véleményt meghallgatok akár formáciot is váltok -
Digestive
veterán
Nagyon jól ment a napokba a játék. A meccseim 70%-át nyertem simán. Nagy reményekkel neki ugrottam a WL-nek. 12/5 eddig. Borzalmas.
-
EA's hit
őstag
Nem tudom hogy a tegnapi update variált-e ennyit a játékmeneten, vagy én kezdek végre ráérezni a játékra, vagy csak simán balfaszokat dobált be eddig, de ez a wl eddig meglepően jó, sőt. Egyelőre 7/5, élvezhetőek a meccsek (amennyire ez ebben a játékban lehetséges), és csak egy tükörsima verségem volt, de ott érződött, hogy sokkal jobb játékos nálam a srác, az meg benne van. Egyedül a piros lapok nevetségesek, az első 5 meccsen kaptam 4-et (!), ebből max. 2 volt jogos. Igaz, az egyik meccset 80 perc emberhátrányban is megnyertem, a másikat meg 9 emberrel fordítva a 120.-ban húztam be
Kíváncsi leszek a folytatásra, de egyelőre 1000x jobb most a játék, mint bármikor az elmúlt 2 hétben.
-
raven84
senior tag
De hol van Leao? 2 pl potm van kint és 0 seria lol.
-
Dzsoki92
senior tag
válasz
Gabeszfoci89 #1586 üzenetére
Szerintem véletlen volt
utána már nem jött össze ez
-
Santana01
aktív tag
Hihetetlenül le vannak húzva a csomagok.
29-én kezdtem és azóta amit tudtam mindent megcsináltam,kinyitottam..a legjobb lap egy Llorente volt akit azóta is használok mert messze ő a legjobb a keretben.
Tegnap megpróbáltam a qualit de 3 győzelemnél több nem jött össze. Nagyon frusztráló olyan csapatok ellen játszani ahol álltalában a gyengébb játékosok többet érnek mint az én teljes kezdőm.
Tegnapi 84x2..
-
Zimmi91
addikt
Son 2db 88-87-86 team 🤣 Akkor őt se kell kirakni 😃
-
Gabeszfoci89
aktív tag
-
gjoe
addikt
válasz
Dzsoki92 #1582 üzenetére
Szoboszlai?
Felső polc a promóciós beetetés, vegyétek a pontokat, de onnan úgysem kaptok.
Ebből kounde jöhetne, legalább a goldot el tudnám adni. Már annak is örülnék.
Idén bellingham lesz nkunku. Minden héten spec lap.
Az emberek 90 százaléka majd a három mls sztárt nyitja nonstop. -
Dzsoki92
senior tag
-
Dzsoki92
senior tag
válasz
Gabeszfoci89 #1570 üzenetére
225 be mennek. Dobtam rá egy enginet valaki 300 ba el is vitte
225 be meg vissza vettem mondom megpróbálom mégegyszer
De már nem jött be.
-
EA's hit
őstag
válasz
csaszika87 #1574 üzenetére
Ha elkezded a kvalit, az 1250 pontot csak akkor kezded el ujra gyujteni, ha a kvalit befejezted. Tehat ha hetfon fejezed be a kvalit, addig nem gyulik a pont (bar a kvali is es a wl is ad majd valamennyi pontot). Regisztralni a wl-re pentektol vasarnapig tudsz. Ha most megcsinalod a kvalit es bejutsz a wl-re, azt vagy most hetvegen tudod majd lenyomni, vagy jovo het vegen,vagy utana barmelyik hetvegen (talan a season end elott, de ez nem 100%). Hetfon nem tudsz regisztralni, de a most megszerzett kvalit hasznalhatod jovo heten is, nem muszaj most. Remelem ertheto voltam
-
toxicjew
addikt
válasz
Gabeszfoci89 #1566 üzenetére
Mi olyan érdekes benne? Mitől másabb egy full női fodder pack egy full ferfitől? Akkor jobban éreznéd magad, ha a 82x10 10db használhatatlan férfit dobott volna inkább? Így legalább kisebb eséllyel botlasz duplicatekbe, több a lap a játékban. Nem értem ezt a nagy ellenállást.
-
csaszika87
csendes tag
Sziasztok!
Nem sokat toltam a hétvégi ligát, így kérdezek párat. Most lesz meg mindjárt az 1200 pont, és csinálhatom a kvalit, de csak ma tudok érdemben játszani, ha sikerül esetleg, a 20 meccs esélytelen. Ha ma megcsinálom a kvalit, de csak hétfőn regisztrálok be, miután végetért a hétvégi verseny, hétközben újra tudom győjteni az 1200 pontot a rivalsban? Szakaszosan van időm tolni, így nem mindegy hogyan ütemezem a dolgokat.Illetve, ha meg van az 1200 pont és elkezdem a kvalit, azzal párhuzamosan megy a pont gyűjtés rivalsban? Ha például ma elkezdem, de csak jövő héten fejezem be.
Köszi
-
Z'Z"
őstag
válasz
EA's hit #1569 üzenetére
Ezek random adtak csomagokat, mert elég furcsa, hogy ennyi időt kellett várni ezekre. Valamint többen jelezték, hogy a 23-as részt régóta nem is indították el, mégis kaptak rewardokat, ráadásul nem loan Hero packokat. 😆
Szerintem az történt, hogy nem tudták megoldani ezt az egész témát, ezért véletlenszerűen kidobáltak embereknek különböző packokat, hogy akkor most már "kussolh@ttok", mert tessék, itt van nektek, amit vártatok, kiosztottuk. De jaj véletlenül ezt is elb@sztuk. 😆🤕
Talán megkapjuk a jogosan járó többi rewardot is, de kompenzációt ne várjunk ezektől. -
xyzikeee
aktív tag
Ez a 85x5 miből jön?
Én nem kaptam. -
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz
Dzsoki92 #1568 üzenetére
Bem szoktam tradelni de szerintem ebben a lapban mivel biztos hogy kapja a 2 uppot árban csak bukni tudsz mivel jönnek hasonló vagy jobb lapok új promokban addig.És biztos a real miatt a 2 upp tehát az árában az benne van.Ha nemtudsz jobbat venni az árából akivel wlen tudsz többet nyerni akkor megis lehet tartani viszont ha tudsz sokat fejleszteni abból a pénzből én eladnám.Egy darabig sokat fog érni csak egyre kevesebbet szerintem.
De tradehez nem értek csak ezt gondolom -
EA's hit
őstag
Most appon random kaptam 2 New era packot, de semmi mast. Meg mindig lognak vagy 10 packkal, plusz kompenzacio
-
Dzsoki92
senior tag
Srácok tegnap marquee-ból sikerült nyitnom egy eladható RTTK Modricot. Szerintetek az adott piaci árban már bele van kalkulálva a fejlődése ? Mert itt a +2 az szerintem 100% os. Agyalok rajt hogy piacra dobom, viszont elég jó kis lap a játék ezen szakaszában ha meg fejlődik és az ára is feljebb megy akkor meg főleg tartogatnám és játszanék addig vele. Viszont ha csak csökkeni fog az értéke akkor eladnám és majd később vissza ha úgy lesz.
-
Dzsoki92
senior tag
Az hagyján, hogy javították de ezzel az új patch-el az SB nálam kegyetlen lett. Teganp gyors lenyomtam ezt a Themed Team Pursuit 3 mat. WC fokozaton szoktam tolni és csak a felső két meccset. Na patch előtt ezek sima libák 10-12 gól per meccs. Tegnap patch után tizikkel tudtam nyerni 3 ból 2 meccset
Olyan volt mintha Ultimate fokozaton játszanék a gép ellen kb.
-
Gabeszfoci89
aktív tag
Nyilván nem csak érdekes hogy tudtam nyitni olyan packot amiben csak women van.Ezek idén kiégetnek teljesen foddernak jók maximum.Nem vártam hogy innentől csak ikon fog jönni csak engem irritálnak ezek a vakond szar lapok...Nyitottam egy untrade debinhát néztem hogy 100k a piacon biztos nem lehet rossz mindene 5csillag mondom itt a women neymar nézzük meg,katasztrófa esik kell full nyomorék használhatlan mindenre...Foddernak jók kb de csak veszik el a helyet és az esélyt a rendes lapoktól
csak az meleg pack volt hogy 82×10 packban 10csaj legyen egyedül ezen lepődtem meg.
-
miro.
senior tag
válasz
Gabeszfoci89 #1560 üzenetére
Nyitottal egy mbappet ember..
mit akarsz,hogy minden packbol jol jarj?
en ket es fel eve jatszom de ot sose nyitottam ki. -
Kristof_94
nagyúr
Azt hiszem megvan az új csatárom.
-
eM'82
addikt
válasz
Gabeszfoci89 #1560 üzenetére
Jumbo Rare Player pack-ból eddig 2x is sikerült max 84esig jutnom. Botrány a packweight.
A 84+x2 upgrade úgy lett mindkettő 84es, hogy az egyik még dupla is. -
|AP|
veterán
gyorsan elnyitottam én is a 85x5-öt mielőtt elveszik.
Volt benne egy 88-as csaj, meg 4db 85-ös gold (egy dupli)
Jöhet a kompenzáció -
toxicjew
addikt
Letoltam a kvalit, nagy nehezen meglett. Az utóbbi években elite/div 1ben voltam, most vért hugyozva tudtam csak kvalizni. Ez a játék kibebaszott szar, te jó ég. Szörnyű. Okádnom kell tőle.
-
Gabeszfoci89
aktív tag
Nekem sem jött meg minden pack pedig mindent megcsináltam de mutatok egy packot ez az igazi hányinger..
Oké tegnapi mbappé miatt kussolok de ennék rosszabb packot nehéz összerakni
A season level 85×2 pack beadta Koundét nemtudom jobb lehet-e mint Militao vagy Varane.Engem Varane jobban meggyőzött mint Militao eddig lehet megcserélem a brazillal Koundét. -
raven84
senior tag
Hali, én kaptam egy 85x5-t, május óta nem logoltam be 23-ba. Ez mi amúgy? Valaki preseason pakkja nálam landolt? Más kérdés, hogy 4db 85 és egy dupli 86 volt benne
-
-
Kristof_94
nagyúr
Én a 82*10-t kaptam meg.
-
Digestive
veterán
Megnyugodtam
-
Szigma70
addikt
Ha én bezsákoltam a 85x5 öt a 84x5 helyett, de nem nyitom ki, elvehetik?
Mert akkor kinyitom inkább nyorsba -
toxicjew
addikt
Ott van a szövegben. A 85x5. Én is kinyitottam, mert hát mind1 melyik promobol nem nyitok semmit és igazam lett. Csupa gold fodder. Nagyon nem adja eddig...
Mindenki kapni fog mindenféle kompenzációt, csak győzze ez a szerencsétlen nyomorék banda kitalálni, hogy kinek mi jár
Hetek kérdése biztos. Top 3 balfasz cég ever.
Guba: ott van a patch notesban, hogy javították
-
-
Digestive
veterán
Na de most akkor minden pre season packot vissza vontak? Mert én az összeset megcsináltam a 23ban és jelenleg egyet se kaptam.
-
toxicjew
addikt
The Join The Club III Pre-Season Reward was incorrectly giving players an 85x5 Player Pack. The reward has been temporarily disabled while we address the issue and will return in the coming days.
Additionally, some players who previously completed Join The Club I received an incorrect Join The Club Pack and will be sent the corrected content in-game in the coming days.
-
bubuska10
senior tag
Ha később kezded a játékot (November
), lesz még értelme az evo lapoknak, vagy addigra azok már lejártak lesznek az új promo lapok miatt?
-
Mrguba
őstag
Javitottak ezt a volta glitchet?
-
ali75
aktív tag
Üdv.!
Kérdésem lenne hogy tudtok e segíteni?
Ezek a playstylek hogyan és mikor aktiválódnak egy egy játékosnál?Köszönöm
-
EA's hit
őstag
Engem is érdekelne már erről valami hivatalos infó, mert van több felfejlesztett lapom, aki így sem rossz, de már pont nem nagyon fér be a csapatba, viszont további upokkal hosszabb ideig lehetne használható (Thuram, Danjuma, Raspadori). Szerintem ha van időd, mindenképpen upolj fel valakit, ne emiatt maradj le később a nagy lehetőségekről
-
xyzikeee
aktív tag
Sziasztok!
Másfél hét alatt idáig jutottam.
Szerintetek mi lehetne a következő lépés upgrade terén?
Kudos elég gyenge a jobboson, érződik hogy csak a sebessége miatt alkalmas bármire is.
A balosra a csajt most dobta egy pack nemrég, arról nem tudok nyilatkozni.
Ödegard is most jött, van még egy Szoboszlaim arra a posztra.Összességében elégedett vagyok, mert ez a csapat viszonylag kevés erőfeszítésből is összejött. Viszont Rivalsba a védekezés nekem se megy, meg kell tanulnom hogy idén hogy érdemes védekezni online, mert a rárohanás nem kifizetődő.
Köszi!
-
|AP|
veterán
ha elkezdek egy játékost fejleszteni a Golden Glow Up Evolutionben, akkor annak később lehet folytatása?
4 nap van még belőle, és igazából nincs most szükségem olyan lapra amit ki tudnék ebből hozni. Viszont ha lesznek még további részei (most I-II van, de lesz vajon III-IV is? ), esetleges SM/WF upgradekkel, akkor érdemel lenne a hátralévő 4 napban felfejlesztenem egy bronz lapot.Erről mit lehet tudni?
-
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89 #1518 üzenetére
Gratulálok hozzá. Remélem még egy darabig nem futok össze vele. Aztán majd májusban kiprobalom.
-
toxicjew
addikt
válasz
bangbading #1514 üzenetére
In rare cases, adjusting player positions in Team Management during a match could have resulted in players disappearing from the match.
Minőségi játék na. Amúgy a patch jelentős része inkább csak bug javítás.
-
Dzsoki92
senior tag
Na egy árra kíváncsi leszek ennél a lapnál.
-
bangbading
csendes újonc
https://trello.com/c/hraWE6Bh/386-ps5-ps4-xb1-xbsxs-pc-switch-title-update-3
Ezen a fórumon jön ki legelőször az infó a hivatalos frissítésekről -
bangbading
csendes újonc
Elvileg már tölthető is minden platformon (PC, és új generációs konzolokon)
-
Digestive
veterán
Most olvasom, h mik lesznek a Patchben. Kb egy új játékot kapunk majd így 3 hét után.
-
Dzsoki92
senior tag
Ezek a div rewardok .... xD
-
thebigK
addikt
válasz
Gabeszfoci89 #1488 üzenetére
efelett meg elsiklottam, nagy grat, jó helyre került
-
Gabeszfoci89
aktív tag
Holnap érkeznek elvileg a fifa 23 objectes packok ha jól tudom.Szerintetek este adják őket vagy reggel a rivals packokkal együtt?Azért abból is sok játékos fog érkezni
-
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz
raven84 #1498 üzenetére
Köszi kipróbáltam ma hát undorító...Legnagyobb cheat lap kb.Igazad van énis alig alig láttam wlen meg divisionsben soha egyszer most a bl kupán.2.8 milla coin.Igencsak meglepődtem főleg hogy sokáig gondolkoztam ezen az sbcn végül csak azért csináltam meg mert bl kupa rewardból jött dupla kroos és 2 84es dupli meg volt a klubban pár magasabb ratingu csaj azokat beleszórtam így úgy voltam vele veszteség nemfog érni.Ha jött volt valami hero vagy ikon sbc nemcsinálom meg erre beadta
Gyorsan eladtam nkunkut és megvettem Messit padról betudom hozni és az úgy elég jól néz ki.
Messit Mbappé dembele elől de bruyne és coman támogatással elég komoly.
Vkp ban Bellingham nekem súlytalan volt így most Tonalit nézegetemDe ez a nyitás legalább visszahozta a kedvemet picit egy ilyen meta gyökér sokat hozzá tud adni a dolgokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest