Hirdetés
- CES 2026: AI séf a Boschtól
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Boombox került a fejemre
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- Yettel topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
raven84
senior tag
Hali, tcsuameni evot kirakta valaki? H/H mennyire gáz rajta?
-
miro.
senior tag
Nalam eddig 9/6. Aki jobb kikapok,akinel jobb vagyok megverem.
Szavam sincs,de varom azt az 5-6 mecces sorozatot ahol eselyem se lesz,barki ellen is jatszak. -
EA's hit
addikt

Ide is megérkezett a Maestro. Egyelőre KDB helyére ment középső CAM-nak a 4231-ben, de hosszú távon egy 3 fős középpálya jobban állna neki. Azért az első meccsén rögtön vágott is 2 gólt

Lenyomtam délelőtt a kvalit is, 7 meccsen meglett a 6 win, a többit leadtam, a rewardokból természetesen semmi nem jött, de egy gold upból megjött 3 hét óta az első promo nyitás, Popp, ment is hamar Pirloba
A kvalin az egyik gyerek leadta a meccset, meg is lepődtem, ez volt idén az első alkalom (6 kvali és 3 wl, tehát összesen 120 meccs alatt). -
thebigK
addikt
a gameplay köszönő viszonyba se volt a múlt heti wl-el, tegnap befejeztem, 15-5, nyilván nem szar, de kurvanagy küzdés és szenvedés volt. 3 pickből jött 2dupla gagyi fodder, úgyhogy pakkok egyelőre még félrerakva, nemtudom mibe vágjam a 2 duplát majd, megvárom az estét, hátha valami értelmes jön, ha nem akkor lehet pirlo lesz
-
toxicjew
addikt
Ja nekem is ez volt az utolsó hét, hogy kihuztam elite 1ig.
Tegnap elkezdtem a wlt, katasztrofálisan ment. 8/4. Kellő önkritikával és ralatassal mondom, hogy a 4 vereségbol 3 olyan ellen volt, akit tavaly taknyosra szoptattam volna. De idén ez teljesen más, képtelen vagyok raerezni... Hugyfos az egész játék, a konstans Benny Hill show ami minden meccsre jellemző pedig kiidegel. A csapatom is szar, de ez nem mentség. Szóval nem tudom meddig húzom ezzel a résszel, mert ez így minden csak nem fun.
Kár érte. -
Szigma70
addikt
-
|AP|
veterán
asszem lassan idén is leállok az SB-vel
2db 50k-s csomagból 1db 84-es gold, a többi mind alatta. Ez minden csak nem megérős
-
Digestive
veterán
Na csak össze kapartam klubból.
-
toxicjew
addikt
Ki is raktam, 150et kellett rakolteni. Normál esetben én se csinálnék ilyet, de leszarom
Ez az év ilyen lesz. -
miro.
senior tag
Mennyi jo sbc van most,de ennyi fodder nincs osszesen az egesz forumon itt,mint amennyi ezekhez kene.
-
EA's hit
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Detto. Nekem amugy is nagy kedvencem volt a valosagban, es ingame is mindig nagyon szerettem a moments lapjait, tavaly meg kipickeltem toty alatt a toty lapjat, az majdnem 2000 meccset kapott, imadtam. Ezt is elkezdtem, bar szinte semmi fodderem nincs es a 280k sem sokra eleg, de alig varom hogy kesz legyen.
-
Nandinagy
addikt
Ez a Pirlo kifejezetten jó lap lett olcsón. Ödegaardhoz képest +1 db 88as squad és 4 weak meg a többi statja is jobb a lövésen kivül
Nem gondoltam volna, hogy jön sbc ami miatt nem rakom ki Ödet, de megjött. -
Zimmi91
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Én rivalst nyomok meg sbt, semmi wl semmi szenvedős friendly
Nekem Mainoo kezdő és szerintem top cdm jelenleg, Malaciat is kihúztam, de őt nem játszatom mert ott van Theo aki jobb, most Garnacho is kezdő lesz ha kihúzom, szal nekem simán jók ezek, meg így van egy kis értelme bekapcsolni a játékot
Diallora várok még egy jó evot és fullos
Szal én élem ezeket az evokat szerintem jó újíttás volt, ebben a fostengerben
-
EA's hit
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Részben ugyanarról írunk. "Én tutira veszem, hogy lesz majd olyan EVO amivel már egy húzott lapot tudsz tovább húzni akár wf-el vagy sm-el." Pont írtam, hogy Thuramot tök szívesen fejleszteném tovább, de a +1 def miatt nem lehet. Lehet hogy majd 2 hónap múlva egyszer lesz olyan kategória ahol igen, de addigra meg már pont nem fog kelleni
"Ez az EVO nagyjából arra jó amit Zimmi csinál, hogy a kedvenc csapatod játékosait kihúzod." Erre is pont ugyanazt írtam amit te is Nketiah-ékkal, hogy hiába húznám Fagiolit, Mirettit, Ilinget, nem érdemes, mert fejlesztve is szar lapok. Tehát igen, erre jó lehetne, de csak lehetne, mert úgy oldják meg, hogy igazán erre sem jó. Persze ha előre tudnám hogy 2 hónapon belül majd még 2x tudom őket fejleszteni, akkor lehet belevágnék, de így meg lutri. Gattit, Weaht meg Kerkezt kihúztam, de őket sem használom még csereként sem, ahogy mondtam lesz velük egy fun csapat csinálva, amit aztán lehet hogy sosem fogok majd használni.Eltelt egy hónap, kiadtak már 10+ evot, abból igen sok fizetőset összesen 400k értékben, de kezdőben használt lapot eddig egyet sem tudtam vele fejleszteni. Illetve Thuram most a kezdőben van, de igazából kényszerből. Ez meg nem túl sok, ennek ellenére minden másodikat fizetősen adják ki nem is kevés pénzért.
-
Nandinagy
addikt
Ha piacról veszel meg ott bukod el 1 hét alatt a különböztetet
Ugyan mindegy. Bárkit veszek 30k bukó garantált rajta.
Egyébként a jobb llorente lapra nem lenne coinom. 150.000 még mindig barátibb érte mintha kiadnák promóban mert akkor lenne 400k a lap.Na most annyit nem adnék érte. Ez a Llorente lap azért nagyon jó mert több posztos. Most CM-ben fullos, de ha mondjuk jönnek jobb cm-k akkor fogod aztán kirakod rb-be. Ott még hónapokig jó lesz. Magas,gyors,erős minden ami kell.#2274EA's hit
Azért attól nem félek, hogy nyitok valami lapot a helyére
Egyébként a 40 meccs az kb. 1 hét. WL+Kvali+Rivals. Ez nagyjából 40 meccs, lehet kicsit több. RB posztra Llorentenél jobb opció jelenleg nem sok van. Hakimi vagy Walker lehet még opció nyilván a drága ikonokon vagy heron kivül, de szerintem Hakiminál jobb, Walkernél meg a link dönt. A beépítése véleményem szerint könnyebb a spanyolnak így, hogy ennyi posztja van.De miért kellene valakinek minden evo-t kihúzni? Az összes ingyenest sem csinálom meg ha nem látok benne értékelhető lapot, akkor a fizetőset pláne nem fogom. Én a wingeresből senkit nem húztam ki mert nem láttam értelmét. Az egyetlen aki érdekelt Jota volt, de neki meg linket nem tudtam volna adni. Ez az EVO nagyjából arra jó amit Zimmi csinál, hogy a kedvenc csapatod játékosait kihúzod. Én tutira veszem, hogy lesz majd olyan EVO amivel már egy húzott lapot tudsz tovább húzni akár wf-el vagy sm-el. Ebből a szempontból lenne is értelme 1-2 Arsenalost csinálnom, de Nelson vagy Nketiah annyira szar kihúzva is, hogy nekik még 3 evo kéne hogy jó lapok legyenek

Egyébként én még mindig inkább azt mondom, hogy erre költsön valaki mint a lutri ikon packokra, mert abból 99% ,hogy foddert kapsz ezek meg kitudja mikor lesznek jók ha más nem cserének. Pl. Netot vagy Majrit vagy Bambat nem is azért nézegetem ,hogy most használnám hanem ha mondjuk besikerülne Mbappe vagy egy jobb Dembele lap és linknek tökély lenne. Idővel nyilván franciásítani akarom a csapatot majd.
Ja amúgy letoltam a wl-t, 14 win lett. A garantált packon kivül nem jött WO. Ismét megérte ezzel a csodával játszani a hétvégén
-
EA's hit
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Lehet hogy Llorente megér ennyit (vszeg meg), persze csak ha be is tudod építeni. Nekem pl. 0 db La Ligás/spanyol lapom van a csapatban, szóval nyilván nem fogok csak azért kihúzni egy drága lapot 40 meccsen, hogy pluszban az egész csapatot is át kelljen variálnom miatta. De ne csak azt nézd, hogy ez az egy evo 150k, hanem azt is, hogy egy hónapja jött ki a játék, kiadtak eddig ha jól számoltam 10-12 evot, abból 5 volt fizetős (volt két 50k-s, két 75k-s, meg ez a 150-es, kihagytam valamit?), és ha valaki mindet ki akarja húzni, az máris 400k, mindezt az első hónapban. Fifa pontban inkább össze sem számolom, pedig hát nyilván az az egyetlen céljuk vele.
Ez a Llorente is oké hogy jó lap lesz, ha beletolod a 40 meccset, de mire kész, már pont nem fog annyit érni. Kijön addigra 3 másik promo és simán lehet hogy nyitsz egy hasonló lapot a posztjára, vagy kijön egy olyan sbc amit egy hét alatt kiraksz klubból, ingyen, és hozza ugyanazt a szintet. Plusz ugye ha már ráköltesz 150k-t és beletolsz ~10 óra nettó játékidőt, ami kb. kiadja a 40 semi-pro sb-t, akkor nyilván nagyon el is kötelezed magadat mellette, mert ezek után nyilván 3 héttel később nem szívesen hagynád ki ha mégsem elég jó, vagy ha valami miatt ejtenéd a La Liga vonalat és másnak kellene a helye.
Közben meg a legnagyobb baja ennek az evonak is a pénz mellett a baromi nagy beszabályozás. Mindegyiket úgy találják ki, hogy 2-3 lapot legyen csak érdemes kihúzni, másokkal kár is szórakozni. Én pl. az elején felnyomtam 84-esre Thuramot, akit tök jó lenne tovább fejleszteni, még akár 150k-t is ráraknék a +3 upért, de nem lehet, mert egyel (!) magasabb a defendingje, mint az elvárás. Vagy pl. tök szívesen csinálnék használható lapot olyan Juve játékosokból, akik úgysem fognak semmi extrát kapni idén, de hiába néztem meg Mirettit és Fagiolit is a box-to-box evoba, vagy Iling Jr-t a szélsős cuccba, 40 meccs után is szar lapok maradnának még, aztán később vagy lehet majd tovább upgradelni őket, vagy nem, de ilyen lutrira nem cseszem el azt a 10 órát az életemből.
De mondom, a fő baj az, hogy egy hónap alatt 400k-t lehet csak az evo lapokra elverni, miközben láthatóan nem elég tartósak. Millióan húzták ki 50k-ért Fatit, aztán már most is alig látni valakinél, mert máris vannak jobb opciók a posztra. Év végére összesen simán lesz 10 milliós nagyságrend az összes evo teljes ára, csak egy plusz pénzszerzési lehetőségnek találták ki ezt is.
Ettől függetlenül én is elszórakozgatok vele, de csak az ingyeneseket nyomom, és vagy csak akkor csinálok meg egyet, ha valaki csapatba beillő, tényleg fasza lapot lehet kihúzni, vagy ha van olyan Juvés/magyar játékos, akit érdemes, belőlük csinálok egy fun teamet majd idővel (Weah, Gatti, Kerkez akiket eddig így felhúztam).
-
gjoe
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Azért azt ne felejtsd el, hogy 150-ért egy untrade lapod lesz. Míg piacról ha veszel azt később eladod és akkor sem került annyiba. És melózni sem kell érte. És amilyen szemetek majd jövő héten kiadnak egy jobb llorente lapot. Mint kubo sbc 50k, spec lap ami még jobb is az meg csak max 40k.
-
Nandinagy
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Attól függ mennyire nyárra gondolsz. Azért a Llorente lapért pl. nem sok a 150k, ahogy mondjuk nem sok Dunn-ért, Majriért, Bennacerért sem. Majri-t nézegettem magamnak, de egy kicsit rosszabbul lövő Öde, de védekezésben sokkal jobb pl. Ödegaard 300k ez a csaj meg 150-ből megvan.
#2269Szigma70
Szerintem Neto inkább csatárban lenne jó. A stamina meg az elején sosem számít nézd meg Messit vagy Neymart vagy akár Comant. Nekem IF Coman végigtolja a meccseket szélen 70 staminával. -
Szigma70
addikt
Azért az a Neto is csak egy fellángolás
72-es staminával meddig futkos oldalt fel le?
A 73 as composure-ról ne is beszéljünk
Jól néz ki, de én nem bízok benne, hogy 40 meccset beletegyek
Akkor már inkább Harrison, vagy Embara -
thebigK
addikt
ahogy nézem, itt az emberek nagyrészének sosem jó semmi
-
EA's hit
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Persze, nevetseges. Nyaron majd 500k-ert fogjuk a 95-os Vinit 97-es evozni. Penzehes szarhaziak, semmi masrol nem szol ez a mod sem.
-
thebigK
addikt
én a cm evoba tuti Dunn-t tenném bele, linknek ott van Sophia Smith, az a Dunn lap felfejlesztve brutálisnak néz ki
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Belegondoltál abba Kristófom, hogy míg most egy Neymar ér 300k-t TOTY-nál nem fog 100.000-t sem? Ergó az, hogy most mennyi valami semmit nem jelent a jövőre nézve. Valószínű ugyanennyi lesz majd 1 EVO. A lapok 95%-a simán kiváltható piacról olcsóbban. Itt inkább az érzelmi rész ami közbeszólhat, de amilyen hulladék Arsenal lapokat tudtam volna ezekből kiszedni én még egyet sem csináltam meg.
-
miro.
senior tag
Nezzetek meg a szereleseket.
Nalam most volt egy meccs.
2-2 lett.
75 ott 26 itt.
100 szereles 90perc alatt. De az ellenfelnel 3x annyi.Mi a faszom ez a jatek.
En ezert nem ertem ezeket a taktikakat masoknal.
Ugy vedekezik az ai hogy beszaras. -
Kristof_94
nagyúr
Belegondoltatok már abba, hogy ha most 150k/2000 pont egy evolutions, akkor toty alatt mennyi lesz?
-
|AP|
veterán
Llorentét kezdtem el a 150k-s evolutionben. Egyrészt szerintem elég sokáig használható lap lesz belőle, másrészt eddig is megvolt a klubban, fix kezdő is volt, szóval nem lesz akkora teher lejátszani a szükséges meccseket.
Végre egy nekem való evolution
-
bodnar123
őstag
válasz
Aguinaga
üzenetére
Mint mondtam eddig nekem is semmi. A max védő amit adott a 20ezres kimpembe volt untrade. Eladhatóba meg egy Ruben Dias, aki akkor 45öt ért. Azon kívül nem volt 20k fölötti nyitásom. Több mint egy hónap alatt, kb mindent megcsinálva. De mint mondtam nálam tavaly is ez volt. Hetekig semmi. Bármit csinálsz. Aztán jön egy olyan hét ami erős. Aztán megint semmi. Sokszor mondom. Nincs olyan valószínűség ami leírná a packluckom. Egyszerűen direkt frusztráltá tesz. Majd aztán egybe kiszór dolgokat, mert különben valszeg feladnám.
-
miro.
senior tag
Nekem ma jott egy kimmich a 85x3+-bol
illetve ez.
[kép]Latom hogy kurva draga.
de a faszom jatszik vele.
-
Aguinaga
őstag
-
bodnar123
őstag
Tegnap lejátszottam a wl-t, és a korábban linkelt teamel már meglett a 11 win. Először loanok nélkül. Persze utolsó meccsen. Mert 3al előbb is meglehetett volna, de akit akkor adott (annyit tudott hogy sprintelt előre, meg csúszkált) egy majndem 11esnél kilépett. Ezután ehelyett a könnyű falat helyett visszaadta az előtte ellenfelet, akit 11esekkel mákoltam le. Másodszorra jobb voltam nála, de egy cutback és egy kivédhetetlen szöglet glitchel megvert az uccsó percben. Imádni való játék. A matchmake is random, és glitchek tömkelege. Viszont a reward olyan volt mint egész héten. Adott egy promoTomorit, egy if frimpongot 2x86, egy kimmich. Untrade meg: koundé és son. Egy laza 900k érték. Plusz héten Neymar Varane... Nekem mindig ilyen szőnyegbombázással adja. Aztán hetekig egy sem.
-
Kristof_94
nagyúr
-
thebigK
addikt
Hat ez a pack weight tenyleg hulladek iden…
-
Zimmi91
addikt
Akkor kezdjük meg 😃😃 lassan összeáll egy ütőképes MU team 😁
-
Kristof_94
nagyúr
Ebben az új lw evoban Gordon vagy Murphy?
-
Kristof_94
nagyúr
Úgy tűnik egy ideig még el kell toljam a wl-t. Ma jött volna vissza a szervizből a kontroller. Erre kapom az értesítést, hogy nem talált itthon a futár és majd hétfőn megpróbálják. Itthon voltam, nem csengetett, nem hívott, ügyfélszolgálat is csak terel. Cím, telefonszám pontosan megvolt adva. Nem tudom valóban itt járt-e, de ha igen, akkor szimplán b*szott szólni. Úgy látom a Google vélemények 90%-a hasonlóról ír. Gusztustalan patkányok. Kapjon az összes koszorút.
-
Nandinagy
addikt
Kinéztem ezt a Llorente-Neto duót Evo-ra, hát végre olyan lapokat is lehet akik érnek valamit
-
toxicjew
addikt
Na megvolt a nagy pack opening, vagy 40et kinyitottam és egy kibebaszott untrade Rolfö volt a legjobb nyitás. Erre azt megérte várni bazmeg... Értékelhetetlen a pack weight
-
Aguinaga
őstag
Vegyé' fifapontot vagy mit.
Anyjuk 'csáját. Nekem is hasonló sikerességű a pakknyitás.Tavaly volt egy Centurion Ben Yedderem, sokáig használtam. Idén nem kell ilyentől félni.
Ha valah költenék erre a szarra, azért is koint vennék inkább... -
miro.
senior tag
Marquebool egy 84-es, 3db 80-as,tobbi mind alatta.
Marmint a packobol osszesen ez jott.
-
toxicjew
addikt
-
toxicjew
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Már miért lenne az? Ez ugyanaz, mint Beckham vagy Mbappé volt anno, ilyen promóciós fodder.
-
toxicjew
addikt
-
bodnar123
őstag
Ma kipróbáltam egy taktikát. Depth 1, width 1, player run 1.... Semmi különbség nem volt. A védelmem fél pályáig jött fel. Kb 11 méterre voltak védekezésnél,és a kp-ok nem jöttek vissza védekezni. Támadásnál sem volt semmi különbség. Kérdem én, akkor minek van taktikai beállítás xD
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
pedig őt ne hagyd ki
-
Mrguba
őstag
Na jott egy ULTIMATE pakk
200 sb wins
Kivi leszek lesz e benne 84 folotti holnap este
-
Digestive
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Linux felhasználók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- 9. generációs Gamer félkonfig, Asrock B365, i5-9400, 16GB, 256GB
- HP EliteDesk 800 G3 TWR i5-7500, 8GB, 256GB
- Dell Optiplex 3070 TWR i5-9400, 8GB, 256GB, WIN11
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Kár érte.
nyugi idén se lesztek bajnokok ti sem