- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- iGO Primo
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcs57
addikt
-
Gróf...
aktív tag
válasz
Kernel #15513 üzenetére
Tisztelt Kernel Úr (Hölgy)!
Köszönöm, hogy nyilvántartja a baklövéseimet. Amennyiben a megköveztetésemen is rész óhajt venni, mindenképp értesítem!
Véleményem szerint továbbra is "az ön készülékében van a hiba"!A tapasztalat: Földhurok leválasztó bekötése után, a már meglévő hibátlan csatornák szétestek.
Továbbá felhívnám a figyelmét, az egyik hozzászólásomban említett SZAKEMBER arra törekedett, hogy FIZIKAI KAPCSOLAT legyen a vezetékek, csatlakozók, toldók, osztók között.
Ha ön ezt jobban meg tudja ítélni a jelenlegi tartózkodási helyéről, ám legyen.Mindazon által, a tény az tény marad: "HULLADÉKOT VÁSÁROLTAM"
A Nagy kérdés, hogy gyárilag hulladék, vagy ez a konkrét darab hulladék?Az usb-s eszköz számomra NEM MEGFELELŐ!
Az arroganciáról szívesebben értekeznék egy intézmény teraszán némi sör társaságában.
A véleményét, hozzászólását, felvilágosítását köszönöm.
Tisztelettel: Gróf...
-
csendes
addikt
válasz
Kernel #15513 üzenetére
TBS6281 [link] chipek:
NXP SAA7160ET PCI-E Bridge
Silicon Labs si2168-A20 vagy si2168-B40 DVB-T2 és DVB-C demodulator [link]
Silicon Labs si2158 Tuner [link]
Van hozzá hivatalos BDA driver (a Windows 8 támogatásban nem vagyok biztos) és hivatalos Linux driver is [link].
Nem hulladék, de lehetnek hibás darabok. -
csendes
addikt
válasz
Kernel #15494 üzenetére
Kapcsolási rajz hiányában ezt jelszint méréssel lehet eldönteni. Az STB-k, TV-k, számítógépes programok az abszolút jelszint mérésére általában nem alkalmasak, de valamiféle viszonylagos visszajelzést általában tudnak adni erről. Végülis a próba dönti el, hogy mi történik kikapcsolt erősítővel. Van az antennákról és erősítőkről külön fórumtéma : [link]. Van olyan antenna, ami tápfeszültség nélkül vagy kikapcsolt erősítéssel egyáltalán nem ad ki jelet.
Jelszintben a nemrég leírt esetben 14 méter kábelen veszíthet 3-4 dB-t, a négyfelé osztással egy ilyenen [link] 6 dB-t, utána az átalakítón, csatlakozókon még 2-t, és mivel USB-s tunereket használ, hiába lenne a jel-zaj viszony még megfelelő, a jelszintet lehet, hogy nem képesek a megfelelő szintre erősíteni: [link]. Az olcsó erősítőkre is általában 100 dBuV maximális kimeneti szintet szoktak megadni, erre az erősítős antennára konkrétan csak a 35 dB erősítést adták meg [link] , de nem kizárt, hogy ekkora erősítés az adótól 1 km-re a kimeneten már erősen torzít UHF frekvencián.
Csak azt akartam kihozni ebből, hogy "profi" megoldáshoz szakember és mérés kell, egyébként lehet kísérletezni és működhet egy olcsó szabályozható erősítős szobaantenna is. Nehéz távolról megmondani. -
-
válasz
Kernel #15478 üzenetére
Analóg lesz, erre rá is kérdeztem direkt. Jobban örültem volna a digitálisnak, de ez így (hatvan akárhány csatorna) közel ingyen volt és még a netem is gyorsult, így ez lett.
Akkor lecsapok rá, aztán kiderül.
Amúgy ilyen esetben mivel tudok TV-t nézni, tehát milyen programmal? Amit adnak mellé, vagy ez chipkészlettől függ?
-
-
-
elodman
aktív tag
válasz
Kernel #15417 üzenetére
Nagy thanx Kernel és CsendesTárs
meggyőztetek, h. körülményes az RF modulátor buli, úgyhogy felderítőút eredményeként felleltem pár elfekvő SCART -os hadovaládát, amihez mán inkább a HD 95cx-et vettem mög.
ezen írásodért:
"Legtakarékosabb megoldás egy régi VHS-magnóból bontani modulátort, aki ért hozzá. Én olyat kerestem a lomtárban, ami 5V táppal ment, rákötöttem az USB 5V-ra (RC-szűrőtaggal), bekötöttem az A és V bemeneteit, működött. Míg el nem adtam. Előzőleg így vezettem ki a konyhába a jelet, koaxon."thanx és grat! Biztos kiváló recept lenne számomra a " 2xsült jómagam saját zsírjában - köszönhetően aktuális BMI indexének- a'la cartehoz", de ha egy gyanútlan kellemetlen rokony / véndög betéved, biztos rátukmálnék egy kis ezen áramkörön keresztüli szórakozást.
-----------Most hát 2 db STB-t kötnék egy TV-nek 1 db Scart-jába.
Így a vidi magnós megoldás működhet SCART közösítő v. inkább ködösítőként?
Vagy érdemes bízni és venni egy kifejezett SCART közösítő cuccot 1-2 ezer FT-ért?sok üdv meg ilyesmik.
-
elodman
aktív tag
válasz
Kernel #15414 üzenetére
nagy thanx, Kernel,
tényleg régen is Amiga RF modulátort használtam e TV-hez!
Köszi a linket, de vajon
1 - mekkora áron lehet külső modulátort szerválni, itt pl. nem is találom a koax szót a SCART átalakítóknál:
[link]legalábbis remélem, nem kell 8.000 Ft rá..[link]
2 - Szóval RF kimenet v. átalakító nélkül valószínűtlen az adásnézés;
a beépített antenna IN-OUT nem kecsegetet sikerrel, ha jól értem egy régi TV-vel.-------------------
szerk:
csendes - thanx, újraértelmezés folyamatban.... -
csendes
addikt
válasz
Kernel #15414 üzenetére
A Wayteq HD95 RF-et már viszonylag nehéz beszerezni. RF modulátora van még a Strong SRT 8106-nak és a Strong SRT 8113-nak [link] is, a kettő közül az utóbbi a jelenleg gyártott típus, és olcsóbb is [link], egy antenna kimenetről táplált erősítős kis botantenna is van hozzá (legalábbis némelyik üzletben). Viszont ezek mind csak a szabadon fogható csatornákhoz jók.
A külön RF modulátort [link] nem ajánlanám, tűrhető minőségben és SCART bementettel kb. annyiba kerül, mint egy 60 cm körüli képátmérőjű, használt, képcsöves TV SCART bemenettel. -
426os
őstag
válasz
Kernel #15347 üzenetére
Na, közben letöröltem a fenébe a programot és felraktam egy korábbi verziót (5.1), ezzel úgy néz ki, hogy nem felejti el a csatornákat (2x kiléptem, újraindítottam, eddig ok.).
Egyébként így néz ki az eszközkezelőben:Köszönöm a segítséget mindenkinek, úgy néz ki jó lesz ez már (kop-kop)
-
426os
őstag
válasz
Kernel #15340 üzenetére
VLC-vel nekem nem működik, átírtam a frekvenciákat amire kell (Szentes), de nem jeleníti meg a lejátszólistában a csatornákat, nem mutat semmit. Korábban próbáltam már VLC-ben ránézni a tunerre, de ha ott adtam meg a pontos frekvenciát, akkor sem látott semmit. A Tuner/driver jó (ennél jobb már nem lehet, főleg, hogy nem nagyon van más driver...), más programokkal, mint pl.: BlazeHDTV-vel (Ez a program egy rakat kaki) és DVBView-er-el (Minden szép és jó, csak elfelejti a csatornákat kilépéskor) és SichboPVR-el (C Multiplexen lévő csatornáknak nincs hangja, illetve néha megragad a kép) működik.
-
törölt tag
válasz
Kernel #15259 üzenetére
Egy hw önmagában semmit sem ér. Sw-rel el lehet barmolni nagyon jól. Nemrégiben volt szerencsém tapasztalni egy field test során. Remélhetőleg megjelenésig javítják őket.
Érdekes programja van annak a kínai cuccnak. A felület nem a legjobban kézreálló, és nem is bővelkedik beállításokban. De még mindig jobban működik, mint az említett két másik program.
-
törölt tag
válasz
Kernel #15255 üzenetére
Azért ha a dekóderei nem éppen jók lehet a kép és a hang is rossz. Egyébként érdekes módon annak a kínai tunernek a saját programja messze stabilabb jelet produkál, mint bármelyik "nagy" program. Nálam pl az egyik mux-on semmelyik másik program nem talál meg egyetlen csatornát sem, a DVBCTVR-rel viszont teljesen jól nézhető azon is minden. ProgDVB, DVBViewer meg meg sem talál ott semmit. Más mux-okon meg rendszeresen előfordul, hogy a saját programjával stabil a kép, más programokkal meg blokkosodik, akadozik. És ezek bizony a felvételeken is látszanak.
Szóval annyira nem triviális semmi sem a digitális tunereknél sem.
-
SUPREME7
őstag
-
wwenigma
Jómunkásember
-
Ricko
tag
válasz
Kernel #15192 üzenetére
Értem és köszönöm a kimerítő választ
Hát akkor ez a lehetőség kizárva!
Viszont fura számomra, hogy könnyebben találtam az itthoni boltokban ilyen kábelt, mint scart komponenst, pedig az utóbbi felhasználás szempontjából nem kötött annyira mint a hdmi-s változat, ahogy írtad. -
Ricko
tag
válasz
Kernel #15181 üzenetére
Még egy olyan gondolatom támadt, hogy egy HDMI komponens kábellel is megvalósítható a fenti dolog?
A dvb-t ugyanúgy kell, hogy a YUV módra legyen állítva, vagy az csak a SCART-nál lényeges?Mert ahogy körülnéztem, ilyen HDMI komponens kábelt könnyebben találok és akkor a készüléket sem feltétlenül cseréltetném ki Wayteq-re.
-
Ricko
tag
válasz
Kernel #15157 üzenetére
Hát kár, ha a Plazma nem fog menni vele
Egyébként a számítógéppel összekötve 1280x1024 -es felbontáson megy. Akkor ez végül is csak a DVB-T vevővel nem fog tudni működni HDMI -vel...Ezt a DVB-T vevőt rákötöttem a monitoromra DELL 19" -os. Beállítottam a 480i -t, de semmi reakció.
A SAMSUNG -on van 3 HDMI bemenet is, de egyikkel sem csinált semmit.
-
Ricko
tag
válasz
Kernel #15155 üzenetére
Szia!
A PlazmaMonitor úgy 10 éve került a piacra. Amúgy egy 50"-os NEC.
A felbontása : 1365 x 768.
Bemeneti jelek: RGB: (VGA, SVGA, XGA, SXGA, UXGA / W-VGA, W-XGA); NTSC: (3.58 / 4.43); PAL: (B, G, M, N); PAL60; SECAM; HD; DVD; DTV;
Tehát a 1280x720 -as (HD) felbontást vinnie kellene szerintem.A Smart Full HD LED TV pedig 2013-as 32"-os Samsung.
A felbontása: 1920 x 1080.Most megcsináltam azt, hogy SCART-on keresztül rádugtam a NEC -re és a DVB-T menüjében a felbontást levettem 480p-re. Ezután kikapcsoltam őket és rádugtam a DVI-HDMI -vel.
Így már volt valamiféle elcsúszott csíkozódó kép. Beléptem a menübe ismét és állítottam 576,720,1080 de akkor elment a kép.Ami a legfurább, hogy megcsináltam ugyanezt a SAMSUNG-on is, hogy először SCART-al rádugom, leveszem a felbontást 480p -re, majd rádugtam a HDMI-HDMI -vel. Itt viszont semmi reakció nem volt.
-
Rick4
félisten
válasz
Kernel #15148 üzenetére
Nem tudom, olvastad-e kijavítottam magam, hogy nem a wayteq-ra gondoltam, hanem az általam beírz dologra. Ha az időkontinuumban lépkedünk előre, abban a pillanatban, ahogy megírom a javítást, és az itt látható, a logika azt diktálja, hogy az értelmesebb emberek nem akarván hülyét csinálni magukból, a másodikkal együtt értelmezik az elsőt, tehát felfogják, mi történik itt.
Nos, Te ennek ellenére hajtogatod a hülyeségedet, hogy én a wayteq-ra írtam, és hogy meghazudtokkal.
Nem, nem arra írtam, csak közben mást is csináltam, és későn vettem észre, hogy amire bálaszolok, az nem az, viszont amint észrevettem, javítottam a hibát, rajtad kívül mindenki számára nyilvánvaló, hogy mit és mire írtam. Ebből neked még mindig az jön le, hogy meghazudtollak. Gratulálok, biztos boldog ember lehetsz ezzel a jellemmel.
Ha olvasnál kicsit, láthatnád, bennem megvolt a képesség, hogy javítsak, lássuk, benned ennyi rosszindulat, csökönyösség mellett van-e egy szemernyi beismerési képesség?
Á, hagyd, nem érdekes, a legjobb az ilyenek ellen, ha szimplán semmibe veszlek, úgyse vagy képes arra amire kértelek. Köszi, hogy nem is reagálsz, lapozz tovább nyugodtan.
-
Rick4
félisten
-
halhatatlan
aktív tag
válasz
Kernel #14965 üzenetére
ennél a tv-nél nem lehet manuálisan keresni csak,digitális kábel,digitális antenna,mühold,és analogot.az analog azmeg nem jó mert az a régi antenna csatlakozás.oda hiába csatlakozok mert már nem sugároznak jelet.
ugy tudok kerestetni vele dvb-t! mikor elkezdem beállitani az egész tv-t magyar régiora és rákérdez hogy digitális antenna+antenna de ittmeg nem talál.és mi lenne ha megprobálnám egy upc tányérral meg fejjel mert találtam itt egyett? -
kiskakas
senior tag
-
halhatatlan
aktív tag
-
Kernel
nagyúr
válasz
Kernel #14919 üzenetére
VLC bejegyzés a C8-hoz. Frekvencia a lakóhely szerinti B-multiplex:
----------------------------
#EXTINF:0,C8
#EXTVLCOPT:program=316
dvb-t://frequency=746000000------------------------------------
Transzparens logo a DVBViewerhez:
-
elodman
aktív tag
válasz
Kernel #14821 üzenetére
greatly spoken, Kernel, ebből lehet aztán tanulni.
az erény hazai őrizői fogyatkoznak, lévén majd az egész k-európai (üzleti-politikai) kultúra és etikett inkább cinikus, alattomos - tele mr. 20%-okkal - amik nem mutatnak épp jó példát.
Ugyanakkor a "rothatdó kapitalizmus" -ban, habár annak minden mediaszemetét ránk ereszti, még mindig tisztességesebben, elismerőbben, bátorítobban folyik a játék.
Külföldi egyetemek professzorai nyilatkoznak úgy a magyar vendégdiákokról, h. nálunk evidens a puskázás. Akkor milyen legyen a felnőtt?Részemről többek között ezek miatt veszem rá nehezen magam a - valóban, sőt túlzottan - INTERnet fórumozásra, isteni témafelügyelők nélkül, hiszen tömegek kellenek a reklámok felcsípéséhez.
Marcus, Epictetus megmondott előre mindent.aláírásodból kölcsönöztem, thanx érte.
-
Watt25
veterán
válasz
Kernel #14861 üzenetére
Letöltés után nekem lejátszotta a VLC. Mit nyertem?
Viszont 50-60% között ugrál a prociterheltség, ez pedig 24fps-es videó, vagyis 50fps-est nem tudna lejátszani
Illetve letöltés nélkül nem ment, mivel ha jól számoltam 15Mbit/s a videó sávszélessége, nekem meg csak 10Mbit-es netem van. -
Bozek
nagyúr
-
Rick4
félisten
válasz
Kernel #14811 üzenetére
Nézd, olvasni Te is tudsz, az egyik fontos dolgot másnak már leírtam, de ugye ha magadtól, csak úgy szűkíted a kört, hogy az "adott célra" és társai, akkor sok beszélgetni valónk nincsen a továbbiakban, hiszen nem neked, és nem erről a szűkített dologról írtam.... Én nem mondtam, hogy az adott célra ne lenne alkalmas, azt írtam, van jobb a linkelt 10$-os cuccoknál. A van jobb nekem nem azt jellenti, hogy olcsóbb. Neked azt jelenti? Akkor ismételten nincs több kérdésem.
A parttalan vitát részemről lezárom, ha minden második kérdésnél inkorrekt módon belevesztek új paramétereket a beszélgetésbe (először noname helyett omnikey, aztán meg a feladatkört leszűkítve az adott célra) akkor felesleges itt és most erről beszélgetnünk.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Kernel #14725 üzenetére
Köszi ez jó lett. Miskolcon most így Tokajról (nagyjabol rálátás van, gyári botantennával tiszta időben jó amugy nem, ~44km):
554MHz:100/80
650MHz:100/100
784MHz:100/1001,5 mm2 réz tekercselődrót, az alsó-felső frekvenciát az alsó-felső mux frekijének adtam meg, lehet hiba volt illetve még kellene egy kerámiakondi bele mint az a masik antennaleirasban volt, hogy teljesen baba legyen...
-
mexel
veterán
válasz
Kernel #14682 üzenetére
Van olyan opció hogy készenlétből felvétel. ha be van kapcsolva, akkor készenlétből bekapcsol, felvesz, majd kikapcsol. Csak azt nem értem mi értelme hogy ezt ki is lehet kapcsolni?
Akkor a TS és PS nem a multiples felvételt jelöli valószínűleg mivel stb-ről van szó. Arra gondoltam talán minőségbeli különdség lehet. Sajnos a gyári leírások eléggé felületesek, ilyesmire nem térnek ki. Gondolom nem akarják megzavarni a felhasználókat
A Timeshift hogyan működik ( az elv)? Ha bekapcsolom akkor még nem rögzít gondolom, csak ha megnyomom a pause-t, akkor kezd rögzíteni. De ha megállítom, majd pár perc múlva folytatom a nézést akkor ugyanúgy rögzít tovább, csak az elejét elkezdem nézni a még felvétel alatt álló résznek? (talán érthető így )
-
mexel
veterán
válasz
Kernel #14680 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Kipróbálom a dolgot. Úgy veszem észre azt nem tudja hogy veszek fel valamit és mást nézek. ( az mit jelent hogy tud komplett muxot felvenni?)
Van olyan beállítás is hogy felvétel készenlét módban ki/be. Gondolom azt jelenti, hogy kikapcsolt állapotban nem vesz fel. De ennek nem sok értelme van, vagy még nem jöttem rá micsoda.
-
mexel
veterán
válasz
Kernel #14645 üzenetére
Köszönöm! Akkor semelyik gyártó semelyik terméke nem fogja ezt tudni
Valamit azért kitalálhattak volna hogy a csatornák saját beállítását el lehessen menteni.
A 8113 az antennán és az rf-ben eltér a 8102-től? Vagy nincs nagy különbség?
Ja, és régebben olvastam hogy az újabb készülékeken nem is lehet módosítani a csatornák sorrendjét? ( vagy tévedek, de mintha a mindig tv matricás kütyükről olvastam volna ilyesmit)
-
csendes
addikt
válasz
Kernel #14599 üzenetére
Más a chipverzió és más firmware kell rá. A Linux driver felismeri a chipet és automatikusan a jó firmware-t választja, így általában egybe csomagolják a telepítéshez a két firmware verziót. Innen a vendor, illetve interface ID alapján látszik, hogy melyik verzióhoz melyik firmware kell: [link].
-
nagybeni
újonc
válasz
Kernel #14529 üzenetére
Az a helyzet, hogy 2013. december 20. körülig rendesen jött a hd, M1 M2 Duna Duna World stb, de egyszer csak eltűnt az összes hd, maradtak az sd csatornák. A kábeltévénél azt mondták, hogy dvbc-re állítsuk át a hangolást, ebből most itt tartunk a set top boxnál, és ilyet kézzel sem tudok sajnos hangolni az STB-n, hogy 215,25; 562,00 és 570,00 MHz. Frekvenciánál egy 6 jegyű számot lehet variálni tizedes nélkül stb. Már az összes menüpontot legalább csitrilliárdszor átnéztem, de semmi.
Köszi az igyekvéseteket, értékelem! -
rover45
őstag
válasz
Kernel #14501 üzenetére
Nah
Az történt, h beledugtam egy anno analóg vételhez használt erősítős szobaantennát és talált 19 csatornát meg 4 rádiót
Akkor ez most nekem jó?
Értelem szerűen csak pár csatornát látok, a többire kiírja h kódolt, de ha veszek egy kártyát a pcmcia csatiba és mondjuk egy mindigtv kártyát, akkor kész?
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Kernel #14494 üzenetére
Uhh az nagyon jo hir ha minden analognak megvan a parja. Durva, nem tudtam! Nem is gondoltam hogy elfernek... Akkor nem is lenyeges hogy tudjon analogot a tuner. Ma mi egyebkent az ajanlott jo tamogatottsagu c-s tuner? Linux ala is ertelemszeruen..
Koszi mindkettotoknek az infokat! -
amargo
addikt
válasz
Kernel #14401 üzenetére
Parom szuleinel is ilyen van regebbi fw-el. Mintha nem villogna annyira. Es ket kulonbozo torony, viszont en azonos toronyra nezek anyukammal, erdekes. Ha nem zavarja marad igy, csak erdekes, hogy az osd nek mi koze a toronyhoz vagy veteli erosseghez, igaz barmit bele lehet programozni
-
Bakitm
tag
válasz
Kernel #14389 üzenetére
Beállítottam mindent. Távolság a toronyhoz képest 1.7 km, azimuth(nem tudom ez mi) 321.9°. Mikor a terrain profile-t néztem akkor viszont kiadta, hogy a piros vonal 2-3 helyen metszi földfelszínt. Gondolom akkor le vagyunk árnyékolva, ergo gondolom nem igazán fog ez nálunk menni.
-
Bakitm
tag
válasz
Kernel #14384 üzenetére
Értem köszönöm!
Akkor az lenne még a kérdésem, hogy mit próbálgassunk, hogy összehozzuk az adást? Az antennánkon az erősséget állítgattuk, de semmit nem vettünk észre.
Nem vagyok egy nagy műszaki szakember, így próbálgattuk a tv-hez kötni a scart mellett az rf-outon egy kábellel pluszban, semmi változás.
Manuális keresésnél végigléptetem az egész tartományt, de a minőséghez nem ír semmit. Most akkor vagy az antenna szar vagy nem tud kommunikálni az antennával a box. Mindenféle ötletre vevő vagyok. -
amargo
addikt
válasz
Kernel #14371 üzenetére
Látszik a tömörítés, mint régen az agyon tömörített filmeken. Mintha a készülék nem tudná megfelelően dekódolni a képet. Távolabbról nem gond
párom szüleinek is ilyen van és képcsövesnél szép képe volt, így lehet nekem kellett volna még valamit állítani, csak meglepett.
-
JEEMBO
aktív tag
válasz
Kernel #14341 üzenetére
Kozben kiprobaltam masik 2 monitoron is a Scart -> VGA adapteremet az Ali M3801-el es ra kellett dobbenjek, hogy mindegyikkel muxik, csak a sok dugdosastol elengedte a RED er forrasztasa magat, s ezert nem volt jo a kep. Persze fontos, hogy olyan uzemmodban legyen a BOX video kimeno formatuma, amit az adott monitor tamogat.
-
Toto2000
tag
válasz
Kernel #14333 üzenetére
Értem, akkor ez a HID dolog OK...
Közben az utolsó tippet is kipróbáltam. installáltam a legújabb AzureWave drivert: [link]
Semmi változás. Egyébként az ingyenes adásokkal ugyanúgy működik.
Ehhez van egy külön szoftver is (DigitalTV), így ez már azt hiszem, hogy a hatodik, amit próbáltam. Ezzel sem látszik a CAM modul. Itt egyébként olyan mintha tudná, hogy van CI a tunerben, csak nem látná, hogy benne van a modul...
Ennek installálását követően így néz ki:
-
JEEMBO
aktív tag
válasz
Kernel #14287 üzenetére
Valószínű, hogy komponens üzemmódot aktivál az YUV a SCART-on is, ha nincs kivezetve külön RCA-ra, s ez is ebből fakadhat (Video Bandwidth SD:5.0MHz(-3dB),HD:30MHz(-3dB)):
"If you are using a component cable connection, then for the majority of television sets we
recommend a resolution of 720p (50Hz) or 720p (60Hz), depending on your television set, and
the YUV video out. Note: if you change the video out to RGB, no video signal will be output over
the component connection!"
Forrás 23. oldal:
http://www.ferguson-digital.eu/en/download/func-startdown/1655/
Amúgy tényleg kiviszi az 1080p@60Hz-et is... -
-
JEEMBO
aktív tag
válasz
Kernel #14242 üzenetére
Ezeknek a belinkelt Not Onlyknak is tök olyan a menüje, mint a T1030-asnak, gondolom azonos chipre épülnek.
Most, hogy így beszélünk róla, jut eszembe, hogy régebben egy Golden Media vevővel (Ali3329d) is ment monitoron a dolog... Igaz az SD-s, de emlékeim szerint ment a SCART -> VGA...
Ezen sem úgy látszik, mint a menüben (YUV/RGB), de valamit azért sejtet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Micro Four Thirds
- Építő/felújító topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elektromos cigaretta 🔞
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- iGO Primo
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged