- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
Új hozzászólás Aktív témák
-
donjohnson
addikt
-
donjohnson
addikt
ti szoktátok nézni ezt az m3 retrócsatornát a mindig tv-n? most ingyen lehet fogni az ünnepek alatt (746 kHz, 55-ös csatorna).
-
donjohnson
addikt
ma vettem egy strong srt ant 10-es szobaantennát 2990 ft-ért a mindig tv-s set top box-unkhoz és azt kell, hogy mondjam, hogy a kissé fura, nem antennaszerű kinézete ellenére nagyon megérte az árát, mert tökéletesen veszi az összes mux-ot. bátran merem ajánlani másnak is.
-
donjohnson
addikt
ha ezt a 64 bites k-lite codec pack-et felrakod, akkor nem regeli be magától?
bár lehet, hogy csak a megában van, mert a simánál nem írja. -
donjohnson
addikt
Ok, I have figured it out. It throws up the error because you aren't running it as administrator. Using Vista you type regsvr32 c:\windows\system32\mmaacd.ax into the search box on the start menu and press ctrl+shift+enter. Click continue and you are done!
Not so sure how to do it in Xp though...
ez nem segít?
-
donjohnson
addikt
tapasztalaitok szerint melyik lcd tv márkának van a legérzékenyebb dvb-t tunere?
most szeretnénk leváltani a régi crt tv-t + set-top box-ot és jó lenne, ha a szobaantenna maradhatna az új tv-hez is. -
donjohnson
addikt
válasz
Tulkas #10973 üzenetére
én egy pinnacle 310i-t használok, ez analóg és digitális tuner is egyben. eredeti szoftvert sajna nem kaptam hozzá, mert itt vettem hardveraprón oem kivitelben. viszont chris tv-vel (analóg adások vételére) és vlc player-rel (digitális) tökéletesen teszi a dolgát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Dell XPS 13 9380 Prémium ultrabook HUN BILL
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest