- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
retesz147
addikt
én is ugyan erre a célra keresek egy boxot és én is ár minimalista vagyok
amit még esetleg tudok javasolni Evolveo arcadia
sajnos egyikről sincs nekem se tapasztalatom......(arról se amit én belinkeltem)
-
retesz147
addikt
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani 10 ezer alatti STB-t, amely könnyen boldogul az USB-s filmlejátszással (sok formátumot/kiterjesztést lejátszik, nem akad a kép, hang, szóval flottul működik)?
(már a múltkor érdeklődtem, akkor raspberry pi és az STB volt a tanácsotok, a RB Pi projekt folyamatban van, de ha nem válik be, legyen gyorsan egy STB, amiért befutok a boltba és megveszek)
Én egy EVOLVEO Arcadia HD DVB-T próbáltam eddig, az boldoguk 3 fajta filmemmel, szóval, ha nem tudtok ár/érték arányban jobbat ajánlani, sztem marad ő...
Előre is köszi!
-
retesz147
addikt
válasz
wassermann #14457 üzenetére
Kössz a tippet....ismerős foglalkozik Raspberry Pi-vel.....lehet rákérdek nála, meg kicsit utána nézek én is....
ha nem nyerő, akkor marad a box....
-
retesz147
addikt
Sziasztok.
Nem a legjobb helyre írom, tudom, de itt talán kapok választ a kérdésemre.
Van egy régebbi képcsöves CRT TV-m, amelyen USB-ről szeretnék nézni filmeket ( albérletbe van egy TV és mégis csak nagyobb a képe mint egy 14"-es laptopnak).
Létezik olyan eszköz, amely ezt a funkciót tudja?
Eddig a Set Top Box-ra gondoltam, mert azok ugye Scart-tal csatlakoznak a TV-re és képesek USB-n keresztül pendrive-ról filmeket lejátszani. Semmi egyéb funkció nem kell, csak USB-s film lejátszás ( lehetőleg minél több formátumot ismerjen fel, bár ez a legkisebb probléma).
Gondolom a laptopból HDMI->Scart nem nyerő megoldás?
Ha van esetleg direkt ilyen eszköz, kérem osszátok meg velem, ha nincs, akkor melyik az a legolcsóbb STB, amely korrektül elboldogul ezzel a feladattal?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
retesz147
addikt
Erről van valakinek tapasztalata? távirányítós
vagy maradjak a biztos pontnál (Kernel kolléga által javasoltnál)? azzal egyébként foghatók a rádiók?
-
retesz147
addikt
-
-
retesz147
addikt
elég a 7 ingyenes (de mi a különbség a fizetősök között?) bocs, de nem vagyok otthon a témában...Budapest Kelenföldön lenne használva panelben, win7 laptopról, sima hozzá kapott antennával, vagy max egy régi szobait tudok rácsatlakoztatni.....
Watt25: nem feltétlen szeretnék ebay-ről, csak sokszor az ebay-os cuccok negyed annyiért is hozzák azt a minőséget, mint amit itthon megvesz az ember, ezért gondoltam, hogyha az ebay-os is megfelelő vétellel rendelkezik és hozza ugyan azt a szintet, mint amit itthon megvennék 5-6-8 ezerért, akkor inkább ebay....
Az Evolve-s 5-6 ezresek mennyire jók,vagy akkor inkább egy ebay-os??
Köszi a válaszokat!
(ha tudtok választ adni, megköszönnék konkrét linket, vagy pontos típust, akár privátban is)
Köszi még1x!
-
retesz147
addikt
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy megbízható DVB-T USB-s egységet. Tudnátok nekem ajánlani egyet. Szeretnék laptopon TV-t nézni.
Előnyben részesítem az olcsóbbakat (persze, ha azok is jó minőségűek) pl ebay, vagy bármit, csak nagyjából normálisan tudjak nézni pár műsort...
Antennám, csak egy régi szobai van...Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest