Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagybeni
újonc
válasz
Kernel #14529 üzenetére
Az a helyzet, hogy 2013. december 20. körülig rendesen jött a hd, M1 M2 Duna Duna World stb, de egyszer csak eltűnt az összes hd, maradtak az sd csatornák. A kábeltévénél azt mondták, hogy dvbc-re állítsuk át a hangolást, ebből most itt tartunk a set top boxnál, és ilyet kézzel sem tudok sajnos hangolni az STB-n, hogy 215,25; 562,00 és 570,00 MHz. Frekvenciánál egy 6 jegyű számot lehet variálni tizedes nélkül stb. Már az összes menüpontot legalább csitrilliárdszor átnéztem, de semmi.
Köszi az igyekvéseteket, értékelem! -
nagybeni
újonc
Sziasztok!
A jól kivesézett DVB-C tunerrel kapcsolatban lenne kérdésem. Van egy Funai led tv, amibe nincs beépítve a DVB-C tuner, és a helyi kábeltv szolgáltató biztosítja az adást. Na most ugye ahhoz, hogy HD-t tudjunk fogni be kellett szerezni a tunert, ami nálam a synaps chd 3100 M lett. Hozzálőttem a tvhez, ahogy azt kell (coax a helyére, táp értelemszerűen, és HDMI-vel kötöttem össze a tv-vel). Szép a képe meg minden, de csak 16 csatornát talál meg, és egyik sem HD belőle, holott lennie kéne minimum 46 csatornának a szolgáltató honlapja szerint. Minden beállítást próbáltam már, de kezd elfogyni a türelmem. Valaki tudna valamit tanácsolni?
Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- BestBuy topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Asztalos klub
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Újszerű, Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Újszerű, akku állapot 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest