Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz Kernel #15148 üzenetére

    Nem tudom, olvastad-e kijavítottam magam, hogy nem a wayteq-ra gondoltam, hanem az általam beírz dologra. Ha az időkontinuumban lépkedünk előre, abban a pillanatban, ahogy megírom a javítást, és az itt látható, a logika azt diktálja, hogy az értelmesebb emberek nem akarván hülyét csinálni magukból, a másodikkal együtt értelmezik az elsőt, tehát felfogják, mi történik itt.

    Nos, Te ennek ellenére hajtogatod a hülyeségedet, hogy én a wayteq-ra írtam, és hogy meghazudtokkal.

    Nem, nem arra írtam, csak közben mást is csináltam, és későn vettem észre, hogy amire bálaszolok, az nem az, viszont amint észrevettem, javítottam a hibát, rajtad kívül mindenki számára nyilvánvaló, hogy mit és mire írtam. Ebből neked még mindig az jön le, hogy meghazudtollak. Gratulálok, biztos boldog ember lehetsz ezzel a jellemmel. :D Ha olvasnál kicsit, láthatnád, bennem megvolt a képesség, hogy javítsak, lássuk, benned ennyi rosszindulat, csökönyösség mellett van-e egy szemernyi beismerési képesség?

    Á, hagyd, nem érdekes, a legjobb az ilyenek ellen, ha szimplán semmibe veszlek, úgyse vagy képes arra amire kértelek. Köszi, hogy nem is reagálsz, lapozz tovább nyugodtan. ;)

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák