- iPhone topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
őstag
válasz
matthewhu #16264 üzenetére
Ez kell neked szerintem.
Howto
[http://zr6aic.blogspot.hu/2014/02/installing-zadig-usb-driver-for.html]
-
SUPREME7
őstag
válasz
repvez #16255 üzenetére
Nem értek hozzá, de apósoméknál szintén egy bazinagy régi tetőantenna volt, hasonló mint amit a kolléga linkelt, szintén hálózatba dugva "erősítős". Nem ment, szaggatottt, kockásodott, minden baja volt. Átvittem az USB-s DVB-T tunerem pici botantennáját, egy új kábelt kivezettünk a teraszra és hibátlan minőségben nézik a tévét.
Mindenképpen oldd meg a kültérre kivezetést, ne szenvedj szobaantennákkal.
-
SUPREME7
őstag
válasz
nagysandor79 #16221 üzenetére
Nem, mert nincs mögötte eszköz ami feldolgozza. Egy szimpla dvb-t settopbox 3-4ezer forint. De használtan kifoghatsz olcsóbban is. (Viszont ahhoz még mindig kell sajnos az antenna is)
-
SUPREME7
őstag
[ Xepg | DVB Viewer - EPG letöltés, kezelés, importálás ]
Remélem sikerült érthetően leírni, ha valami nem világos, kommentbe jöhet.
-
SUPREME7
őstag
-
SUPREME7
őstag
válasz
PeterPH #16191 üzenetére
Köszi a tippet, ezzel az EPG collectorral kapcsolatban találtam egy frankó leírást is, automatizálni is lehet a dolgot vele
http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=217514
-
SUPREME7
őstag
Sziasztok, használ valaki Astrometa DVB-C tunert, DVBViewer + DVBViewer Recording Service-szal, Digi kábellel? Simán DVBViewerben lehúzza frankón a komplett EPG-t, az összes csatornához. De a RS-ban egy csomó csatornáét vagy egyáltalán nem mutatja, vagy nagyon hiányosan. Mi lehet a gond?
-
SUPREME7
őstag
-
SUPREME7
őstag
Sziasztok! Pesten vajon hol találok olyan boltot ahol tartanak MCX-Koax átalakítót? Már több antennaszakiwebáruházat felhívtam, de sehol nincs, ahol meg van, ott nincs személyes átvétel, de 1500 Ft-ért szívesen kipostázzák ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest