- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricko
tag
válasz
Kernel #15192 üzenetére
Értem és köszönöm a kimerítő választ
Hát akkor ez a lehetőség kizárva!
Viszont fura számomra, hogy könnyebben találtam az itthoni boltokban ilyen kábelt, mint scart komponenst, pedig az utóbbi felhasználás szempontjából nem kötött annyira mint a hdmi-s változat, ahogy írtad. -
Ricko
tag
válasz
Kernel #15181 üzenetére
Még egy olyan gondolatom támadt, hogy egy HDMI komponens kábellel is megvalósítható a fenti dolog?
A dvb-t ugyanúgy kell, hogy a YUV módra legyen állítva, vagy az csak a SCART-nál lényeges?Mert ahogy körülnéztem, ilyen HDMI komponens kábelt könnyebben találok és akkor a készüléket sem feltétlenül cseréltetném ki Wayteq-re.
-
-
Ricko
tag
Amúgy van rá mód, hogy a HDCP-t installáljam az én plazmámra is (tehát ez szoftverikus dolog?), mert csak ebben az 1 dologban + a színében tér el a másik változattól.
50XM3 (enyém)
50XM3/S (másik)
Egyébként még van ezeken HD csatlakozó is, de ezt nem ismerem. Ezzel lehetne jobb képminőséget elérni (digitálisan)?
HD1 = RCA-3pin (Y, Pb(Cb), Pr(Cr)) x 1
HD2 = 5BNC x 1 (RGB input of 5BNC and common use, selectable) -
Ricko
tag
válasz
Kernel #15157 üzenetére
Hát kár, ha a Plazma nem fog menni vele
Egyébként a számítógéppel összekötve 1280x1024 -es felbontáson megy. Akkor ez végül is csak a DVB-T vevővel nem fog tudni működni HDMI -vel...Ezt a DVB-T vevőt rákötöttem a monitoromra DELL 19" -os. Beállítottam a 480i -t, de semmi reakció.
A SAMSUNG -on van 3 HDMI bemenet is, de egyikkel sem csinált semmit.
-
Ricko
tag
válasz
Kernel #15155 üzenetére
Szia!
A PlazmaMonitor úgy 10 éve került a piacra. Amúgy egy 50"-os NEC.
A felbontása : 1365 x 768.
Bemeneti jelek: RGB: (VGA, SVGA, XGA, SXGA, UXGA / W-VGA, W-XGA); NTSC: (3.58 / 4.43); PAL: (B, G, M, N); PAL60; SECAM; HD; DVD; DTV;
Tehát a 1280x720 -as (HD) felbontást vinnie kellene szerintem.A Smart Full HD LED TV pedig 2013-as 32"-os Samsung.
A felbontása: 1920 x 1080.Most megcsináltam azt, hogy SCART-on keresztül rádugtam a NEC -re és a DVB-T menüjében a felbontást levettem 480p-re. Ezután kikapcsoltam őket és rádugtam a DVI-HDMI -vel.
Így már volt valamiféle elcsúszott csíkozódó kép. Beléptem a menübe ismét és állítottam 576,720,1080 de akkor elment a kép.Ami a legfurább, hogy megcsináltam ugyanezt a SAMSUNG-on is, hogy először SCART-al rádugom, leveszem a felbontást 480p -re, majd rádugtam a HDMI-HDMI -vel. Itt viszont semmi reakció nem volt.
-
Ricko
tag
Sziasztok!
DVB-T -vel lenne kérdésem.
Vettem egy Sencor SDB 4002M4 vevőt. Nem volt vele gondom, csak hogy a HDMI nem működött.
Ezt kicseréltettem egy TV Star T1030 vevőre. Ezzel sincs gond, csak hogy a HDMI ezen sem működik.Kipróbáltam HDMI-DVI kábellel egy PlazmaMonitoron, de nem adtak jelet, illetve egy HDMI-HDMI kábellel egy Led Smart TV-n is, de az sem érzékelte egyik jelét sem.
Mindkét kábel amivel próbálkoztam jó!Két különböző márkájú DVB-T, nem hiszem el, hogy mindkettőnél rossz ez a csatlakozó!
Oké, hogy olcsó kategóriák, de akkor is...A SCART -tal tökéletesen ment mindkettő.
Az lenne a kérdésem, hogy valahol valamit be kell kapcsolni, hogy menjen vagy mi a titka?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest