Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
wassermann
üzenetére
Tablet-be 5-10cm lenne csak szó.
És erről a megoldásról mi a vélemény?
DIY Cheap Internal WiFi Antenna -
amargo
addikt
Sziasztok!
Tudom nem egészen ide tartozik, de hátha eltudtok válaszolni vagy navigálni.
Szeretnék jó minőségű - ultra low-loss - coax kábelt - igazából tablet-be.
Aircell 5/7Köszönöm a segítséget!
-
amargo
addikt
válasz
Kernel
üzenetére
Parom szuleinel is ilyen van regebbi fw-el. Mintha nem villogna annyira. Es ket kulonbozo torony, viszont en azonos toronyra nezek anyukammal, erdekes. Ha nem zavarja marad igy, csak erdekes, hogy az osd nek mi koze a toronyhoz vagy veteli erosseghez, igaz barmit bele lehet programozni

-
amargo
addikt
válasz
Kernel
üzenetére
Látszik a tömörítés, mint régen az agyon tömörített filmeken. Mintha a készülék nem tudná megfelelően dekódolni a képet. Távolabbról nem gond
párom szüleinek is ilyen van és képcsövesnél szép képe volt, így lehet nekem kellett volna még valamit állítani, csak meglepett. -
amargo
addikt
Sziasztok!
Vettem édesanyámnak egy WayteQ HD-95CX STB-ot, még csak a saját TV-em tudtam megnézni, ami FullHD-s, de valami szörnyű képe van 1080p is a mindigTV M1 HD. Ezzel lehet valamit kezdeni vagy egy régi katódoson úgy sem fog feltűnni?
szerk:
nálam HDMI-n volt rákötve, anyukámnak scart-on lesz. -
-
amargo
addikt
Sziasztok!
Tudtok olyan chipsetet írni, ami hardware-en támogatja az mpeg-4 es kódolást és USB-s? Anyukámnak kellene valami találnom egy ilyen géphez.
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Galaxy S23+ 8/512 GB eladó
- Üzletből, garanciával, MSI Creator Z16 A12UET-039IT intel Core i7-12700H/16GB RAM/1TB SSD/RTX3060
- Denon AVR X2100W Magnat Vector 77 5.1 hangfalakkal
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 14 hó GARANCIA
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő